Gość: emma2 IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 11.09.07, 20:30 poszukuje dobrego laboratorium aby wykonać posiew moczu. mam różnorodną florę bakteryjną. dawałam do 2 laboratoriów w każdym wychodzi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gamma Re: dobrze zrobiony posiew moczu-gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 13:13 To nie zależy od laboratorium tylko od metody pobrania materiału do badania. Więc pytanie musi brzmieć "Jak?" a nie "gdzie?" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma2 Re: dobrze zrobiony posiew moczu-gdzie? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 12.09.07, 16:54 nie opowiadaj bredni bo posiew był pobrany do jednakowych jałowych pojemników, po wcześniejszym podmyciu, i do tego przy tym samym oddaniu moczu , tak więc o różnicy nie może być mowy, a przynajmniej nie powinno. sam lekarz powiedział że wynik nie jest dobrze zrobiony. dlatego szukam kogoś solidnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dobrze zrobiony posiew moczu-gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:44 ja wszystkie wyniki zawsze robie w Diagnostyce na ul.Weigla 12 www.diag.pl mam do nich pelne zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma2 Re: dobrze zrobiony posiew moczu-gdzie? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 15.09.07, 07:35 dzięki spróbuje tam ,może wreszcie będzie wiarygodnie. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: dobrze zrobiony posiew moczu-gdzie? IP: *.lanet.net.pl 13.10.07, 17:04 polecam laboratorium w szpitalu Korczak na Karłowicza, ja jestem skłonna tylko tam dawać badania, dziewczyny mają świetną wiedzę i umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś