Gość: ryk IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.01, 23:24 taki klub na placu Wolnosci W-Z. Prosze o info czy warto sie tam wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: Czy ktos zna............ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 14:28 ryk napisał: > taki klub na placu Wolnosci W-Z. Prosze o info czy warto sie tam wybrac. Zależy co lubisz. Generalnie jest tam przestronnie, parkiet wystarczający, galeryjki kuszące, choć mało pojemne, więc zajęte, dla tych co się chcą pokazać jak tańszą podwyższenia w paru miejscach, tylko... tylko przychodzą tam nastoletnie dzieci, na dodatek z gwizdkami w pyskach. W efekcie, nie dość, że hałas opss... myzka odpowiednia do tego przedziału wiekowego ale potwornie głośna, to jak jeszcze dzieciaki zaczynają dmuchać w te gwizdki to już kakafonia jest niewyobrażalna. Reasumując -jak jesteś w wieku nastoletnich dzieci, jak jesteś głuchy lub takim chcesz zostać to jest to bardzo dobry wybór. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninus Re: Czy ktos zna............ IP: *.dtvk.tpnet.pl 15.12.01, 15:55 Ja tam jeszcze nie bylam, ale moje kolezanki (zaznaczam ze chyba juz nawet nie pamietaja jak to jest miec "nascie" lat i nie chodza z gwizdkami na imprezy) bawily sie tam ostatnio i nawet im sie podobalo :) Wiec to chyba tylko kwestia gustu czy tam jest fajnie czy nie. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Czy ktos zna............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.01, 21:29 Zrozumiałem, że teraz na imprezy chodzi się z "trąbami". :))) Odpowiedz Link Zgłoś