Dodaj do ulubionych

STADION WE WROCŁAWIU

IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 23.04.01, 14:49
Trochę mi brakuje we Wrocławiu porządnego stadionu piłkarskiego. Takie duże
miasto jak Wrocław chyba powinno mieć taką budowlę, której by się nie musiało
wstydzić.
Jak myślicie czy można zbudować solidny klub piłkarski którego zawodnicy nie
bedą mieli gdzie grać swoich meczy? Ciekawy jestem czy ktoś we Wrocławiu
jeszcze myśli o takim stadionie?
Obserwuj wątek
    • Gość: KIBIC ALE SOBIE PODYSKUTOWAŁEM :) IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.04.01, 12:21
      ALE SOBIE PODYSKUTOWAŁEM :)
    • Gość: Paweł Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.04.01, 13:24
      Najpierw trzeba mieć dobrą drużynę na którą będą przychodzić kibice. Czy jest
      sens budować pożądny stadion dla 3 tys. ludzi z których część przychodzi na
      mecz tylko dla zadymy.
      • Gość: KIBIC Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 24.04.01, 13:30
        Fajnie że się ktoś odezwał!!!

Załużmy że tą dobrą drużynę uda nam się stwożyć np w ciągu 5 lat i ta dobra
        drużyna za 5 lat załapie się na europejskie puchary to niestety ale bedzie
        grała albo w Poznaniu albo w Krakowie(tak jak niedawno Zagłębie Lubin). I to
        mnie właśnie najbardziej boli.
      • Gość: fan Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.01, 22:16
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Najpierw trzeba mieć dobrą drużynę na którą będą przychodzić kibice. Czy jest
        > sens budować pożądny stadion dla 3 tys. ludzi z których część przychodzi na
        > mecz tylko dla zadymy.

3 tys kibicow??? Dobre sobie. W 2 lidze na nudniejszych meczach bylo moze tyle. W
        1 lidze jeszcze ani razu ponizej 5 tys nie zeszlo
      • Gość: KIBIC Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 25.04.01, 07:54
        Uważam że jeśli się stworzy dobre warunki do oglądania meczu ta przyjdzie o
        wiele więcej ludzi. Jeśli chodzi o zadymarzy to we Wrocławiu od kilku lat nic
        się nie wydarzyło.
        • estep1 Re: STADION WE WROCŁAWIU 25.04.01, 11:55
          BO DO ZADYMY POTRZEBA KONKRETNYCH KIBICÓW
          • Gość: KIBIC Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 25.04.01, 12:21
            a komu potrzebna jest zadyma?????????
    • Gość: KIBIC a w Ostrowcu Świetokrzyskim bedą mieli stadion IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 25.04.01, 13:10
      TEKST ZE STRONY http://www.pzpn.pl/pzpn/1/index.htm

"...Ponadto członkowie Prezydium Zarządu PZPN spotkali się z delegatem UEFA
      Hasanem Ceylanem, który w imieniu Europejskiej Federacji wizytował obiekt KSZO
      Ostrowiec Świętokrzyski. Klub z Ostrowca zwrócił się o pomoc do UEFA w sprawie
      przyznania kredytu w wysokości 1.000.000 franków szwajcarskich na
      unowocześnienie obiektu sportowego. Starania KSZO oraz przygotowania poczynione
      przez miasto Ostrowiec Świętokrzyski zostały wysoko ocenione przez delegata
      UEFA, co wskazuje, iż KSZO będzie pierwszym polskim klubem, który otrzyma ww.
      kredyt, przyznawany przez UEFA na bardzo dogodnych warunkach. Inicjatywa KSZO
      Ostrowiec powinna stanowić wskazówkę dla właścicieli polskich obiektów
      piłkarskich, którzy również mogą ubiegać się o przyznanie podobnego kredytu,
      udzielanego przez UEFA w ramach specjalnie utworzonego funduszu na rozbudowę
      bazy sportowej klubów w Europie. Śladami KSZO Ostrowiec podąża też Amica
      Wronki, która rozpoczęła przygotowanie pełnej dokumentacji, żądanej przez UEFA."
    • Gość: irek Re: STADION WE WROCŁAWIU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.01, 22:35
      taki nie dokończony stadion na miare wroclawia znajduje sie przy ulicy
      skarbowców, w założeniu nowoczesny stadion Slaska teraz porasta trawa i
      niszczeje, warto upomnieć się o odbudowę Myślę że pan Bodzio załatwi, byle by
      nie orżnął za bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • do_gory Re: STADION WE WROCŁAWIU 14.04.02, 12:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka