egoist 16.12.01, 02:04 Czy są na forum absolwenci najlepszej szkoły we Wrocławiu :)))) VII Licemu Ogólnokształcącego ??? Co teraz robicie ?? The Egoist ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monczus Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: 65.129.44.* 16.12.01, 15:56 Siodemka najlepsza? Sorry, ale dla mnie cztery lata tam spedzone to byl raczej regres intelektualny. I bardzo malo przyjemnie wspominam tamte czasy. A teraz - z dala od siodemki, pewnych jej osobistosci- moge wreszcie sie rozwijac. Coz, ja bylam w klasie humanistycznej, moi znajomi z biochemow maja raczej odmienne wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.sympatico.ca 03.04.03, 16:34 Witajcie ! jestesmy w Canadzie ! pozdrowienia dla wszystkich absolwentow VII LO Marek Plazewski, matura 1988 klasa p.prof. Knapczyk m.plazewski@sympatico.ca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 15:59 ELO tak sie sklada ze ukonczylem to wlasnie liceum ogolnoznieksztalcajace. Po roku niepewnosci - zaoczna politologia, dzienne studium administracji i leczenie dola w ktorego popadlem uczeszczajac do tej wspanialej Szkoly Rocznik 2000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 17:41 A w czym takie dobre? Ja kończyłem zawodówkę kucharską i przynajmniej dobrze gotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisqu Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 20:02 a ja naucylem sie tam nieulegac wplywom grona pedagogicznego( w odroznieniu do wielu lizusow ) z czego jestem bardzo dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.01, 14:03 Na studiach poznałam jedną z absolwentek VII LO. Takiego "wazeliniarstwa" nigdy w życiu nie widziałam!!! Jeśli większość uczniów tego liceum zachowuje się podobnie to WSPÓŁCZUJĘ ich normalnym kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster smutne LO IP: *.enh.org 18.02.02, 02:57 Wiadomo ludzie sa rozni ale na ok 10 znajomych po VII-ce tylko dwie sa w miare normalne a reszta to ograniczone i waskotorowe kujony. Caluski. Absolwent liceum (nie VII) AD 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.01, 17:43 A w czym takie dobre? Ja kończyłem zawodówkę kucharską i przynajmniej dobrze gotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 21:40 nie jestem absolwentem VII ale moja siostra jest:)))) A najlepsza szkola jest V LO :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka F. Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 13:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka F. Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.02, 13:51 Witam wszystkich miłych młodych absolwentów VII LO. Czy jest wśród Was ktoś, kto ma czerwoną bluzę z naszywką "Absolwent VII LO"? Czy jest tutaj ktoś starszy ode mnie? - MATURA 1976? Pozdrawiam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 26.08.03, 23:13 No proszę. Też jestem absolwentem siódemki- w roku kiedy zdawałaś maturę, ja przyszedłem na świat :) Niesamowite jak czas się zaplata. Ja zdawałem egzamin dojrzałości w 1995. Czasem odczuwam tęsknotę za tamtymi czasami i myślę, że pięknie byłoby mieć znów 15 lat i zasuwać do 1 klasy :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: MATURA 1976 - klasa IV G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:33 Aniu nie miałam takiej bluzy - ale maturę też wtedy zdawałam !!!! Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeeS Re: MATURA 1976 - klasa IV G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:04 No nie wierzę!!! Naprawdę nie ma nikogo z naszego "babińca"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: 213.77.49.* 17.12.01, 11:19 egoist napisał(a): > Czy są na forum absolwenci najlepszej szkoły we Wrocławiu :)))) > VII Licemu Ogólnokształcącego ??? > Co teraz robicie ?? >> The Egoist ! Jesteśmy, jesteśmy, matura 82 rok, w stanie wojennym. Nie narzekam na siódemkę, bo za moich czasów nie było tak źle, a ponieważ wyłamywałam się w kilku dziedzinach lekko z ustalonych reguł, to do dzisiaj mnie moi nauczyciele pamiętają. To były beztroskie (mimo łaciny) i wygłupialskie czasy. A co robię ? nie pracuję w swoim zawodzie, i chyba jakoś późno zaczynam dojrzewać, bo dopiero od pewnego czasu klaruje mi się to co chciałabym w życiu robić i robię to, to wielka frajda i szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 21.12.01, 23:08 Gość portalu: nell napisał(a): > To były beztroskie (mimo łaciny) i wygłupialskie czasy. mam pytanko (jestem na humanie i w tym roku zdaję maturę) Odpowiedz Link Zgłoś
koya2 Re: ktoś pomoże?? 18.03.06, 13:12 ja w tym roku wyberam sie do LO 7 do klasy humanistycznej. i mam pytanie bo od niektórych ludzi słysze, że w humie jest świetnie a od innych znowu, że beznadziejnie. ch iłabym znać jak najwięcej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Re: ktoś pomoże?? 19.03.06, 14:10 wszystko zależy od tego na kogo trafisz ogólnie w przeciwieństwie do pozostałych fakultetów (za moich czasów były jeszcze mat-inf i bio-chem) jest więcej różnistych wycieczek, więcej luzu na zajęciach i więcej możliwości samodzielnego rozwoju, nie trzeba tyle kuć i masz mnóstwo czasu na lektury, teatry, kina, etc. jedyne przedmioty które wymagały dyscypliny i wysiłku to łacina (p.Knapczyk!) i historia fakultetowa (p.Moskwa) no i obecnie nie ma już wos-u z panem T. (od PO) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.va.shawcable.net 02.02.04, 04:46 matura 82 , klasa "d" Z ktorej klasy jestes Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
jolly11 Re:Absolwenci VII LO, jesteściu tu? 16.01.07, 13:20 Beatko, jesteśmy z tej samej klasy , p. Dębickiej. pamiętasz dwie Jolki K.i W. ? Spotkamy się we wrześniu na zjeżdzie? Czy to Ty, mała ładniutka blondyneczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 13:10 egoist napisał(a): > Czy są na forum absolwenci najlepszej szkoły we Wrocławiu :)))) > VII Licemu Ogólnokształcącego ??? > Co teraz robicie ?? > > > The Egoist ! Podaj rocznik matury. Może jesteśmy z jednej klasy? A może spotkaliśmy się na jubileuszowym balu w 97? Ja wspominam siódemkę z łezką w oku. Może dlatego, że w naszej klasie było mnóstwo ludzi z wyobrażnią i fantazją. Szczególnie miło się wagarowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: 213.77.49.* 17.12.01, 14:42 Gość portalu: inka napisał(a): > > Podaj rocznik matury. Może jesteśmy z jednej klasy? A może spotkaliśmy się na > jubileuszowym balu w 97? Ja wspominam siódemkę z łezką w oku. Może dlatego, że > w naszej klasie było mnóstwo ludzi z wyobrażnią i fantazją. Szczególnie miło się wagarowało... Czy ty jesteś Inka B. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 02:37 Gość portalu: nell napisał(a): > Czy ty jesteś Inka B. ? > Niestety nie... Odpowiedz Link Zgłoś
egoist Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 17.12.01, 22:00 Ja jestem 92 NA balu byłem ... :) T.E. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: 213.77.49.* 18.12.01, 09:12 egoist napisał(a): > Ja jestem 92 > NA balu byłem ... > > :) > > T.E. Ja też byłam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 02:38 egoist napisał(a): > Ja jestem 92 > NA balu byłem ... > > :) > > T.E. Ja też kończyłam w 92! Klasa B... Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 21.12.01, 23:05 czy Waszym wychowawcą był Wiesiu Adamczewski??? jaano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.01, 12:20 Jestes z klasy a? Odpowiedz Link Zgłoś
jaano Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 31.12.01, 23:31 nie... stety nie rocznik '83 Odpowiedz Link Zgłoś
keitel Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 02.01.02, 21:53 Powiedz Leszkowi O. zeby przestal sie zadawac z komuchami bo spotka go zasluzona kara (klasa a) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.01.02, 10:22 Cześć małe laty, pozdrawia Was dinozaur matura 1979,za naszych czasów, pod kierownictwem "Małej" siódemka była najbardziej liberalną i demokratyczną szkołą we Wrocławiu. Obowiązywały tylko kapcie w zimie i już. Duża swoboda w tych zamordycznych czasach spowodowała, że wsród naszych roczników wyrosło wileu wspaniałych ludzi. Ogólniak to był mój najlepszy okres w życiu.Pozdrawiam Jasiu z IV d (1979). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.02, 21:10 Czy wśród forum - owiczów juest ktoś kto ukończył klasę "j" z łaciną, a było to, o ile mnie pamięc nie zawodzi w 1994r ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 00:00 VII LO K.K. Baczyńskiego Matura 1988 klasa ,,b'' Czy ktoś jeszcze pamięta nauczycieli Knapczyk, Grunchaut, Wiśniewski, Wikar, ps. Jeśli są tu ludzie z mojej klasy to zapraszam na spotkanie:)) Klasa ,,b" pod ,,dowództwem" pani KNAPCZYK Marek Płażewski marek2002@wp.pl VII LO ma swoją stronkę,<www.lo7.wroc.pl> może założą kiedyś listę absolwentów ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af VII LO IP: 212.69.73.* 27.03.02, 16:58 VII w czasach czysto biologiczno-chemicznych to była szkoła (zwłaszcza przed przenosinami z Pereca)! Teraz zeszła trochę na psy. Pozdrowienia dla "siódmaków" af (matura '86) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.02, 18:12 Tak, tak....pamiętam...I Grunchaut,i Knapczyk i Gottwald niestety.... Z wiśniewskim nie miałam a z Wikar czasem zstępstwa (za Domagalską). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 05.04.02, 10:34 egoist napisał(a): > Czy są na forum absolwenci najlepszej szkoły we Wrocławiu :)))) > VII Licemu Ogólnokształcącego ??? a) Jestesmy. b) Nie wiem, czy akurat najlepszej, ale na pewno dobrej. Za moich czasow konkurowalismy z V i III, a XIV tez juz byla niezla. > Co teraz robicie ?? Pracuje, nawet po lini wyksztalcenia i nawet zgodnie z marzeniami (ale juz mnie to nudzi). W ogole mieszkam w stolicy, ktora budowal caly narod (beze mnie). I tesknie za Wroclawiem, ale uwarunkowania socjalen trzymaja mnie w Warszawie. Przerazily mnie tak niesympatyczne opinie o mojej szkole. Ja nie moge zlego slowa powiedziec na "siodemke". CZy to nauczyciele sie tak zmienili, czy tez uczniowie maja inne (czyzby wygorowane) oczekiwania? A moze przeprowadzka sie nie przysluzyla? Zdjecie ze swiadectwami maturalnymi robilismy sobie jeszcze na schodach budynku przy pl.Pereca. Czyzby genius loci pozostal na Pereca? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: do rezurekcji 11.04.02, 15:50 Ciekawe, w którym roku skończyłaś VII LO, ja w stanie wojennym, i tez chodziłam jakiś czas do SP nr 68. Pamiętam te same nauczycielki. Pani Nyrek (?) dała mi w 4 klasie dwóję, bo nie nauczyłam się przypadków. Tez mieszkałam w tych rewirach, ach młodość, młodośc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezurekc Re: do rezurekcji IP: *.sejm.gov.pl 12.04.02, 12:58 nelka napisał(a): > Ciekawe, w którym roku skończyłaś VII LO, ja w stanie wojennym, i tez chodziłam 1980. Stan wojenny przezywalam na uniwersytecie. > jakiś czas do SP nr 68. Pamiętam te same nauczycielki. Pani Nyrek (?) dała mi w > 4 klasie dwóję, bo nie nauczyłam się przypadków. NIe mialam z nia zajec, jedynie zastepstwa. Ale to watek do wspomnien o SP 68, juz rozpoczety pare miesiecy temu. > Tez mieszkałam w tych > rewirach, ach młodość, młodośc ... ALe jak milo powspominac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroc.gazeta.pl 10.05.02, 13:23 Pozdrawiam siódemkowiczów, zwłaszcza tych, co skończyli szkołe w 89 roku. Ja byłem w klasie b. Później - w odróznieniu od 80 proc. ludzisków z klasy co trafili na medcyne - zadawałem się z historią na Uniwerku. Aż skończyłem w Gazecie jacek kulesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrybak Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.02, 18:09 Pozdrawiam! Ja też kończyłam szkołę w 89 roku....ale już nie siódemkę, chociaż ją zaczęłam...Po drugiej klasie poszłam po rozum do głowy i przeniosłam się do I LO. Co za ulga. A...i całą biologie i chemię miałam już przerobioną do matury :-)) A swoja droga co za zbieg okoliczności...nic Marcin nie wspominał że kończyłeś siódemkę... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.magma-net.pl 18.10.02, 19:05 cześć Jacku, ja też kończyłam siódemkę. nie w 89, tylko w 92, ale również w klasie "b". kadra w tych latach była podobna, więc pewnie parę nazwisk nauczycielskich byśmy sobie przypomnieli... pozdrawiam. resztę Gazety też. agnieszka imiela Gość portalu: jacek napisał(a): > > Pozdrawiam siódemkowiczów, zwłaszcza tych, co skończyli szkołe w 89 roku. Ja by > łem w klasie b. Później - w > odróznieniu od 80 proc. ludzisków z klasy co trafili na medcyne - zadawałem się > z historią na Uniwerku. Aż > skończyłem w Gazecie > > jacek kulesza Odpowiedz Link Zgłoś
bigbird Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. 26.05.02, 04:01 Klasa F, absolwenci z roku '86? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cave Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 28.05.02, 18:08 Czy jest ktoś z obecnych klas TRZECICH ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RL Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: 66.46.159.* 02.12.03, 03:11 Chodiles (-as) to tej klasy? Jak masz na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gochacha Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E. IP: *.magma.com.pl / 192.168.1.* 31.05.02, 20:22 Ja rocznik 2000, ale nie powiem zebym milo wspominala...klasa a-fuuuj moj blad zyciowy, ale tak naprawde dusza bylam z klasami b i c, ach te imprezy;-) jest jedna osoba, ktora bardzo mnie zniechecila, nie pamietam jak sie nazywa- blondyna z gegry, wredna zolza jednym slowem,i nieprzecietna histeryczka- plakala i trzaskala drzwiami;-)tacy ludzie nie powinnii chyba uczyc w szkole o ktorej mowi sie"dobra" no i matura ustna z biologii-dzieki jednej, znanej na caly Wroclaw pani-stres jakiego w zyciu nie przeszlam. Co robie?wylamalam sie- fizjoterapia;-)nie medyczna, i wcale nie zaluje-jest super, polecam. do starszych rocznikow- pan Adas byl naprawde super-zazdroszcze Wam, mialam z nim raz zastepstwo na polskim- do tej pory pamietam kazde jego slowo- cuuuudowny czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolo Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.novartis.com 29.08.02, 11:39 Rocznik - matura 1986. W VII było OK. Fakt, dużo dupolizów ale pomiedzy nimi jednostki wybitne. Skonczyłem medycynę we Wrocku. Obecnie pracuję w stolicy Mazowsza. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 09:57 Ja tez skonczylam VII LO, mature zdawalam w 96 roku, klasa B pod rzadami znanej wszystkim p. Grunhaut. Chetnie spotkalabym sie z moja klasa, moze sie tu ktos znajdzie? Jak wspominam? Po latach bardzo dobrze, ale w trakcie nauki nabawilam sie chyba nerwicy - zwlaszcza dzieki p. wychowawczyni. Skonczylam Polibude, a p. G. uwazala ze do niczego sie nie nadaje - a ja mysle nad doktoratem... pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Marta! Ja kończyłem 95. Ciekaw jestem kim jesteś IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 26.08.03, 23:26 oxynet@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michalwilk Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E 24.02.03, 23:09 jam jest absolwentem 7lo , szkola moze byc, nie najgorza, wazne ze skonczona (matura 99):) pozdrawiam WILQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haneczka Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.02.03, 14:36 Witam. Ja tez miałam przyjemność skończyć VII - kę (matura w 1997). Wspominam ją z prawdziwym wzruszeniem... A co teraz? W tym roku skończyłam AM i stażuję, niestety, poza moim ukochanym Wrocławiem :( Pozdrawiam gorąco Hania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 17:47 A ja się cieszę, że chodziłam do siódemki ( chociaż nigdy nie przypuszczałam wcześniej, ze tak właśnie napiszę). Różnie bywało, ale pewnie tak jest też w każdym LO, raz lepiej raz gorzej. Jestem po medycynie i to czego uczyłam się na biologii czy na chemii wystarczyło mi prawie do drugiego roku studiów. Podczas gdy inni zakuwali, ja tylko sobie pewne rzeczy przypominałam. Wszystko oczywiście zależy od podejścia do nauki i swojej przyszłości, ja dobrze wiedziałam, czego chce, a siódemka mi to tylko ułatwiła:-) Pozdrawiam serdecznie wszystkich siódemkowiczów, buźka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fish Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.ask.am.wroc.pl 29.04.05, 00:07 Dalej tak samo myślę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 23:00 ja VII LO wspominam dobrze, nawet bardzo. Szkoda mi wszystkich, którzy tak tego nie czują. Matutra 1998 rok. Było świetnie, balety co sobotę przez 3 i 4 klasę. Już nigdy później tak nie było. Niektórzy balują na studiach, ja nie mogłam, bo było mało czasu nawet na spanie ( pierwsze 3 lata ponad 40 godz. zajęć w tyg. dla porównania moja koleżanka z matmy miała wówczas 18 godz/ tyg) Więc czasy były dla mnie piękne i błogie, co nie przeszkodziło mi mieć trzech ocen bardzo dobrych na maturze. Były gorsze chwile, ale dziś natmę u p. Wiesia Adamczewskiego wspominam z łezką w oku. Miał sie ten pan Wiesiu ze mną, matma do główki wchodzić nie chciała, ale w 4 klasie olśnienie mi na głowę zeszło i z prawdopodobieństwa 3 piątki ze sprawdzianów miałam... Pani Dziedzic- biologia, w 4 klasie prawie co lekcję byłam pytana. Patrzeć na tę biolę już nie mogłam, ale 5 na maturze jest tego skutkiem Pan Kot- bardzo fajnie, cały zeszyt jego zgrabnych powiedzonek mam np " Odpoczywać to będziecie na emeryturze, to jest najbliższy wolny termin" Pani Iza Chaszczowska, oj nie lubiła naszej klasy, ale to co. Dziś się tego nie pamieta. Powiedzonko pani Izy: "Gdyby głupota była lżejsza od powietrza to byście wszyscy lewitowali pod sufitem" A biblioteka!!!!!!!!!!!! Pani Okowiak i pani Wiola. W bibliotece jest jak w domu. Do dzis tam zaglądam. Pani Okowiak i pani Wiola zawsze uśmiechniete, zawsze żartują. Ludzie, tak fajnie było w VII Lo, a Wy dobrych wspomnien nie macie???? Pozdrawiam wszystkich, tych ktorzy wspomianją dobrze i żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . MATURA 2003 IP: serwer:* / 192.168.1.* 02.07.03, 01:09 Napisałam wypracowanie co do tej szkoły (negatywne z nutką pozytywną)ale czy obsmarowanie jej coś zmieni ? Zatem skopiowałam tą moją stroniczkę i pozostawiłam w "moich dokumentach". Każdy jej absolwent już wie, czy warto posłać do niej w przyszłości swoje dziecko...,to zależy jak odebrał tą szkołę i co z niej wyniósł... i myślę,że tyle sie wypowiem. Czekam na większych śmiałków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eui Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: 213.199.225.* 20.07.03, 21:37 matura 97 wspominam bardzo, bardzo miło. Skończyłam studia i właśnie zaczynam doktorat. Z tego co wiem, łaciny nadal uczy pani Knapczyk... Mnie jeszcze uczyła. ale sama szkoła bardzo sie zmieniła: remonty itp EUI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ Z czego robisz ten doktorat? IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 26.08.03, 23:32 Ja kończyłem w 1995 roku i też robię doktorat, a w zasadzie kończę. Gdzie i na jaki temat ty się doktoryzujesz? Pozadrawiam. Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Z czego robisz ten doktorat? 06.10.03, 19:38 Witam! Ja tez skonczylam siodemke w 95 i tez robie doktorat, co chyba niezle swiadczy o naszej alma mater :-) Ale u mnie w klasie nie byles, nie bylo zadnego Piotra, o ile mnie pamiec nie myli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _ No dobrze, dobrze, ale do rzeczy... IP: W3CACHE.VERIZONE.COM.PL:* / 172.20.6.* 08.10.03, 22:04 ...więc gdzie się lokalizujesz z tym swoim doktoracikiem, hęę? Ja obecnie- 10.10. wyjeżdżam na pół roku do Anglii na stypendium, ale normalnie szaleję w Inst. Biologii Roślin. A co mi powiesz o sobie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: No dobrze, dobrze, ale do rzeczy... 09.10.03, 14:48 A to, ze nie jestes z mojej klasy, to nie do rzeczy? :) Teoretyzuje sobie o strategii, w Niderlandach. Biologii nie cierpialam (do tej pory zaluje, ze bylam w siodemce - chociaz sama szkole lubilam, nie zrozum mnie zle - ale tylko w u nas mozliwa byla zmiana profilu klasy z og. na biol-chem po pierwszym roku), ale - co ciekawe - przyszlo mi jej uzywac, by pisac o firmach... Pewnie slyszales o teorii kompleksowosci (genetyka)? No to wlasnie tym sie zajmuje, tylko w zupelnie innej dziedzinie. Czy to jest wystarczajaco do rzeczy? Gratuluje stypendium i pozdrawiam rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.03, 13:50 KNAPCZYK wiecznie zywa :D jakies 2 tygodznie temu tam zagladalem i ona wciaz straszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia-s Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 19:05 czy może odezwie się ktoś z tegorocznych maturzystów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 00:25 Kończyłam w 1998. Byłam w humanistycznej. 4 godziny łaciny w tygodniu. Knapci nie zapomnę do końca życia. Niepowtarzalna babka!!! Skończyłam prawo i NKJO (sekcja niemiecka). Teraz 4. rok germańskiej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek T matura 2003 IP: *.lanet.wroc.pl 13.12.03, 13:25 hej, (matura 2003 - chemia) Czesto wracam wspomnieniami do mojej szalonej siodemki... szkoda ze to tylko 4 lata... jakbym mogl to bym tam chetnie wrocił i jeszcze raz zdał maturę ;}... Pozdrowienia dla absolwentow 2003 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.sympatico.ca 04.09.03, 21:17 VII LO K.K. Baczyńskiego Matura 1988 klasa ,,b'' Jeśli są tu ludzie z mojej klasy to zapraszam na spotkanie:) Klasa ,,b" pod ,,dowództwem" pani KNAPCZYK Luuuuuuuuudzie gdzie jestescie ???? Marek Płażewski marekp@rogers.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.Kot Niech syn weźmie się do roboty, to go nie obleję IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 24.09.03, 14:33 ...a jak nie, to siądziemy z paniami Domagalską oraz Kaletą i zrobimy mu takiego komisa, jakiego siódemka jeszcze nie widziała. A co do haków, to proszę niech łaskawa pani przystopuje, albo zainteresuję pani tematem dzielnicową komendę policji. Może pani jest szantażystką? To jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: ABSOLWENCI VII L.O. CZY TU JESTEŚCIE ?? - T.E IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 22:21 Hee, hee!!!! Heeee!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś