muesli00 15.10.07, 15:54 jest żenująca. Wypięta d.pa może świadczyć jedynie o tym że brajkuje mu emocjonalnej stabilizacji i wszystko kojarzy mu się z d.pczeniem (wyborców?). I do tego "satysfakcja gwarantowana" - obleśne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beretelwi Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka 15.10.07, 16:00 zamieść z łaski swej fotke tejże ulotki, to pogadamy. nie potrafisz zamieścić? idź zapytaj tego komu odbyt liżesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toksykolog Ja zapytam ciebie Beretelwi: co brales...? IP: *.sbc.man.ac.uk 15.10.07, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
beretelwi Re: Ja zapytam ciebie Beretelwi: co brales...? 15.10.07, 16:32 kiepski jestes i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj dziadu! Oburzające! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.07, 18:44 Czyżby się jakiś PiSowczyk oburzył, że ktoś ma lepsze POmysły?:) Michał Jaros ma dynamiczną kampanię, mimo tego iż nie jest znany pełno go w mediach, w prasie, ostatnio o sposobie prowadzenia kampanii przez niego pisał Urbanowicz na swoim blogu (mediacafepl.blogspot.com/2007/10/jak-micha-jaros-z-wrocawia-wkorzystuje.html) A tu dam jeszcze niezorientowanym link do ulotki, która przypomnę skierowana jest do ludzi młodych! michaljaros.pl/gallery/4/7/15/91 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deni Re: Oburzające! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 23:20 A no dupcia mogła być ładniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: POrażające IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 23:25 kampania musi zainteresowac i PObudzic emocje. Prezentowany obrazek stwarza problemy z odPOwiedzią na pytanie: co autor miał na mysli: 1) możecie mnie POcałowac? 2) wejdę wszędzie dla kariery? jaka jest POprawna interpretacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: POrażające IP: *.e-wro.net.pl 16.10.07, 10:01 3) Mam PiS głęboko w ... no na środku ulotki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek śmieszek Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.chello.pl 16.10.07, 01:00 Zgłaszam plagiat!Żądam satysfakcji,odszkodowania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka 16.10.07, 13:31 chodzi o to ze pan Jaros wykorzystuje seks i wlasną dewiacje do prowadzenia wydawaloby sie kampanii ktora powinna byc merytoryczna. Ta ulotka jest dla rozbuchanych gimnazjalistów a nie ludzi którzy interesuja sie polityką. W dodatku obraża kobiety które są traktowane przedmiotowo. No chyba że to pośladki Bufetowej albo Pitery..... a ulotke i baner mozna sobie obejrzec na jego stronie. Dla mnie żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.e-wro.net.pl 16.10.07, 13:50 Ja na tej ulotce nie widzę ani seksu, a ni tym bardziej deiwacji. Nikogo by nie oburzyła jako zabawny link krążący po internecie, ale oczywiście ulotka konkretnej osoby - to się trzeba przyczepić. Tjedyna ulotka Jarosa :) Jest też i taka bardziej merytoryczna. Ważne jest tutaj, że nie żadnej z nich nie ma nudnych, patetycznych tekstów. Że kiedy dostaniesz ją na ulicy, nie idzie od razu do kosza t.j. inne broszurki polityczne. Zastanów się jaką rolę ma spełnić ta ulotka? Zdaje się, że chodzi o pokazanie samego kandydata, tego że w ogóle istnieje. A jeśli wydaje Ci się, że miał on w dzięki niej obrażać kobiety, to chyba cosik logika szwankuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.chello.pl 16.10.07, 14:04 To są pośladki Jarosa.Chłopak jest "na wydaniu" i szuka partnera w gejowskim elektoracie PO.Ma owsiki i swędzi go pupa,więc szuka wyciora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.e-wro.net.pl 16.10.07, 14:20 Niech zgadnę: podrywałeś go, ale CIę spławił i teraz się mścisz? To wylewaj swoje żale i hisotrie miłosnych niepowodzeń gdzie indziej. Jak nie masz przyjaciół to znajdź jakiegoś terapetuę, powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka 16.10.07, 14:29 ulotka poniża kobietę bo Jarosowi chodzi tylko o d.pę i stringi. Zero merytoryki. Jak chciał miec dobrą ulotkę to mógł się sam rozebrać i sobie trzasnąć fotę od pasa w dół skoro jest takim liberałem. Ciekawe co na to kobiety z jego partii? Widocznie lubią być tylko obiektem seksualnym. Oto cała prawda o PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.e-wro.net.pl 16.10.07, 14:37 Czy Ty masz jakąś obsesję na temat seksu, że widzisz na tej ulotce tylko tyłek? Najważniejszym elemnetem jest metka na spodniach :) Faktu się naczytałeś? Cóż, gdyby się rozebrał ulotka byłaby ordynarna, tutaj jest natomiast wykorzystany znany motyw reklamowy, w zabawnej konwecji. Nie wiem czy nie dociera do Ciebie przekaz tej ulotki, czy udajesz, że nie dociera. Przecież wszyscy wiemy, że PO to banda seksistów i dewiantów! Na stos! Do CBA! I zamknąć w Kaczogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.chello.pl 16.10.07, 15:08 Skoro go tylko podrywałem,to nie mów farmazonów o przyjaźni.Widocznie u Ciebie to jedno i to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 16:17 Widzę, że rozumienie tekstu pisanego też sprawia Ci problem. Przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałem, zadzwoń do kogoś pojętnego, a jak Ci już wytłumaczy to się tu odezwij. No chyba, że nie zrozumiesz i postanowisz w związku z tym iść na pyskówkę, ale na to Ci już nikt nic - u nas nie ma przymusu leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.chello.pl 17.10.07, 22:23 ...był telefon do Wielkiego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 05:51 I co, był pod wrażeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.chello.pl 18.10.07, 13:46 Rozgadał się. Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka 16.10.07, 14:32 a moze pomylił PO z PS (Partią Seksu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO! Re: ulotka Michała Jarosa z PO...POrażka IP: *.e-wro.net.pl 16.10.07, 14:39 Ciekawe czy Partię kobiet też tak najeżdżałeś, a tam przecież na plakacie nie brakowało zupełnie nagich kobiet. Jak Ci brakuje merytorycznego przekazu zapoznaj się z programem na stronie internetowej. A może Ty pomyliłeś forum dyskusyjne z forum propagandowym? Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Zboczonyś czy jak? 16.10.07, 14:43 > a moze pomylił PO z PS (Partią Seksu)? Raz piszesz, że PO to partia seksu a raz, że chciał do niej wstąpić to się zdecyduj. Jeśli ta ulotka niesie według Ciebie przekaz o podtekście seksualnym i tym ma zachęcić wyborców, to chyba nie masz blafdegopojęcia o czym piszesz. A piszesz ciągle o seksie... Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 11:22 Ja i PO - po moim trupie! Partia kobiet nie zrobila plakatu z podtekstem seksualnym a Jaros wrecz przeciwnie. Do tego te haselka - satysfakcja gwarantowana. Niech sie lepiej zajmie kopnaiem piłki bo od "główek" mu sie mózg zlasował. Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 13:02 muesli00 napisał: > Ja i PO - po moim trupie! Partia kobiet nie zrobila plakatu z podtekstem > seksualnym a Jaros wrecz przeciwnie. Do tego te haselka - satysfakcja Nie? A to co to przepraszam jest jeśli nie plakat, który oprócz nagości nie ma innego przekazu? www.wiadomosci24.pl/artykul/naga_bron_naga_prawda_konferencja_prasowa_partii_kobiet_43505.html > gwarantowana. Niech sie lepiej zajmie kopnaiem piłki bo od "główek" mu sie mózg > zlasował. Wiem, wiem... Tak mu się zlasował, że aż od tego wszystkiego skończył Akademię Ekonomiczną, pisze doktorat i prowadzi własną nieźle prosperującą firmę. Skończony idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 13:37 i do tego bedzie prywatyzowal szpitale :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 14:28 Uuu, cieniutki teskt, a w zasadzie ślepa uliczka :) Sprawa Kaczmarka już zapomniana? Lepper w rządzie? W PiS-ie nie bylo afer? Pod samym nosem Kaczyńskiego! A w SLD? Afera Rywina? Też pamięć zawodzi? Nie ma to jak używać policji politycznej na kilka dni przed wyborami. TO dopiero odnowa moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
muesli00 Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 15:53 Rywin to Sld przeciez to co kolega to wypomina? Kaczmarek dostal za swoje. Lepper nie przejdzie progu. A most wzdłuż rzeki? A tzw "nocna zmiana" z Tuskiem w tle, a pan Piskorski? I co? Świętoszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 16:22 Nie, ale przyganiał kocioł garnkowi :p Tylko po to to napisałem. A wracając do wątku głównego pod tymi względami Jaros jest czysty jak łza i to jest jego atut :) W każdej partii możliwe są zmiany prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stajk Re: Zboczonyś czy jak? IP: *.crowley.pl 17.10.07, 16:30 Wy wszyscy jestescie zboczeni intelektualnie. Czy ktos z was zastanowil sie jak ma wyglada nowoczesne panstwo za kilka lat i ktora patria gwarantuje utworzenie takiego panstwa? Zamiast spierac sie o tylek Jarosa zrobcie sobie test: wybory2007.wp.pl/kalkulatorq.html?ticaid=1498e Co wam wyszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
gaax Re: Zboczonyś czy jak? 17.10.07, 17:06 Zrobiłem ten test chyba tydzień temu i wynik był zgodny z moimi poglądami :) Odpowiedz Link Zgłoś