kklement 21.10.07, 21:51 Nie chcę łamać ciszy wyborczej, ale ... No cóż, ja otwieram szampana :D Powiem tylko tak: JEST NIEŹLE :) I nie powiem, kto wygrał te wybory, ale wszystko wskazuje na to, że będzie rządzić samodzielnie :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fakir Re: Otwieram szampana !!! :D :D :D IP: *.chello.pl 21.10.07, 21:56 no samodzielnie to sie da tylko jak wygra partia wielkiego brata bo wtedy mały brat tego wielkiego brata nie będzie przeszkadzał :)) jeżeli nie wygra partia wielkiego brata tylko ta inna to lepiej żeby partia wielkiego brata nie miała więcej niż bodajże 188 głów (mogę sie mylić) i tu samodzielne rządy nie pomogą... resztę po pseudociszy wyborczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Ciiiiiiiiiiiiiiicho, nie strzelaj korkiem ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:57 Najwyższa kara za złamanie ciszy może sięgnąć 1000000 PLN. Uskładałeś już tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: Ciiiiiiiiiiiiiiicho, nie strzelaj korkiem ;-) 21.10.07, 21:59 Ależ przecież ja nie podałem ani nazwy partii, ani wyniku w procentach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Otwieram szampana !!! :D :D :D IP: *.elektrosat.pl 21.10.07, 22:17 img218.imageshack.us/img218/1197/wyboryprzedterminemey1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: jest nokaut: małolatów IP: *.lanet.net.pl 22.10.07, 00:54 którzy "jeszcze matkom nie zapłacili za mleko" a cóż mogą wiedzieć na kogo głosować by w przyszłości mieć to MLEKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Otwieram szampana !!! :D :D :D 21.10.07, 22:45 Szybki jesteś , ja już leżę pod stołem. Tusk pewnie dostał już dwa zawały serca. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Otwieram szampana !!! :D :D :D 21.10.07, 22:46 czeka go jeszcze trzeci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakir Re: Otwieram szampana !!! :D :D :D IP: *.chello.pl 21.10.07, 23:38 w końcu!!! pierwszy raz wygrywa ugrupowanie na które głosuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Otwieram szampana !!! Pij szybko!! IP: *.lanet.net.pl 22.10.07, 00:49 bo teraz...tylko na szampana będzie Cię stać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toto dziekuje wyborcom PISu IP: *.proxy.aol.com 22.10.07, 01:02 za to ze oddali na nich glos.Na pewno nie byl to stracony glos.Liczylem na wiecej ale trzeba sie cieszyc z tego co sie ma.Jak mawial Theodore Roosevelt Do what you can with what you have where you are , now. Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: dziekuje wyborcom PISu 22.10.07, 11:34 Pis przegrał , ponieważ za bardzo trzymał się realiów. Polscy lubią bujać w obłokach . Pis będzie doskonałą partią opozycyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woit2 Re: dziekuje wyborcom PISu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 12:30 wyborcy pisu ,ludzie mniej wykształceni ,naiwni podatni na prosta manipulacje, zawistni...A kiedy rydzyk dostanie zaproszenie na komisje sledczą? Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: dziekuje wyborcom PISu 22.10.07, 12:56 Czyżby ? W Pis-ie nie ma profesorów bez profesury ( Bartoszewski ). Nie ma również magistrów bez magisterki. W Pis-ie nie ma również takich populistów jak Tusk , który jesz rzeczywiście bardzo cieniutki w tym co robi. Nie to jest jednak istotne, naród wybrał i Po jest jako partia, która stworzy nowy rząd. Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Rozgoryczenie zaćmiewa Ci umysł :) 22.10.07, 09:52 Tekst o szampanie jest świetny. Biorąc pod uwagę, że szampan jest stosowany jako stylistyczny środek wyrazu wywołujący skojarzenia z luksusem, to Twoja wypowiedź mogłaby zostać wykorzystana przez PR Platformy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekdok Łomatko! To na kawior już nie będzie? Poważnie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 13:21 Gość portalu: lidka napisał(a): > bo teraz...tylko na szampana będzie Cię stać... Nieeeee, ja tak nie chciem!!! Pisie wróćcie!!! Nikt tak pięknie nie potrafił wzbudzać strachu i nienawiści!!! Nikt tak pięknie nie mylił progresji z agresją!!! Nikt tak pięknie nie potrafił przekuwać własnych fobii i ułomności w oficjalną "politykę i stanowisko rządu"! Nikt tak pięknie (i jak się okazuje wystarczająco sugestywnie dla co poniektórych) nie przedstawiał swoich urojeń i wizji jako jedynie słusznej prawdy i rzeczywistości. Wprawdzie "Kto zna tylko jedną prawdę, musi wiele kłamać" już dawno temu stwierdził niejaki Gabriel Laub, ale to Żyd był, więc wiadomo co to jest warte... Łącząc się zatem z Tobą Lidziu w bólu i rozpaczy wołam razem z Tobą "Pisiowe wróćcie!!!" ale od siebie dodam: Pisiowe wróćcie tam gdzie wasze miejsce: "Do tych pagórków leśnych, do tych łąk zielonych", Z dala od siedzib ludzkich kulturą skażonych, "Do tych pól malowanych zbożem rozmaitem, Wyzłacanych pszenicą, posrebrzanych żytem;" Gdzieś w nadrzeczne szuwary, łęgi i bajora, Gdzie ukojenie znajdzie wasza wściekłość chora, Gdzie wam błota nie braknie by się nurzać i taplać nim obrzucać wzajemnie i bez sensu paplać. Po tej dwuletniej hucpie jedno mogę wam radzić Lepiej samemu usiąść niż dać się posadzić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Och, jakże słodko się to czyta: 22.10.07, 13:22 Ze strony GW: "- Warszawa to hołota. Prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w Katyniu i Charkowie - krzyczała w kierunku dziennikarzy działaczka PiS podczas wieczoru wyborczego w hotelu Hyatt. - Tutaj jest warszawka, która nie potrafi nas docenić - wykrzykiwała w kierunku dziennikarzy Anna Rudzka, którą rozzłościły bardzo złe wyniki PiS w Warszawie. W sztabie PiS-u w ogóle panowało przygnębienie.- PiS zaniedbał elity. Poczuły się dotknięte "wykształciuchami". I przez to Warszawa zagłosowała przeciw nam. To był nasz błąd. Szkoda - podsumował Zbigniew Romaszewski, stołeczny senator PiS Polityków partii Jarosława Kaczyńskiego najbardziej zasmuciła wysoka frekwencja w Warszawie. - Wieś nas olała, a Warszawa wykończyła - krzyknął 40-letni działacz w szarym garniturze. Czarę goryczy przelała informacja, że do urn poszło połowa młodych między 18 a 20 rokiem życia. - O Boże! Młodzi poszli głosować. To jesteśmy pogrzebani - dodał jego kolega." wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4600551.html Słodziste :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lillalu Napijemy się razem... 22.10.07, 14:45 ...już 30 pażdziernika. I nie będą to znikome ilości;) Odpowiedz Link Zgłoś