macha7 24.07.03, 09:09 ytanie jak w tytule gdzie można we wrocławiu kupić dobre papcie dla malucha? Macha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.lenkiewicz Re: Gdzie papcie dla malucha? 26.07.03, 21:49 Hej Ja znam dwa miejsca - jedno to sklepik "zdrowa stópka" na Psich Budach naprzeciwko kina Helios, a drugie to stoisko z bucikami w Arenie. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
mamabunia Re: Gdzie papcie dla malucha? 06.08.03, 20:51 macha7 napisała: > ytanie jak w tytule gdzie można we wrocławiu kupić dobre papcie dla malucha? > > Macha na Drobnera jest PANTOFELEK ,jest tam duży wybór EWA Odpowiedz Link Zgłoś
beatkas Re: Gdzie papcie dla malucha? 07.08.03, 11:25 Właśnie jestem na etapie szukania kapci, córcia idzie do żłobka - a tam taki obowiązek. Przejrzałam kilka par w różnych sklepach i jestem przerażona. Materiał to szmatki, wywijajace się w różne strony, płaskie, nie profilowane. Nie po to kupowałam porzadne buty - sandałki, żeby w kapciach dziecko wykrzywiało nóżkę. Przecież w żłobku jest przez parę godzin i nie chcę, aby stópkom coś dolegało. Czy widziałyście kapcie profilowane, z usztywnioną kostką? Gabi ma 13 miesięcy. Pozdrowienia Beata Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: Gdzie papcie dla malucha? 07.08.03, 13:28 ja swojemu Marcinkowi kupiłam paputki w Deichmannie. Są profilowane, ale nie za kostkę. Wybór jest tam spory. pozdrowienia M. Odpowiedz Link Zgłoś
iza2_edziecko Re: Gdzie papcie dla malucha? 19.08.03, 11:34 Widziałam w sklepie ortopedycznym na Bulwarze Ikara - naprzeciw szkoły podstawowej za apteką Radix paputki firmy Postęp, z usztywnioną wysoką piętką jak normalne buty tej firmy, tyle że ze sztywnej tkaniny zamiast skóry. Są od numeru 23. Jeżeli nie przeszkadza to, że są to kapcie sznurowane to polecam, sama też zamierzam się w nie zaopatrzyć, ale Damian ma dopiero numer 22. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Gdzie papcie dla malucha? 13.09.03, 11:18 Na pl.Macieja jest sklep firmowy Befado, jest tam duży wybók zarówno kapci jak i butów. Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Gdzie papcie dla malucha? 13.09.03, 17:04 anma napisała: > Na pl.Macieja jest sklep firmowy Befado, jest tam duży wybók zarówno kapci jak > i butów. Sklepik na pl. św. Macieja i na Bulwarze Ikara to ta sama firma, więc ten sam asortyment. Wybór bardzo duży i kapci (także profilaktycznych) i butów. W dodatku ceny przyzwoite. Dla przykładu, profilaktyczne kapcie mojej córki na Psich Budach kosztują 102 zł a na Bulwarze - 89. Jest różnica, no nie?? pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
anlenki Re: Gdzie papcie dla malucha? 15.09.03, 09:02 W Urwisie są butki które mogą być obuwiem domiwym, profilowana podeszwa, sztywna piętka, skóra, z dziurą na palce(to akurat uwazam za dobr, w żlobkach jest cieplo) - calosc bagatela 70,00PLN. Ja osobiście zdecydowalam się na papcie befado albo lemingo . Odpowiedz Link Zgłoś