aszylko 29.10.07, 08:54 Witam forumowiczow, Jaki polecacie dobry serwis forda we Wrocku? Nawalilo mi auto i chcialbym szybko i tanio naprawic (i co najwazniejsze: dobrze) Z gory dzieki za jakiekolwiek informacje. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalafior Re: Ford - serwis IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.13, 23:31 Ja mogę z całym sumieniem polecić ford serwis wrocław Yzzy na sułowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: Ford - serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 11:03 I po 6 latach głupi kalafiorze mu ten serwis polecasz?? Obroty Ci spadły że tą swoją firemkę w tak nędzny sposób reklamujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjastrz1 Re: Ford - serwis IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.15, 00:18 Naprawa blacharska BMW e24 635CSi, rocznik 1986, wykonana w Yzzy Serwis Wrocław: www.youtube.com/watch?v=I_0gUNJNBNg Więcej filmów przedstawiających naprawę tutaj: www.youtube.com/watch?v=I_0gUNJNBNg&list=PL2xVJf1XW14iGt60pSgMdtAYmeRXBFcFD Jest ich sporo, ale naprawdę warto je obejrzeć przed podjęciem decyzji o powierzeniu naprawy swojego samochodu temu warsztatowi. Pozdrawiam, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
orpheline Re: Ford - serwis 02.08.17, 11:27 Witam, promocja w serwisach forda do końca sierpnia! Zapraszam! agnieszkajankowksa.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=842&idDistributor=81859 Odpowiedz Link Zgłoś