Dodaj do ulubionych

TerroTAXI !!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.03, 20:47
Ludzie wiśmy się za „taksówkarzy”! Przecież oni robią co chcą! Wymuszenia
pierwszeństwa to chyba ich hobby! Chyba są przepisy ruchu drogowego, albo coś
się zmieniło i ja nie wiem? Zachowują się jak pojazdy uprzywilejowane!
Skończmy z tym CHAMSTWEM! Im więcej z Was wyrazi swoją opinię na ich temat to
może gazeta się tą patologią zainteresuje a jak gazeta to i nasza szanowna
policja, która notabene przymyka oko na ich zachowanie!
CZAS SKOŃCZYC Z CHAMSTWEM !
Obserwuj wątek
    • Gość: artur985 Brawo!!! IP: 62.233.249.* 25.07.03, 21:14
      Jestem w 100% z tobą ( w tej sprawie )!
      • diabelek2 Re: Brawo!!! 26.07.03, 12:26
        no w końcu ktoś poruszył ten temat!!racja,. że taksówkarze jeżdzą jak chcą i
        robią na ulicy co im się żywnie podoba!!!!
        tylko co My możemy zobić , bo ja niestety żadnego pomysłu nie mam!!!
        ale ciepło pozdrawiam i nie dajmy się!!!
        aga
    • Gość: Stefan Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 14:20
      Jestem w 100% za. Uważają, że ich przepisy nie dotyczą. Chodzi o jazdę ale też
      parkowanie i w ogóle zachowanie większości z nich.

Przy Kauflandzie są dwa miejsca przed głownym wejściem wydzielone dla taksówek
      (SuperTaxi chyba). Jechałem po pracy z roczną córką. Chciałem wpaść tylko po
      chleb (piekarnia jest tuż przy wejściu, nie trzeba wchodzić za kasy). Z powodu
      braku miejsc, stanąłem na jednym z tych dla taksówek. Wziąłem córę na ręce i
      lecę, oczywiście wyskoczył taksiarz (stał na drugim miejscu dla taksówek) i
      mówi że tu nie wolno stawać. Grzecznie przeprosiłem i mówię że jestem z
      marudzącym dzieckiem i zajmie mi to 2-3 minuty. Gość ostrzej. Z mięsem. To ja
      mówię żeby wezwał policję. On na cały parking: "cham, prostak!". No myslałem,
      że mu odwinę gdyby nie dziecko. Zacisnąłem zęby. Kupiłem chleb i odjechałem.

Niemal przy każdym markecie miejsca dla taksówek są tuż przy wejściu, a powinny
      być na samym końcu. Taksiaże powinni warować przy drzwiach i łapać klientów.
      Oczywiście chodzi o układ pomiędzy właścicielem parkingu i korporacyjną mafią.

Standardem jest też sytuacja w której parkują poza wyznaczonym postojem.
      Jakiekolwiek zwracanie uwagi nie ma sensu. Zaraz w koło pojawia sie kilku,
      twoje auto z numerami leci przez radio i masz w mieście przechlapane. Słyszałem
      kiedyś w taksówce taką akcję.

Cholerne złotówy są takie same we wszystkich miastach.

Stefan.
      • Gość: Tirsa Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.03, 19:59
        zaparkowałeś na ich miejscu i masz pretensje???
        • Gość: artur985 Re: TerroTAXI !!! IP: 62.233.249.* 27.07.03, 20:24
          SAkoro oni mogą parkować na naszych to i my na ich miejscach.
    • Gość: Mor Re: TerroTAXI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 18:34
      I dlatego, choć nie przepadam za urzędami skarbowymi, to dobrze, że
      taksiarzomm wprowadzają kasy fiskalne. Jak cała Polska musi, od kibla do
      supermarketu, to czemu taryfiarzom ma być lepiej. A z tymi przepisami, to dla
      nich powinny być specjalne taryfikatory mandatów i punktów, bo przecież
      przewożą zawodowo osoby, a swoją kretyńską jazdą narażają wszystkich. A jak w
      ciebie pierdzielną, to jeszcze z mordą, jak śmiałeś ich nie wpuścić. Co to
      k*** Indie i święte krowy. Jak dopierdzielą parę razy w służbówkę premiera
      albo Janika z MSWiA to może się nimi ktoś w końcu zajmie, bo inaczej znikoma
      nadzieja...
      • Gość: Nielubie TAXI Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.03, 22:18
        Gość portalu: Mor napisał(a):

> I dlatego, choć nie przepadam za urzędami skarbowymi, to dobrze, że
        > taksiarzomm wprowadzają kasy fiskalne. Jak cała Polska musi, od kibla do
        > supermarketu, to czemu taryfiarzom ma być lepiej. A z tymi przepisami, to dla
        > nich powinny być specjalne taryfikatory mandatów i punktów, bo przecież
        > przewożą zawodowo osoby, a swoją kretyńską jazdą narażają wszystkich. A jak w
        > ciebie pierdzielną, to jeszcze z mordą, jak śmiałeś ich nie wpuścić. Co to
        > k*** Indie i święte krowy. Jak dopierdzielą parę razy w służbówkę premiera
        > albo Janika z MSWiA to może się nimi ktoś w końcu zajmie, bo inaczej znikoma
        > nadzieja...

CZAS SKOŃCZYĆ Z TYM
        CHAMSTWEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • alka_xx Re: TerroTAXI !!! 30.07.03, 22:23
          a moze by tak ?

CZAS ZACZĄĆ Z KULTURĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bo niektórym kierowcom i to nie tylko taksówkarzom, kultura z kulturystyką sie
          pomyliła!!!!!!

Gość portalu: Nielubie TAXI napisał(a):

>
          > CZAS SKOŃCZYĆ Z TYM
          >
          CHAMSTWEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > !
          > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: LL Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.03, 23:01
            TAXI do furmanek to może bedzie bezpieczniej!!!!!!!!!!!!
            • Gość: aa Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 00:02
              proponuje egzaminy ale na kultuę osobistą
    • szarywilk Re: TerroTAXI !!! 06.08.03, 13:37
      taaaak...sam nieraz miałem do czynienia z takimi pięknisiami w taxi. Wymuszenia
      to rzecz normalna, zajeżdzanie drogi bez kierunkowskazów na 2 pasmówce - norma,
      pretensje że nie zjechałem z pasa po którym on jedzie- norma (a co to k#$%
      ^a ?? autostrada, czy co???)...no comments
      • Gość: Mariola Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.03, 21:40
        i jeszcze się nie myją OCHYDA
    • Gość: bajobongo Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 01:11
      Jakoś dziwnie Redkacja nie chwyta tematu (powiązania?) i nie chce nic o tym
      pisać.
      Jadę sobie któregoś dnia ul. Sienkiewicza. Lewoskręt w ul. Szarzyńskiego
      (chyba). a tam po lewej postój taxi. W sznurku stoją taksówki. Obok nich drugie
      (kolesie mają do pogadania). Po drugiej stronie ulicy też taxi. Odpoczywają lub
      piją kawę w knajpce obok. Obok tego sznurka, kolejny, bo też gadają. Sorry i
      jak tu wjechać? A na zwróconą uwagę usłyszysz PIĘKNĄ wiązankę.
      Ech!!!!!!!!! To już nie są ci dawni taksówkarze kulturani, uśmiechnięci z
      wiedzą o wrocławiu. Aż szkoda
      • Gość: jj Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.03, 17:48
        nie chwyta bo im sie nie chce po co kłopoty!!!!
        tak samo jak ze Strażą Miejską!!! A co my mamy się kisić w tym bagnie i
        oczywiście uczyć się KULTURY od TAKSÓWKARZY! Mam pomysł - PRECZ ZTYMI CHAMAMI !
        WERYFIKUJMY ICH SAMI PODAJĄC NUMERY BOCZNE; KORPORACJE, NR REJESTRACYJE - TO
        MOZE SIE CZEGOS NAUCZĄ!!!!!! A PRZEDE WSZYSTKIM PRZEPISOW RUCHU DROGOWEGO! A
        MOZE BY MIASTO ZWERYFIKOWAŁO TYCH CWANIAKÓW!!!!!
    • Gość: misia Re: TerroTAXI !!! IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 07.08.03, 18:50
      zgadza sie i do tego oszukuja z płaceniem !!!!!! kiedyś musiałam szybko dotrzeć
      z Kromera na Dworzec Nadodrze ( to była niedziela) i pan podwiózł mnie za 8
      złoty...za dwa tygodnie ten SAM kurs kosztował 18 zl!!!!!! a uzasadnienie bylo
      takie że przeciez to niedziela i inna taryfa !!!!!!!!
      • Gość: bn Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.03, 21:46
        redakcjo !!! puk puK temat jest nie ciekawy? Jeżeli tak to nie nie ma co
        narzekac na wszystko co nas otacza! Niech taksówki łamia przepisy, taksówkarze
        są chamscy, złodzieje kradną, politycy oszukują - chyba to norma !!!!
        • Gość: alek Re: TerroTAXI !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.03, 18:25
          Gość portalu: bn napisał(a):

> redakcjo !!! puk puK temat jest nie ciekawy? Jeżeli tak to nie nie ma co
          > narzekac na wszystko co nas otacza! Niech taksówki łamia przepisy,
          taksówkarze
          > są chamscy, złodzieje kradną, politycy oszukują - chyba to norma !!!!

A może przestańmi jeździć z tymi chamami! Mam propozycje biezmy ludzi na okazję!
          Może tak wyplemimy tą chołotę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka