Gość: Alexandra IP: 80.48.243.* 21.04.03, 00:00 Czy według was możliwa jest przyjaźń z byłym facetem lub byłą dziewczyną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikus_78 Re: przyjaźń z ex 21.04.03, 11:02 Jesli w Waszym bylym zwiazku byla szczerosc prawda itd. to jest mozliwa przyjazn ale jesli oklamywaliscie sie (Ty jego lub On Ciebie) to raczej z przyjazni nic nie wyjdzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nike Re: przyjaźń z ex IP: *.stuwo.fh-wilhelmshaven.de 21.04.03, 12:22 moze jest mozliwa ja sie staram probowac ze swoja ex miloscia ale szczerze to nie jest takie proste jak nadal go kochasz i nie chcesz miec nikogo tylko jego ale uwazam ze wszystko jest dla ludzi pod warunkiem ze dwie osoby tego chca nooo i jeszcze cos mysle ze jesli twoj ex ma teraz nowa dziewczyne i cos pojdzie nie tak a ty go dobrze znasz to... jesli bedziecie przyjaciolmi mozesz mu naprawde pomoc bo znasz go w koncu lepiej niz ta nowa zreszta zwiazki czegos ucza no nie? Mi jak na razie sie udaje podtrzymac te znajomosc mimo ze jestem teraz daleko od niego- czyli jednak mozna...choc to nie jest takie latwe, no i najwazniejsze trza chciec!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: przyjaźń z ex IP: *.kolornet.pl 21.04.03, 13:13 Mysle,ze utrzymywanie kontaktu z ex mija sie z celem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: przyjaźń z ex IP: *.klc.vectranet.pl / 10.9.1.* 21.04.03, 13:24 na 100% wiem ze nie umialabym sie spotykac z ex na stopie kolezenskiej.to juz nie jest to samo,nie po TYM wszystkim,a "to wszystko" naprawde sporo zmienia,nie umialabym patrzec na niego jak na przyjaciela... inna jest sytuacja gdy nic do niego nie czujesz-oboje podjeliscie decyzje o rozstaniu.po prostu-milosc sie skonczyla...pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: przyjaźń z ex IP: *.labedy.pl / 192.168.2.* 21.04.03, 18:50 przyjazn z ex jest chyba mozliwa tylko wtedy gdy oboje zdecydowaliscie sie zakonczyc ten zwiazek, ale nawet wtedy takie przejscie z milosci w przyjazn nie jest mozliwe odrazu, trzeba dac sobie troche czasu zeby ochlonac, aby stare uczucia mogly zrobic miejsce nowym, Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinak80 Re: przyjaźń z ex 21.04.03, 19:21 Uważam, że przyjażń z eks jest możliwa. Ja obecnie przyjaźnię się z moim byłym facetem, chociaż przez pierwsze pół roku ze sobą nie rozmawialiśmy.Teraz wszytko jest ok, jeśli tylko mogę mu pomóc, albo on mnie to zawsze mam dla siebie czas. To jest na prawdę fajne, czasami facet lepiej doradzi niż przyjaciółka, uwierzcie mi. Bałam się tej przyjaźni, wydawała mi się niemożliwa na początku, ale teraz wiem, że bardzo się myliłam. Dziewczyny jeśli tego chcecie i on tego chce to spróbujcie się zaprzyjaźnić, może nie od razu po zakończniu związku. Nasza przyjaźń trawa już prawie 6 lat.Pozdrawiam wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: przyjaźń z ex IP: *.enterpol.pl 11.05.03, 01:13 ja wlasnie probuje. sek w tym ze gosciowi nie przeszlo mowi ze kocha itd. i co? powinnam zniknac? zalezy mi na tym facecie ale nie chce z nim byc. bledne kolo. kots wie co z tym zrobic bo ja sie momentami gubie. na marginesie dodam ze obecny facet nie jest zachwycony moimi spotkaniami z ex co wcale sprawy nie ulatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAm Re: przyjaźń z ex IP: 80.48.243.* 11.05.03, 12:40 przestan spotykac sie z ex. od czasu do czasu wyslij mu smsa z pozdrowieniami albo zyczeniami z okazji urodzin. i tyle. krzywdzisz i bylego i obecnego. pozwol mu uwolnić się od ciebie, on tez ma prawo do szczęścia. a ty go niszczysz. wiem, bo robilam tak samo. teraz ja jestem szczesliwa z obecnym, a ex przebolal i znalazl drugą połowę. nasze stosunki ozdrowiały, robimy wypady na piwo, budujemy cos innego, od nowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: przyjaźń z ex IP: *.vitor.pl 12.05.03, 21:21 Uwazam ze przyjazn z ex nie jest mozliwa jezeli jedna ze stron nadal cos czuje, osobiscie- probowalam sie zaprzyjaznic z moim ex, ale ja nadal cos czuje- nie ma sensu sie tak katowac, tym bardziej ze on teraz kogos ma - aktualnie nie gadamy ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaska Re: przyjaźń z ex IP: *.mofnet.gov.pl 13.05.03, 12:11 NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE. Możecie sobie pisać co chcecie, ale to nie jest przyjaźń. To takie okłamywanie się i nie pozwolenie sobie na zagojenie ran. Co nagle nie chcecie się do niego przytulić? A może właśnie przez to pragnienie bawicie się w przyjaźń. Tak samo jak nie wierzę w sex mniędzy przyjaciółmi tak samo nie wierzę w przyjaźń z ex. Było minęło. Zostały wspomnienie, parę zdjęć, listów nie podartych w szale rozpaczy i wystarczy. Poza tym jak możecie skazywać na taką mękę waszych obecnych partnerów? Wyobraźcie sobie co oni przeżywają (nawet jak się do tego nie przyznają) jak wy spotykacie się ze swoim ex, jak pozwalacie mu się wypłakać w swoją pierś. A może wam to nie przeszkadza, że Was facet jest na każde skinienie swojej ex w imię ich nowej przyjaźni? Odpowiedz Link Zgłoś