Gość: Rafis IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 26.07.03, 10:18 przy Hali Ludowej(Piasta), czy ktos wie od której się zaczyna? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotbehemot Re: Biesiada piwna... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 19:32 byłem dzis, kicha troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Biesiada piwna... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 26.07.03, 23:52 Gość portalu: kotbehemot napisał(a): > byłem dzis, kicha troche po godzinie widze, że nie byłeś.Ja wróciłem po 23.Wieczorem sie rozkręciło a koncert Brathanków poruszył tłumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Biesiada piwna... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 16:37 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Gość portalu: kotbehemot napisał(a): > > > byłem dzis, kicha troche > > po godzinie widze, że nie byłeś.Ja wróciłem po 23.Wieczorem sie rozkręciło a > koncert Brathanków poruszył tłumy :) Dlaczego mialbym klamac??ja po prostu myslalem ze to jest dzienny festyn, poszedlem okolo 14-15 i wrocilem po pol godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Biesiada piwna... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 27.07.03, 19:18 Gość portalu: kotbehemot napisał(a): > Gość portalu: Rafis napisał(a): > > > Gość portalu: kotbehemot napisał(a): > > > > > byłem dzis, kicha troche > > > > po godzinie widze, że nie byłeś.Ja wróciłem po 23.Wieczorem sie rozkręciło > a > > koncert Brathanków poruszył tłumy :) > > Dlaczego mialbym klamac??ja po prostu myslalem ze to jest dzienny festyn, > poszedlem okolo 14-15 i wrocilem po pol godziny ja tylko mówie, że opuściłes najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Biesiada piwna... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.07.03, 20:11 w takim razie odwołuje ze to kicha, kicha była tylko do 18;) Odpowiedz Link Zgłoś