Dodaj do ulubionych

Szczecin i Wrocław

IP: *.deltanet.pl 29.07.03, 18:58
dwa bratanki :)

ile my mamy ze soba wspólnego, Odre, położenie, historie

ach.......czemu my tak mało się znamy???
Obserwuj wątek
    • Gość: WROCŁAW Re: Szczecin i Wrocław IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 19:15
      Być może warto by się poznać bliżej. Szkoda tylko, że miasta nie leża blisko
      siebie. Wolałbym aby bliżej Wrocławia leżał Szczecin niżeli zadufany w sobie
      Poznań nie potrafiący pogodzić się z wyższością Wrocławia.
      • Gość: Odra Re: Szczecin i Wrocław IP: *.deltanet.pl 29.07.03, 20:13
        ja tez nie lubie Poznania.

I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła
        kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa
        banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu
        zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i
        Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie.

Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem tu
        nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom
        hehe....

Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są
        blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocław.

bye
        • wroclawczyk Re: Szczecin i Wrocław 29.07.03, 20:21
          Gość portalu: Odra napisał(a):

> ja tez nie lubie Poznania.
          >
          > I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła
          > kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa
          > banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu
          > zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i
          > Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie.
          >
          > Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem
          tu
          >
          > nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom
          >
          > hehe....
          >
          > Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są
          > blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocł
          > aw.
          >
          > bye

Spoko do 1 Maja 2004 blisko :)
          pozdrawiam

Nie bądzcie tak krytyczni, juz niedługo odwiedze wasze miasto :)
        • Gość: WROCŁAW Re: Szczecin i Wrocław IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 21:36
          Szczecin, Wrocław, Kraków i Gdańsk to najbardziej cywilozwane i lubiane miasta
          w Polsce.
          • Gość: macio Re: Szczecin i Wrocław IP: *.nestle.pl 30.07.03, 13:03
            To prawda

pozdr
            M
        • Gość: Miki Re: Szczecin i Wrocław IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 14:31
          Gość portalu: Odra napisał(a):

> ja tez nie lubie Poznania.

A ja lubię Szczecin i Wrocław. Pozdr.
          >
          > I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła
          > kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa
          > banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu
          > zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i
          > Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie.

Pierwsza autostrada budowana za państwowe pieniądze jest przez Wrocław. Przez
          Poznań biegnie autostrada budowana za pieniądze prywatnych inwestorów. A
          autostrada ze Szczecina nie ma ekonomicznego sensu (przebieg przez Zieloną
          Górę). Opłacalna byłaby budowa autostrady Wrocław-Poznań-Szczecin..
          >
          > Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem
          tu
          >
          > nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom
          >
          > hehe....
          >
          > Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są
          > blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocł
          > aw.
          >
          > bye

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka