Gość: Odra IP: *.deltanet.pl 29.07.03, 18:58 dwa bratanki :) ile my mamy ze soba wspólnego, Odre, położenie, historie ach.......czemu my tak mało się znamy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WROCŁAW Re: Szczecin i Wrocław IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 19:15 Być może warto by się poznać bliżej. Szkoda tylko, że miasta nie leża blisko siebie. Wolałbym aby bliżej Wrocławia leżał Szczecin niżeli zadufany w sobie Poznań nie potrafiący pogodzić się z wyższością Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Szczecin i Wrocław IP: *.deltanet.pl 29.07.03, 20:13 ja tez nie lubie Poznania. I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie. Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem tu nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom hehe.... Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocław. bye Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawczyk Re: Szczecin i Wrocław 29.07.03, 20:21 Gość portalu: Odra napisał(a): > ja tez nie lubie Poznania. > > I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła > kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa > banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu > zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i > Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie. > > Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem tu > > nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom > > hehe.... > > Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są > blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocł > aw. > > bye Spoko do 1 Maja 2004 blisko :) pozdrawiam Nie bądzcie tak krytyczni, juz niedługo odwiedze wasze miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCŁAW Re: Szczecin i Wrocław IP: *.tvk / 172.16.1.* 29.07.03, 21:36 Szczecin, Wrocław, Kraków i Gdańsk to najbardziej cywilozwane i lubiane miasta w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: Szczecin i Wrocław IP: *.nestle.pl 30.07.03, 13:03 To prawda pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Szczecin i Wrocław IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 14:31 Gość portalu: Odra napisał(a): > ja tez nie lubie Poznania. A ja lubię Szczecin i Wrocław. Pozdr. > > I nie lubie Warszawy bo robi wszystko do centralizacji. Zeby stolica rosła > kosztem innych miast. A Poznań pomaga, bo zabira nam inwestorów. Kulczykowa > banda juz dawno rządzi w Poznaniu i ma znajomości w stolicy. Dzieki czemu > zyskują inwestorów, a autostrady budowane sa gdzie?? miedzy Poznaniem i > Warszawą, pózniej Berlin .....i po Szczecinie. Pierwsza autostrada budowana za państwowe pieniądze jest przez Wrocław. Przez Poznań biegnie autostrada budowana za pieniądze prywatnych inwestorów. A autostrada ze Szczecina nie ma ekonomicznego sensu (przebieg przez Zieloną Górę). Opłacalna byłaby budowa autostrady Wrocław-Poznań-Szczecin.. > > Ale Wrocław lubie (z wiekszych miast to jeszcze Kraków i moze Gdańsk). Byłem tu > > nie raz jako dziecko i ani razu nie widziałem rynku!>? mam to zazłe rodzicom > > hehe.... > > Uważam ze przyszłość należy do Wrocławia i mam nadzieje (bo nasze miasta są > blizniacze >> troche) ze moje miasto kiedyś bedzie się rozwijać jak Wrocł > aw. > > bye Odpowiedz Link Zgłoś