Dodaj do ulubionych

Klientka centrum handlowego oblana fekaliami

14.11.07, 15:56
Skandalem jest zachowanie dyrekcji centrum.
Ta pani WicePrezes i cały zarząd powinni zostać wymienieni na
bardziej kompetentne osoby. Widać, że zupełnie nie potrafią reagować
na sytuacje niestandardowe o braku taktu i kultury nie wspominając.

Konsumentów zachęcam do bojkotu Magnolii, co także uczynię.

Pozdrawiam,
Grzegorz.
Obserwuj wątek
    • Gość: EO 13303 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.chello.pl 14.11.07, 16:01
      "Proszę Pani, to na szczęście"!

Bwahahaha :D
      • Gość: Anitka Czy ktos z was poszedłby jeszcze do tego sklepu na IP: *.autocom.pl 14.11.07, 16:20
        zakupy, mając świadomość, że kupujecie towar który był skąpany w
        guwnje?
        • petrk jakiego pochodzenia były te fekalia? 14.11.07, 16:51
          • Gość: Klient Magnolia Park = Śmierdzący Gó..any Interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:34
            i tyle :-))
            • Gość: jack Gó..zjady -- nie zapłacili wykonawcy IP: *.icpnet.pl 14.11.07, 17:52
              jak należy takie skutki - saufit spada, gó.. się leje na kienta,
              obsługa pod psem - gó..zjady które chcą mieć super centrum za grosze
              • tetlian Re: Gó..zjady -- nie zapłacili wykonawcy 14.11.07, 19:06
                Jak oni badziewnie tą Magnolie zrobili? Jak nie zawali się sufit, to odchody
                wyleje :/ Aż strach tam iść.
                • Gość: hegemon® UWAGA! jesteś w ukrytej kamerze! IP: *.skynet.net.pl 14.11.07, 22:01
                  z obiektywu czasem jakies gowno moze wyleciec

to chyba jasne

wystarczy włączyc TVPiS
                  • studio_wyszalnia podobno to taki chwyt reklamowy... 14.11.07, 23:28
                    • Gość: nie_jełopa taaa....reklama w stylu Brednia Markt.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:31
                      • Gość: i_ani_mru_mru chłit marketinkofy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 00:57
                        • Gość: meeeeeeeeee ponoć sprawcy, którzy robili tam kupę już zostali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 01:46
                          ujęci...
                          • Gość: coq Bojkot? IP: 212.127.91.* 15.11.07, 15:47
                            Może rozważyć bojkot tego centrum handlowego? wroclaw.fotolog.pl
                            • almagus Re: PiSiOR wreszcie dopadł toaeletę,to i skutek by 15.11.07, 20:27
                              Musicie w niedzielę zamknąć te markety
                              ja jestem PiSiak, bardzo chcę do toalety.
                              Mam taką zasadę, spragnionego napoić
                              i w celu zbawienia dać, nawet się wydoić.
                              Ja wierzę, że próbie podda mnie pątnica,
                              nie bladawa dama, lecz wieczna dziewica.
                              Dlatego w dużym tłoku łapie mnie obsesja,
                              gdy obok jest kobieta zaczyna się sesja.
                              Gdzie mi jest najgorzej, wy pewnie zgadniecie,
                              łapię to przed kasą, gdym w hipermarkecie.
                              Otóż jak ja stoję do nieszczęsnej kasy
                              podchodzą wciąż one, choć mam blisko prasy.
                              A skąd ja mam wiedzieć, która to dziewica,
                              poddaje mnie próbie, przykazań dziedzica?
                              Więc ją przepuszczam i marzę o klozecie,
                              czasem całodobowo tkwię w hipermarkecie.
                              Z cierpieniem hamuję te ziemskie pragnienia,
                              wiem droga przez mękę, wiedzie do zbawienia.
                              Już, już dla mnie w kasie jest opłaty proza,
                              znowu podchodzi dziewictwa apoteoza.
                              Ponownie czekam, będą sami faceci,
                              Radio Maryja w słuchaweczkach mi leci.
                              Pęcherz mnie pocisnął, tak chcę do toalety,
                              to przez te świętości i hipermarkety
                              poddaję się próbie na wolę cierpienia,
                              nie sięgnę po PiSka dla woli zbawienia.
                              Zostawiam zakupy, już więcej nie mogę,
                              wybieram do kibla jak najkrótszą drogę.
                              Czasami nie zdążę, jestem ukarany,
                              więc z pokorą dalej przepuszczam te damy.
                              Najlepiej iść z żoną w te hipermarkety,
                              porobimy zakupy i do toalety!
                              Brakło nam paliwa, piękna okolica,
                              popcha auto żona, bo nie jest dziewica!

Jak w katolickim radiu Maryji wieść niesie,
                              kobiety wypoczywają sikając na sedesie,
                              my chłopy mamy obowiązki stojące,
                              wiecznym dziewicom zagrażające!
                              Jak Bóg i wadza nam pomoże,
                              to nasikamy naszym kaczkom morze!"
                  • Gość: Kardynał Kieł Re: UWAGA! jesteś w ukrytej kamerze! IP: *.mofnet.gov.pl 15.11.07, 11:34
                    Kolejny bezmózg któremu się wszystko kojarzy z PiS. Włącz sobie WSI24, i niech
                    ci się wydaje że to gowno które tam leci to konwalie hłe hłe hłe...
            • Gość: K.B Re: Magnolia Park = Śmierdzący Gó..any Interes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:57
              ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ
          • Gość: tcjn Re: jakiego pochodzenia były te fekalia? IP: *.gprs.plus.pl 14.11.07, 18:51
            Fekalia były syntetyczne, wyprodukowane na bazie benzoesanu sodu i E300. Skąd
            takie pytania ?? No, chyba że byłeś w Magnolii przed wypadkiem - odpowiadam,
            tak, tak możesz się pochwalić znajomym że przyczyniłeś się do skandalu. Popatrz
            dokładnie na zdjęcie, może rozpoznasz coś wyglądającego znajomo. Mam też drugą
            propozycję, wpisz w wikipedia.pl hasło fekalia a więcej takiego durnego pytania
            nie zadasz.

pzdr
          • Gość: Krychaj Re: jakiego pochodzenia były te fekalia? IP: *.net90.kollegie6400.dk 14.11.07, 21:12
            zapewne gownianego:D jak dobrze spojrzysz to sie dopatrzysz
            nieprzetrawionej salatki ciotki zenobii
          • Gość: ToAll Re: jakiego pochodzenia były te fekalia? IP: *.om.pl 15.11.07, 10:35
            Chyba z dupy :D
          • Gość: Leppiej Aryjskie IP: *.ing.uj.edu.pl 15.11.07, 11:24
          • Gość: . Re: jakiego pochodzenia były te fekalia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 00:46
            zapewne z dupska :)
        • Gość: xx Re: Czy ktos z was poszedłby jeszcze do tego skle IP: *.acn.waw.pl 14.11.07, 20:17
          Towary w polskich "galeriach" dziela sie na:
          - go...ne, ze zbyt wysoka cena
          - dobre, ze zbyt wysoka cena
          - dobre, z dobra cena, rozmiary S i M, reszta wykupiona lub zarezerwowana dla
          znajomych.
          Dlatego do galerii chodzi sie, zeby ogladac i przymierzac a nie kupowac, bo to
          sie robi przez internet. Mozna sie tam jeszcze lansowac, ale wtedy moga oblac
          g..., w pelni zasluzenie... :D.
        • mike-great Śmierdząca Dyrekcja !!! 14.11.07, 22:17
          Śmierdząca Dyrekcja !!!
      • Gość: wujekdobrarada Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.chello.pl 14.11.07, 20:39
        Oby i ciebie takie szczęście nie ominęło
        hahahahahahaha
      • Gość: swan co za urocze miejsce; tak osr.. klienta z nienacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 01:30
        .... Perwersyjnie się bawicie w tym Wrocku....
        Na coś takiego mówi się "złoty deszcz" :-)
      • Gość: Tolek Re: K O B I E T O! IP: *.246-7-195.ippool.ndo.com 15.11.07, 06:27
        Podaj ich do sadu i niech placa odszkodowania az bedzie furczalo. W USA za takie
        cos mozna dostac setki tysiecy dolarow, a na Zachodzie co najmniej kilkadziesiat
        tysiecy. Trzeba firmy w Polsce nauczyc jak sie traktuje klientow. Nawet 3,5 tys.
        zeta za oblanie klienta fekaliami to se pani wiceprezes moze w nos wsadzic. A
        jesli to nie wina centrum handlowego, to od firmy budowlanej powinni wyciagnac
        potem za to rekompensate.
    • Gość: ukaszek Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.nsm.pl 14.11.07, 16:02
      3,5 tys?! Ciekawe co ona miała na sobie i w torebce...
      Nieźle chce na tym zarobić...
      • Gość: sabaku.no.gaara Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 14.11.07, 16:05
        Jezu kto tam pracuje. Porazka totalna.
        • Gość: Czesio Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.eastwest.com.pl 14.11.07, 19:23
          Zapraszam do Starego Browaru w Poznaniu :)
          Też był szybko budowany, też były drobne niedoróbki, ale GÓW.A nikomu na głowę
          nie spadały :)
          • Gość: atala Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.icpnet.pl 15.11.07, 18:46
            eee ale nie wiem czy zauwazyles w browarze smierdzi czasem kolo
            toalet wlasnie g...
      • takale Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:11
        Chyba żartujesz, policz sobie: płaszcz 2 tys., kozaki 500 zł, torebka 300 zł,
        portfel 150 zł, kosmetyczka z zawartością 200 zł, sweter 200 zł, spodnie 200 zł.
        Żadne tam mecyje.
        • tygrysio_misio Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 18:29
          ale wszytsko noszone juz wiec w rzeczywistosci 6zl za kilogram w czwartki...w
          piatek jest dostawa to po 12zl;]
          • Gość: xcxxz Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.e-wro.net.pl 14.11.07, 19:25
            ma sobie kupic używane? wiesz, istnieje także coś takiego jak
            wartośc odtworzeniowa. nie mówiąc o tym co czuje kobieta utaplana w
            g.. która musi przejść przez korytarz pełen ludzi.
            • Gość: lesnik Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 89.171.49.* 14.11.07, 23:19
              Nie przesadzajmy. Jak się wykąpała to już nic nie czuje.
              • Gość: xxx Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:38
                Rozumiem, że gdyby ciebie to spotkało, to poszedłbyś grzecznie do
                domu i ani grosza nie chciał?
                • Gość: plan Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:47
                  a moze tak wszyscy sie spotkamy w sobote przed glownym wejsciem i
                  kazdy z nas bedzie mial parasol, z otwartym parasolem
                  przemaszerujemy przez cala galerie :) a potem jakby nic sie
                  rozejdziemy wychodzac drugim wyjsciem
                  • Gość: rekk Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 13:41
                    Jak czytam wasze opinie to widać że macie ubaw po pachy i to za
                    darmola. Ja mam tylko nadzieję że poszkodowanej klientce uda się
                    wywalczyć tak duże odszkodowanie że zarządcy parku pójdzie w pięty.
          • Gość: gość radia Zet Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 14.11.07, 23:31
            tygrysio_misio napisała:

> ale wszytsko noszone juz wiec w rzeczywistosci 6zl za kilogram w
            czwartki...w
            > piatek jest dostawa to po 12zl;]

masz rację, przecież ciuchy tej pani są mało warte, bo zostały
            wypaćkane w gó..nie.

• Gość: Ja Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 83.2.104.* 14.11.07, 18:40
          oblanie gównem-bezcenne
        • Gość: dziadek klozetowy Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.e-wro.net.pl 14.11.07, 18:51
          plaszcz 2 tys - to juz lekka mecyja,

tym niemniej szkody moralne wycenilbym na 15 tys
          • Gość: prawnik Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 00:47
            a ja na 175 tys. i publiczne przeprosiny
            • Gość: adwokat z USA Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 209.245.22.* 15.11.07, 15:46
              A ja wycenil bym na 500,000 dolarow.
          • lukask73 > plaszcz 2 tys - to juz lekka mecyja, 15.11.07, 11:31
            Następny komunista, który będzie nam mówił, ile wolno wydać na dres.
            Wszystko, co ponad - do konfiskaty!
      • oll3 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:20
        Wystarczy telefon o wartości 1600zł, do tego elegancki zegarek na rękę 400zł,
        buty 300zł, płaszcz 500zł, spodnie 200zł i zostaje 500zł na resztę garderoby,
        kosmetyki. Na biednego nie trafiło. Pani współczuje, a osobiście nigdy się nie
        pojawię w tym centrum!
        • Gość: robi Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.jzo.com.pl 14.11.07, 17:03
          Tylko czy zalany fekaliami zegarek naprawde nie nadaje się do użycia ?? Czy spodni nie można wyprać ?
          To oczywiste, że dyrekcja winna wypłacić jakieś odszkodowanie, ale z drugiej strony robi się nam tu Ameryka w najgorszym wydaniu.
          Swoją drogą o ile ja nie specjalnie dochodziłbym roszczeń, to po takim zachowaniu dyrekcji z pewnością poczułbym zawziętość w rozliczeniu się z takimi przygłupami
          • Gość: Ar nosiłbys zegarek, który śmierdzi gownem? IP: *.autocom.pl 14.11.07, 17:05
            albo torebkę, która przemokła fekaliami?
          • Gość: wojtek Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:52
            Gość portalu: robi napisał(a):

> Tylko czy zalany fekaliami zegarek naprawde nie nadaje się do użycia ?? Czy spo
            > dni nie można wyprać ?

I chciałbyś nosić coś takiego, zwłacza że to nie były Twoje brudy? Tak czy inaczej, ta pani ma prawo nie chcieć.
          • Gość: YaBol Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 14.11.07, 18:08
            Gość portalu: robi napisał(a):

> Tylko czy zalany fekaliami zegarek naprawde nie nadaje się do użycia ??
            Czy spo
            > dni nie można wyprać ?
            > To oczywiste, że dyrekcja winna wypłacić jakieś odszkodowanie, ale z
            drugiej st
            > rony robi się nam tu Ameryka w najgorszym wydaniu.

To co piszesz, to jest jakaś farsa. Nie wiem jak mogłeś wogóle tak
            pomyśleć. Współczuję ci takiego podejścia. Jaka Ameryka? Co ty bredzisz?
            To nie jest domaganie się milionów za jakieś durne urojenia. Wyprać? Wolne
            żarty. To nie była woda, tylko fekalia. Kąpiel w czyichś odchodach to
            wątpliwa przyjemność, pomijając już fakt zarażenia się jakimś ścierwem. Za
            taki numer powinni solidnie beknąć. To nie komuna. Trzeba walczyć o swoje
            z tandeciarstwem, a nie jak ty sugerować, że nie było sprawy. Inaczej w
            naszym kraju nie doczekamy się poszanowania dla klientów.

> Swoją drogą o ile ja nie specjalnie dochodziłbym roszczeń, to po takim
            zachowan
            > iu dyrekcji z pewnością poczułbym zawziętość w rozliczeniu się z takimi
            przygłu
            > pami

Skoro nie dochodziłbyś roszczeń finansowych, to bardzo źle świadczy o
            tobie. Takie podejście jest nie do przyjęcia, bo tym samym uczysz
            partaczy, że mogą dalej odwalać kit i nie poniosą za to konsekwencji.
            Powinni odczuć skutki tego zdarzenia zarówno finansowo, jak i służbowo.
            Otworzyli centrum handlowe, które tak naprawdę nie było wykończone. No i
            mamy teraz skutki pośpiechu. Szkoda, że rura nie pękła nad sklepem
            komputerowym. Wtedy dopiero by popłynęli... Ciekawe jakie niespodzianki
            czekają jeszcze w Magnolii. Co jakiś czas będę tam chodził na zakupy, bo
            mam blisko. Pozostaje mieć nadzieję, że nic podobnego mnie nie spotka ;)
            • lukask73 Sklep komputerowy... 15.11.07, 11:36
              > Szkoda, że rura nie pękła nad sklepem
              > komputerowym. Wtedy dopiero by popłynęli...

Podejrzewam, że wykasowaliby takie odszkodowanie, jakie się, da,
              kupili ściereczki i ajax za 100 zł, wyczyścili i sprzedali.
          • Gość: koszmar Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.crowley.pl 14.11.07, 18:19
            heh, trafił cwaniak na cwaniaka - ktoś w centrum ewidentnie zawinił, na
            szczęście gówna oblały takiego klienta, który zamiast zadowolić się przepraszam,
            od razu cykał fotki, zeby mieć dowód :)) a niech rząda nawet 5 tysięcy, wrażenia
            paniusia ma i tak niezapomniane
            • jaceq Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 20:16
              Gość portalu: koszmar napisał(a):

> wrażenia paniusia ma i tak niezapomniane

I powinna tak też je wycenić.
            • Gość: ce23 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 212.127.91.* 15.11.07, 02:20
              ciesz się, że Ciebie nie oblało.
          • Gość: tay Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 21:53
            Jasne, mozna przeciez wydlubac wykalaczka gowno z trybikow jak sie ma duzo
            wolnego czasu. Nie narazajmy biednego hipermarketu na dodatkowe straty, i tak
            sie biedacy zestresowali ratujac swoje towary. Poza tym to bardzo szlachetne z
            ich strony ze przy tym nie zadepali tej kobiety.
      • Gość: malenka Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.baf.pppool.de 14.11.07, 17:50
        nie musi chciec zarobic, ja sam skorzany plaszcz mam za 4 tys. zl
      • Gość: rachela Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 18:23
        3,5 tyś? ja uważam ze to mało, biorac pod uwage to co się stało. A
        jeśli ty uważasz ze to za duzo to proponuje ci taka "przyjemna
        kąpiel" a potem brak mozliwości umycia sie! Do tego ja sobie
        wyobrazam, ze w takiej sytuacji myłabym sie kilkakrotnie a i tak
        miałabym wrazenie ze smierdze.
        • Gość: abc Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 00:06
          Ta kobieta więcej krzywdy i strat moralnych poniosła nagłaśniając całą sprawę w
          mediach podając swoje imię, zapewne znajomi tej pani domyślą się o kogo chodzi,
          ciekawe czy o odszkodowanie za straty moralne poda np Gazetę.

• Gość: coyot Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.versanet.de 15.11.07, 00:40
            > Ta kobieta więcej krzywdy i strat moralnych poniosła nagłaśniając całą sprawę w
            > mediach podając swoje imię, zapewne znajomi tej pani domyślą się o kogo chodzi,
            > ciekawe czy o odszkodowanie za straty moralne poda np Gazetę.
            >
            Fakt, Agata to takie egzotyczne imię. Na pewno się domyślą o kogo chodzi.
            • Gość: abc Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 02:16
              Agata, zamożna kobieta (wycenia swój ubiór na 3500 zł, angażuje adwokata do
              załatwienia tej sprawy) mająca dziecko.
              Jak kogoś znasz to można dosyć łatwo po szczegółach na pierwszy rzut oka błahych
              dowiedzieć się o kogo chodzi.
              • Gość: odludek Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:46
                > Agata, zamożna kobieta (wycenia swój ubiór na 3500 zł, angażuje
                adwokata do
                > załatwienia tej sprawy) mająca dziecko.

Znam 3 takie, a jestem raczej odludkiem i mieszkam w mniejszym
                mieście niż Wrocław. Nie ma szans się domyśleć. Poza tym to żaden
                wstyd dla niej, bo to nie jej wina. Każdy mógł być na jej miejscu.
                Wstyd jest tylko i wyłacznie dla firmy.
                • Gość: mnemonic Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 15:58
                  szczęściarz z ciebie, ja mieszkam we Wrocławiu i znam tylko dwie Agaty i żadna
                  nie pasuje do opisu.
          • Gość: agniecha prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 15.11.07, 08:44
            ja sadze, ze podanie tego do prasy jest zabiegiem celowym.
            1. ostrzec potencjalnych klientow przed zagrozeniem
            Sama powiedziala (przeczytaj artykul) ze w ciagu kilku dni od wypadku NIKT z
            Dyrekcji Centrum sie do niej nie pofatygowal i nikt sie z nia nie skontaktowal.
            Wiec co miala robic? Teraz prawnicy i dzialy PR beda sie z nia kontaktowac.
            • Gość: mnemonic Re: prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 12:51
              Dla mnie to jest parodia, jak ktoś faktycznie poniósł straty moralne to bedzie
              załatwiał sprawę po ciuchu. Mi osobiście latałoby to czy ktoś się ze mna
              skontaktuje, chciałbym zapomnieć o tym jak najszybciej, pieniądze dostanie nawet
              bez udziału mediów, a potencjalni klienci i tak będą chodzić do centrów
              handlowych i tak, tylko teraz bedą z żartem mówić, że w 5-10-15 można g.wnem
              oberwać.
              Trzeba miec nieżle w głowie pomieszane, żeby opowiadać w mediach o tym jak w
              sklepie ścieki kanalizacyjne na głowę mi poleciały, ręce opadają czego to już
              ludzie nie robią.
              • Gość: la Re: prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 12:57
                tak sie sklada ze jakbys umial czytac to kierownictwo centrum olalo
                sprawe i zgnorowalo poszkodowana, gdyby odrazu nia sie zajeto i
                wynagrodzono posiesione straty i krzywdy pewnie by nie naglasniala
                sprawy, a tak walczac o swoje takie naglosnienie moze jej tylko
                pomoc, bo sama raczej by nic nie wskorala.
                A ta Pania ktora reprezentowala zarzad zwolnilbym na drugi dzien za
                jej postawe i narazenie firmy na tak mocny uszczerbek na wizerunku
                • Gość: mnemonic Re: prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 14:27
                  czytałem artykuł, w swojej opinii nigdzie nie piszę, że kierownictwo centrum
                  handlowego zachowało się poprawnie, piszę tylko o tym, że kobieta mówi o
                  stratach moralnych a sama poszła ze sprawą do mediów, skoro została oblana
                  fekaliami i z tego powodu doznała strat moralnych po co nagłaśnia sprawę w
                  mediach? Sprawę załatwiłby adwokat, po całym zdarzeniu pojawiła się wzmianka w
                  prasie podobnie jak po innych wpadkach centrów handlowych. Jestem jeszcze
                  ciekawy w czym tej kobiecie pomogły media.
                  • Gość: la Re: prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 14:36
                    napewno starala sie to zalatwic po cichu, ale po braku reakcji ze
                    strony centrum /zaproponowanie aby pojechala taksowka do domu/
                    pewnie uznala ze dalej bedzie zbywana jak smiec. Naglosnienie sprawy
                    ma pewnie tez na celu pokazanie kierownictwu ze nie odpusci i bedzie
                    sie ubiegac o swoje.
                    Ciekaw jestem czy ty na jej miejscu bys posluchal kierownictwa i
                    cuchnacy, przemoczony ze swiadomoscia upokozenia i stratami
                    materialnymi od tak wsiadl do taksowki i pojechal do domu. Naiwnie
                    liczaac ze centum samo sie do ciebie zglosi oferujac cos w zamian.
                    Tu nawet tej kobiety nikt nie przeprosil z nalezyty sposob, a wrecz
                    chciano jak najszybciej sie jej pozbyc. zobacz ze wzmianka w mediach
                    pojawia sie po kilku dniach, wiec przypszczam ze w tym czasie
                    starala sie negociowac co nie przynioslo efektow, a jak wiadomo z
                    pomoca mediow na sie wieksze przebicie niz szary przemokniety i
                    smierdzacy "kowalski"
                    • Gość: mnemonic Re: prasa i rozmuchanie ma pomoc .... IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 15:56
                      ja na miejscu tej kobiety wynająłbym w pierwszej kolejności prawnika, widząc, że
                      sprawy nie da się załatwić polubownie, media nic tutaj nie pomogą, kierownictwo
                      centrum będzie opowiadać w mediach co to oni nie zrobią a tak na dobrą sprawę
                      wynajęty prawnik wszystko załatwi.
                      Jeszcze raz podkreślam, że chodzi mi tylko o to, że kobieta powołuje się na
                      straty moralne a sprawę nagłośniła w mediach.
          • kjonca Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 17:27
            > mediach podając swoje imię, zapewne znajomi tej pani domyślą się o kogo chodzi,

Dlaczego zakładasz, że podała prawdziwe?
            • Gość: xXx Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 23:32
              gdyby dane nie były prawdziwe chyba byłaby o tym wzmianka.
              • kjonca Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 16.11.07, 06:08
                Gość portalu: xXx napisał(a):

> gdyby dane nie były prawdziwe chyba byłaby o tym wzmianka.
                I tą opinię opierasz na ...?
                • aleef Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 16.11.07, 14:11
                  Takie są zasady obowiązujące w zawodzie dziennikarza, wypracowane na gruncie
                  prawa, moralności i uczciwości dziennikarskiej. Jeśli osoba poszkodowana nie
                  chce występować pod swoim prawdziwym imieniem, to dziennikarz podaje zmyślone
                  imię i podaje taką wzmiankę na zakończeniu artykułu.
                  Nie komplikuj czegoś co jest proste.
                  • Gość: z Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 14:53
                    aleef ma całkowitą rację - zreszta czy to ważne jak się nazywała
                    poszkodowana?
      • Gość: bingo Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 80.54.171.* 14.11.07, 18:23
        Gość portalu: ukaszek napisał(a):

> 3,5 tys?! Ciekawe co ona miała na sobie i w torebce...
        > Nieźle chce na tym zarobić...

Rozumiem koleś że moge cię oblać goovnem a ty mi za to jeszcze
        dopłacisz co? Bo przecież nie będziesz chciał na tym zarobić...
      • Gość: mr.taddy Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.11.07, 01:01
        Koles jak by takie cos przytrafilo sie w sklepie w USA to bylo by
        nie 3500 pln ale z dobrym adwokatem to nawet i kilkadziesiat tysiecy
        dolarkow,tak ze nie pisz ze kobieta chce zarobic - dla mnie to co
        chce jest mniej niz zero!!!
        • sajm Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 12:59
          odszkodowania za straty moralne w USA są wysokie, bo mają działać
          odstraszająco na firmy nieuczciwe czy partackie.
          tak samo powinno być w Polsce.
          I dlatego kobieta powinna dostać kilkasetr tysięcy. CO by było,
          gdyby te fekalia spadły na dziecko leżące w wózku? Pewnie by się
          utopiło. I wcale nikomu nie byłoby do śmiechu. Dyrekcaj powinna nie
          tylko wypłacić odszkodowanie, ale jeszcze ktoś powinien beknać
          karnie za fuszerkę budowlaną. Niech nadzór budowlany zamknie fuszrkę
          w cholere, zanim dojdzie do prawdziwego nieszczęścia!
      • Gość: empatia Rozumiem, że gdyby ciebie to spotkało, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:39
        to poszedłbyś grzecznie do domu i ani grosza nie chciał? Pomyśl
        czasem trochę- to nie boli.
      • Gość: 3.5 tys. zł? Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.07, 16:54
        3.5 tys. zł? bez przesady:
        najgorszy płaszcz - 99,99zł
        najgorszy telefon - 99,99zł
        njagorsze buty - 49,99zł
        najgorsze inne rzeczy w sumie - 249,99zł
        odlanie gównem na oczach innych - 9 999,99zł
        lekka choroba - 4 999,99zł
      • Gość: biletzapsa za mało! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:09
        uważam, że 3,5tys. to stanowczo za mało! powinna zażądać znacznie wyższego
        odszkodowania! jak można tak traktować klientów!?!?!?
        inna sprawa: w magnolii jest tak śliska podłoga, kafelki jak na lodowisku, że
        poślizgnęłam się na nich kilka razy. mało brakowało, a miałabym złamaną nogę. a
        buty mam stabilne, na płaskim obcasie. toalety szukałam pół godziny, bo nigdzie
        nie ma oznakowań, a już w samej toalecie jest jedna tylko umywalka. jak się przy
        niej stanie i chce umyć ręce, to wtedy nikt inny nie może wejść ani wyjść. kilka
        dni po otwarciu "super centrum" nie działały już schody ruchome. bleee!!! nigdy
        więcej tam nie pójdę!
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:04
      Zaoszczędzili parę złotych, kilka telefonów i ciepłych słów, a teraz mają...
      Moja stopa na pewno nie postanie w tym centrum, skoro tak traktuje się klientów,
      myślę że nie będę jedyny.
      Żal.pl
    • beretelwi Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:05
      No i tam na pewno nie zawitam nigdy!!!
    • Gość: zarzadca Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:05
      Kpina... ja bym po prostu zwolnil pania prezes mniej wiecej w ciagu
      minuty od momentu powiadomienia o zdarzeniu. Szkoda czasu na
      tlumaczenie, chetnych na 20 tys miesiecznie jest wielu.
      Wytlumaczenie jest jedno - pani wiceprezes jest po prostu zbyt mloda
      i niedoswiadczona, ewentualnie jest to d..a udzialowcy i wszystko
      zlewa.
      • hohoho7 Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 15.11.07, 11:31
        > Wytlumaczenie jest jedno - pani wiceprezes jest po prostu zbyt mloda
        > i niedoswiadczona, ewentualnie jest to d..a udzialowcy i wszystko
        > zlewa.

Myśle, że to nie kwestia wieku i doświadczenia, ale raczej wrażliwości i kultury
        osobistej. A właściwie absolutnego braku jednego i drugiego.
    • Gość: hehe ++++++++ Gowniana sprawa IP: 213.17.180.* 14.11.07, 16:07
      hehe
      • Gość: farciarz !!! ŚmIeRdZąCa SpRaWa !!! IP: *.chello.pl 14.11.07, 19:28
        Pani cała w gó..e. Ale trzeba być nie-fartownym:)
    • Gość: Do autora tekstu.. Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.brzezno.gda.pl 14.11.07, 16:08
      prosze poinformowac co to za sklep tak pozytywnie załatwoł sprawe po
      Pana szkodzie. Takie miejsca nalezy promować !!!!!
      • maruda.r Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:22
        Gość portalu: Do autora tekstu.. napisał(a):

> prosze poinformowac co to za sklep tak pozytywnie załatwoł sprawe po
        > Pana szkodzie. Takie miejsca nalezy promować !!!!!

Taki sklep sam się promuje najlepiej. Bez dodatkowej reklamy w mediach.

• rydzyk_fizyk Można wynająć billboard koło tego centrum 14.11.07, 23:25
          i zamieścić fotki.

"Chcesz być oblany g... - kupuj u nas"
    • Gość: skandal Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:08
      ja pie......
      • Gość: edka Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.as.kn.pl 14.11.07, 18:11
        dokładnie to samo pomyślałam...
    • Gość: Stanisław Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.pools.arcor-ip.net 14.11.07, 16:08
      uue...h!
    • Gość: Konwalia77 Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 78.133.168.* 14.11.07, 16:11
      To może centum powinno zmienić nazwę na Fekalia Park:)
    • Gość: Fab Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.07, 16:13
      minumum 5 cyfrowa suma odszkodowania sie nalezy, niech te qrwy sie naucza ze
      klient ich pan, cholerni ignoranci !
      • Gość: kupapsa Trochę kupy nikomu jeszcze nie zaszkodziło.... IP: *.programpl.biz 14.11.07, 16:17
        pomyślcie ile takiego gówna leży na trawnikach i chodnikach i jakoś
        nikt nie domaga się odszkodowania....paniusia przesadza, chce
        naciągnąć sklep
        • Gość: Gołomp Re: Trochę kupy nikomu jeszcze nie zaszkodziło... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:27
          a żeby cie obesrało ;]
        • Gość: ogon Re: Trochę kupy nikomu jeszcze nie zaszkodziło... IP: *.171.19.131.crowley.pl 14.11.07, 16:32
          ty to dopiero masz nasrane...
        • Gość: scatman Tzn, że moge na ciebie nasr..? Lubisz to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:49
          Szkoda, że tobie się to nie przytrafiło. Ciekawe, jakbyś wtedy
          zareagował, gdyby jakiś PALANT powiedział ci,że "trochę kupy nikomu
          jeszcze nie zaszkodziło, chcesz naciągnąć sklep".
    • Gość: michal-ek skoro nieczystosci poplynely/spadly tylko raz to: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 16:15
      kto s-r-ał w obecności pracowników kolektywu? oraz klientów?
    • Gość: syrenka Deszczyk pada nagle słońce świeci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.11.07, 16:17
      ludzie patrzcie
      z dachu gó.. leci
      ludzie patrzcie
      z dachu gó.. leci - nie uciekaj
      mój przyjacielu gó.. w ciebie trafi
      jak nas wielu gó.. w ciebie trafi
      jak nas wielu gó.. w ciebie trafi
      • obrazoburca Re: Deszczyk pada nagle słońce świeci 14.11.07, 16:30
        sedes. :D

hehe
      • Gość: bobrek Sedes rzadzi :D n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:07
    • confused.girl Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:17
      no to na PR zarząd magnolii zna się doskonale:D teraz mają i dobrze im tak. Mam
      nadzieję, że kobieta wywalczy niezłą sumkę. Bojkotujmy magnolię - na pewno
      jeszcze długo moja noga tam nie postanie.
    • fackir To jest "klient nasz pan" 14.11.07, 16:20
      wezwać CBA - ktoś wydał pozwolenie na użytkowanie tego burdla, niech się popiszą.
      • kolejny_forumowicz Re: To jest "klient nasz pan" 14.11.07, 18:07
        > wezwać CBA - ktoś wydał pozwolenie na użytkowanie tego burdla

jak już to "burdelu";P

klientce współczuje, nie wyobrażam sobie stać i czekać na środku sklepu z
        ciuchami i włosami obciekającymi gó.wnem. a zarząd zachował się po prostu tak
        beznadziejnie, że szkoda słów.

(ps. a 3,5 tys to wcale nie tak dużo, jeśli brać pod uwaę dzisiejsze ceny tel
        komórkowych,, galanterii i ubrań to całkiem realne.)
    • Gość: as Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.mojeauto.pl 14.11.07, 16:23
      na zakupy czy po kupy:-)
    • swan_ganz W USA po czymś takim byłaby ustawiona do dni swyc 14.11.07, 16:23
      ostatnich... Przed jej domem stałaby kolejka adwokatów licytujących
      się wielkością możliwego do uzyskania odszkodowania.
      W Polsce natomiast jedyne co tej klientce po tej historii pozosatnie
      to dożywotnia pamięć smrodu po tej historii..
      Posikałbym się ze śmiechu gdybym, mógł jej minę zobaczyć..
      W tym sklepie jest monitoring? Bo jeśli jest to prędzej czy później
      obejrzymy tą klientkę na Youtube :-)
      • misek-to-ja Re: W USA po czymś takim byłaby ustawiona do dni 14.11.07, 16:30
        swan_ganz napisał:

> ostatnich... Przed jej domem stałaby kolejka adwokatów
        licytujących
        > się wielkością możliwego do uzyskania odszkodowania.
        > W Polsce natomiast jedyne co tej klientce po tej historii
        pozosatnie
        > to dożywotnia pamięć smrodu po tej historii..
        > Posikałbym się ze śmiechu gdybym, mógł jej minę zobaczyć..
        > W tym sklepie jest monitoring? Bo jeśli jest to prędzej czy
        później
        > obejrzymy tą klientkę na Youtube :-)
        =====================================================================
        Na pewno (wyłączając tą panią) "śmiechu było co niemiara!!!" :DDDDDDD
    • Gość: okhan Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.icpnet.pl 14.11.07, 16:24
      Gdyby to wydarzyło się w USA, to odszkodowanie pewnie sięgnęłoby wysokości
      kilku milionów dolarów. :P
      • Gość: sauber Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.eranet.pl 15.11.07, 15:20
        nie śmiej się-w 1994 roku BMW w U.S.A. zaplacilo ponad
        $4mlnfacetowi, który będąc w stanie lekkiego upojenia alkoholowego
        jak na Stany - 2,3 promila - wypadł na zakręci ze swojego auta jadąc
        bez pasów. Wylądował na kilka miesięcy w ciężkim stanie w szpitalu.
        Podał BMW do sądu. Ekspertyzy wykazały, że zamki w drzwiach zostały
        źle zamontowane.Oczywiście ów szczęliwy posiadacz ww gotówki stracił
        prawo jazdy i musiał zapłacić ponad $800tyś za powstałe w wyniku
        szkody miastu i właścicielom skasowanych przez niego aut.
        Jeśli pasażer wysiadający z autobusu rejsowego skręci sobie nogę lub
        ją złamie, a nie będzie przy drzwiach kierowcy mówiącego uwaga
        stopień firma przewozowa zapłaci poszkodowanemu około $35tyś
        odszkodowania.
        Przekładając to na Fekalię Park (w końcu magnolia też śmierdzi):
        myślę, że jeszcze jedno podobne wydarzenie i Nadzór budowlany
        zamknie to centrum handlowe bo jeśli komuś faktycznie coś się
        stanie, że wyląduje w szpitalu odpowiadać za to będzie nadzór
        budowlany bo nadzór odbierał tę inwestycję.
        co do odszkodowania pani Agacie - trochę przesadziła z tymi 3500zł
        bo powinna wyjść od kwoty 35000zł zeby dostać za jakieś 2-3 lata jak
        dojdzie do rozprawy powiedzmy te 4000zł. A z całego serca życzę tej
        pani i innym przyszłym poszkodowanym jak największych odszkodowań.
        Zachowanie dyrekcji czy zarządcy tego centrum jest skandaliczne!
        Procz odszkodowania dyrekcja powinna tej pani przeslac tzw kosz
        roznych dobroci jak sie robi w cywilizowanych krajach np: wina,
        koniaki, soki, kawe, smakołyki oczywiście wszystko najlepszej
        jakości. Koszt takiego kosza wynosi ok. 1000zł Plus zwrot kosztów za
        ciuchy. I byłoby po sprawie.

• Gość: u Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 15:41
          i tu masz rację- jeśli zażądca by postapił w cywilizowany sposób " mniej wiecej taki jak opisujesz" pewnie by tej całej sprawy nie było. Tz nie była by ona nagłaśniana
    • Gość: klientka Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.11.07, 16:24
      Szefostwu i przede wszystkim obsłudze sklepu gratulujemy wzorowego
      podejścia do klienta. Moim zdaniem WSZYSCY powinni jeszcze dzisiaj
      zostać zwolnieni z pracy.
      A pani poszkodowana powinna wyciągnąć od państwa "handlowców" bardzo
      wysokie odszkodowanie.
      Swoją drogą, czy Magnolię obsługuje jakiś dział PR? Może ma kryzys,
      jak przychodzi kryzys, he he...
    • dodo_999 Klientka centrum handlowego oblana fekaliami 14.11.07, 16:27
      dajcie spokuj taki sklep i takie zy.... wstyd wstyd ale bedzie
      dobrze w sadzie tylko szkoda ze to tak musi wygladac....
    • Gość: ogon Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.171.19.131.crowley.pl 14.11.07, 16:35
      niezla porazka. ale to tylko potwierdza ze Mongolia Park to kloaka ostania a nie
      centrum handlowe. Po tym jak nie moglem wyjsc z kibli bo nie bylo od wewnatrz
      klamek postanowilem wiecej tam nie chodzic. przypadek tej klientki tylko mnie
      utwierdza w moim postanowieniu.
    • Gość: Kupa Polakom żadne gó...no nie straszne! IP: *.chello.pl 14.11.07, 16:35
      Srają po parkach zamiast skorzystać z miejskiego szaletu albo TOI-
      TOI-ia, wyprowadzają swoje psy i srają nimi, gdzie popadnie, to jak
      miałby się inaczej skończyć wypadek w sklepie 5-10-15? Klientka
      oblana kupą nie robi na nikim wrażenia, kupa to "chleb powszedni" i
      kupa śmiechu.
    • Gość: guest Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: *.systemy-informatyczne.com 14.11.07, 16:36
      ale gnój ;-)
    • Gość: cwok Re: Klientka centrum handlowego oblana fekaliami IP: 62.233.177.* 14.11.07, 16:37
      nic jej sie nie nalezy, przeciez pod ta rura byla podwieszona lampa z ostrzezeniem: "OSRAM".
      :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka