Gość: roman IP: 216.104.228.* 17.05.01, 17:14 na co mam isc z zona do kina w piatek wieczore? Musze dodac, ze musze dobrze wybrac, bo nieczesto mi sie zdarza, zeby tesciowa zgozila zajac sie dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dari Re: na co do kina? IP: 213.76.198.* 17.05.01, 19:44 Gość portalu: roman napisał(a): > na co mam isc z zona do kina w piatek wieczore? Musze > dodac, ze musze dobrze wybrac, bo nieczesto mi sie > zdarza, zeby tesciowa zgozila zajac sie dzieckiem. Nie wiem co lubicie. Na pewno możecie pójść na "Kurczaki uciekają". To bardzo zabawna animacja, także dla dorosłych. Z innych komedii to "Miss Agent" "Czego pragną kobiety" - trochę przesłodzone. "Szósty zmysł", "Co kryje prawda" - thrillery "Samotni" tez jest ponoc dobre. pozdrawiam Dari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: na co do kina? IP: 156.17.52.* 17.05.01, 21:09 Gość portalu: roman napisał(a): > na co mam isc z zona do kina w piatek wieczore? Musze > dodac, ze musze dobrze wybrac, bo nieczesto mi sie > zdarza, zeby tesciowa zgozila zajac sie dzieckiem. Czy w piatek moge swoje dziecko podeslac Twojej tesciowej? Odpowiedz Link Zgłoś