Dodaj do ulubionych

LICZNIK STOI !

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 11:12
informacje dnia nas wyprzedzily...
zauwazyliscie, ze piszac w podfolderach tego forum ("My Wroclawianie",...)
licznik ogolnego Wroclawia stoi w miejscu ?

shieet !
Obserwuj wątek
    • Gość: Rung Re: LICZNIK STOI ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 30.05.01, 11:20
      No to bojkot podfolderów.
    • Gość: STrup LICZNIK STOI ? Przynajmniej on... IP: 156.17.103.* 30.05.01, 11:22
      ... bo glupio czlowiekowi, gdy wszystko wszystkim wisi...
    • Gość: tomza Re: LICZNIK STOI ! IP: *.lo3.wroc.pl 30.05.01, 13:38
      jesli tak, to szajs, ale to niemożliwe. |Może licznik może maxymalnie mieć
      tyle, ile mamy. WIęc wygraliśmy wyścig niepokoju! Let's be happy, not worry!
    • Gość: Pafik Re: LICZNIK STOI ! IP: *.kom-net.pl 30.05.01, 13:48
      Zauwazylem, interweniowalem. Adminowie jak na razie schowali glowy w piasek.
      Nowe kategorie tematyczne to zupelnie niezalezne fora od naszego glownego,
      wroclawskiego. Widac to w adresie. Ale to NIE POWINNO rzutowac - ich liczniki,
      ktorych na razie w ogole nie ma, mozna bez wiekszego klopotu podpiac pod glowny.

Przy okazji mojego "sledztwa" wykrylem, ze liczniki jako takie zaczely dzialac
      ok. trzeciego dnia funkcjonowania forow i posty sprzed tej daty nie zostaly do
      nich wliczone. My ponieslismy "strate" w wysokosci 4 postow, a np. Warszawa 11,
      Poznan 5. To oczywiscie maly szczegolik, moze nawet wyglada ze jestem
      upierd..., ale na tym przykladzie widac pewne niepokojace zjawisko wsrod
      Adminow. Mozna je okreslic jako "tumiwisizm". Gdy nasze kategorie zostana
      wreszcie podpiete pod licznik glowny, to wcale sie nie zdziwie jezeli
      dotychczasowe posty w nich zawarte nie zostana don doliczone :(
      • Gość: wędzonka Re: LICZNIK STOI ! IP: 156.24.231.* 30.05.01, 14:06
        Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Zauwazylem, interweniowalem. Adminowie jak na razie schowali glowy w piasek.
        > Nowe kategorie tematyczne to zupelnie niezalezne fora od naszego glownego,
        > wroclawskiego. Widac to w adresie. Ale to NIE POWINNO rzutowac - ich liczniki,
        > ktorych na razie w ogole nie ma, mozna bez wiekszego klopotu podpiac pod glowny
        > .
        >
        > Przy okazji mojego "sledztwa" wykrylem, ze liczniki jako takie zaczely dzialac
        > ok. trzeciego dnia funkcjonowania forow i posty sprzed tej daty nie zostaly do
        > nich wliczone. My ponieslismy "strate" w wysokosci 4 postow, a np. Warszawa 11,
        >
        > Poznan 5. To oczywiscie maly szczegolik, moze nawet wyglada ze jestem
        > upierd..., ale na tym przykladzie widac pewne niepokojace zjawisko wsrod
        > Adminow. Mozna je okreslic jako "tumiwisizm". Gdy nasze kategorie zostana
        > wreszcie podpiete pod licznik glowny, to wcale sie nie zdziwie jezeli
        > dotychczasowe posty w nich zawarte nie zostana don doliczone :(

To wszystko prawda. Tym bardziej warto poczekac z postowaniem w podkategoriach...
    • Gość: Pafik Re: LICZNIK RUSZY IP: *.kom-net.pl 30.05.01, 15:27
      Ruszyc ma niedlugo. Wiecej w watku: "Co ja widzę? Mamy podział tematyczny!"
      post od "maas".
      Natomiast nie przewiduje sie szufladkowania starych watkow do nowych kategorii,
      bo "uczestnicy dyskusji w tych watkach mogliby miec pozniej trudnosci z
      odnalezieniem ich". O tym na forum "Opinie o Gazeta.pl", watek: "Pytanie o
      dalsza reorganizacje FORUM WROCLAWIA".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka