ellgie 10.01.08, 15:10 Witam Jak w temacie szukam endokrynologa - kogo polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beta Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 12:06 Prof.dr.hab Grażyna Bednarek-Tupikowska endokrynolog ,przyjmuje na ul.Energetycznej 8/1 tel.do rej.:071-361-86-30, 071-361-94-62 od godziny 11-18 Ma wiedzę ,jest miła i dokładna,ludzki człowiek, ale trzeba rejestrować się chyba dwa tygodnie wcześniej ,wizyta kosztuje 100 zł.przyjmuje w poniedziałki i czwartki w godz.15-19 (w praktyce chyba od 14do 22)Pozdrawiam Acha jest ordynatorem Kliniki Endokr.ul.Pastera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annddy Re: Endokrynolog IP: *.chello.pl 12.01.08, 16:19 Chyba żartujesz ,droga i słaba ,jest w układzie z innymi lekarzami - podsyłaja sobie pacjentów.Jest niekomunikatywna.U nie umiała postawić diagnozy - chyba chciała wiecej wizyt, więcej pieniedzy. Wzieła mnie do swojego szpitala na rezonans - po 3 miesiącach czekania - rezonans sie nie odbył a choroba postępowała dalej. Sama wyciagnij wnioski !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejsza Re: Endokrynolog IP: *.magma-net.pl 20.01.08, 11:28 zgadzam sie z negatywna opinia o dr tupikowskiej nie znam bardziej aroganckiej i lapowkarskiej lekarki mnie rowniez zwodzila i wyciagala kase za nic stanowcz odradzam byla pacjentka po gruczolaku przysadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Endokrynolog IP: 194.73.99.* 22.01.08, 11:11 Dr Pacholski przyjmuje na Boleslawieckiej i pracuje w szpitalu kolejowym. Kazda wizyta trwa min. 30 min. Jest dokladny i spokojny. I chyba nie drogi 70-80 zl i po postawieniu diagnozy wizyty nie sa zbyt czeste, co kilka miesiecy. tel do rejestracji: 602 252 301 Ja chodzilem z problemem przysadki, moja znajoma z tarczyca i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 18:36 Bardzo dziękuję za polecenie dr Pacholskiego-skorzystałam i ja, zupełnieprzypadkowo natrafiając na ten post! Jest to rewelacyjny lekarz-faktycznie bardzo dokladny, badający pacjenta ,,całościowo" a nie tylko od strony problemu z którym się przychodzi. Przyjmuje też w Dolmedzie. Polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annddy Re: Endokrynolog IP: *.chello.pl 24.01.08, 19:18 ja także chodziłam do niej z przesadką.Pózniej operacje miałam w Katowicach,bo we Wrocławiu nie maja sprzętu ,ani umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.08, 20:06 -Tupikowska-ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!! JESTEM PO WIZYCIE,SZKODA GADAC....ABSOLUTNIE NIE POLECAM,STRATA CZASU,PIENIEDZY,BO ZA WIZYTE ZAPALCILAM 120 ZL ,STRATA NERWOW.POSZLAM JUZ TAM Z KOMPLEKSEM BADAN,TYLKO TYLE DODAM,BADAN HORMONALNYCH,BADAN GINEKOLOGICZNYCH ITD.OSLUCHALA ,WYPISLA PARE SWISTKOW I ZA 3 DNI KAZALA PRZYJSC....BEZNADZIEJA,ABY WYCIAGNAC JAK NAJWIECEJ SZMALU,BO PRZECIEZ SZARY CZLOWIEK-NIE MA POJECIA-WIEC NACIAGAMY ILE SIE DA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek20 Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 17:09 zgadzam sie z negatywną opinią o dr Tupikowskiej. Ta kobieta dyplom lekarza chyba wygrała w czipsach!!!Unikajcie tej baby. Odpowiedz Link Zgłoś
danusia_401 Re: Endokrynolog 04.03.08, 10:30 Gość portalu: gejsza napisał(a): Potwierdzam jak najbardziej ! Jest stale w pośpiechu, bo za drzwiami czeka następna "stówa' , badanie pobieżne , 5 minut , pieniądze do szuflady ...i następny proszę . Zadnego rachunku ! > zgadzam sie z negatywna opinia o dr tupikowskiej nie znam bardziej > aroganckiej i lapowkarskiej lekarki mnie rowniez zwodzila i > wyciagala kase za nic stanowcz odradzam byla pacjentka po gruczolaku > przysadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrozumiała Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:39 Mam takie same odczucia o dr T. Czułam się u niej jak w urzędzie lub na poczcie, chociaż jestem wyrozumiała. Mój problem był prosty, radził sobie z nim lekarz rodzinny. Poszłam "dla pewności", wróciłam do rodzinnego, który traktuje mnie jak pacjentkę, a nie jak petentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 12:01 Tupikowska!!! Tak popieram bardzo arogancka baba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra.14 Re: Endokrynolog IP: *.eranet.pl 30.01.08, 15:08 z czystym sumieniem mogę polecić dr Anne Bohdanowicz-Pawlak. Przyjmuje na ul. Zelaznej. Wizyta kosztowała 70 zł...to było 3 miesiące temu i za kazdym razem wizyta trwala ponad 30 minut. Pani bardzo fachowa i na nic nie naciaga!! Ja jestm bardzo zadowolona. pani dr pracuje tez w Klinice endokrynologii i jesli jest taka potrzeba, to zabiera pacjenta do szpitala na dodatkowe badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only! Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 16:27 Professor Marek Bolanowski is the best! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strachwliwy Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 22:39 Podejrzewają u mnie guza szyszynki. Do kogo mam sie udać? Czy też do endokrynologa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: Endokrynolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.08, 22:41 Polecam endokrynologa dr Ewa Barg. Przyjmuje w Onkomedzie przy ul Ślęznej.Wizyta kosztuje 80 zł, ale nie płacicie jej tylko w rejestracji. Na wizyte trzeba czekać troszkę.Wizyta trwa 30 min.Jest miła, sympatyczna, dokładna.Potrafi zrozumiec pacjenta, ale również wymaga od pacjenta "posłuszeństwa" w braniu leków i jej zaleceń.Polecam Ją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Endokrynolog IP: *.am.wroc.pl 03.04.08, 08:20 To zależy na jaką chorobę konkretnie cierpisz. Odpowiedz Link Zgłoś