Dodaj do ulubionych

Wrocław w grze Monopoly !?

04.02.08, 13:27
Witajcie drodzy forumowicze. Rzadku tu bywam, ale mam sprawę, która z pewnością zainteresuje wielu z Was. Otóż właśnie otwiera się przed Wrocławiem wielka szansa na zaistnienie w grze MONOPOLY!

Od pewnego czasu można zgłaszać tzw. miasta z dziką kartą, które po głosowaniu być może pojawią się na planszy tej epokowej, chyba najbardziej znanej gry planszowej na świecie.

Wszystkiego dowiedzieć się można na stronie www.monopolyworldvote.com . Dodam tylko, że do wyścigu stanęła Gdynia i świetnie im idzie! Info tutaj: www.brief.pl/wiadomosci,info,23439.html

Czy Wrocław przystąpi do walki?? Myślę, że warto!

Za chwilę wpiszę instrukcję, jak to zrobić, tymczasem zapraszam na:
www.monopolyworldvote.com
Obserwuj wątek
    • eiff Re: Wrocław w grze Monopoly !? 04.02.08, 13:30
      Jeszcze obiecana instrukcja:

1. Wejdź na: www.monopolyworldvote.com
      2. w prawym górnym rogu możesz zmienić język na polski (Select Your Country -> Polska)

Aby głosować, trzeba mieć konto, więc:
      3. Kliknij „Zaloguj się” pod polem wyboru języka
      4. Kliknij „Stwórz swój login” i postępuj wg instrukcji
      5. Dostaniesz mailową prośbę o potwierdzenie, kliknij przesłany na Twoją skrzynkę link.

Teraz możesz głosować!
      6. Pod tabliczkami „Pozostały czas:” znajduje się przycisk „Głosuj” - naciśnij go
      7. Pod mapą znajduje się pole „Zgłoś nominację swojego miasta!”. Wystarczy wpisać tam pięć pierwszych liter, tj. wrocł i poczekać, aż system pokaże jakie są możliwe miasta do wybrania.
      8. Wybierz: Wrocław, Dolnośląskie, PL i kliknij NOMINUJ

Teraz powtarzaj tę czynność codziennie do 28 lutego 2008 ;)
      • Gość: het up up up! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 19:42
        jw. :-)
      • Gość: up Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.e-wro.net.pl 04.02.08, 22:56
        Ja już spełniłem swój obywatelski obowiązek. A Ty?
        • Gość: matternhorn Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.08, 01:24
          obowiązek spełniony :)
    • eiff Re: Wrocław w grze Monopoly !? 05.02.08, 11:44
      nie, no totalne szaleństwo na wątku
      zapewne w głosowaniu też ;)

ja dziś głos oddałem ponownie!
      • squat_kromera Re: Wrocław w grze Monopoly !? 05.02.08, 16:53
        Załatwione.
        • Gość: GG Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.e-wro.net.pl 05.02.08, 21:20
          zrobione dwa razy wczoraj i dzis.
          atakujcie!!!!
          • eiff Re: Wrocław w grze Monopoly !? 06.02.08, 12:06
            Go Wrocław! Kolejny głos. Sądząc po Waszych wpisach, mamy już z sześć punktów ;))
    • Gość: gfdgdfgdf Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.lanet.net.pl 06.02.08, 15:51
      tylko czemu wrocławia nie ma w zadnym rankingu????
      • eiff Re: Wrocław w grze Monopoly !? 07.02.08, 09:34
        a jak myślisz??

1. bo inni zaczęli wcześniej
        2. bo mało kto głosuje

i chyba mało kogo to obchodzi ;)
        • Gość: s Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.as.kn.pl 19.02.08, 21:53
          up
          • sloneczko101 Re: Wrocław w grze Monopoly !? 19.02.08, 22:39
            ehh inne miasta maja promocje na oficjalnych stronach miast i Urzedow. a z wroclawiem jakas lipa widze :/ nikt nie glosuje.
    • Gość: xyz Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.nsn-inter.net 20.02.08, 07:24
      Głos oddany... Na Pragę :)

tiny.pl/l4m1
    • Gość: gość Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 09:00
      Wrocław dostał 7. głos ;)
      • Gość: szczecin w monopol glosuj na szczecin w monopoly IP: *.chello.pl 20.02.08, 12:46
        serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwalosci. czasu jednak macie juz
        nie za duzo. warunek zalapac sie choc na 20 miejsce. od 29 lutego
        finalowa rozgrywka dla najlepszej 20. zapraszam do odwiedzenia
        naszego profilu w naszej klasie. kazdy mile widziany. ja nie
        omieszkam dzisjaj wpisac sie do was. niestety z wiadomych wzgledow
        glosowac na wroclaw nie moge. gregor.
        • Gość: Marta Re: glosuj na szczecin w monopoly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.08, 15:20
          Up, zaglosowane :)
          • malinowymis Re: glosuj na wroclaw w monopoly 20.02.08, 17:43
            glos oddany :]
    • the_sound_of_silence Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly! 21.02.08, 00:19
      Jak się już kiedyś przekonałam, tutejsi forumowicze ochoczo przystępują do
      takich walk, tylko potrzebna jest odpowiednia propaganda i reklama :) Wszak
      wszyscy w taki czy inny sposób potrafimy stać murem za swym miastem!

Dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tej akcji, ale na pewno będę głosować i
      namawiać do tego swoich znajomych. Fajnie byłoby kupić dziecku grę, w której
      może kupić swoje miasto :)
      • Gość: l Re: Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly IP: *.as.kn.pl 21.02.08, 10:53
        up
        • Gość: Marta Re: Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.08, 13:01
          Kolejny oddany glos :) UP!
          • Gość: k Re: Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly IP: *.as.kn.pl 21.02.08, 15:29
            up
            • Gość: k Re: Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly IP: *.as.kn.pl 21.02.08, 21:17
              up
              • sloneczko101 Re: Głosujmy na Wrocław aby kupować go w Monopoly 22.02.08, 13:17
                www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world GLOSUJCIE.
    • Gość: eee Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.ksi-system.net 22.02.08, 22:32
      głosujemy!
      • sloneczko101 Re: Wrocław w grze Monopoly !? 24.02.08, 19:51
        up up :)
    • Gość: agata Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 14:28
      Up!
      Głosujemy, głosujemy. dziś w ddtvn była informacja o Gdyni, która ponoć jest
      najwyżej z polskich miast! także do roboty!:)
      • Gość: Neo[EZN] Re: Wrocław w grze Monopoly !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 17:26
        Nic dziwnego że jest wysoko - skoro banner z informacją o głosowaniu
        do gry Monopoly jest na głównej stronie www.gdynia.pl/ a tę
        stronę odwiedza zapewne więcej ludzi niż to forum...
    • stettinum Prośba o wsparcie 27.02.08, 16:40
      jeżeli do jutra nie uda Wam się wbić do pierwszej 20 to prosimy Was, aby w dogrywce głosować na Szczecin.

Pozdrawiam!
      • Gość: a głosujemy głosujemy wrocławianie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 12:35
      • Gość: GOSC 101 Re: Prośba o wsparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.08, 18:33
        NIGDY NIE BEDE GLOSOWAC NA JAKIS HU...JOWY SZCZECIN!PAPRYKARZ SZCZECINSKI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka