Gość: matej-l We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 10:55 wobec tego że za wszystko trzeba płacić osobno, ciekawe ile kosztuje godzina kożystania z szatni, lub godzina siedzenia w kawiarni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.magma-net.pl 07.02.08, 11:02 Drogo drogo bardzo drogo no moze sie wybiore jak bede wiecej zarabiac a tak nie dam rady wole jechac do polkowic mniej na benzyne strace jak sie pojedzie ekipa masakra ze az takie ceny no tylko dla milionerow nie będzie tam za duzo ludzi chodzic gdzie matka z dzieckiem pojdzie nie stać ja na takie coś. Obudźcie sie ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawianka We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:04 Panie Prezydencie NIE WSTYD PANU za publiczne pieniądze- tak długo prowadzić inwestycje, a teraz z podatników zdzierać takie ceny biletów. HAŃBA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Aquapark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:17 Bardzo, bardzo drogo!!! To nie są ceny na polską kieszeń i polskie zarobki!!! Czteroosobowa rodzina bez 150zł nie ma co wychodzić z domu! Odpowiedz Link Zgłoś
jaktheparrot Re: Aquapark 15.02.08, 10:19 No tak, ale czteroosobowych rodzin jest w Polsce mniejszość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Dlaczego tak drogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:20 Niestety polskiej rodziny nie stać na tak wysokie opłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr JAKIE publiczne Pieniądze?????? IP: 89.171.244.* 07.02.08, 11:21 Lepiej sie bardziej doinformuj,a pozniej pisz!Pozyczka z banku to puliczny pieniadz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: TAKIE publiczne Pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 12:38 gmina uważa się za 100% właściciela, więc wpływy i wydatki ( w tym spłata kredytu 30 mln E) z akfaparku to publiczne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
qwert_y Re: JAKIE publiczne Pieniądze?????? 07.02.08, 13:45 Gość portalu: wrrr napisał(a): > Lepiej sie bardziej doinformuj,a pozniej pisz!Pozyczka z banku to > puliczny pieniadz????? A spłacać ją miasto z czego będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: JAKIE publiczne Pieniądze?????? IP: *.lanet.net.pl 08.02.08, 23:57 z naszych portfeli, a niby skąd, nie mamy zielonego pojęcia jak rządzi się we Wrocku publicznymi pieniędzmi, wystarczy podejść pod GIM13, miała być hala sportowa a co jest, full murawy oddanej pod teren Pasażu grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollakkka We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 11:26 chyba ktoś tu jest niepoważny, ceny są nie wiadomo dla kogo. chyba tylko prezydenta Dutkiewicza i jego świtę będzie stać na wejście. przy takich cenach napewno nie będzie tam takiej ilości odwiedzających, a co za tym idzie nie będzie zakładanych zysków i cena znów pójdzie do góry. to jedyny sposób jaki u nas jest znany i jaki się preferuje. bardziej opłacalnym będzie zapakowanie rodziny i wyjazd do polkowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioJac We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.mofnet.gov.pl 07.02.08, 11:44 Dla porównania rzućcie okiem na ceny w aquaparku w Herford (koło Bielefeldu). www.h2o-herford.de/ Brak porównania dla klasy obiektu, we Wrocławiu nie oferuje się nic dzieciom. Bilet rodzinny dla dwójki dorosłych plus dwójka dzieci kosztuje 24 euro, co daje ok. 90 zł - bez limitu czasowego oczywiście. Czy to jest NORMALNE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
woyytek Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego 07.02.08, 14:36 Na paryski Aquaboulevard (jeden z wiekszych parkow wodnych w Europie) po wykupieniu rocznej karty rodzinnej za 25 euro za kazdy calodzienny rodzinny wstep placi sie 15 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
bengt33 We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego 07.02.08, 13:25 Proponuje zatrudnienie pracownika, ktory by sie przygladal mlodym ludziom.Wiekszosc z nich ma na sobie spodenki ( typu bermudy ) kapielowe, spod ktorych, po stronie plecow, nad pupa wystaja markowe kalesonki. U nas ( w Skandynawii) bielizne pierze sie w domu a nie na basenie. Przemyslcie moja propozycje. Pozdrowienia i do zobaczenia w finskiej lazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 18:19 siedź sobie w swojej skadynawii co ciebie interesuje co komuś nad du..ą wystaje we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępy_jurek We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.08, 14:03 Naprawdę można posiedzieć w restauracji i napić się kawy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 18:10 my w Polsce dajemy radę,ale widzę, że wy w tej Szkocji to nie macie swoich szkockich gazet tylko musicie nam tutaj w kaszę patrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny_chirurg Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: 62.233.249.* 08.02.08, 07:31 Wkurw bierze człowieka patrząc na to miasto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny_chirurg strona www parku IP: 62.233.249.* 08.02.08, 07:42 www.parkwodny.wroc.pl/ WROCŁAWSKI PARK WODNY S.A. STRONA W PRZEBUDOWIE JUZ WKRÓTCE ZAPRASZAMY NA NOWĄ STRONĘ ŻENUŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny_chirurg Re: strona www parku IP: 62.233.249.* 08.02.08, 11:31 www.parkwodny.wroc.pl/kontakt.html Działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Drożyzna :( IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.02.08, 09:02 Miałem nadzieję, że co najmniej raz w miesiącu będę się bawił z dziećmi w aquaparku. Jednak wyprawa dwojga dorosłych z dwójką dzieci to będzie koszt ok 100 zł. Z przekory już wolę pojechać do Oleśnicy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary lizzy SZukaja frajerów IP: *.iitd.pan.wroc.pl 08.02.08, 11:40 przeczytajcie sobie ogłoszenie na stronie WPW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.Red-80-38-24.staticIP.rima-tde.net 08.02.08, 13:31 Ogladnalem fotki i jestem mocno rozczarowany. Maly i bez wyrazu jest ten nasz wroclawski aquapark. Ceny nie dla wszystkich. No i od tych waszych kretynsko-egoistycznych wypowiedzi zabarwionych czystym rasizmem robi sie niedobrze. Nie chcialbym tam spedzac wolnego czasu z debilami co maja pieniadze i gardza innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 00:07 mały jak jego włodarze - dwa kurduple - kanarski i przewłocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitakm Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 18:22 No niby drogo, ale teraz bilet w kinie na film w weekend kosztuje koło20zł to też nie tak tanio. Godzina nauki tańca w grupie kosztuje 25-30zł, a indywidualnie to wolę nie wiedzieć. Takie ceny straszne. Ja pracuje w kinie zarabiam 5zł na godzine, ale przynajmniej moge iść na film za darmo... Może warto w aqua parku się zatrudnić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi Drogo, brzydko, po terminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 20:23 Dopiero dzisiaj obejrzałem zdjęcia z głównej atrakcji Wrocławia. Tandeta jak w dwugwiazkowym tureckim hotelu. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: popływamy o ile jakaś rurka nie pęknie... ;) 12.02.08, 08:43 nawiązujesz do jakości wykonania obiektu a'la Magnolia ? Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: popływamy o ile jakaś rurka nie pęknie... ;) 12.02.08, 18:13 coś w tym sensie, tyle że może zmienić się forma kąpieli - zamiast prysznica zanurzanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dro ceny jeszcze raz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.08, 11:15 "Za godzinę korzystania z części rekreacyjnej zapłacić będzie trzeba zapłacić 15 zł, bilety ulgowe kosztują 13 zł, w weekendy odpowiednio 18 i 14 zł. Za dwie godziny: bilet normalny 29 zł, ulgowy 23 zł, w weekendy odpow. 32 i 25 zł. Bilet całodzienny kosztować ma 63 zł, ulgowy 50 zł, a w weekendy 69 i 55 zł." jesli czesc rekreacyjna to silownia to watpie zeby mieli szanse na liczna klientele - "na miescie" przecietna cena za wejscie na silownie bez limitu czasu lub z limitem 1,5 do 2 godz. oscyluje okolo 10 - 12 zlotych chyba (bywa ze i znacznie taniej) - na godzine wchodzic to w ogole nie ma sensu bo odejmujac czas na przebranie i umycie zostaje tyle czasu ze sie czlowiek z trudem rozgrzeje i tylko sobie krzywde mozna zrobic. licze na to ze zarzadca bedzie musial zrewidowac przedstawione powyzej cenniki - wtedy pewnie sie wybiore. PS jutro otwarcie, a strony internetowej jak nie było tak nie ma ... zenada !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.50.akron.net.pl 12.02.08, 15:11 Żenada... nie chce mi się porównywać do innych w innych krajach, do innych w naszym kraju... nie chce mi sie pisać, ze ludzi nie stać, a nie stać i jeszcze długo wielu stac nie będzie... nie chce mi się czytać oszołomów, którzy się cieszą, bo plebsu nie będzie, bo tłumu, bo cośtam... widziałam aquapqrk w środku, byłam tam i strasznie chciałam pojechać z małymi kuzynami.. nie pojadę, nie stać mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiuncio Re: We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.zwischennetz.xdsl-line.inode.at 12.02.08, 19:32 Wczoraj bylem w Aquaparku w Salzburgu i calodzienny bilet ze wszystkimi atrakcjami kosztuje 4 euro...I do tych co pisza zeby nie wracac z zagranicy to dodam ze tylko w Austrii studiuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.08, 22:57 bilety tylko dla bogaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego - wyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 09:09 Polecam wywiad z Kiniorskim: wiadomosci.onet.pl/1468390,2678,1,tansi_od_polakow,kioskart.html a w nim m in: "Aquapark powstaje w mieście przyłączonym po wojnie do Polski. Około 80 procent robót wykonały niemieckie firmy pod kierownictwem spółki Interspa. Obiekt wart jest 33 miliony euro i niebawem zostanie oddany do użytku." "Kiniorski dokonuje pozytywnego bilansu niemiecko-polskiej współpracy: – Nawiązano wiele przyjaźni. Niemieckie i polskie rodziny, których ojcowie poznali się na budowie, zaczęły się odwiedzać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Jest bardzo drogo !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:03 Niestety dla mnie jest za drogo - nie pójdęna ten basen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Jest bardzo drogo !!! IP: *.e-wro.net.pl 16.02.08, 03:15 Mnie stac, ale nie pójdę bo przy tych cenach będzie tam samo nowobogackie dresiarstwo, a chamstwa wystarczy mi poza akwaparkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawmirzaj We wrocławskim aquaparku popływamy 16 lutego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.08, 08:16 Miałem okazję odwiedzić podobny aquapark w Sopocie www.aquaparksopot.pl/ea/strony/index.php Na pocieszenie napisze tylko że jest tam chyba jeszcze drożej i na dodatek nie wiadomo jak liczą za przebywanie na tym obiekcie. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś