Gość: Rafal IP: *.telia.com 03.07.01, 19:52 Ja proponuje ze expo 2010 odbylo sie w stolicy Czerczeni Groznym. Temat expo ma bys "postemp ludzkosci w 2000 wieku Przedstawiielem tej imprezy ma bys zbawiciel ludzkosci Wladimir putin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: Expo 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 19:57 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Ja proponuje ze expo 2010 odbylo sie w stolicy Czerczeni Groznym. > Temat expo ma bys "postemp ludzkosci w 2000 wieku > Przedstawiielem tej imprezy ma bys zbawiciel ludzkosci Wladimir putin. Rafałku - mam do Ciebie prośbę: Nie śmieć na naszym forum - co? Bardzo proszę! Po drugie zanim założysz tutaj jakiś wątek, to zobacz wcześniej, czy już takiego samego wątka nie założył ktoś znacznie wcześniej. Pozdrawiam ! ps: Jak kochasz Wladimira P, to pojedż do Moskwy i odwiedż go sobie. Porozmawiacie sobie o Czeczeni i o EXPO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Expo 2010 IP: *.telia.com 03.07.01, 20:03 Niewidzialem ze temat Czerczeni byl to poruszony a pozatym moze byscie sie troche z relaxujcie bo tylko bedziecie mieli kwasne miny jak expo niedostaniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Expo 2010 IP: 156.24.231.* 03.07.01, 20:13 Gość portalu: Rafal napisał(a): > > Niewidzialem ze temat Czerczeni byl to poruszony a pozatym moze byscie sie troc > he z relaxujcie bo tylko bedziecie mieli kwasne miny jak expo niedostaniecie. Porazka to nie przegrana, porazka to nie podjecie wyzwania! Nie bedziemy miec kwasnych min bosmy wyzwanie podjeli, Rafale! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Expo 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 20:49 Gość portalu: Rafal napisał(a): > > Niewidzialem ze temat Czerczeni byl to poruszony a pozatym moze byscie sie troc > he > z relaxujcie bo tylko bedziecie mieli kwasne miny jak expo niedostaniecie. Rafałku , chodziło mi o tytuł Twojego wątku. A relaxujemy się we Wrocławiu cały czas (takie to już fajne miasto). Kwaśne miny? Ale ty głupoty gadasz. Lepiej wracaj do siebie i tam pisz o Expo w Czeczeni. Chyba nie słyszałeś, co tam się działo i dzieje i o wojnach w tym kraju i ludzkim nieszczęściu. Tylko nie pisz, żebym się wyluzował i, że ten twój wpis o Expo w Czeczeni (Grozny), to tylko taki twój żart i prowokacja. Żartowanie sobie z Czeczeni i Groznego, naprawdę nie jest na miejscu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Expo 2010 IP: *.telia.com 03.07.01, 20:59 Drogi Panie Robertop rzepraszam ze trochem przesadzilem na temat Expo. a na temat Chercheni to gdybyc tak sie tym interesowal jak tu piszesz to bys me dawno znal po mojim imieniu w http://groups.yahoo.com/group/chechnya-sl/ Dowidzenia P.s Oczywiscie ze jestem za expo w Wroclawiu ale tak zescie przesadzili na waszym forum jakbyto od was mialo zalerzec ze czasmi to jest zdrowo "palnomc" jakis kawal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Expo 2010 IP: 156.24.231.* 04.07.01, 14:47 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Drogi Panie Robertop rzepraszam ze trochem przesadzilem na temat Expo. > a na temat Chercheni to gdybyc tak sie tym interesowal jak tu piszesz to bys me > > dawno znal po mojim imieniu w http://groups.yahoo.com/group/chechnya-sl/ > Dowidzenia > P.s > Oczywiscie ze jestem za expo w Wroclawiu ale tak zescie przesadzili na waszym > forum jakbyto od was mialo zalerzec ze czasmi to jest zdrowo "palnomc" jakis > kawal. Dziekuje, Rafal, za poparcie! Wbrew temu co mowisz nie jest ono nieistotne. To prawda ze nie mamy mocy podjac tej decyzji bezposrednio, ale nasz glos przynajmniej nie pozostawia decydentom watpliwosci ze jestesmy swiadomi jak wielka wage ma dla nas ta impreza. To bardzo wazne ze Rzad, ktory bez wyraznego powodu moglby nam odebrac te szanse, wie ze w tej sprawie patrzy mu na rece tak wiele osob z calej Polski. Niech to bedzie dla niego jedna z najwazniejszych decyzji! A co do relaksu, to czy jest cos bardziej optymistycznie nastrajajacego niz odkrycie, ze ludzi z roznych miast moze laczyc chec zbudowania czegos wpolnie? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Expo 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 22:18 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Drogi Panie Robertop rzepraszam ze trochem przesadzilem na temat Expo. > a na temat Chercheni to gdybyc tak sie tym interesowal jak tu piszesz to bys me > > dawno znal po mojim imieniu w http://groups.yahoo.com/group/chechnya-sl/ > Dowidzenia > P.s > Oczywiscie ze jestem za expo w Wroclawiu ale tak zescie przesadzili na waszym > forum jakbyto od was mialo zalerzec ze czasmi to jest zdrowo "palnomc" jakis > kawal. Aż tak Czeczenia Drogi Rafale to sie nie interesuję, stąd nie znam ani tej grupy na Yahoo, ani Ciebie, ale sam przyznasz, że robienie sobie kawału z obecnej sytuacji Czeczeni (po 2 ciężkich wojnach i pod okupacją), jest nie na miejscu. A na temat Expo we Wrocławiu nie przesadzamy. Naprzwdę jest duża szansa na tą imprezę, we Wrocławiu. Trzeba tylko w to głęboko wierzyć i działąć różnymi sposobami, by ta impreza odbyła się właśnie w Polsce, a nie np w Chinach czy Korei. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Re: Expo 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 20:03 Ten Rafcio, to chyba ten sam, co ostatnio popisuje się nieznajomością ortografii na warszawskim forum /np wątek: zdjencia/ Odpowiedz Link Zgłoś