zimny_chirurg 07.02.08, 07:36 Znajdźmy jakąś forme bojkotu tego przybytku. Ceny są skandaliczne! To jest obiek miejski i powinien mieć ceny dla całego Wrocławia, nie dla nielicznych !! SKANDAL !! BOJKOT ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aron2004 Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 07.02.08, 08:55 Wrocław ponoć jest 2 miastem pod względem bogactwa w Polsce i jeszcze wam drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skipper Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.08, 09:53 cały Wrocław się tam nie zmieści jak ma byc rozsądna ilośc ludzi jednoczesnie to musi byc drogo a i tak pewnie będzie max (przepisy, miejsca w szatniach) obłożenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.telsat.wroc.pl 07.02.08, 10:45 jak chcę koniecznie skorzystać z uroków pływania pod dachem jadę do Lanskich Lazni, gdzie za 45 zł mogę korzystać cały dzień ze wszystkiego, co mają w ofercie (a nie płacić osobno za wejście, osobno za saunę, osobno za coś tam... - typowo polski wymysł), a generalnie preferuję otwarte akweny i własną wannę. Zasada prosta: nie chodzę tam, gdzie nie jestem mile widziany, żaden bojkot nie jest mi potrzebny (co nie zmienia faktu, że przeciętnego mieszkańca Wrocławia nie będzie stać na tego typu relaks) Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: a ja to mam w głębokim poważaniu 07.02.08, 14:25 Gość portalu: Piotr napisał(a): Zasada > prosta: nie chodzę tam, gdzie nie jestem mile widziany, To jest właśnie bojkot :-) żaden bojkot nie jest m > i potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 14:42 a ja brzydzę się tym miastem , korupcja i syf . Ne prównujcie tego miasta do innych w Polsce , to tani chwyt . Powiedzcie lepiej jakie ma być ijak to zrobić . W tym mieści nie da się już żyć ! Godziny w korkach , tłok ,chamstwo . To nie jest miejsce o którym marzyłem całe lata . Spotkałe ostatnio młodą kobietę robiącą naukową karierę w olsce i za granicą . Zapytała mnie jak ja wytrzymuję we Wrocławiu , ona była tu przez 4 dni i straciła około 7 gdzin na stanie w korkach . Zapytała też czy nasze władz miasta mają świadomość kosztów związanych z tymi komplikacjami w komunikacji , a jeśli nie mają czy są jakieś organizacje społeczne które to im uświadamiają . Są ? Więc radość z otwarcia basenu jest żałosna . Ja tam nie pójdę to pewne . Żałośni są ci co pieją pieśni pochwalne na cześć administracji tego biednego miasta . Tu trzeba szybko nwych wyborów prezydenckich ... Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: a ja to mam w głębokim poważaniu 07.02.08, 15:16 sothink twierdzi że powinieneś jeździć tramwajem, to będziesz stał krócej w korkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 18:02 a ja uważam , że taki żarcik możesz sobie wsadzić w pupcie . żnam troszkę życie i widziałem sporo , ale takiej hipokryji jak w Polsce to jeszcze nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 01:17 > sothink twierdzi że powinieneś jeździć tramwajem jeździc rowerem oraz na piechotę, klimat sprzyja, atak wiosny jest tak niesPOdziewany, że zaskoczył nawet harmonogram robót na Borowskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: a ja to mam w głębokim poważaniu 08.02.08, 03:26 Gość portalu: stefanox napisał(a): > a ja brzydzę się tym miastem , korupcja i syf . > Ne prównujcie tego miasta do innych w Polsce , to tani chwyt . > Powiedzcie lepiej jakie ma być ijak to zrobić . > W tym mieści nie da się już żyć ! > Godziny w korkach , tłok ,chamstwo . To nie jest miejsce o którym > marzyłem całe lata . To co tu jeszcze robisz? Jak Ci się nie podoba to do widzenia. Jak mi się nie podoba w danym miejscu to po prostu opuszczam takie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.08, 08:15 są dwa sposoby na taką jak moja reakcja . 1. nie podoba się więc żegnam - proponuje i tak postepuje np. almac 2. nie podoba się więc postaram się to zmienić , to trudniejsze , ale tak ja postępuję przecież nie zostawię mojego miasta w rękach wariatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fos Re: a ja to mam w głębokim poważaniu IP: *.lanet.net.pl 04.11.08, 07:11 A ktore miejsce ostatnio oposciles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanox Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.wroclaw.mm.pl 07.02.08, 14:44 potwierdzenie macie na poście o ul. Borowskiej ...itd.itd.itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larry Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.lanet.net.pl 08.02.08, 06:35 Godzina korzystania z basenu , sauny i siłowni w samym centrum miasta w hotelu Maria Magdalena kosztuje 20 zł (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
zenonx4 Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 08.02.08, 11:52 ja proponuje wysadzic w powietrze to gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi a ja nie będę bojkotował 08.02.08, 14:17 jak będę chciał popływać to idę na basen na osiedlu (9zl/h)a jak popluskać cały dzień to będę jeździł do Czech... ;) tu będzie pewnie tłumnie, drogo, i nieciekawie... chamstwo i buractwo będą królować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Krążownik Do truten.zenobi IP: *.e-wro.net.pl 09.02.08, 00:14 Możesz napisać gdzie (na jakim osiedlu) jest ten basen 9zl/h? Mi najtańsze udało się trafić za 10 zł i to często jest godzina lekcyjna (45 minut) a nie zegarowa. Więc za 9 zl/h chętnie skorzystam. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 08.02.08, 17:50 nie mam co bojkotowac. aquapark pewnie kiedys zobacze, ale nie spieszy mi sie z tym. moglbym tez powiedziec, ze bojkotuje korki i ciagle niedokanczane/partaczone i przedluzajace sie w nieskonczonosc remonty, moglbym tez powiedziec, ze mam gdzies cala chora polska polityke, ale po co? po prostu zamiast bawic sie w bojkoty wybylem pare tysiecy km dalej i dobrze mi z tym. nie zmienia to faktu, ze wroclaw byl i bedzie "moim miastem". na razie jednak nie planuje tam wracac. moze nastepny bedzie poznan? moze tam wroce docelowo? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojojojoasdjasdj czemu? IP: *.wro.vectranet.pl 08.02.08, 21:49 Oj misie przestańcie tak pitolić.Należy się cieszyć radować iż coś się wreszcie UDAŁO w naszym pięknym mieście ,i pluskać się wesoło.A w następnych wyborach mocno ,naprawdę mocno przemyśleć swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackson Re: czemu? IP: *.lanet.net.pl 11.02.08, 06:30 ku.. jaki głos pie.. ekipe która rzadzi rzadziła i bedzie rzadzic te 85 czy 90 procent poparcia to ledwo kilkansacie tysiecy mieszkanców tego miasta 1/4 mieszkanców zagłosowała na dutkiewicza i to odpoiwiada mniej wiecje stopniu omamienia Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 11.02.08, 15:23 robak_wroc napisał: > po prostu > zamiast bawic sie w bojkoty wybylem pare tysiecy km dalej i dobrze mi z tym. nazwałbym to bojkotem totalnym. Zbojkotować nie tylko aquapark, nie tylko miasto ale i państwo ! Co do cen zaś: w Monachium całodzienny bilet na kryty basen olimpijski (basen 50m + basen 5,5 metra głębokości z wieżą do skoków + leżaki w środku + łączka na zewnątrz z leżakami + whirlpool + brak obowiązku pływania w czepku + siłownia) kosztuje 3,6 Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 12.02.08, 06:58 to nie bojkot. to walka o lepsze jutro, a skoro mozna to uproscic, to po co sie scierac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
shia2 Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! 11.02.08, 14:18 jak przezytałam,że za te pieniądze mogło zostac wybudowanych 10 małych osiedlowych albo szkolnych basenów tez mam w nosie Aquapark. Wogóle nie wiem po co takie coś sie buduje w mieście pracy, sypialni, edukacji. Moje dziecko i tak nie będzie tam uczyło sie pływac bo za daleko i za drogo. A do aquaparku pojadę sobie wakacje w góry do Czech albo do Kudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemiec HEHE! Polaczki biedacy !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.08, 08:56 Nie stac was to nie poplywacie. Dla nas Niemcow to nie drogo i bedziemy tam czesto. Nie jedna seksowna laseczka pojdzie tam z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr HEHE! Volksdeutsche idioci IP: 91.198.209.* 12.02.08, 09:05 do tego niepotrafiący pisać w ojczystym języku. W sumie taki "niemiec" to gorsze niż rdzenny German, ani to Niemiec, ani Polak, takie nie wiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek101 Prawdziwy niemiec.... 19.04.08, 00:36 wyjechał szwaba bo miał owczarka niemieckiego w rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiuncio Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.zwischennetz.xdsl-line.inode.at 12.02.08, 18:45 W Salzburgu kapalem sie wczoraj w basenie a wlasciwie wielkim Aquaparku za 4 euro na caly dzien.SAuny, silownie, ala spa wliczone w cene... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxior Koreany z LG nie zbojkotują IP: *.wro.vectranet.pl 12.02.08, 20:01 bo one blisko mają szkołę, a potem będą sobie moczyć kości w naszym aqu..parku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impulsion Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.08, 16:41 poszukuje osób które miały wypadek w tym AQUA PARKU proszę o pilny kontakt impulsion@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impulsion Re: poszukuje osób z wypadku w AQUA PARKU IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.08, 16:43 poszukuje osób które miały wypadek w tym aqua parku proszę o kontakt impulsion@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dm Re: poszukuje osób z wypadku w AQUA PARKU IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.08, 17:03 To już wypadki tam są? Za taką forsę tak małe bezpieczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany Re: poszukuje osób z wypadku w AQUA PARKU IP: *.lanet.net.pl 19.04.08, 00:15 No można walnąć głową na najniższym zjeżdzie. Niestety nikt ci nie pomoże, tylko, usłyszysz " wychodzić " ..... i wyjdziesz trzymając się za głowę. Źle wyprofilowane. Odradzam !!!!!!!!!!! kobietom szczegolnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.lanet.net.pl 19.04.08, 00:22 Zapraszam do ogladania rozkraczonych zboczenców w saunie. Ty też musisz ściągnąć majtki. Taki regulamin. Samotne kobiety mile widziane...he he. Tylko niech nie maja później pretensji, jak ratownik (ochrona) nie zdąży. Jestem zszokowany. Nigdy więcej !! Może w innych krajach to normalne, ale warunki trzeba przystosować do kultury i ograniczac zboczenie. Po co łazić w samym płaszczu po parku, jesli można legalnie się obnażac we wrocławskim aqua parku. Uwazasz, ze przesadzam ? Przyjdż ze swoją kobietą po godz 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 19:54 Człowieku zastanów się co piszesz! Czy ktoś Cię zmusza do przychodzenia do sauny. Idź do kina z tą swoją kobietą to nie bedziesz przeżywał. Tylko pamietaj by sciągnąć moherowy beret!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.wroclaw.mm.pl 02.05.08, 22:47 Wpisujcie sie na specjalne nieoficjalne forum aquaparku: aquapark.wroclaw.pl/forum kulturalne negatywne posty nie będą usuwane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstopływający Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 22:33 Słucham?? Te posty to stek bzdur. Ceny w Aquaparku tak przez was nazywane skandalicznymi są minimalnie droższe od cen innych basenów. Natomiast poziom i higiena są o niebo lepsze. Chyba, że wolicie zaoszczędzić 2 zł na wejściu i iść na Teatralną gdzie panuje grzybnia i ch...nia ( przepraszam za brzydkie wyrażenia ale one najlepiej opisują wspomniany basen ), lub wolicie basen zarządzany przez idiotów na Rogowskiej ( wypraszają małe dzieci z płaczem z basenu mówiąc, że pełny ja są 2 osoby i nie można niby zostać i zapłacić bo limit im się wyczerpał, dyrektorka po mojej reakcji podaje jakieś durne przykłady, prezes zarządu nawet nie raczy odpowiedzieć na skargę - lepiej ten basen zbojkotujcie a nie czepiacie jedynego basenu na poziomie we Wrocławiu ). kontakt: abugati@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciop Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:40 Jest nowy cennik: www.parkwodny.wroc.pl/Cennik są powody do bojkotu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek Re: Zbojkotujmy wrocławskich Aquapark !! IP: *.dint.wroc.pl 13.11.08, 14:52 Do czerwca było fajnie na basenie bo przychodziło mało ludzi, teraz obniżyli ceny (=wprowadzili karnety) i przychodzi mnóstwo typa. Popieram bojkotowanie - jak dla kogoś jest za drogo to niech nie przychodzi, nie lubię tłoku :) Odpowiedz Link Zgłoś