com.bi-nerki 15.02.08, 22:38 Jakie to rozczulające. Może wiedzą, a może nie wiedzą..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: au psia akcja psu na budę IP: *.zone2.bethere.co.uk 16.02.08, 00:09 na policji nie wiedza nawet jak sie nazywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: psia akcja psu na budę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 00:16 Dlaczego psy, a nie policja? Może po prostu kwestia braku zaufania do tej służby.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Naklejki IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.02.08, 01:01 Nie zatrzymaliby pewnie nawet gdyby sobie nakleic na czolo naklejke: "jestem zlodziejem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flaczyna Policyjna akcja psu na budę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 02:02 Brawo... żaden oznaczony samochód nie został skradziony bo nikt nie wiedział że policja jednak nie zatrzymuje... po tym artykule złodzieje będą wiedzieli że te zabezpieczenia nie są skuteczne :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Policyjna akcja psu na budę IP: *.generacja.pl 16.02.08, 10:31 dokładnie, za 2 tygodnie okaże się, że program jest nieskuteczny w ogóle w programie jest 1000 aut - jak na tak wielkie miasto to mało invest.wroclaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matiwro Policyjna akcja psu na budę 16.02.08, 02:37 To jeszcze kradną samochody? Odpowiedz Link Zgłoś
2w Re: Policyjna akcja psu na budę 16.02.08, 08:41 matiwro napisał: > To jeszcze kradną samochody? A myślisz, że skąd są tanie części na giełdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znający temat Policyjna akcja psu na budę IP: *.221.38.84.otvk.pl 16.02.08, 09:32 policja się tym programem nie interesuje ,bo ten sam komendant tłumaczący się młodymi kadrami nie znającymi założeń programu, rozlicza tych samych policjantów z durnych statystyk i oni muszą zająć się innymi rzeczami w trakcie służby żeby słupki panu komendantowi na odprawie z jego przełożonym się zgadzały a tym samym przełożony poklepał go po plecach i stwierdził że wszystko jest ok i nagrodził go 4 cyfrową premią.Cóż za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Policyjna akcja psu na budę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 12:22 Po co w ogóle policja zajmuje się czymś, na co nie ma sił i środków. Jeżeli 100 tys. dzielnicę w nocy ochraniają dwa patrole, to o czym w ogóle mówić. Policjanci nie beda wypatrywac naklejek, gdy jeżdżą z jednej interwencji domowej na drugą. Ważniejsze jest zdrowie i życie rodziny tłuczonej przez męża pijaka, niż jakieś naklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albis Re: Policyjna akcja psu na budę IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.08, 23:09 A najważniejsze jest dostarczanie kanapek do pociągu głodnym szychom. Odpowiedz Link Zgłoś
espirit Z rowerami tak samo 16.02.08, 20:38 Podobnie sytuacja ma się ze znakowaniem rowerów, gdy zatzymali mnie policjanci sprawdzili moją komórkę, dowód i oddech;) ale nie zaintersowało ich to, że rower jest oznkowany i czy jest zarejestrowany na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
espirit Z rowerami identycznie... 16.02.08, 20:39 Podobnie sytuacja ma się ze znakowaniem rowerów, gdy zatzymali mnie policjanci sprawdzili moją komórkę, dowód i oddech;) ale nie zaintersowało ich to, że rower jest oznkowany i czy jest zarejestrowany na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wram Policyjna akcja psu na budę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 23:47 Pamiętam jak pisaliście = świetny pomysł, paru "milicjantów" pewnie dostało nagrody etc. A tak naprawdę to drogówka jest skuteczna tylko w postaci dwóch chamów, którzy jeżdżą nieoznakowanym radiowozem. Ostatnio zatrzymali mnie o 2.30 jechałem na trzypasmowej drodze 85 km/h - tak za szybko OK - ale jak pytałem ich dlaczego nie kontrolują prędkości na Zakrzowie tam gdzie jest 30, gdzie chodzą do szkoły dzieci etc. - usłyszałem odpowiedź, że to nie ich sprawa. Z akcją STOP 24 jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Policyjna akcja psu na budę IP: *.Red-80-38-24.staticIP.rima-tde.net 17.02.08, 12:46 hahaha ale mamy inteligentnych policjantow............. Odpowiedz Link Zgłoś
sem.mes Policyjna akcja psu na budę 17.02.08, 19:10 Niestety policjanci zostali już ukarani, zostali policjantami. Nie dziwi mnie wogóle w takim kontekście to, że nie robią prawie nic rozsądnego, no chyba, że schowani z drzewem podczas idealnych warunków, na prostej drodze z szerokimi poboczami stoją z suszarką, szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Policyjna akcja psu na budę IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.08, 09:19 Nic ta policja nie robi. Tylko woża dupę od McDonalda do McDonalda i każą za najmniejsze głupoty. Jak radio ukradną to dupa, nikt nic nie znalazł. A sąd wszystko umaża, po 10 spraw na raz (tak w wyroku mam 10 spraw ledwo się skapnąłem ze to o moją sprawę chodzi bo była 9 w kolejce). A jak się odwołuję od decyzji i się pytam: jakie działania zostały podjęte w kierunku odnalezienia sprawdzy i mojego radia to dupa, nikt nie potrafi na to odpowiedzieć. Oni nawet tego nie szukają. A ja im mówię tu są wyraźne ślady ( odciski palców itd) bo mam auto czyste i widać jak ktos łapami odciski zrobił - to nawet się im tych odcisków nie chciało zebrać. Lenie - żyjące z naszych podatków.I tylko się złyszy cochwila, że kogoś zgwałcili na komisariacie. pozdrawiam wszystkich nie policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro65 Policja nic nie robi! 18.02.08, 16:34 Jakiś czas temu miałem włamanie do domu. Policja nawet palcem nie kiwnęła (np. żaden z sąsiadów nie był o nic pytany). Doszedłem wtedy do wniosku, że jedyną możliwość znalezienia złodziei to to, że któryś z nich nie zdzierży wyrzutów sumienia i zgłosi sam się zgłosi na policję. Pewnego dnia jakiś baran z komendy zadzwonił do mnie, żeby podał numer sprawy. Potrzebowali tego do czegoś. Mówię, że niech znajdą sobie we własnej dokumentacji na komendzie. Rozmówca zaczął ściemniać, że teczki nie mogą znaleźć, że to, że tamto i tak się zaparł, że w końcu przyjechali do mnie. Z radiowozu wylazł gliniarz z napisem "Dzielnicowy" i tak do mnie mówi: ale tu ładna okolica, nie wiedziałem, że tak fajnie tu jest. Wie pan, pierwszy raz tu jestem. No, niezły baran. Dzielnicowy, a jeszcze chwali się, że nigdy nie był w swoim rewirze. No i nadzieja prysła. Nawet, jeśli jakiegoś Zenka ruszą wyrzuty sumienia i pójdzie na komendę się przyznać, to okaże się, że jeśli nie zna numeru sprawy, to niech się wynosi. Komendant zrozumie, że Zenek chciał się przyznać do kradzieży, ale bez numeru sprawy nie da rady nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Policyjna akcja psu na budę IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 18.02.08, 19:10 Odpowiedź na post internauty ukrywającego się pod imieniem "Tom" i jego wypowiedzi cyt."Lenie - żyjące z naszych podatków.I tylko się złyszy cochwila, że kogoś zgwałcili na komisariacie" - podatki płacimy wszyscy (policjanci, lekarze, urzędnicy itp.), a wrzucanie wszystkich w niebieskich mundurach do jednego kotła jest niesprawiedliwe i prostackie. Zamiast się ekscytować-myśl, bo błędy robisz w tekście i nie dość, że jesteś prosty to jeszcze śmieszny. Pozdrawiam wszystkich policjantów KMP Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś