Gość: chore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:52 Schetyna jak i ten Lubin tego sie nie zapomina 2druzyna przez was padla Wroclawska!!!Co za polityk jak on nic nie potrafi robic!!! Tylko niszczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic lecha Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.08, 21:08 gnój handlował i oszukiwał nas kibiców a teraz czuje się napiętnowany-jestem kibicem lecha jeśli kupował mecze to do drugiej ligi-uczciwość i honor to jest to-niema zmiłuj-jeszcze wierze w uczciwość dlatego jestem kibicem i mam nadzieje że prokuratura we wrocławiu wyłapie tych gnoi- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: *.e-wro.net.pl 25.02.08, 21:39 ciekawe jak lech sie obronil przed spadkiem do 3 ligi, pamietasz? za to nie powinien grac nawet w 4 lidze, pomijajac juz temat amiki a przeciez obecny amico-lech jest jej spadkobierca, ukarac wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: *.n4u.airbites.pl 25.02.08, 22:29 Ziobry nie ma a areszt wydobywczy działa. Co oni chcą udowodnić,że ten półanalfabeta ustawiał wszystkie mecze w Polsce? Oczywiście (he,he) za wyjątkiem Legii i Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronczanin Re: Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: *.eranet.pl 25.02.08, 22:56 ty jestes kibicem lecha?? w zyciu nim nie byłes bo prawdziwy kibic lecha wie kto uratował poznanska druzyne przed spadkiem do 3 ligi osle lepiej zamilcz buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Teraz chce pożyć! A wcześniej o tym nie myślał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 21:34 No zaraz się popłaczę! 62-letni facet nie rozumie, że jak się nawarzyło piwa, to trzeba je wypić. Żałosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: *.as.kn.pl 25.02.08, 22:47 Ojojoj, biedaczek - niech gnije w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Areszt wydobywczy.Może lepiej tortury? IP: *.echostar.pl 25.02.08, 23:44 Będzie szybciej i taniej dla podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwooooooosh Afera zaczela sie od Dziurowicza , a nie od "GW" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 09:22 Gazeto, choć najlepsza w Polsce, nie przypisuj sobie wszelkich odkryć patologii w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Afera zaczela sie od Dziurowicza , a nie od " IP: *.finemedia.pl 26.02.08, 11:28 Afera zaczęła sie od doniesienia zarządu Klubu Polar na policję (prokuraturę), że ma podejrzenia o sprzedaniu meczu przez piłkarzy. I po tym dopiero GW wypichciła artykuł. A w "nagrodę" Polar przy zielonym stoliku spuszczono do III ligi a w III lidze z kolei nie przyznano mu licencji, bo stadion nie spełniał wymogów. Polar grał 2 sezony w II lidze i stadion się nadawał, a na III ligę się nie nadawał, gdzie wcześniej przed awansem do II ligi wszystkie mecze w III lidze rozgrywał na tym samym stadionie. Tak więc działa mafia piłkarska. Polar jako klub po tym już się nie podniósł i przestał istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco74 Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: 89.174.34.* 26.02.08, 12:47 Rysiu jak wyjdziesz, jedz do Lubina tam cię przytulą i nakarmią. ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Fryzjer: Chcę trochę pożyć IP: 195.205.250.* 26.02.08, 14:24 a dobrze....a dobrze!!! siedź draniu za tą kase która przez ciebie wtopiłem u buka i której mi nikt nie odda!!! zdychaj w pierdlu do końca swoich dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Na Odysa pies czekał 20 lat i poznał go... IP: *.tktelekom.pl 28.02.08, 12:03 od Ciebie jedzie machlojami, pies Cię pozna z pewnością... Odpowiedz Link Zgłoś