hreczka 29.08.03, 14:29 Zostałam przyjęta do XIII i chciałabym usłyszec od Was opinie o tej szkole. Chodzi mi nie tylko o doświadczenia absolwentów i uczniów tej szkoły, lecz rownież o opinie zasłyszane od kolegów czy koleżanek. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bednarz Re: XIII LO-opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.03, 19:55 hej! nie powiem Ci za dużo o tej szkole, bo sam też dopiero co zostałem przyjęty, ale się zapytuję Ciebie do której klasy się dostałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: XIII LO-opinie IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 04.09.03, 22:07 Ja skonczylem z powodzeniem kilka lat temu, teraz "na Bosaka" chodzi moj brat i jest caly szczesliwy. Obaj w profilu dwujezycznym. Szkola jest w porzadku, opinie "kolezanek i kolegow" i tak nie sa duzo warte. Skoro juz zaczelas, to na poczatek staraj sie jak najlepiej zaprezentowac, by wyrobic sobie opinie. Moze brutalne, ale prawdziwe. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: XIII LO-opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.03, 18:56 to jest naprawde dobra szkoła, nauczyciele wymagający szczególnie historycy, matematycy no i geograf też wyaga naprawde jest zabawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaisa J. Re: XIII LO-opinie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 15:03 szkoła śmierdzi... co tu dużo mówić, szczególnie polonista chujem zajeżdza. Chodze wprawdzie do gimnazjum, ale nie pojde do LO... nigdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś