Dodaj do ulubionych

"Super Linia" w Bodyfit

19.03.08, 12:29
Witam serdecznie,
czy ktoś uczestniczył w programie "Super Linii" w klubie Bodyfit?
Albo może zna kogoś, ewentualnie słyszał o rezultatach i przebiegu
programu? Do jutra są zapisy, ale zanim zapiszę się i zapłacę
niebagatelna kwote 450 złotych to chciałabym usłyszeć czyjeś
recenzje, bo program wydaje mi sie troche zbyt wielkim słowem jak na
to przedsięwzięcie.
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • okienko_pocztowe podciagam temat 19.03.08, 12:46
      rowniez mnie interesuje, no to jest juz nas 2:)
      tez bede wdzieczna za podzielenie sie opinia na ten temat
      • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 12:50
        na stronie internetowej pisza, ze zapisy na kuracje wiosenna juz zakonczone,
        czyli chyba za pozno?
        • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 14:00
          to co sie odbyło do tej pory to mierzenie i wazenie przez
          pielegniarke - trwało 5 min, oraz spotkanie z lekarzem - wydaje
          zaswiadczenia o braku przeciwskazan do programu odchudzajacego -
          mozna tez miec od swojego lekarza takie zaswiadczenie,
          wiec podejrzewam, ze jakbys bardzo chciała, to nie byłoby problemu
          jeszcze do jutra dojsc do programu, zwalszcza z gotówka w reku;)
          jutro jest juz spotkanie z dietetykiem, wiec czas nagli, bo na nim
          trzeba byc z zaplaconym karnetem
          • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 14:43
            A Ty wystartowalas? ktos jednak przekonal Cie ze to "gra warta swieczki"?
            najlepiej w postaci wizualnych efektow?;)jam jest - ciezki - orzech do zgryzienia:)
            • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 15:32
              nie, nie przekonał mnie nikt, daltego tylko sie zbadałam i czekam na
              wrazenia poprzednich uczestników SL:) zanim wplace zasadnicza kwote
              (lub nie wplace);)
              • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 15:48
                ale myslisz o kolejnej edycji (za kilka miesiecy) czy jeszcze tej wiosennej?
                (Pretficza czy w centrum?)
                • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 15:51
                  poza tym, czy tam sie zglaszaja "laski" ktore maja rzeczywiscie raczej wiecej
                  niz mniej do zrzucenia czy raczej jest szansa poczuc sie jak slon w skladzie..:)
                  • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 15:59
                    lasek było mało:)), raczej (z tego co widziałam na zebraniu
                    organizacyjnym) panie w srednim wieku i wiecej, choc i mlode
                    dziewczyny (20-30 lat)tez, ale raczej wieksze, raczej z widoczna
                    nadwaga lub nawet otyłoscia, wiec luz:)))
                • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 15:57
                  teraz to coraz bardziej zaczynam myslec o jesieni (jesli w ogole),
                  bo skoro nikt na forum nie ma nic do powiedzenia to mnie coraz
                  bardziej podejrzliwie nastawia
                  • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 16:15
                    no to jaka inna opcja? moze zwyczajnie sie zdecyduje na jakis karnet na
                    silownie, fitness? ogolnie polecasz studio bodyfit? co sadzisz o ladyfitness na
                    pl Solidarnosci? (jak dla mnie na plus ze to babski klub)
                    gdzie sie w koncu odbywa ta droga do super linii, na Pretficza czy w ich drugim
                    klubie w centrum?
                    • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 16:17
                      a, jeszcez jedno, wiesz moze w jakich gdzinach sa zorganizowane zajecia w ramach
                      tego programu super linia?
                      • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 17:01
                        SL jest w obu klubach czyli i na Prefticza i na M. Borna,
                        Na Pretficza zajecia były o 16.00, 20.00, chyba tez cos do wyboru
                        rano, niby jest jakas mozliwosc uczestniczenia w zajeciach z
                        grupami "normalnymi", ale tylko z tymi, gdzie brakuje osób i sa
                        wolne miejsca:)
                        Ladyfitness na pl.1 maja zrobił na mnie dobre wrazenie, było tam
                        czysto, miło, fajne prowadzace, nawet powiedziałabym lepsze niz ten
                        cały Bodyfit - na Pretficza w drzwiach miesniak na mnie wpadł i
                        nawet przeprsazm nie powiedział:P, dalej wygladało troche jak za
                        PRLu, ale widac ze maja duzo grup, dwie sale i silownie (niestety
                        tam dudni "muza dla ziomali" co jest minusem i to znacznym), maja
                        tez rozne przyrzady - pilki, trampoliny, stepy, ciezarki, etc.
                        • Gość: okienko_pocztowe Re: podciagam temat IP: *.telsat.wroc.pl 19.03.08, 17:06
                          czyli do zobaczenia w Ladyfit?:)
                        • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 17:08
                          ps, czy mowimy o tym samym ladyfitness? ten, ktory mam na mysli jest na Pl
                          Solidarnosci (?)
                          • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 17:18
                            tak, pomyliłam nazwy chyba - ladyfitness
                            www.ladyfitness.com.pl/
                            (zmienili stronę www. wchodziłam tam nie tak dawno i była inna,
                            łał;))
                            to ten klub na pl. Solidarnosci, dawniej pl.Czerwonym zaraz obok
                            pl.JPII d.1 maja:)
                            acha, i chodziłam na zajęcia - "gimnastyka odchudzajaca" z Nelą,
                            (widze ze teraz to sie nazywa " Smukła linia", hehe), było bardzo
                            fajnie, ale wiadomo-co kto lubi...
                            • okienko_pocztowe Re: podciagam temat 19.03.08, 17:22
                              to znaczy? efekty srednie? raczej odradzasz?
                              • mary.nara Re: podciagam temat 19.03.08, 17:37
                                Jakoś wyraźnie nie schudłam, jesli o to pytasz:)),ale zajecia mi sie
                                podobały, moze dlatego, że nie było za duzo tanczenia (układów
                                choreograficznych, które czesto sa na innych zajeciach), za tym
                                bowiem nie przepadam. Były za to cwiczenia izometryczne, takie w
                                stylu pilatesa, do tego minimum 10 minut brzuszków. A i sama pani
                                Nela była bardzo miła, wprowadzała miłą atmosferę na zajeciach, co
                                nie znaczy, że nie było wycisku:)
                                No i co, miałam się czegoś dowiedzieć, a sama opowiadam;), i to o
                                czym innym...
                                Czy nikt do tego Bodyfita nie chodził???
                    • Gość: hubka-live Re: podciagam temat IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.08, 20:21
                      Jestem klientką Bodyfitu od kilku lat i znam kobietki, które
                      chodziły na "Super linię" a teraz kontynuują na normalnych
                      zajęciach.One są zadowolone-schudły, dobrze się czują, mają nowe
                      hobby, nawiązały nowe przyjaźnie i nie słyszałam narzekań, że klub
                      nie taki, sala nie taka...Liczy się przeciez nastawienie-jeśli ktoś
                      od początku jest źle nastawiony to nic z tego nie będzie.A Bodyfit
                      (ten na Pretficza,) ma największą zaletę w mieście-najlepszych
                      instruktorów!!!I może sam klub nie jest luksusem, to zajęcia z Martą
                      lub Sławką rekompensują całą resztę. Początkująca fitnesska-szuka
                      pięknej sali i drogiego sprzętu, po jakimś czasie zaczyna się szukać
                      świetnego instruktora, bo to od niego bardzo dużo zależy.I nie ważne
                      gdzie, ważne z kim się ćwiczy. I znalezienia "najlepszego
                      przewodnika"wam życzę.
                      • mary.nara Re: podciagam temat 20.03.08, 22:41
                        Dziekuje za twoj komentarz.
                        Dodam, ze nie jestem tak całkiem poczatkujaca, bo cwicze regularnie
                        od około roku (wczesniej cwiczylam kilka dobrych lat, na oko około
                        5), nie jest to moze 30 lat jak p. dyrektor Bodyfitu, ale byłam juz
                        w kilku klubach i na kliku salach, wiec znam wrocławskie realia
                        troszkę, a teraz chodze do tego klubu, ktory mam najblizej,nie
                        marnuje czasu, a przyjemnosc wracania po duzym wysiłku autobusem 10
                        przystankow mnie omija. A zajecia wybieram w zaleznosci od
                        instruktora i tego kiedy mam czas i jakie zajecia lubie.
                        Po namysle (i nieudanym sondazu na forum, co tez o czyms swiadczy)
                        stwierdziłam, ze SL w Bodyfit nie oferuje mi wiecej niz inne kluby i
                        nie poszlam na kolejne spotkanie. Za 150 zł miesiecznie w niektorych
                        klubach moge korzystac z fitnessu i siłowni codziennie, a nie 3x na
                        tydzien.I tyle.
                        A jeszcze od "umcy" dla ziomali boli mnie głowa, a nie po to chodze
                        na fitness i marnuje czas i pieniadze. Ale co kto lubi, wiadomo:)
                        Pozdrawiam.
    • mary.nara Re: "Super Linia" w Bodyfit 28.03.08, 13:35
      i co, zapisał sie ktoś? jakie wrazenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka