Dodaj do ulubionych

Sylwester na rynku

IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 18:32
Czy to prawda, że w sylwestra na rynku wystąpi zespół Ich Troje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kadet Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 18:34
      Yes, tez to slyszalem :D postarali sie :D I zobaczymy nowa fryzure Michala
    • Gość: stary Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 18:36
      oby tak dobrze zagrali jak na otwarciu Pepco kilka lat temu
      • Gość: Mama Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 18:39
        Ojj tak , pamietam to jak dzis... Bylo super . Mysle, ze w tym roku to powtorza
    • Gość: Lovelasik Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 19:04
      Czy wiesz malutka może jak ciebie mi brak?
      Czy czujesz to co ja, gdy jestem sam?
      Jestem opętany jak w niewoli pies.
      Kto jest temu winien, wiesz?

Nie ma takich prostych słów, co oddadzą to co boli mnie...
      Przeczucie mam, że jednak spyta ktoś: "Czy ta bajka się nie skończy źle"?

To tylko zazdrość zżera mnie,
      Zawsze wtedy kiedy obok ciebie nie ma mnie .
      Raz jestem doktor Jekyll, raz Mr. Hyde
      Transformacja trwa - nie zatrzymam jej!

Oko w oko stań. Co za twarz!
      No powiedz ... Boisz się...
      Za późno już, zwalam stąd.
      Będzie lepiej jak zapomnisz mnie!

Ref.: A wszystko to, bo ciebie kocham!
      I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć.
      Chodź! pokażę ci czym moja miłość jest.
      Dla ciebie zabije się!

Zdarza mi się być na haju, wiesz jak jest.
      Dziwne wizje wchodzą, nie pożądasz mnie...
      Pragniesz kogoś bardziej, żegnaj więc.
      Nie chcesz nic tłumaczyć, no to odwal się!

Ochoty nie mam słuchać i stać,
      Na milczenie nie stać mnie.
      Przechodzi nas oboje zimny dreszcz;
      Czy ta bajka się nie skończy źle?

Dla ciebie zabije się!

Oko w oko stań. Co za twarz!
      No powiedz ... Boisz się...
      Za późno już, zwalam stąd.
      Będzie lepiej jak zapomnisz mnie!

Dla ciebie zabije się!

Polecam Ambroży Stanisławski
      • Gość: Kim Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 19:09
        Jeden z ich lepszych utworow Panie Ambrozy ! Bedzie co robic w tego sylwka. Dobra muza , alko I kobitki :d bedzie impra na 102
        • Gość: Buhaj Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 20:06
          Pewnie znowu sie zleci pelno tej Chelminiskiej pruderii, wiekszosc z gimbazy... Ludzki dramat normalnie
          • Gość: Lech Roch Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 20:08
            Panie Premierze ! Jak zyc !?
            • Gość: alfred Re: Sylwester na rynku IP: *.centertel.pl 15.12.13, 20:19
              I gdzie są rodzice ?!
              • Gość: sss Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 20:27
                Na rynku wystąpi ICH 3 w składzie: burmistrz, starosta i .....
                Kogo proponujecie?
              • Gość: CC Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 17.12.13, 23:05
                a łyżeczka na to , możliwe !
            • Gość: CC Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 17.12.13, 23:06
              a świstak siedzi i................sreberka???????
    • Gość: Ambroży Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 21:51
      Ich troje i DJ ze Spichlerza. Tak to można się bawić i kilka dni.
      • Gość: as Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.13, 23:03
        ponoć na telebimie na rynku ma być wyświetlana w sylwestra saga zmierzch, będzie impreza!
        • Gość: Honda Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 15.12.13, 23:13
          Jesli ma byc transmisja z imprezy w mongolskiej telewizji to naprawde szykuje sie niezla pompa
          • Gość: wagarowicz Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 00:03
            będą cycki, będzie pompa. i tyle w temacie
      • Gość: Ambroży Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 00:07
        Telewizja telewizją, pompa pompą ale pamiętajcie panie i panowie, musi być epicko!

www.youtube.com/watch?v=tuo_0drN8Ec
        • Gość: koks Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 00:25
          Szymon Wydra też będzie ?
    • Gość: wojtek Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 20:37
      ponoć afroman i 2pac mają przyjechać, ale może to tylko ploty
      • Gość: spectro Re: Sylwester na rynku IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.12.13, 20:49
        A w Bajerzu ma być Miley Cyrus
        • Gość: adam Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 21:06
          ooo chełmiński sylwester ma konkurencje
          • Gość: Ambroży Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 21:12
            Cała konkurencja upadnie jak Stachursky przyleci helikopterem do Chełmna z Gdyni, zjedzie na linie na scenę i zaśpiewa Typ niepokorny

www.youtube.com/watch?v=xwWfwakCLas
            Polecam i pozdrawiam Siara Siarzewski!
            • Gość: mieszkaniec chelmn Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:26
              Jestem za kilka dobrych piosenek blusowych.
            • Gość: Brajant Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:32
              Krol Mariusz zalatwil rowniez Michaela Jacksona na 31 grudnia- przyleci prosto z Cikago . Ma skoczyc z choinki I zrobic wsad do kosza jak za starych dobrych lat ! Bedzie show, gratka dla wszystkich kibicow sportu. Wooooow
              • Gość: adam Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 21:36
                słyszałem, że obchody mają przeciągnąć się do walentynek
                • Gość: Legionista Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:38
                  Jestem Adam I z psami nie gadam
                  • Gość: Kupak Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:42
                    W koncu w naszym pieknym miescie beda Imprezy z prawdziwego zdarzenia :) a w same walentynki przyjedzie LEMON . mOc energia amfetamina
    • Gość: kuba Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 16.12.13, 21:43
      Nasz burmistrz jest najlepszy na świecie, no nic dodać nic ująć, pamiętam jak w tym roku na występach dzieci w szkole muzycznej wymieniliśmy się spojrzeniami, miałem już do niego podejść coś zagadać,ale niestety dostał telefon i musiał iść
      • Gość: Milosnik Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:48
        Masz czego zalowac Kubusiu
        • Gość: Kuba Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 16.12.13, 21:49
          wiem, kurcze no bardzo lubie gościa, a jak bym zobaczył go na scenie naszego piękne runku obok Michała Wiśniewskiego, łzy same do oczu by napływały..
          • Gość: Milosnik Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:52
            Kazdy uronilby zapewne lezke. To takie wzruszajace na sama mysl a co dopiero w rzeczywistosci
    • Gość: Mieszkaniec Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 16.12.13, 21:51
      TO JUŻ PEWNE, POTWIERDZAM INFORMACJE!
      W TYM ROKU BAWIMY SIĘ PRZY ICH TROJE!!!
      ps. może przyjedzie jakaś telewizja :)
      • Gość: adam Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 21:53
        ponoć na żywca w trwam puszczą, ale o północy gościnny występ ma biskup z rodziną
      • Gość: Kozak Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:55
        Piekna sprawa :D przyjada telewizje zagraniczne I nasz zydokomunistyczny tvn
        • Gość: gość Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 16.12.13, 21:57
          prawdziwa żydokomuna to Gazeta Wyborcza!
        • Gość: Lolo Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:58
          Nie dziwie sie ze przyjada najwieksze telewizje oraz nasze Polskie potegi- taka impreza na skale swiata. Zaden Bieber nam nie dorowna !!!!!!!
          • Gość: Paluch Polak Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 21:59
            Jeszcze Polska nie zginela kiedy my zyjemy !!! Niech zyje wolna Polska !!!!
            • Gość: Chełminianin Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 16.12.13, 22:01
              kurde miałem plany na sylwestra, ale też dziś właśnie dowiedziałem się o Ich Troje i jednak raczej wbije na rynek :)
              • Gość: Burek Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 22:03
                Tez tam sie wybieram . Pelna mobilizacja , badzmy tam wszyscy razem oraz przywitajmy nowy rok zacnie
                • Gość: renata Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 22:06
                  ponoć ma być Magda Gessler z Makłowiczem, żeby ugotować bigos dla wszystkich sylwestrowiczów na chełmińskim rynku
                  • Gość: Czarny Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 22:09
                    Potrzebni sa ludzie do mieszania bigosu glowa . Chetni pisac na forum !
                    • Gość: Czarny Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 22:10
                      A ten kto nie chce byc Rudy ( bym sie nie zdziwil) bedzie mogl mieszac bigos kolanami . Rzecz jasna nic za darmo
                      • Gość: adam Re: Sylwester na rynku IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.13, 22:16
                        ponoć w muzeum ma się odbyć 31 grudnia wystawa zdjęć z libacji alkoholowych naszych mieszczan
                        • Gość: Pijus Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 16.12.13, 22:37
                          Pewnie duzo ludzi odnajdzie sie na fotkach
    • Gość: ich 3 Re: Sylwester na rynku IP: *.pl 17.12.13, 23:31
      jestescie niesamowici wiedzialem ze mam duzo fanow pozdro
      • Gość: Misiek Re: Sylwester na rynku IP: *.chelmno.mm.pl 17.12.13, 23:40
        Kajne Grence kajne faren . Ich Troje 100 %
    • Gość: Konfident Re: Sylwester na rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.13, 20:53
      Ponoć ma być też pokaz zaawansowanych technik walki + freestyle w wykonaniu Bonusa BGC. Ktoś może potwierdzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka