bet.a.12 02.04.08, 11:22 Gdzie naprawiają zmywarki "MIELE" ? Miałam dobrych fachowców ,ale namiary się zmieniły i nie mogę się z nimi skontaktować .Czy ktoś może zna kogoś od napraw sprzętu "MIELE" ?Bardzo proszę ,będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bet.a.12 Re: Naprawa zmywarki Miele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Sielberstein Re: Naprawa zmywarki Miele IP: *.blue-net.com.pl 04.04.08, 00:39 Zmywarki firmy MIELE mają dożywotnią gwarancję i się nie psują, więc serwis jest niepotrzebny. Jeśli Twoja zmywarka się zepsuła, to na pewno nie była wyprodukowana przez firmę MIELE. J. Sielberstein MIELE - distrikt Polen Odpowiedz Link Zgłoś
bet.a.12 Re: Naprawa zmywarki Miele 04.04.08, 13:25 Owszem jest to sprzęt Miele i się zepsuł a zmywarka ma ponad 10 lat .Co to znaczy się nie psuje ? psuje się tylko nie są to poważne awarie. Serwisy są w innych miastach ale nie we Wrocku dlatego szukam człowieka ,który się tym zajmie .Miałam takiego pana ale zgubiłam nr.telefonu .Po co piszesz takie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELTAR Re: Naprawa zmywarki Miele IP: *.gprs.plus.pl 18.04.08, 20:59 JEST SERWIS MIELE 607205024 Odpowiedz Link Zgłoś
ewarufus Re: Naprawa zmywarki Miele 15.03.16, 10:51 Szanowny P. Sielberstein, moja zmywarka się zepsuła i była wyprodukowana przez firmę Miele w Niemczech. Nie jest to więc prawda, że się nie psują i również mam kłopot z jej naprawą. pozdrawiam, Ewa Kucharska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Kangur Re: Naprawa zmywarki Miele IP: *.free.aero2.net.pl 06.11.15, 09:28 Autoryzowany Serwis naprawczy AGD MIELE : Wrocław ul. Sołtysowicka 26 Odpowiedz Link Zgłoś