Dodaj do ulubionych

Szukam położnej do porodu rodzinnego na Brochowie

07.04.08, 15:13
Proszę o polecenie położnej do porodu rodzinnego na Brochowie. Jeśli
któraś z Was miała szczęście rodzić z pomocą fajnej, miłej i mądrej
położnej, proszę o informacje na jej temat oraz ile jej
płaciłyście.Dziękuje z góry.
Obserwuj wątek
    • sylwiaro2 Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch 11.04.08, 15:35
      ja rodzilam na Brochowie ponad 3 lata temu, ale byla wowczas połozna
      Pani Lebiedzińska( imienia nie pamietam), która była akurat na
      dyzurze. Była super.Opanowana,spokojna, bardzo pomagala. Naprawde
      wspomnienia super
      • Gość: Ewa0312 Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: 193.172.150.* 18.04.08, 16:07
        A ja rodzilam tez 3 lata temu pod opieka Bozeny Gorskiej -
        oddzialowa na poloznictwie. Super Babka! Polecam...
      • kareczka Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch 06.06.08, 22:32
        Ja tez polecam polozna Ewe Łebedzinska - kobietka superowa :) swoja
        droga w 2006 roku dostala nagrode ANIOLA od Rodzic po ludzku :)
        nalezalo sie jej :)
    • Gość: Mika Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: 193.28.0.* 24.04.08, 09:51
      Potwierdzam, Bożena Górska jest najlepsza, nie ma co dalej szukać.
      • Gość: jagoda Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: 89.171.197.* 18.06.08, 19:25
        Witam, a czy na Brochowie jest możliwe umówienie się z położną za odpowiednią
        zapłatą na to, by na pewno była przy porodzie, nawet jak nie będzie miała
        dyżuru. Na telefon?? Bardzo mi zależy na informacji, mam świetnego lekarza (dr
        Saczko), ale położna jest podobno najważniejsza:)
        • Gość: anka1188 Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: *.chello.pl 19.06.08, 11:22
          Ja rodziłam na Brochowie 7 tygodni temu. Poród rodzinny (gorąco
          polecam). Położna nazywała się Maria a nazwisko prawdopodobnie
          Delost. Ta pani była na dyżurze, wczesniej nie miałam z nią
          kontaktu. Cudowna kobieta, opanowana, do swojej pracy podchodzi
          profesjonalnie. Nie chodziłam do szkoly rodzenia więc bardzo szybko
          nauczyła mnie oddychać. Dzięki niej bóle parte trwały 20 minut.
          Miałam tez kontakt z Ewą Lebiedzińską. I potwierdzam że jest super
          położną
          • Gość: esterand Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: *.wro.vectranet.pl 07.08.08, 08:14
            Jaka jest stawka za rodzinny poród na Brochowie?
            • misia-your Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch 07.08.08, 14:00
              koszt 600-800 zl... p. Bozena Gorska podobno swietna,, mile pierwsze
              wrazenie zrobila na mnie... sama jestem przed porodem,, wiecej
              napisze po.. mozna pojechac na Brochow zlapac polozna i zapytac o
              taka mozliwosc,,, powodzenia
              • Gość: jola do Jagody IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.08, 16:15
                Gdzie teraz przyjmuje dr Saczko?
                prywatnie? czy na kase. Kiedyś swego czasu przyjmował na krynickiej
                w przychodni.
                • Gość: Ewa Re: do Jagody IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.13, 22:22
                  Pan dr Saczko przyjmuje prywatnie na ul robotniczej 32 przychodnia REX COMPANY S.A.. Pan dr Saczko to super lekarz!!!!!!!! Bardzo przyjemny i sympatyczny, wysłucha i doradzi, naprawdę gody polecenia!!!!!!!
                  • Gość: Marta Re: do Jagody IP: *.wroclaw.mm.pl 16.12.13, 17:42
                    ile bierze za wizytę ? z góry dziękuje za odpowiedz
                • stara-a-naiwna Re: do Jagody 20.01.14, 11:44
                  O zgrozo!
                  ten lekarz wypalał prywatnie nadżerki swoim pacjentkom
                  koszmar!
                  bo brał kasę za coś czego inni ginekolodzy wcale nie uważali żeby było potrzeba robić!
                  mało tego, powiedział jednej mojej koleżance że musi wypalić nadżerkę, poszła od innego ginekologa i on żadnej nadżerki nie zauważył (zabieg miał być oczywiście zrobiony prywatnie)

Gdzie teraz przyjmuje dr Saczko?
    • jugutka Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch 08.02.14, 13:36
      www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/51,79332,6256741.html?i=3&fb_ref=su&fb_source=timeline
      Maria Derkacz - ANIOŁ :)) przypadkowo na nią trafiłam jadąc na porodówkę :))
      Ale miałam ogromne szczęście i przyjemność :)
    • Gość: Kasia Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: *.static.chello.pl 09.02.14, 18:51
      W poniedziałek rodziłam na Brochowie. Niestety poród był wyjątkowy, bo rodziłam martwego syna. W zasadzie miałam ogromne szczęście, bo personelu w najgorszym momencie nie było żadnego, w ostatniej chwili pojawiła się Pani Ewa Lebiedzińska, która jeszcze nie przebrana do dyżuru, odebrała ten wyjątkowo trudny poród. Potem trzymała mnie za rękę w trakcie dalszych czynności poporodowych i otoczyła mnie i męża ogromnym ciepłem i wsparciem.
      Z całego serca polecam Panią Ewę!
    • Gość: mylka Re: Szukam położnej do porodu rodzinnego na Broch IP: *.static.korbank.pl 29.05.14, 18:26
      Rodziłam na początku maja i bardzo chciałam polecić panią Anię Dudek która odbierała mój poród. Jest bardzo profesjonalna i troskliwa, bardzo się cieszę, że na nią trafiłam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka