liczek 16.04.08, 11:36 Dr Balcerzak został mi polecony jako najlepszy lekarz we Wrocławiu od tarczycy. Leczę się kilka miesięcy (prywatnie) i mam bardzo mieszane odczucia. Co o nim sądzicie? Czy dobrze leczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolista Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 08:34 Bardzo rzetelny lekarz - chirurg, który też zajmuje się leczeniem lekami. Polecam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.e-wro.net.pl 01.06.08, 23:07 Moja mama w latach 90-tych miała przeprowadzaną operacje przez dr Balcerzaka. Wszystko pieknie się udało - do tej pory nie narzeka - choć była to jej druga w życiu operacja na tarczycę i to w dość póżnum wieku - po 60-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 22:13 super lekarz, ja leczę się u niego już od 17 lat i jestem bardzo zadowolana,teraz leczy się też moja córka i dużo znajomych, wszyscy bardzo zadowoleni, fachowiec i na bardzo sympatyczny i skutecznydodatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 10:40 Bardzo prosze o namiary gdzie przyjmuje.Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:07 Kiedyś pracował na Poniatowskiego, ale ten szpital został zamknięty. Być może pracuje na Borowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
liton Re: tarczyca - dr Balcerzak? 25.07.08, 19:59 oddział został przeniesiony na Curie-Skłodowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 17:10 Przyjmuje na Podwalu obok konsulatu niemieckiego (oczywiście prywatnie). Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka-manna Re: tarczyca - dr Balcerzak? 01.10.09, 23:14 Witam! Czy ktoś posiada numer do Pana doktora tam na Podwalu?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.chello.pl 02.10.09, 19:06 Wprawdzie już się u niego nie leczę /wyprowadziłam się dosyć daleko/ ale bardzo polecam. Operował mnie kilkanaście lat temu i jestem zadowolona do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: tarczyca - dr Balcerzak? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.14, 12:42 nie wiem jak leczy ale w wycinaniu jest z pewnością bardzo dobry!!! Odpowiedz Link Zgłoś