Dodaj do ulubionych

Wrocław Non Stop ciągle w blokach startowych

IP: 212.127.91.* 16.04.08, 21:26
Ciągły brak kompetencji urzędników miejskich już chyba nikogo nie zaskakuje.
Przestał mnie już nawet wkurzać brak jakiejkolwiek odpowiedzialności za
podejmowane działania lub ich brak.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Wrocław Non Stop ciągle w blokach startowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:22
      A mnie wkurza brak kompetencji urzednikow miasta wroclaw o tyle ze na kontynuacje tych niewypałów, tych wielkich festiwali typu wroclaw non stop, ppa wydawane sa pieniadze PODATNIKOW, czyli moje rowniez. Czy Pan dyrektor Broda nie moze sie zastanowic przez chwile nad zasadnoscia przeznaczania wielkich pieniedzy z budzetu miasta na imprezy bez zadnej WIZJII? Moze do "koryta" wystarczyloby dopuscic inne osoby niz bande kolesi, a uda sie w tym miescie zrobic cos wyjatkowego i dobrego? Moze nie warto inwestowac publiczne srodki w kolejna edycje wroclawia non stop, chociazby dlatego, ze juz widac ze to nie wychodzi? Ile jeszcze edycji ma sie odbyc zeby urzednicy wyrobili sobie opinie na ten temat? Ile pieniedzy trzeba jeszcze zainwestowac w ten festiwal zeby przejrzec na oczy?
      • Gość: YaBol WNS nie wychodzi? To mnie ubawiłaś. ROTFL! IP: *.as.kn.pl 17.04.08, 02:48
        Byłem na każdej edycji i zawsze znalazłem coś ciekawego. Uwielbiam
        koncerty na pięknym wrocławskim Rynku w ciepłe wieczory, chociażby
        takie jak ten, który był wspaniałym przeżyciem, także dla
        Satrianiego i pozostałych członków zespołu:
        youtube.com/watch?v=zIYrH_4lk4Q
        Malkontentom polecam przestawienie się na pozytywne myślenie i
        czerpanie radości z każdej minuty życia. We Wrocławiu jest pięknie,
        a dzięki takim imprezom jak WNS ciekawiej i weselej. Pozdrawiam
        wszystkich bez wyjątku! :)
        • Gość: aada Re: WNS nie wychodzi? To mnie ubawiłaś. ROTFL! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 08:42
          wroclawski rynek to kifoza
          • Gość: q Re: WNS nie wychodzi? To mnie ubawiłaś. ROTFL! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 10:22
            Nie wiem, co oznacza kifoza, bo to pewnie jakieś rynsztokowe określenie, ale
            intuicyjnie sądzę, że jesteś idiotą.
            • Gość: e Re: WNS nie wychodzi? To mnie ubawiłaś. ROTFL! IP: *.media4.pl 17.04.08, 15:57
              kifoza to łukowate wygięcie kręgosłupa. fizjologiczna kifoza jest konieczna, bo
              dzięki niej człowiek w ogóle może funkcjonować, dźwigać itd. Patologiczna kifoza
              to wada postawy. Rynek nazwany kifozą ale nie patologiczną - czyli jest czymś
              koniecznym i pozytywnym? nie wiem, czy o to chodziło autorowi, ale tak wyszło.. :P
    • Gość: zbyszek lipiec miesiacem urlopowym dla wroclawian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 22:41
      e.. tam.. wlasnie najwazniejsza informacje wroclawianie juz otrzymali, czyli wiemy kiedy mamy brac urlopy, aby zwiedzac ciekawe zakatki naszego kraju. Jesli w lipcu jest non-stop to ja uciekam hen hen...
    • Gość: anatol Jeżeli Broda maczał w tym palce, to położą toto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 09:02
      Broda - ignorant po maturze - jako kolega Dudkiewicza ma ciepłą
      posadę, ale to nie daje kompetencji
      • zenonx4 Re: Jeżeli Broda maczał w tym palce, to położą to 17.04.08, 11:13
        polecam zwłaszcza jego grafomanskie wypociny wychodzace swego czasu w drugim
        obiegu co prawda juz unikatowe białe kruki
        hehe jeden wiersz naszego dyrektora powinnien byc czytany przed kazdym wystepem
        podczas WNS
    • zenonx4 J. BRODA - Chciałbyś?? 17.04.08, 12:02
      CHCIAŁBYŚ?

myślisz inaczej niż
      mógłbyś
      mówisz inaczej niż
      myślisz
      żyjesz inaczej niż
      mówisz
      i chciałbyś inną od życia
      mieć śmierć?
      • Gość: anatol Nic dodać nic ująć - to cały Broda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 01:15
        Nic dodać nic ująć - to cały Broda (i całe to fałszywe
        środowisko "znawców"
    • Gość: rocca Re: Wrocław Non Stop ciągle w blokach startowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 10:23
      W Poz ma być Costello? Pierwsze słysze... miała być Furtado.
    • Gość: Czesław Wrocław Non Stop ciągle w blokach startowych IP: *.wroclaw.mm.pl 16.05.08, 17:05
      Walic ten festiwal łacznie z jego organizatorami!!!!!!!!!! z Wawy-fak!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka