Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer we Wrocławiu

• Gość: Graza Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 22:13
      witam ,w odpowiedzi na Twoje pytanie ,mogę polecić Atelier Fryzjerskie na
      Biskupinie ,mieści się w Centrum Fitness na pięterku ,dziewczyna robi
      fantastyczne fryzurki ,ma pomysł i dużą wenę twórcza ,polecam gorąco Grażyna
    • Gość: doroootkaaaa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 12:52
      wiatm
      z czystym sumieniem moge polecic salony broadway ktore sa w
      galeriach arkady,magnolia oraz renoma
      Pracuja tam swietni stylisci,zawsze jestem zadowolona :)
      Polecam Pana Kamila jest bardzo mily i zawsze wyczaruje mi cos
      ladnego na glowie :)
      www.studiobroadway.pl
      • Gość: Dana Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 29.10.09, 15:20
        nie polecam pani DAGMARY z salonu w Galerii Dominikanskiej. Ta pani spalila mi wlosy! istna tragedia ;(((((((((
    • animation_life Inowrocławska 39d, polecam Gosię 05.11.09, 20:53
      Chodzę do niej od lat, gdy jeszcze pracowała u kogoś. Od ponad 4 lat ma własny
      salon właśnie na Inowrocławskiej 39d. Ma sporo stałych klientek ale jak się
      wdzięcznie zagada, to można dostać szybki termin. I nie jest tak droga jak
      fryzjerzy w samym centrum...Polecam!!!:)
    • Gość: gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.09, 20:44
      Polecam Centrum Urody Darius na Oławskiej 8 byłam ostatnio u Darka i
      dawno nie dostałam tak krótkiej i profesjonalnej porady bez owijania
      w bawełnę…
      • Gość: Panna Nikt Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.oc3.tsk.pl 03.12.09, 16:28
        Hej.
        Czy ktoś orientuje się ile w Carlo Biani wzięliby za taką fryzurę?

davidcooksfan.com/wp-content/uploads/ 2008/12/kimberlycaldwell.jpg

Dodam, że mam cienkie włosy, aktualnie za łopatki, więc pytanie nr dwa: czy w
        ogóle takie coś jest możliwe z moimi włosami?
        • Gość: WrocMonika Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 17:48
          Witam! Ja polecam niedawno odkryty salon fryzjerski GAUDI (Gepperta 2/1, boczna
          placu solnego).. trafiłam tam z polecenia koleżanki zachwyconej wyczynami
          jednego z tamtejszych fryzjerów. Poszłam sprawdzić osobiście i nie zawiodłam
          się. Konrad (owy mistrz nożyczek) doradził mi jaka fryzura będzie odpowiednia do
          mojego typu urody i choć na początku podeszłam do tego sceptycznie z salonu
          wyszłam jak nowo narodzona nie zostawiając przy tym kosmicznych sum! czyt.
          przystępne ceny za naprawdę profesjonalne usługi. polecam!
          • nastyyy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 02.01.10, 20:20
            To ja tym razem Broadway odradzę - chodziłam do Andrzeja w Magnolii.. po
            przeprowadzce postanowiłam odwiedzić salon w Renomie. Szkoda tylko 75 zł - pani
            nieuprzejma.. bez taktu próbuje naciągnąć na inne usługi, krytykując stan włosów
            - 'przydałoby się odrosty zrobić..', fryzura nieudana (chyba fryzjerka to
            zauważyła, bo próbowała parę razy poprawiać, namawiała do innego uczesania - bo
            będzie lepiej. No tak - lepiej niż w tej fryzurze. Co z tego, że chciałam
            tak;/). Chyba czas znaleźć nowy salon, bo do tego się bardzo zraziłam.

A - myślę, że w salonie, w którym bierze się 75 zł za podcięcie krótkich włosów
            wypadałoby czasem czyścić 'narzędzia'.. Nie ma nic bardziej odrażającego, jak
            pani wyszarpująca część włosów z okłaczałej szczotki, bez żadnego czyszczenia itd..
            • Gość: AS Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 09.01.10, 21:51
              Zawsze możesz wrucic do magnolii :)
    • Gość: Weronika Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.01.10, 10:51
      Mam zaufanie tylko do Carlo Biani w Rynku. Chodzę tam od początku istnienia tego
      salonu. Mam kartę klienta, a co za tym idzie zniżki na usługi i zawsze jestem
      dobrze zrozumiana przez stylistów a usługa wykonana idealnie.
      • Gość: gosia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.10, 22:55
        ja natomiast nic dobrego o tym salonie nie mogę powiedzieć,
        skorzystałam na podstawie waszych opinii, skasowali mnie o 70 zł
        więcej niż mówili wcześniej jak pytałam, laska niewiele wiedziała o
        swoim zawodzie i była mega wyniosła! masakra!!! Już poprawiłam, i
        wróciłam do swojego sprawdzonrgo salonu Qualite ceny o.k i miła
        fryzjerka która nie szpanuje tylko ma pomysł na klientkę i zawsze
        jest super atmosfera- pozdrawiam pani Ewo i dziękuję bardzo.
      • Gość: ramm Atelier na Nożowniczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 13:46
        kto chodzi do tego salonu i jakie macie opinie?? Ja chodziłam tam
        jak jeszcze było Infinity i chodzę do tej samej dziewczyny, bo tam
        została.A ciekawa jestem czy ktoś zna pozostałych fryzjerów i
        Konrada, który przejął salon??
        Klimat ogólnie meega-ale nie za tanio- no coś za coś :-))
        • martitka.0 Re: Atelier na Nożowniczej 05.02.10, 21:59
          A kogo mozecie polecic od upiec slubnych?:)
          • Gość: ta od kędziorków Re: Ambiente ul.Powstańców Śl. 121 IP: *.multimo.pl 10.08.10, 14:09
            Chodzę już 5 rok do Grzegorza z Ambiente na Powstańców Śl -koło
            ronda --w tym nowym apartamentowcu / wcześniej byli na Ofiar
            Oświęcimskich.

Wczesniej testowałam kilku innych fryzjerów we Wrocławiu. Jednak gdy
            koleżanka z pracy zdradziła mi, kto jest sprawcą jej zawsze świetnie
            obciętych włosów ----zdecydowalam się spróbowac
            Od 5 lat nie mam problemów z układaniem włosów ----bo sa tak dobrze
            obcięte, że mało czasu im poświęcam .

Mój fryzjer zawsze też wyczuje kiedy jestem gotowa na zmianę
            koloru ....
            Chodzę też dlatego ,że atmosfera w tym salonie jest przednia.

• Gość: brązik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 16:03
      a ja polecam wszystkim salonik Hose na krzyckiej. Właśnie z niego
      wróciłam zadowolona jak zawsze. Chodzę do nich od momentu totalnego
      spalenia mi włosów przez jednego ze słynnych wrocławskich fryzjerów
      urzędujących w rynku czyli juz jakieś pół roku i jestem niesamowicie
      zadowolona.:) Zarówno Wojtek jak i Aga są świetnymi specjalistami,
      robiłam już u nich rozjasnianie z ciemnego brązu do blondu, po
      którym moje włosy były niesamowicie miękkie i lepsze niż przed
      rozjaśnianiem chociaż wielu z Was pomyśli że to absurd ale tak
      było.Teraz farbuję na braz i scinam. Aga wspaniale ścina - ma
      dziewczyna zmysł i oko. Podobnie jak i Wojtek. Zawsze doskonale
      dobierają kolor za co im serdecznie dziekuję bo byłam już klientką
      około 20 salonów - zmieniając co miesiąc bo z żadnego nie byłam
      zadowolona. Dzieki nim zawsze jestem i wychodzę z uśmiechem na
      ustach:) Dzisiaj robiłam jeszcze pazurki u sympatycznej Pani
      urzędującej również u nich, a to co zrobiła mi z moimi niesfornymi
      brwiami przerosło moje oczekiwania! Nie dość ze przesympatyczna to
      jeszcze perfekcjonistka!!Znalzałam wreszcie swojego fryzjera i
      jestem bardzo zadowolona. Wiem, że salonik Hose szczyci sie bardzo
      dobrą opinią wsrod wszystkich klientów, sama tam trafilam z
      polecenia z internetu i nie zaluje dlatego przekazuje dalej.
      • Gość: Klient Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.146.188.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 21:07
        A co wiecie o Kasi?Nowej dziewczyny u Wojtka z HOSE?
      • Gość: berber Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.unimex.pl 26.09.11, 13:08
        Nie polecam Pani Moniki w salonie Hose przy Krzyckiej! Przy rozjaśnianiu poparzyła mi głowę- zrobiła mi ranę średnicy 3 centymetrów na czubku głowy i nawet nie przeprosiła!- Rozumiem, że można popełnić błąd ale udawać, że nić się nie stało. Zawsze inaczej bym to odebrała gdyby się przejęła sytuacją i przeprosiła. Przestrzegam przed nią!
        • Gość: bianka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.11, 20:45
          Ja również nie polecam Pani Moniki z Saloniku Hose przy ul. Krzyckiej.... niesympatyczna osoba, która uważa się za Bóg wie kogo ... fach w ręku żaden, do dzisiaj po ścięciu i farbowaniu mam awersję do patrzenia w lustro (a minęły już 2 tyg) ... nie polecam nikomu ... najpierw Pani Moniko nauczmy się sztuki fryzjerskiej a później opowiadajmy Klientkom swoje niestworzone historie, które nikogo nie interesują i od Pani wręcz odpychają .... pozdrawiam i szukam nowego salonu
    • Gość: KIKA Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.cdma.centertel.pl 15.02.10, 01:05
      WITAJ POLECAM GORĄCO PANIĄ MAŁGOSIĘ KŁOSIŃSKĄ Z SALONIKU PRZY UL;
      OFIR OŚWIĘCIMSKICH 21 SAMA KIEDYŚ SZUKAŁAM I BŁĄDZIŁAM PO
      SALONACH AZ KOL. DAŁA MI NR.502-164-842 . PRZEKAZUJĘ GO DALEJ BO
      SPRAWDZIŁAM TEN SALONIK ,JA I MOJE ZNAJOME . PANI GOSA ZAWSZE
      PODPOWIE, DORADZI, POKAŻE JAK ŁATWO I SZYBKO MOŻNA SIĘ UCZESAC,
      CIĘCIE DOBIERA DOSKONALE,MA ŚWIETNE WYCZUCIE POLECAM PS. JEDYNY
      MINUS TO TO ŻE TRZEBA SIĘ WCZESNIEJ ZAPISYWAĆ I CZASEM POCZEKAC
      KILKA DNI...
      • Gość: KUBA Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.cdma.centertel.pl 15.02.10, 01:12
        POTWIEDZAM JESTEM KLIJĘTEM PANI MAŁGORZATY KŁOSIŃSKIEJ- TERAZ JUŻ
        JEST TO DOBRA ZNAJOMA POPROSTU GOSIA.. POLECAM PONIEWASZ MA
        NIESAMOWITE PODEJŚCIE DO KLIJĘTÓW I CO NAJWAŻNIEJSZE
        ^^STRZYŻE A NIE GOLI^^ ZANIM TRAFIŁEM DO GOSI ZADAWANO MI
        PYT ...JAK STRZYŻEMY ???!!! MASAKRA
        DZIS DZWONIĘ UMAWIAM SIEBIE IDZIEWCZYNĘ I WYCHODZĘ BARDZO ZADOWOLONY
        • o.beyzyma Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 19.02.10, 12:48
          To jest "salon" dla określonej grupy "klijętów" jak widać... Nie
          rozumiem, co to znaczy "umawiam siebie dziewczynę"...
          • Gość: KUBA Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.cdma.centertel.pl 16.08.10, 02:45
            BEZ TAKICH CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM SIEBIE I DZIEWCZYNĘ
            A GOSIA POLECAM JĄ BO PYTAŁ KTOŚ A UWAŻAM ŻE WARTO !!!
      • Gość: ania Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.centertel.pl 09.01.12, 10:34
        witam po przeczytaniu tej informacji byłam u pani Małgosi uważam podobnie jak koledzy , naprawdę miło i bardzo fachowo .
        Poświęciła mi dużo czasu i uwagi chciałam wykonać takie farbowanie trójfazowe czyli odrost ciemny i ku dołowi coraz jaśniej mam piękny efekt i 100% zadowolenia a zapłaciłam tylko 170zł przy dł włosach
      • Gość: Barbara Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 91.231.124.* 24.01.14, 19:49
        odwiedziłam te salon i NIE POLECAM wyglądam okropnie jak bym miała hełm na głowie :( mam trudne włosy i uświadomiłam o tym fryzjerkę , wyglądało jak by mnie nie rozumiała , do tego od razu zrobiła na mnie złe wrażenie , jak można chodzić do fryzjera który sam nie potrafi zadbać o swoje włosy , normalnie aż żal było na nią patrzeć , kompletny brak profesjonalizmu, fryzjerka ok 4 razy przerywała moje strzyżenie rozmową z narzeczonym lub kimś takim , salon ogólnie nie wyglądał na zadbany odczuwalny był dym papierosowy ,już n a pewno nie odwiedze tego SALONU , choć by były nie wiadomo jakie opinie NIE POLACAM Barbara.
    • Gość: Ilonawroc Re:Qualite Grzegorz dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:58
      Polecam Grzegorza z Qualite na Wieziennej, wspanialy fryzjer. Salon
      rowniez jest ok bo wiesz ile zaplacisz i nie ma naciagania
    • anulka.wro Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 10.03.10, 17:10
      Witam. Nazywam się Ania. Jeszcze niedawno miałam poważny problem, był karnawał, a ja nie mogłam znaleźć odpowiedniej fryzury dla siebie.. Do balu było coraz bliżej, a ja tylko się denerwowałam...w dodatku mąż wcale mi nie pomagał. Aż pewnego dnia będąc w Carrefourze w Borku na zakupach zauważyłam naprzeciwko pewien salon fryzjerski..Dance Hair. Pomyślałam..jakiś kolejny drogi i słaby salon, ale jak przyjżałam się bliżej, zdecydowałam, że wejdę.. No i mówiąc krótko - to było to!! Obsługa jak najbardziej profesjonalna, czułam się jak królowa, choć do balu jeszcze parę dni, heh!! Dobór fryzury, standard obsługi oceniam na 5+:) W końcu wyszłam zadowolona od fryzjera, bo ciągle mi coś przeszkadzało..ciągle nie mogłam znaleźć tego najbardziej mi odpowiadającego fryzjera. Teraz już wiem, że tylko Dance Hair!! Na pewno tam wrócę i namawiam wszystkich.
      • Gość: łysy_z _dance_hair Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 11.03.10, 08:29
        jakie nachalne wciskanie kitu:(
      • Gość: abc Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 213.5.45.* 12.03.10, 21:52
        z tego co wiem karnawał już się skończył, bardzo ciekawy pomysł na reklamę
        gratuluje głupoty właścicielom:)
    • Gość: kasia222229 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.chello.pl 30.03.10, 18:54
      Hejka ! Wkońcu znalazłam dobry salon, dziewczyny są naprawde super.
      Miałam naprawde mocno zniszczone włosy od farbowania i nigdy nie
      mogłam dopasować fryzury do siebie. Używają farb jakiś
      amerykańskich , połysk mam niesamowity i cały czas się utrzymuje,
      byłam jeszcze na tipsach, dziewczyna jak mało która dba o klienta i
      wytłumaczyła mi żeczy o których nie miałam pojęcia, widać że lubi to
      co robi i wkłada w to serce z reszta każda laska która tam pracuje.
      Atmoswera w salonie poprostu bomba, jak na filach. Mam zamiar
      jeszcze iść tam na mikrodermobrazje mam nadzieje że też bedzie
      super. Salon jest na osiedlu Arkadia na Bielanach Wrocławskich
      nazywa się Studio Urody Marilyn. Polecam.
      • Gość: mucka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.10, 17:33
        a ja polecam zaklad fryzjerski przy ul. grabiszynskiej. Jest to obok
        przystanku Fiołkowa, między blokami. Nie pamietam nazwy (jest tam
        obok kosmetyczka nazwa Andre ale nie polecam jej). Wracajac do tej
        fruzjerki to jest bardzo uprzejma, miła, ceny przystepne a co
        najwazniejsze scinanie dobrze jej dizie:) bylam juz w wielu
        salonach, zostawialam duze pieniadze i nigdy nie bylam tak do konca
        zadowolona. jak chcialam zeby mi pocieniowali wlosy to mi wmawiali
        ze bedzie zle itp nawet nie chcieli sprobowac. a tu prosze- za
        strzyzenie zostawilam 17 zl i wyszlam zadowolona:) dobra fryzjerka
        jest tez na wietrznej (krzyki) w przejsciu miedzy blokami naprzeciw
        sklepu nr bodajze 45. Tez bylam zadowolona
    • Gość: Anulka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.10, 17:55
      Witam!! Od marca działają nowo otwarte salony Dance Hair - pójdź i przekonaj się sama - napewno Ci coś doradzą. Mi pomogli i byłam zadpwplona. Wejdź na www.dancehair.pl
      • nastyyy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 31.03.10, 19:55
        'Witam!! Od marca działają nowo otwarte salony Dance Hair - pójdź i przekonaj
        się sama - napewno Ci coś doradzą. Mi pomogli i byłam zadpwplona. Wejdź na
        www.dancehair.pl'

Wieś totalna.. Jak już robisz droga anulko sobie reklamę (jako klientka) to
        chociaż nick zmień. Dobrze, że się nie zalogowałaś na tamto konto.

Ja wiem jedno - widząc taką reklamę na pewno omijam miejsce szerokim łukiem.
        Skoro sami sobie muszą pisać opinie, to chyba nikt stamtąd zadowolony nie wychodzi..
        • nastyyy Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 31.03.10, 19:57
          Chyba jednak zbyt naiwnie wierzyłam w pani inteligencję..

"Witam. Nazywam się Ania. Jeszcze niedawno miałam poważny problem, był karnawał,
          a ja nie mogłam znaleźć odpowiedniej fryzury dla siebie.. Do balu było coraz
          bliżej, a ja tylko się denerwowałam...w dodatku mąż wcale mi nie pomagał. Aż
          pewnego dnia będąc w Carrefourze w Borku na zakupach zauważyłam naprzeciwko
          pewien salon fryzjerski..Dance Hair. Pomyślałam..jakiś kolejny drogi i słaby
          salon, ale jak przyjżałam się bliżej, zdecydowałam, że wejdę.. No i mówiąc
          krótko - to było to!! Obsługa jak najbardziej profesjonalna, czułam się jak
          królowa, choć do balu jeszcze parę dni, heh!! Dobór fryzury, standard obsługi
          oceniam na 5+:) W końcu wyszłam zadowolona od fryzjera, bo ciągle mi coś
          przeszkadzało..ciągle nie mogłam znaleźć tego najbardziej mi odpowiadającego
          fryzjera. Teraz już wiem, że tylko Dance Hair!! Na pewno tam wrócę i namawiam
          wszystkich. - autor anulka.wro"

"forum.gazeta.pl/forum/w,72,108927335,108927335,Nowo_otwarta_siec_salonow_fryzjerskich_Dance_Hair.html
          - autor wątku anulka.wro"

Bałabym się takich 'profesjonalistów'.
    • Gość: Karolina Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 14:06
      Gorąco polecam Wam salon INES we Wrocławiu przy ul. Legnickiej.

POLECAM tez nowe forym o fryzjerstwie pomozcie je rozwinac

forumfryzur.pl
      • Gość: kaśka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 156.17.67.* 11.06.10, 07:34
        Również polecam INES z Legnickiej. Świetna obsługa i maja dobra
        ofertę dla nowych i stałych klientów.
    • Gość: alicja 35 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:58
      Witam ja byłam ost. W broadway ma tyle negatywnych opini ale poszłam trafiłam na
      niska grubsza bladynke z strasznie zachrypnietym krzyczacym głosem chyba szefowa
      tak mysle gdyz tak nie przyjemnie zwracała sie do pracownikow powiem tak salon
      fajny muzyka kawa dobra ale ja nie tego oczekiwałam ta Pani zanim zaczeła
      obcinac moje włosy spaliła chyba cała paczke papierosow tak od niej smierdziało
      z jej buzi bo o dłoniach nie wspomne nie dala mi dojsc do slowa tak krzyczala
      obciela mnie w 20min skasowala 90zł efektu zadnego! nie polecam salonu w magonli
      bo tam wlasnie zostalam tak obsłuzona!
      • Gość: asia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.11, 14:52
        Potwierdzam ! ta kierowniczka to jakaś masakra, a salon do kitu! i jeszcze ta rozsadzająca głowę dudniąca muzyka!
    • Gość: eWa Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetunion.pl 16.04.10, 23:29
      Dobry fryzjer jest przy energetycznej, Tomek. Doradzi jak trzeba
      • Gość: gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.146.127.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 18:29
        Polecam panią Agatę z salonu Doris na Boya-Żeleńskiego, świetnie dobiera kolor i fryzure, poprzedzając powyższe konsultacjami z klientem, a to wszystko za przystępną cenę.
      • Gość: Aga Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.147.97.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.04.11, 17:17
        Tomek z Energetycznej jest na Tadeusza Kościuszki Salon Callas
    • Gość: alekssssssssssssss Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 23:39
      ZAŁAMANA NIE POLECAM SALONU BROADWAY BYŁAM U PANI JUSTYNY NIGDY W ZYCIU NIE
      BYŁAM TAK ZLE SCIETA A KOLOR STRASZNY TO CHYBA UCZENNICA SIEDZAŁAM 3GODZ
      PONIEWAZ MIALA POTRZEBE WYZALENIA SIE SIE NA TEMAT SWOICH ZYCIOWYCH PRZEJSC! DO
      TEGO I LOVE PLABOY ABSOLUTNIE ODRADZAM!
    • Gość: Weronika Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 21:14
      Witam, nie polecam Gracji we Wrocławiu ul. Krynicka 22 Wrocław,
      totalny nieprofesjonalizm! Kobieta zniszczyła mi włosy, nigdy nie przeżyłam takiego koszmaru jak po wyjściu z tego salonu, szczerze nie
      polecam !!
      • Gość: Gość Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 21:55
        Czy ktoś wie, gdzie przeniósł się Robert z Salonu Ideal z Galerii Dominikańskiej?

Pilnie go poszukuję!! Jeśli ktoś może pomóc, to z góry bardzo dziękuję!!
        Pozdr
        Gość
        • Gość: Anulka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 14:51
          Ostatnio odkryłam świetny salon. Candy na Szzytnickiej. Tanio w sumie nie jest
          ale byłam bardzo zadowolona z usługi. A co do salonów w marketach to nigdy bym
          nie zaryzykowała!
          • Gość: paula Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 195.117.146.* 08.05.10, 14:56
            Poszukuje Pana Marcina, ostatnio pracował w salonie kosmetyczno- fryzjerskim na
            ul Horbaczewskiego(Astra).
            • Gość: Jolka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.e-wro.net.pl 21.05.10, 23:13
              byłam ostatnio w arkadach w broadwaju fryzjer mi pod pasował taki
              brunet nie pamiętam imienia ale przekonał mnie abym ścieła z długich na średnie ze względu na mój wzrost nie byłam przekonana ale w nowej
              fryzurze czuje się świetnie polecam
              • Gość: ala Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 15:49
                czy ktoś wie, gdzie pracuje obecnie fryzjer Łukasz Czusz - pracował
                kiedyś le grand, a później w carlo biani na biskupiej. pilnie
                poszukiwany!!
                • Gość: krystian Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 188.33.17.* 24.06.10, 15:51
                  Łukasz czusz obecnie pracuje w ATELIER nożownicza 48
    • Gość: Rozczarowana Beznadziejny fryzjer we Wrocławiu IP: *.chello.pl 07.06.10, 21:36
      Trzymajcie się z daleka Studia Urody na skrzyżowaniu Sienkiewicza i
      Wyszyńskiego. Poszłam na standardowe podcięcie włosów, za które zawsze płacę w
      granicach 20-30 zł. Stara fryzjerka, spalona solarium, próbująca wyglądać jak
      nastolatka umyła mi głowę, następnie podała mi szczotkę i kazała samej sobie
      rozczesać włosy, podczas gdy ona zajęła się innym klientem. Później podstawiła
      mi suszarkę i kazała samej sobie wysuszyć. Zabrała suszarkę zanim włosy zupełnie
      wyschły. Z krzywo podciętą grzywką, niedosuszonymi włosami, bez jakichkolwiek
      odżywek na włosach, wyszłam płacąc za to 75 zł. Powiedziałam jej co o tym
      wszystkim myślę, ale co więcej mogłam zrobić. A co najgorsze, godzinę piekła
      mnie twarz, bo kilka razy podrapała mnie swoimi 5 centymetrowymi tipsami. Nigdy,
      przenigdy więcej. Szanowni Państwo, podkreślam, trzymajcie się z daleka!!!‎
      • 2kotbalamot Re: Nie salony Brodway -ostrzegam !!! 07.06.10, 23:12
        Tzw. Salony Fryzjerskie BROADWAY GROUP – ostrzegam!!! 30
        kwietnia 2010r. w Broadway-u w Renomie rozjaśniałam odrosty +
        tonowanie. Fryzjer niechlujnie położył rozjaśniacz nie tylko na
        odrosty, ale też na część już wcześniej rozjaśnianych włosów, na
        domiar złego przetrzymał rozjaśniacz ponad godzinę. Gdy
        protestowałam wciskał mi kit że nic się nie stanie, bo rzekomo
        rozjaśniacz dezaktywuje się po 50 minutach. Teraz przeżywam
        tragedię , mam spalone włosy , kruszą mi się i łamią 4-5 cm od
        nasady a na wszystkie strony sterczą kikuty połamanych włosów. Nie
        ma mowy o normalnej fryzurze. Wykruszyło mi się już około 20%
        włosów , jeżeli nie więcej i co gorsza z każdym dniem odpadają
        kolejne. Jestem oszpecona na co najmniej 3 lata ( mam włosy do
        łopatek, zanim odrosną  ech..). Na szczęście wzięłam paragon (
        wydany bardzo niechętnie i po kilkukrotnie powtórzonej prośbie).
        Co ciekawe, salon Broadway chyba jako jedyny w CH Renoma nie
        przyjmuje zapłaty kartą a jedynie gotówką, zapewne jest to
        zamierzone i nieprzypadkowe – aby pokrzywdzeni klienci nie mieli
        dowodów kto wykonał usługę.
        Postanowiłam reklamować usługę , weszłam na stronę
        internetową Broadway Group a tam nic, tylko nr telefonu , żadnego
        adresu e-mail, czy adresu siedziby ,nie podano formy prawnej
        przedsiębiorstwa , na paragonie zresztą też niepełne dane (
        adres CH Renoma i NIP )- co jest niezgodne z ustawą o
        działalności gospodarczej- nie wiadomo do kogo się zwrócić z
        reklamacją . Zadzwoniłam pod widniejący numer i baardzo niechętni
        e i z łaską podano mi adres e-mail i adres biura. Reklamację
        wysłałam najpierw e-mailem. Reakcja była szybka – zadzwonił
        mężczyzna podający się za właściciela. Umówiłam się z nim w ich
        salonie w Renomie aby obejrzał zniszczenia na włosach i aby
        potwierdził mi doręczenie reklamacji. I mówię Wam, że z takim
        CHAMSTWEM I TUPETEM jeszcze nigdy się nie spotkałam. Mężczyzna
        podający się za właściciela odmówił przedstawienia mi się ,
        ODMÓWIŁ PRZYJĘCIA REKLAMACJI I POTWIERDZENIA JEJ DORĘCZENIA.
        GDY USIADŁAM NA FOTELU ABY POKAZAĆ MU ZNISZCZENIA NA MOICH
        WŁOSACH , NAWET NIE CHCIAŁ NA NIE SPOJRZEĆ, obrażał mnie i
        szukał pretekstu aby mnie „spławić”. Zarzucił mi, że jestem
        naciągaczką ,że zgłosiłam się z reklamacją po miesiącu ( nie mam
        obowiązku wcześniej!!!!) , że pewnie w międzyczasie zniszczyłam
        włosy u innego fryzjera ( a przecież wystarczyło spojrzeć na
        odrosty aby wiedzieć , ze od czasu wizyty u nich były nietknięte)
        a gdy nie ustąpiłam i żądałam respektowania moich praw ,
        WYPROSIŁ MNIE Z LOKALU!!!!!!!!!!. Reklamację wysłałam pocztą za
        zwrotnym poświadczeniem odbioru i mam zamiar dochodzić moich
        praw w sądzie.
        Dlatego ostrzegam wszystkich - odpuście sobie
        korzystanie z usług w sieci salonów fryzjerskich Broadway. Sprawę
        oddaję do sądu, nie daruję oszpecenia , stresu i chamskiego
        traktowania. Osoby pokrzywdzone i niezadowolone z usług sieci
        Broadway Group proszę o szczegółowe opisanie przypadku.
        Proponuję przystąpienie do sporu sadowego , sprawy formalne
        biorę na siebie. Pozdrawiam wszystkich .

• Gość: Kacha Re: Nie salony Brodway -ostrzegam !!! IP: *.147.204.226.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.10, 00:41
          Jesli poszukujecie ratunku to w magnolii jest Emilka pomocnica pana artura wlasciciela...Ale w przypadku sytuacji podobnych macie prawo nie placic a nawet wezwac policje do takich sytuacji a kazda sprawa w sadzie jest wygrana jak juz macie paragon.Ale to idioci sa i tyle zarozumiali
        • Gość: Rozczarowanie Re: Nie salony Brodway -ostrzegam !!! IP: *.146.127.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.11, 18:23
          Również zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, spotkała mnie podobna sytuacja, włosy odpadły mi na czubku głowy, zaczęły wypadać i kruszyć się. Na domiar nieustannie mi powtarzano, iż pewnie włosy są zniszczone z mojej winy, pomimo używania stale kosmetyków fryzjerskich z najwyższej półki i wystrzegania się prostownicy. Nadmienię, iż pomimo wielokrotnych próśb co do koloryzacji, powtarzano mi, iż zostaną tak ufarbowane następnym razem i tak w koło Maciej. Fryzjerzy nakładają na odrosty mocny rozjaśniacz, i szampon koloryzujący by załatwić fryzurę-w efekcie po ok. 2 tygodniach mamy 3 odcienie na włosach-zaczynają pojawiać się odrosty, jasny kolor położony wcześniej na odrostach i nijaki kolor po spłukanym szamponie-żenada. Oczywiście zawsze wszyscy Ci powtarzają, że przecież nie wyglądasz tak źle. A ceny-przy stosowaniu, w rzeczy samej nie wiadomo jakich kosmetyków-zbyt wygórowane.
        • nimportequi999 Re: Nie salony Brodway -ostrzegam !!! 22.05.12, 21:42
          Szczerze współczuję... Ja z kolei ostrzegam przed salonem Mariposa my hair we Wrocławiu (fryzjer Mateusz).

Myślałam że wydając 200 zł na fryzjera mogę liczyć na fachowe podejście do sprawy, jednak bardzo się rozczarowałam. Miałam mieć ROZJAŚNIANE włosy. Pan Mateusz stwierdził, że żeby nie niszczyć włosów użyje pół-farby. Włosy miały być rozjaśnione, w chłodniejszym odcieniu blondu. Z salonu wyszłam z żółtą czapką na głowie koloru kurczaka wielkanocnego. Żeby tego było mało po powrocie do domu odkryłam że miałam posklejane kawałki farby tuż przy nasadzie włosów, które zeszły dopiero po tygodniu. Nazajutrz, po farbowaniu umyłam włosy jednak były one tak suche i sianowate, że nawet po użyciu odżywki nie mogłam ich rozczesać. Gdy wróciłam do salonu pan Mateusz powiedział mi, że użyłam złej odżywki i że to wina moich włosów bo jestem blondynką... Szkoda tylko, że po poprzednich farbowaniach nigdy nie miałam problemów z włosami i zawsze były ładne i zadbane. Teraz wyglądają po prostu na zniszczone;/ Zaproponowano mi regenerację włosów jako formę zadośćuczynienia, ale straconych pieniędzy i nerwów już nikt mi nie zwróci. To jest jakaś kompletna porażka. 200 zł za zniszczenie sobie włosów... Zwykły przerost formy nad treścią. Salon piękny, ładne meble, kawusia itp, ale umiejętności fryzjerskich i profesjonalizmu brak. Stanowczo odradzam!
    • Gość: agnieszka Re: tylko nie top trendy ul ofiar oswiecimskich IP: *.centertel.pl 10.06.10, 15:31
      bylam u fryzjera w top trendy na ul ofiar oswiecimskich myslalam ze
      dobrze mi zrobia balejage ale to chyba najgorszy fryzjer w rynku i
      okolicach a ta ich szefowa to masakra niedosc ze spalono mi wlosy to
      jak przyszlam z reklamacja to myslalam ze szefowa mnie chce pobit
      najgorszy fryzjer
    • Gość: ola Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 156.17.67.* 11.06.10, 07:50
      Polecam Salon Fryzjerski Qualite przy ulicy Curie-Skłodowskiej 41 (
      blisko Ronda Regana ). Byłam u pana Łukasza. Świetnie dobrał
      fryzurę - a mam taki problem, że włosy mam słabe i jest ich niestety
      niewiele - bardzo profesjonalnie ostrzygł, co było widać po każdym
      umyciu. Własciwie nie musiałam ich modelować, bo wystarczyło tylko
      wysuszyć, a one same układały się idealnie.
      W tej chwili niestety jestem bez pracy, więc wydatek ok. 80 zł jest
      dla mnie za duży, ale jak juz będe miała dochód, to wracam do pana
      Łukasza :)

Być może inne stylistki w tym zakładze sa równie dobre. Ja umawiając
      się telefonicznie pierwszy raz zaznaczyłam, że mam słabe włosy i
      zależy mi na krótkim cięciu. Możliwe, że pani która zapisywała mnie
      na wizytę wiedziała który stylista specjalizuje się w krótkich
      fryzurach i dopisała mnie do odpowiedniego fachowca.
      • Gość: monik Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 212.185.43.* 11.06.10, 09:49
        Ja osobiście polecam Pania Anie Grzywne z Kwiskiej
        26...profesjonalistka w kazdym calu...kazdej klientce poświeca duzo
        czasu, wyslucha i zrobi fajna fruzurke. Ja poki co nie farbowalam u
        niej wlosów...ale scina rewelacyjnie.
        • Gość: anka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: 31.63.246.* 26.04.11, 00:20
          Właścicielka, Pani Anna Grzywna to oszustka nie polecam! Zdarła ze mnie skórę (chyba nigdy w życiu nawet za granicą tyle nie zapłaciłam), nawciskała mi na siłę kosmetyków, a w dodatku następnego dnia okazało się, że jestem niedokładnie ostrzyżona i farba pomimo zapewnień nie pokryła siwizny - tak się spieszyła! Fachowcem to ta pani jest, ale w omamianiu ludzi, a nie we fryzjerstwie! Uwaga, nie polecam !!!!
      • dziwnakacha Re: sprawdziłam i polecam 23.06.10, 22:09
        Sprawdziłam salon ( Qualite ) na własnej głowie i mogę polecić na 100 %.
        Szybko, miło, profesjonalnie.
        Fryzurka po umyciu w domu, układa się idealnie. Właściwie tylko suszę, a włosy są jak po wyjściu od fryzjera - czyli dobre strzyżenie.
        Zapłaciłam 65 zł i będę tam wracać.
    • Gość: Abelon Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 11:48
      Polecam salon Ines. Jest na ul. Legnickiej. Zaraz na przeciwko TGG.
      • 2kotbalamot Re: dobry fryzjer we Wrocławiu- 13.07.10, 15:29
        Nie polecam i OSTRZEGAM przed BROADWAY GROUP i DANCE HAIR.
        Przeciwko BRoadway Group wczoraj zlożyłam pozew w sądzie
        powszechnym , spalili mi włosy. Właściciel Broadway nie chciał
        przyjąć mojej reklamacji ( choć to jego obowiązek). Sprawę
        zgłosiłam do Inspekcji Handlowej ale mediacji też odmówił. No to
        teraz sąd go nauczy jak nalezy dbać o klienta. A z informacji
        ktore uzyskałam wiem, że DANCE HAIR i BROADWAY GROUP to ten sam
        właściciel!!!!. Broadway ma złą markę więc nowe salony otwiera pod
        inną nazwą. Klientom gwarantuje obsługę przez amatorów ,tanie
        kosmetyki w butelkach po markowych kosmetykach, krzywe cięcie i
        spalone włosy.
    • Gość: Magda Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 12:40
      olecam usługi salonów Brodway, wczoraj porawiali mi zepsutą fryzurę przez salon
      fryzur przy ul.Wawrzyniaka na 1p. Ostrzegam wszystkich, jeśli chcecie złożyć
      reklamację zapomnijcie!
      Właściciel nie chciał zwrócić mi pieniędzy za żle obcięte włosy, a jak chciałam
      fakture, przez telefon kazał mi się wynosić z salonu!!!
      Ostrzegam przed takim właśnie na Krzykach. Faktury też nie chcą wystawić,
      ciekawe dlaczego?!
      Do Brodway chodze od 9 lat, mam małe dziecko i spróbowałam bliżej domu.
      Tam naprawili mi włosy, oszczedzając ich długość, mają super pomysły
      • 2kotbalamot Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 07.08.10, 08:37
        Magda coś ściemniasz. Jak to możliwe, że do Broadway
        chodzisz od 9 lat skoro oni funkcjonują w 3 galerach handlowyh,
        z czego Arkady otwarte w 2006/2007r., Magnolia bodajże 2007r. a
        Renoma też jakoś niedawno uruchomiona po remoncie - 2008r.?
        Autoreklama?
        • Gość: Ela Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.10, 09:48
          tak sie składa, ze Broadway byl kiedys jeden i latami mial siedzibe
          w hotelu Patio, ale to byla zupelnie inna jakość , niż teraźniejsza
          sieć mieszcząca się w galeriach. Kiedyś Broadway to był mój ulubiony
          fryzjer - świetna atmosfera, super styliści. Dziś z samymi młodymi i
          niedouczonymi -juz nie :/
    • Gość: Bart Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ip.netia.com.pl 09.08.10, 17:20
      Czy ktoś wie, gdzie obecnie pracuje pani Alina? W zeszłym miesiącu pracowała
      jeszcze w Le Grand, a teraz gdzieś znikła...
      • Gość: aurelia Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.10, 22:18
        a ja szukam Pani Oli z Ines na Zwycieskiej.Dajcie znac jak cos
        wiecie!!!pliss!!
        • Gość: Alka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.10, 11:39
          ja od kilku lat jestem stałą klientką p. Sylwii w zakładzie przy ul. Piłsudskiego 46. Wystrój zakładu nie zachwyca ale zawsze jestem zadowolona i ceny są bardzo dostępne
        • Gość: marta Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 15:27
          Witam, pani Ola pracuje w Qualitum na Przystankowej 2a.
      • Gość: Ulla Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 20:12
        Ja też poszukuję pani Aliny, która pracowała w Le Grand Salon. Pomimo bardzo
        młodego wieku, ma fenomenalną rękę do strzyżenia i jest bardzo komunikatywną
        osobą o niezaprzeczalnym uroku i podejściu do klienta. Boję się teraz pójść
        ścinać włosy do kogoś innego. Kiedy zadzwoniłam do Le Granda, nie chciano mi w
        żaden sposób pomóc. Bardzo proszę o informację na forum, gdzie teraz pracuje
        pani Alina, jeśli ktoś z forumowiczów się z nią spotkał.
        Pozdrawiam
        • Gość: guga29 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 22:31
          Witam!!! Alina jest moją dobrą kolezanką i pracuje teraz w one way to jest w rynku pasaż pod błekitnym słońcem. na 1 piętrzePozdrawiam
        • Gość: Ulla Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.10, 17:44
          Bardzo dziękuję za wskazówki dotyczące p. Aliny, ale mam kolejny problem, bo w Pasażu pod Błękitnym Słońcem jest Atelier Fryzur, a nie One Way, a google też nie znajdują namiarów do Ona Way. Może ja po prostu gapowata jestem i trzeba tam jechać i szukać, a może mogę liczyć na pomoc dobrej duszy? Jak się skontaktować z Salonem One Way? Czy on naprawdę istnieje? W Panoramie firm nie znalazłam. Okropnie potrzebne koło ratunkowe.... Moje włosy coraz gorsze i tęsknią za p. Alinką A.
          Serdeczności,
          Ulla
          • 9kriss Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 14.09.14, 10:23
            Wszystki zależącym na fryzuże ODRADZAM L?oreal Expert , Wrocław, Bielany...
            BYŁEM... CIERPIĘ... i NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ- totalny brak talentu - ale za to jaką kampanię sobie zrobili - kilka stron www, gdzie piszą sami o sobie
          • Gość: Ela Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.pkp.pl 15.09.14, 15:27
            Jestem BARDZO zadowolona, że trafiłam do Atelier Fryzur. Pani Iwona pomogła mi pozbyć się przykrych wspomnień po wizycie u ostatniego fryzjera z przypadku i wyczarowała na mojej głowie piękną fryzurę :) Ani śladu po tamtym okropieństwie :) Z przyjemnością będę wracać do Atelier Fryzur. Zdecydowanie polecam wszystkim! Pozdrawiam serdecznie. salon-atelier.pl
    • Gość: anonim Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 12:57
      witam:) polecam fryzjerkę P. EWĘ w salonie (niestety darius) przy ul. oławskiej. Jest bardzo dobrą fryzjerką , z długim stażem i naprawdę zna się na rzeczy
    • Gość: mała Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 15:41
      bardzo dobry jest na ŚLĘZNEJ 27A kolo vademecum....fryzjerka bardzo komunikatywna ,rewelacyjnie strzyże i czesze...883343742 p.Gosia
      • Gość: Marta Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 15:42
        to na Ślęznej to studio LOVELINESS bylam i polecam!!!!!!!
        • a-sia_86 Re: dobry fryzjer we Wrocławiu 02.10.10, 08:42
          Wybieram się w najbliższym czasie do GABOR na Kościuszki i naszły mnie wątpliwości, czy będę zadowolona. Czy możecie coś napisać o jakości usług w tym salonie (chodzi mi gł. o zwykłe farbowanie i strzyżenie)? Skusiłam się i skorzystałam z promocji (ponad 50%)na stronie
          www.groupon.pl/in/.JpL9Lu (musiałam się zarejestrować, ale warto).
          i nie chciałabym żałować. Kiedyś kupiłam tam kupon na mikrodermabrazję (50% zniżki) i byłam bardzo zadowolona. Ale włosy to już poważniejsza sprawa. Proszę o opinie. Pozdrawiam
          • Gość: malutka Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 13:14
            Jak jest taka promocja to mozesz sprobowac, co szkodzi za taka cene...;)
            Ja sobie na grouponie wykupilam zabieg Joico w Glamour Studio a teraz przymierzam sie do Cataplasmy w Qualitum Hair Spa na gruperze- www.gruper.pl/wroclaw
            Jak juz pojde to zdam relacje ktory lepszy:)

• Gość: alamaruda Re: dobry fryzjer we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.10, 17:40
            Nie zgodzę się że mikrodermabrazja jest mniej poważna niż strzyżenie włosów. Moja koleżanka po mikrodermabrazji musiała leczyć się sterydami i antybiotykiem, bo zarażono ją liszajcem i opryszczką. A źle zdezynfekowany sprzęt może roznosić choroby przenoszone przez krew (nawet AIDS).
            Jeśli chodzi o mikrodermabrazję to chodzę do Centrum Urody Kenia (ulica Zaporoska), zresztą strzyżenie też polecam u nich: u Ilony

• Gość: kitix Callas IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.10, 21:26
      Nowy salon przy kościuszki, naprzeciwko budynku starostwa powiatowego. Polecam pana Tomka - klientki przeniosły się za nim nawet z ulicy energetycznej, cyzli okolic zusu na krzykach;) Ma świetne pomysly, zawsze doradzi, za kazdym razem wychodze od niego zadowolona;) Cena ciągle jeszcze przystepna, a klientki traktowane indywidualnie bez "gwiazdorstwa"!!
      • Gość: Pavveł ONE WAY!!! IP: *.acn.waw.pl 21.11.10, 19:43
        A ja jeżdże specjalnie z Warszawy do Wrocławia do Rafała z ONE WAY. Zdecydowanie wszystkim polecam, zwłaszcza tym bardzo wymagającym! Czysto, profesjonalnie, super zrobione wnętrze. I najwazniejsze - jest efekt po wizycie, bo Rafał się zna a nie ściemnia! I przy tym jego barwna osobowość...:)
        • Gość: klara Re: ONE WAY!!! IP: 93.154.164.* 18.01.14, 17:04
          Szukam fryzjera we Wro i jestem wymagajaca, jesli ktos ma Jeszcze jakies propozycje chetnie wyslucham
      • Gość: gosia Re: Callas IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.12.10, 18:07
        sorki Tomek to wlasnie gwiazdor, wogole nie bierze pod uwage Twoich uwag, tnie po swojemu, a przede wszystkim ścina za duzo, moze powinien przezucic sie na meskie strzyzenie, ceny wysokie
        • Gość: Aga Re: Callas IP: *.147.63.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.01.11, 17:10
          Trochę przesadzasz, 50 zeta za strzyżenie to dużo? Ja jestem bardzo zadowolona. Co do słuchania to problem chyba w komunikacji. Jak wiem co chcę mieć na głowie to nie ma problemu z efektem końcowym.
        • Gość: V. Re: Callas IP: 46.112.92.* 15.01.11, 16:13
          Gośka, przeginasz. Z opinią jak z tyłkiem - każdy ma własną to fakt, ale oskarżanie chłopaka, że jest gwiazdorem i ceny są wygórowane to już przegięcie. Tomek jest bardzo sympatyczny i ma duże poczucie humoru. Jeśli potrzebujesz porady, to Ci doradzi i do tego umiejętnie; jeśli zaś wiesz, czego chcesz i to powiesz, to wyjdziesz zadowolona. Zanim trafiłam do Tomka, chodziłam kilka lat do innego fryzjera i całym sercem polecam Tomka. Abstrahując od tego, że odratował mi włosy i z kiepsko zafarbowanego rudzielca znowu stałam się blondynką, to kiedy farbuje Ci włosy - zajmuje się wyłącznie Tobą - w przeciwieństwie do wielu innych fryzjerów, którzy na raz przyjmują po trzy osoby, a potem się dziwią, jak taka delikatna farba mogła spalić włosy. Poleciłam koleżankom Tomka i są równie zadowolone jak ja.
          • Gość: Anna Re: Callas IP: *.wroclaw.vectranet.pl 23.09.11, 10:52
            Nie polecam pana Tomka z salonu Callas na Kościuszki.

Po 1: Cena jaką zapłaciłam totalnie mija się z ceną jaka jest podana w cenniku. Mimo, iż nie prosiłam o modelowanie ani żadnego szczególnego modelowania(typu na szczotce) pan Tomek nie wykonał to zapłaciłam więcej niż jest podane w cenniku za strzyżenie+modelowanie na włosach mojej długości. Uważam, że to bardzo nie fair zwłaszcza, że podczas telefonicznego umawiania się na wizytę pytałam jaki jest koszt strzyżenia włosów o mojej długości - różnica pomiędzy tym co usłyszałam przez telefon a tym co zapłaciłam wynosiła 20zł!!!

Po 2: Pan Tomek bardzo krytykował mojego poprzedniego fryzjera tzn sposób w jaki miałam obcięte włosy. Uważam to za nietaktowne.

Po 3: Nie jestem zadowolona z efektu końcowego, włosy kiepsko się układają a fryzura nie jest do mnie dopasowana. Tomek sam wybrał fryzurę ale niekoniecznie ustalał ją ze mną. Na moje pytanie "co z grzywką" odpowiedział " zobaczymy w trakcie". Ja jednak wole wiedzieć wcześniej jak ma całość wygladac.

Po 4: Przyznam, że zasugerował się opiniami o Tomku, które są zamieszczone w internecie. Żałuję tego i mam wrażenie, że większość owych opinii to tania autoreklama.

Minęło już kilka dni od momentu mojej wizyty, jednak do mojej fryzury nadal nie jestem przekonana. A co do ceny jaką zapłaciłam nadal jestem zdegustowana.
            • mwroclaw Re: Callas 26.01.13, 21:17
              20 zł to rzeczywiście skandal :) a moze nie wzięła Pani pod uwagę nie tyle co długości a gęstości swoich włosów. Ja mam włosy do ramion i są u Tomka traktowane jako długie, bo porostu jest ich dużo. Ilośc farby i potem układanie i popodcinanie zdecydowanie podlega długim za co oczywiście nie mam pretensji bo zawsze wychodzę od niego zadowolona.
      • Gość: Perpetum Re: Callas IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.11, 13:03
        Ja również polecam Tomka. Pełen profesjonalizm. Niesamowite dobór fryzur. Za każdym razem ma tysiąc pomysłów na coś nowego, jednocześnie dopasowując wszystko do struktury włosa, charakteru klienta, twarzy. Jestem zachwycona. Polecam zarówno młodym, jak i starszym (ponieważ widziałam, jak układa włosy też klientom, które już niewiele ich mają). Działa cuda.
      • Gość: ala Re: Callas IP: *.internetunion.pl 17.04.11, 18:47
        Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona. Salon z polecenia i wszystko ok. To jest to czego szukam. Pani Kamila ma pewną rękę. Ceny normalne - bardzo dziękuję. Do zobaczenia za miesiąc.
      • Gość: Agnieszka Re: Callas IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 14:46
        Całkowicie się zgadzam!!! Pan Tomek naprawdę świetnie doradza dobór fryzury. Zawsze jestem zadowolona z efektów jego pracy. Dodatkowo w salonie panuje miła atmosfera. Miła rozmowa, muzyczka oraz kawka - to nie tylko nowa fryzura, ale relaks i odpoczynek.
      • Gość: J Re: Callas IP: *.mofnet.gov.pl 20.07.11, 10:41
        Zgadzam się całkowicie z opinią przedmówcy. Sy,patyczny, profesjonalny i pomysłowy Pan Tomek trafił w gusta nie tylko moje ale i członków mojej rodziny. Polecam serdecznie
        • Gość: monka Re: Callas IP: *.internetunion.pl 10.08.11, 18:34
          Trochę sceptycznie podchodzę do ocen zamieszczanych na forach ale tutaj muszę przyznać pełen szacunek. Profesjonalnie, widać że fryzjer ma ogromne pojęcie o tym co robi. Miła obsługa przystępne ceny - oby tak dalej.
          • Gość: martix32 Re: Callas IP: *.connecta.pl 15.09.11, 20:05
            Podpisuje się dwoma rekoma pod pozytywnymi opiniami o salonie Callas. U Tomka strzygę się i farbuje od kiilku lat (wczesniej na energetycznej). Oprocz tego, ze dobral mi fryzure, ktora stala sie moja ulubiona (a wyprobowalam kilka) to moim zdaniem swietnie robi balejaz - mega dokladnie i fajnie dobiera kolory. Teraz mam szlaban na farbowanie bo jestem w ciązy, ale czekam z niecierpliwoscia, zeby tym razem zrobic sobie na glowie cos marchewkowego.
      • Gość: ja Re: Callas IP: *.finemedia.pl 28.03.13, 16:39
        świetny salon ! wyszłam naprawdę z świetnym kolorem i świetną fryzurem, co najważniejsze - p. Tomek umie dobrze doradzić co komu pasuje ! polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka