Gość: Bellissima Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 11:24 Droga dyrekcjo, A kiedy to naprawicie kibelek w szatni damskiej na basenie sportowym? Z tego co zauwazyłam jest nieczynny juz drugi tydzień... Maja kobitki sikać do basenu? Ostatnio musiałam w stroju kapielowym wychodzic przez "bramkę" i paradowac przed kasą, bo kibelek w szatni dla niepełnosprawnych, który miał byc zastepczy, był tez zamkniety... Jak na taki "wypas" w centrum miasta i wielkie halo, to zenada drodzy państwo. W dodatku za takie pieniądze... Nie wiem jak jest z zapleczem na basenach rekreacyjnych, ale na sportowym jest stanowczo za ciasno. Mały korytarzyk z kilkoma suszarkami, jednym zdaje sie lustrem, paroma ledwie krzesełkami gdzie wspolnie dosusza sie tłumek kobitek i facetów... toz to na basenach w niektorych szkolach (np. na Wieczystej) jest wiekszy komfort. Dajcie sobie siana z "promocjami" tylko realnie zadbajcie o klienta. Ja jak na razie wracam na archaiczna Teatralną... Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Re: Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:27 Ej marketingowcy, zapoznajcie się z wynikami badań na miejscowej AWF, z których wynika, iż Wrocław spośród wszystkich polskich miast pow. 50 tysięcy mieszkaców jest miejscem, gdzie procentowo najwięcej ludzi nie umie pływać - wynika to prawdopodobnie z małej ilości basenów przy szkołach i tego, że porządne baseny należały do wojska, a nie były zawsze dostępne dla wszystkich. Tak czy siak przy planowaniu budowy i oferty takiej informacji ewidentnie zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Niższe ceny = więcej ludzi w parku wodnym !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:35 Po co to całe zamieszanie - trzeba ceny dostosować do polskich zarobków !!! Dziś jest po prostu za drogo - stąd tak niewiele osób przychodzi na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 złote to max! Re: Niższe ceny = więcej ludzi w parku wodnym !!! IP: *.e-wro.net.pl 23.04.08, 11:54 skoro w Niemczech wejście na basen kosztuje 4 euro , a minimalne zarobki to 1000 euro, to w Polsce wejście na basen powinno kosztować ok. 4 zł (płaca min. w Polsce to ok. 1000zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Niższe ceny = więcej ludzi w parku wodnym !!! IP: 80.48.71.* 23.04.08, 11:58 Kilka uwag do komentarzy... Z cenami to bez przesady.. w Sopocie płaciłem podobnie... Gdzie indziej jest taniej ale i standardy i atrakcje inne... Z zachodem nie ma co się porównywac bo tych obiektów jest więcej i jest walka konkurencyjna... Opłata za dodatkowy czas faktycznie za duża, ale dostaje się 10 minut gratis więc nie jest tak źle... 150 zł za 4 osobową rodzine to raczej drogo ale ile wyjdzie wycieczka taka ekipą do kina? Podobnie Moje własne uwagi: Głupotą jest odzielenie basenów od kompleksu saun i konieczność wnoszenia dodatkowych opłat za przejście z jednego do drugiego! Nawet jeśli pierwsza gdzina jest droga to druga i kolejne powinny być dużo tańsze... Kolejny problem to parking: na basenie nie ma tłoku ale na parkingu i owszem.... Swoją drogą ciekawe że na miejscach na niepełnosprawnych stoją same tłuste fury!!!- myslałem że ludzie z kasą powinni mieć klasę... a zachowują sie jak największe wieśniaki.. Powinna się straż miejska tym zainteresować... Reasumoując jak dla mnie wieć powinni premiować niższą ceną dłuższy pobyt i w cenie wejścia powinen być dostępny cały kompleks... Odpowiedz Link Zgłoś
oizo pare wniosków... 23.04.08, 12:11 Bywam często w aquaparku i moje dotychczasowe wrażenia są takie: - pierwsza wizyta (2 dorosłych i jedno dziecko) miła i uprzejma dziewczyna przy kasie szeptem podpowiada nam by wziąć rodzinny bo się bardziej opłaca dodając że nie powinna nam mówić bo szef by się wkurzył. Wniosek jest taki, że jeśli komuś nie chciało się poczytać cennika nie ma co liczyć na kupno optymalnego biletu... kasjerki mają kroić ile wlezie (dziękuję za tą podpowiedz ;) ) - druga wizyta zjeżdżalnia ze skocznią... ktoś wspominał że dziura mała, w/g mnie jest wystarczająca. Problem pojawił się po lądowaniu, "udało" mi się tak wylądować że poniosło mnie zamiast do brodzika to na ściankę boczną... i nie było to jakieś zamierzone... zwykły skok bez żadnego wydziwiania, skutek był taki, że miałem gigantycznego siniaka na plecach a na maila do parku wodnego z prośbą o informację czy to jakaś wada konstrukcyjna i czy park w jakiś sposób za to odpowiada nie dostałem odpowiedzi do dziś - trzecia wizyta i okazuje się że żółta zjeżdżalnia jest już czynna, więc pomyślałem ... warto sprawdzić co to za cudo :) ... wnioski ... jest niesamowicie szybka i krótka... efekt jest taki że można się zdrowo obić wpadając do brodzika kończącego zjazd. - kolejne wizyty i: szatnie... za mało przebieralni, wąski przesmyk w którym jednocześnie muszą sie pomieścić ludzie wchodzący (ściągający obuwie - panie z obsługi mogły by być bardziej uprzejme zwracając uwagę że trzeba je zdjąć) oraz ludzie wychodzący ubierający obuwie i suszący włosy ... trochę ciasno jak na to wszystko. ceny stanowczo za wysokie i brak naliczania minutowego to kpina poza tym park bardzo ciekawy... staram się regularnie tam relaksować i tu przydały by się karnety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: pare wniosków... IP: 80.48.71.* 23.04.08, 12:36 teraz marudzicie że cena jest za wysoka- można się z tym zgodzić... no ale przyjmijmy że cena to 5 zł za gdzine co wtedy... pojawi się narzekanie że za dużo ludzi, że aby zjechać rurą trzeba stać 30 min w kolejce, że pływając można poobijać sie o innych... itp... więc jeśli nawet ma być obnizona cena to trzeba to zrobić z głową i jeszcze bradziej zróżnicować cenę w weekendy i o różnych porach dnia...żeby zapełnić luki, a nie przeciążyć szczytów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: pare wniosków... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 12:58 A ja jestem wk.....wiony bo ciągle muszę dojeżdżać do Polkowic -tam jest taniej (biorąc pod uwagę dojazd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiktak Re: pare wniosków... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.08, 13:13 Jak bysmy nie patrzyli,czy ktoś tam chodzi czy nie. TO WSZYSCY MIESZKAŃCY I TAK DOPŁACĄ DO TEGO BASENIKU. Tak skonstruowana jest umowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoczek Kto jeszcze nabił sobie guza na zjeżdzalni? IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 15:46 Wybierałem się właśnie z myślą o zjeżdżalniach, ale skoro nie są bezpieczne w 100% to nie ma sensu. Z reszta słyszałem, że można zapłacić wstęp i w środku okazuje się że np. jakaś zjeżdżalnia jest nieczynna hehe :) To trochę tak jakby wykupić bilet do kina, a pokazaliby nam ów film bez napisów albo bez ścieżki dialogowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atx Re: Kto jeszcze nabił sobie guza na zjeżdzalni? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 16:34 > Wybierałem się właśnie z myślą o zjeżdżalniach, > ale skoro nie są bezpieczne w 100% to nie ma sensu. A co jest bezpieczne w 100%? Nawet w domu tak nie jest. Poza tym nie wierze w posty niejakiego nomen omen "debila13", za duzo w nich goryczy - pewnie nie dostal jakiegos kontraktu. Co do tego, czy zjezdzalnie sa czynne - mozna przeciez zapytac obsluge przed wejsciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoczek Re: Kto jeszcze nabił sobie guza na zjeżdzalni? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.08, 13:25 A o to ile ludzi nabiło sobie guza też można pytać? A jeśli ktoś zapomni zapytać i zorientuje się po wejściu to czy może zrezygnować, bez zapłaty? Albo jeśli coś się w zjeżdżalni zepsuje, że zamkną ją 5 minut po naszym wejściu? Cienko widzę taką ewentualność... Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Kto jeszcze nabił sobie guza na zjeżdzalni? 25.04.08, 21:12 Ja. Wczoraj. Przewróciłem się z pontonem i przyp..... w ramię. Boli coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospelxy Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 13:05 Mam wrażenie że panuje tam ciągle bałągan organizacyjny... Dwukrotnie byliśmy z mężem na basenie sportowym i niestety niby wpuszczają 20 min przed pełną godziną aby się przygotować to wszyscy i tak wchodzą wcześniej ...robi sie tłok, po drugie nie limitują wejść na godziny wieczorne i czasem na torze pływa po 7-8 osób a to już jest uważanie na siebie a nie odpoczynek. Ponadto mało jest miejsc prysznicowych po wyjściu z basenu.... a ostatnio zamknięta z powodu awarii toaleta. Radość nasza na wieść o otworzeniu w pobliżu zamieszkania basenu była wielka ale do dnia dzisiejszego byliśmy tam 2 razy i chyba lepiej wspominamy wyjazdy do Brzegu Dolnego pomimo odległości! Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów 23.04.08, 13:06 a moze rafi cos wymysli? przeciez jest taaki kochany i taaaaki dobry jako zarzadca miasta, ktore podobno jest wlascicielem takze tego balaganu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTM jest za drogo... IP: 80.48.71.* 23.04.08, 13:39 Większość w dalszym ciągu jeździ i będzie jeździć do Oleśnicy, Bielawy i innych aquaparków w pobliżu bo są DUŻO tańsze. Oczywiście nie ma co porównywać wszystkich atrakcji, ale tak czy inaczej ceny wrocławskiego są przesadzone. Cennik w Bielawie www.aquariusport.pl/cennik/aquarius-cennik-wiosna-2008.pdf - bilet rodzinny w weekend kosztuje 20 zł taniej, są karnety - jak widać gdzie indziej można nie być pazernym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclove to sobie dolicz koszt dojazdu i stracony czas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:07 na dojazd do bielawy :) faktycznie 20zl przy kwocie 120-140zl to straszny majątek, zwłaszcza gdy trzeba pojechać do bielawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnymak Re: to sobie dolicz koszt dojazdu i stracony czas IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 15:47 ale po co bielawa? - lepiej Oleśnica, wówczas wychodzi znacznie lepiej : www.atol.olesnica.pl/cennik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTM Re: to sobie dolicz koszt dojazdu i stracony czas IP: 80.48.71.* 23.04.08, 16:28 owszem, dla północnej części miasta Oleśnica jest świetnym rozwiązaniem. sam się chętnie wybiorę (zwłaszcza że mam blisko), i dojadę tam szybciej niż do WPW :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BTM Re: to sobie dolicz koszt dojazdu i stracony czas IP: 80.48.71.* 23.04.08, 16:24 20 zł to różnica na godzinie pobytu na basenie, dla południa Wrocławia dojazd w miarę szybki, przy okazji ciekawy turystycznie teren, więc na niedzielny czy sobotni wypad jak znalazł. nie każę przecież tam jechać tylko po to żeby się przez godzinkę popluskać w wodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroccek Dla kogo jest ta oferta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:02 Zarządzający Aquparkiem powinni zadać sobie pytanie:jakich klientów faktycznie chcą przyciągnąć, a następnie udać się do znajdującej się nieopodal Akademii Ekonomicznej i zapytać pierwszego napotkanego studenta co zrobić żeby zaczęło więceje ludzi korzystać z ich usług, choć może pan Henio z pobliskiego warzywniaka szybciej i dosadniej im to wytłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Dla kogo jest ta oferta? IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 23.04.08, 14:32 z drugiej strony przychodzą tylko ludzie z kasą, więc mniejsza szansa, że jakieś buractwo przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zWodnik samo rzecznikowe "lanie wody" to za mało, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:50 aby być dyrektorem Wrocławskiego Parku Wodnego. Arcykanar Kiniorski nie kuma podstawowych zasad rynkowych. Będzie pompowanie pieniędzy w nietrafioną promocję (na której ktoś ze znajomych zarobi), a to się też będzie musiało zwrócić. OBNIżKA CEN BILETóW DA WIęCEJ NIż BILLBOARDY! TEGO JUż W PODSTAWóWCE UCZą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz magia bilbordów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:07 > OBNIżKA CEN BILETóW DA WIęCEJ NIż BILLBOARDY! TEGO JUż W PODSTAWóWCE UCZą! we Wrocławiu bilbordy mają najmagiczniejszą moc POzwalają wygrac wybory, zaczarowac uzytkowników akfaparku. Kto ma bilbordy, ma władzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
klukwa Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów 23.04.08, 14:51 Co mnie najbardziej zniechęca do Aquaparku to nie tyle cena, ile to, że obciążają za czas spędzony w szatniach i pod prysznicami. Kupując godzinę dostaję wprawdzie 10 min. gratis ale jeśli chcę się porządnie umyć i wysuszyć to schodzi mi na to, łącznie z przebraniem przynajmniej 10 min. A mam krótkie włosy. A jeśli ktoś ma długie? A gdy idę z dzieckiem to jeszcze muszę przebrać, umyć i wysuszyć dziecko. A gdy z dwojgiem to już lepiej wogóle nie wchodzić bo wodę to najwyżej pooglądamy z daleka. Jeżeli mają zainstalowany inteligentny system, który pozwala odczytać czas do wykorzystania, to dlaczego nie rozwiązać tego tak: za prysznicami bramka, którą otwieram za pomocą "zegraka"-klucza - system notuje czas wejścia do kompleksu. Przy wyjściu druga bramka notująca czas wyjścia. A na szatnię tyle czasu ile potrzeba, a nie 10 minut! A dopóki jest, tak jak jest, wolę Racławicką. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientó 24.04.08, 14:25 Przyznaję ci rację. To na pewno jest wykonalne i ułatwiałoby korzystanie z basenu. Ale zwróć uwagę, że WPW nawet suszarek do włosów nie umieścił poza strefą płatną. W rezultacie niemal wszyscy wychodzą z mokrymi włosami. Szczerze mówiąc nigdzie, czegoś takiego nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclove na słowacji jest taka sama cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:03 jak byłem na słowacji w aqua parku to polaków tam było więcej niż wody... a tutaj basen pod nosem no i oczywiście wszyscy marudzą że drogo... jakby bilet był po 5 zł to by marudzili że woda za zimna, albo że brudna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: na słowacji jest taka sama cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:15 frajer jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-new problemy ze skórą IP: *.tktelekom.pl 23.04.08, 15:15 Byłam tam raz, potem strasznie piekły mnie oczy,osoba,z która byłam miała problemy skórne - swędzenie, a znajoma miała czerwone plamy. ciekawe co tam "wisi" w powietrzu? więcej tam nie pójdę. ale ciekawi mnie czy ktos jeszcze miała takie problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Klimas Taniej w Oleśnicy, Polkowicach, Brzegu Dolnym... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 15:44 Jestem Wrocławianinem. Ceny Wrocławki Basenik ma wygórowane. Bardziej mi się opłaca już pojechać do Oleśnicy. To nie te czasy, że aquapark to coś strasznie luksusowego i niedostępnego. Takie obiekty ma na Dolnym Śląsku np.Jawor, Bielawa, Polkowice, Brzeg Dolny Kudowa Zdrój. Jak na razie we Wrocławiu w aquaparku za basen i saunę płaci się najdrożej. Ktoś tu chyba źle kalkuluje, bo jeśli basen to coś normalnego a nie niespotykanego, to zarobić nim się da przede wszystkim obrotem a nie marżą. Póki co fajniej mi jest jeździć w weekendy na rower lub narty w tereny górzyste, a po aktywnym dniu jeszcze na basen skoczyć, niż jechać do wrocławskiego aquaparku i dawać sie kosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.iitd.pan.wroc.pl 23.04.08, 16:18 Pan prezes bidulek nie wie z ekonomii, że cena warunkuje popyt? Może by zmienić prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bunio Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.ar.wroc.pl 23.04.08, 17:12 jestem studentem i moim zdanie przesadzili z tymi cenami, bylem ze znajomymi w zeszlym tygodniu nie mowie fajne robi wrazenie, ale po kieszeni tez szczerze wole jechac do olesnicy ewentualnie do leszna (6 zł studencki za 1h.) 83 tys. osób miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archimedes Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.customers.ownit.se 23.04.08, 18:21 Autor! Autor ! Autorzy ! Pokażcie się. Podajcie swoje nazwiska i funkcje. Autorzy tego knota, oczywiście. Jak zawsze nie będzie winnego. Winni są Wrocławianie, bo nie chcą przychodzić, przyjeżdżać do tego knota. Niewinny jest Prezydent, niewinna jest Rada Miasta, niewinny jest twórca projektu, niewinny jest księgowy, niewinny jest bank, niewinny jest poprzedni, obecny i przyszły Zarząd tego knota. Oni są NIEWINNI, BO CHCIELI DOBRZE, A WYSZŁO JAK ZAWSZE. Winni są Wrocławianie, i w formie kary, będą musieli i pokryją cały coroczny deficyt przez najbliższe xxx lat. Czy wiecie, że 85000 ludzi miesięcznie, to mniej więcej tyle, co pełna widownia stadionu Wisły ( ok.20 000 widzów ) każdego tygodnia !!! Czujecie tą liczbę ?? 85 000 to widownia Stadionu Dziesięciolecia w Warszawie. Co miesiąc. Miesiąc w miesiąc, pełny Stadion X-lecia ma się zamoczyć w wodzie wrocławskiego Aquaparku. 85 000 ludzi, to 800 wagonów Intercity ( 12 przedziałów po 8 osób ). Albo 400 pełnych Boeing 737. Taki problem mają Wrocławianie. Prezydent marzy o Pałacu na Krakowskim Przedmieściu. A Wrocławianie będą musieli płacić coroczny deficyt wody w Aquparku. I TAK SAMO BĘDZI ZE STADIONEM NA EURO 2012. Wybudować, może się uda. Tylko kto i za ile będzie to potem utrzymywał ?? Biedny Polak po szkodzie, bo przed szkodą nie nauczyli go liczyć. Wasz Archimedes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Paryski Aquaboulevard ma 1 mln gosci rocznie IP: 79.88.230.* 23.04.08, 18:34 Paryski Aquaboulevard czyli park wodny w aglomeracji miejskiej 13mln mieszkancow, o cenach zblizonych do cen parku wroclawskiego (np. bilet rodzinny jest tanszy w Paryzu) ma okolo 1mln gosci rocznie. Aquabulevard sklada sie z czesci zamknietej nieco wiekszej niz wroclawska i duzych zewnetrznych basenow otwieranch latem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Paryski Aquaboulevard ma 1 mln gosci rocznie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.08, 19:04 ile zarabiaja we francji a ile u nas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Paryski Aquaboulevard ma 1 mln gosci rocznie IP: 79.88.230.* 23.04.08, 19:16 minimalna placa to jakies 1100 euro na reke, mediana to okolo 2000 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rz Re: Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientó IP: *.as.kn.pl 23.04.08, 22:39 Nie przesadzaj wychodzi średnio 200 osób na godzinę, jak na taki konpleks to nie jest raczje problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boja Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów IP: *.md4.pl 24.04.08, 11:00 Jak biorą piętnaście zyli za godzinę , to niech się tam sami utopią. Odpowiedz Link Zgłoś
zawilec1 Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientów 24.04.08, 17:01 Drogo, bilet winnien kosztować do 12 zł, niefajne jest , że trzeba dopłacać za każde kolejne 15 min, a nie za kazdą minutę spedzoną dodatkowo. Na sali jest tylko jeden mały zegar scienny, widzę w tym celowe działanie... Ja jeżdzę do Olesnicy, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buczek Kanarski & Przewał-ocki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 21:08 Mój Boże - widzisz i nie grzmnisz... Co Ci ludzie wyrabiają i kto do Jasnej Anielki trzyma tych dyletantów na tych stanowiskach..? Odwołuję się do rozsądku władz miasta i kolegów tych panów (bo przecież są) - litości! Dajcie żyć! Niech idą z porotem do ZDiKu albo gdziekolwiek indziej, tylko nie w Aquaparku. To im zawdzięczamy aktualną sytuację - mąciciele i dyletanci. NAjbardziej wnerwioa mnie to, że ja za to płacę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUDI OK! Dutkiewicz - bóg czy matoł ? Kto go wybrał ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.08, 12:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Forum gości aquaparku: IP: *.wroclaw.mm.pl 03.05.08, 02:19 znalazlem forum gości wrocławskiego aquaparku: aquapark.wroclaw.pl/forum/ wpisujmy opinię może ktoś dojdzie do wniosku aby obniżyć ceny lub zmienić zarząd ;-) na taki, który będzie przyjaźniejszy Wrocławianom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JacekW Re: Aquapark rusza z promocją, bo ma mało klientó IP: *.gdynia.mm.pl 07.05.08, 19:05 Witam, potrzebujecie profesjonalnego pozycjonowania, co prawda zupełnie inny biznes prowadzę, ale poszukujcie firmy która zrobi dla Was ruch z internetu, ja korzystam z noril.com.pl od 4 lat. Pozycjonowanie naprawdę się opłaca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś