Dodaj do ulubionych

dobry chirurg stomatolog

29.04.08, 10:14
Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego,sprawdzonego chirurga
stomatologa we Wrocławiu? Męczę się z leczeniem zęba od pół roku i w
końcu zapadła decyzja o jego usunięciu. Chciałabym zasięgnąć oprócz
tego porady, co dalej zrobić po jego usunięciu. Pomóżcie proszę,
znajomi nie mieli tego typu doświadczeń
Obserwuj wątek
    • yoka1 Re: dobry chirurg stomatolog 29.04.08, 18:52
      pani Dominiak na Słubickiej
    • Gość: bea Re: dobry chirurg stomatolog IP: 217.153.187.* 30.04.08, 17:46
      Polecam dr Grzegorz Tarabułę. Przyjmuję w swojej praktyce w Medexie
      na św. Mikołaja. tel. 796-77-98. Posiada doskonały, nowoczesny
      sprzęt i leczy zarówno zachowawczo jak i zabiegowo. Polecam
      • Gość: gość Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 21:24
        ale tarabuła nie jest chirurgiem tylko "zwykłym" stomatologiem. Do
        usuwania ząbków, zamaia gościa, który przychodzi i wyrywa. Wiem, bo
        sama tam leczę ząbki. Ale to prawda, sprzęt ma super :-).
    • Gość: Aga Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.play-internet.pl 14.12.13, 22:24
      Polecam dr Aleksandrę Huk, przyjmuje na NFZ w Przychodni na biskupinie.
      • Gość: Szewa Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.opera-mini.net 22.12.13, 11:52
        Polecam Panią Katarzynę Łysiak-Drwal
      • Gość: Mokka Re: dobry chirurg stomatolog IP: 5.174.59.* 07.05.14, 09:53
        Aga, ale mówisz o tej przychodni na Biskupinie? www.stombis.pl Ja tam chodzę do dra Podgórskiego, też jest chirurgiem. Usuwałam u niego już dwie ósemki, prawie nic nie poczułam, powikłąń też nie było. Także chyba mogę polecić.
        • Gość: kmakaama Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.14, 14:40
          Ja do stomatologa chodzę tylko tu www.viscardi.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Moim zdaniem warto.
      • Gość: Ewelina Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.14, 10:45
        też polecam dr Aleksandrę Huk, miałam usuwane dwa zęby na raz - czwórki górne, wszystko poszło bezboleśnie :) jestem mega zadowolona i piszę to dwie godziny po wyrwaniu, znieczulenie powoli puszcza, ale bólu dużego nie czuję, ta Pani jest super!
        • Gość: Akuma25 Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.16, 15:36
          Witam, a można by prosić o dokładny adres gdzie ta pani przyjmuje? Bo też o niej słyszałam, ale nie mogę nic w internecie znaleźć :(
    • Gość: juźka Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.04.14, 15:21
      Polecam klinikę Duo Med - świetni chirurdzy stomatolodzy, na bank ci dobrze pomogą. Mialam usuwaną tam ósemkę i tez mega się stresowałam, ale wszystko poszło gładko :)
      • Gość: klin Re: dobry chirurg stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.14, 22:38
        Polecam WELLDENT i doktora Poniatowskiego. Pełen profesjonalizm!
    • madline0 Re: dobry chirurg stomatolog 19.08.14, 10:42
      Mariusz Szyba, troszkę pieniażków bierze ale świetny w swoim fachu
    • k.wrona.79 Re: dobry chirurg stomatolog 17.07.18, 09:13
      Hej, chodzę do klinike Smile Expert: smile.expert/chirurgia/ i jestem bardzo zadowolona. Zaczęło się poważnie, bo miałam tam resekcje zeba po spartolonym kanałowym gdzie indziej. Teraz chodzę na wzity kontrolne i jakieś drobnre zabiegi. Jestem zadowolona, widać że to fachowcy . Miejsce jest bardzo nowoczesne i przyjazne. Super że robia wszystkie zdjecia na miejscu i nie trzeba już po nie specjalnie jezdzic ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka