Gość: Ania IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 17:41 Czy znacie jakiegoś dobrego dermatologa we Wrocku który skutecznie usuwa trądzik ???????????? Proszę o pomoc !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomocna dłoń Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 12.09.03, 11:14 Aniu, znam dobrą dermatolog. Nie leczylam u niej trądzika ale poważniejsze schorzenie z b. dobrym skutkiem. Mysle, ze z pewnoscią i Tobie pomoże. Dr. Małgorzata Błasińska Przychodnia na ul. Zelaznej - na ubezpieczenie. Prywtnę praktykę ma w Przychodni na Krynickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chattte Re: Dermatolog we Wrocławiu 12.09.03, 14:51 Dziękuję bardzo. Dostałam ostatnio adres dr Ewy Kaniowskiej i nie wiem czy to dobra lekarka. Spróbuję u tej którą poleciłaś. Raz jeszcze dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.ipt.aol.com 12.09.03, 21:56 chattte napisała: > Dziękuję bardzo. Dostałam ostatnio adres dr Ewy Kaniowskiej i nie wiem czy to > dobra lekarka. Spróbuję u tej którą poleciłaś. Raz jeszcze dziękuję :) Szczerze mowiac, czekalam na to az ktos wspomni dr Ewe Kaniowska Naprwde dobry lekarz, ale! jak sie zarejestrujesz na dana godzine to prawdopodobnie bedziesz i tak czekac kilka godz w poczekalni z powodu tlumow, nawet jesli bedziesz zarejestrowana z duzym wyprzedzeniem na pierwsza w dniu wizyte to i tak okaze sie, ze jest 5 pacjentow przed toba na koniec zostaniesz skasowana BARDZO wysoko. Nie mniej jednak jak masz naprawde powazny problem warto sie do niej udac, bo jej zalecenia byly dla mnie bezcenne. Mimo to zrezygnowalam z niej bo nie stac mnie bylo na wysiadywanie 2 czy 3 godz w poczekalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_A Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 13.09.03, 02:05 a moglabys podac adres Dr Ewy Kaniowskiej ? bylabym wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 09:44 ul. Piwna 17 - okolica placu Grunwaldzkiego - tel. (071) 322 76 42 322 69 09 0 603 97 25 60 Rejestracja telefoniczna, super lekarka ale naprawdę trzeba czekać i na wizytę również min. miesiąc. Poza tym koszty są też powalające 100 zł. wizyta. Ale świetna jest !!!!! Nie wyleczyłam wprawdzie mojego trądziku - jeszcze ale myślę, ze jestem na dobrej drodze - widzę rezultaty. Poza tym wiele osób ją chwali :) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_A Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 13.09.03, 14:35 wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaada Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.CNet.Gawex.PL 13.09.03, 14:46 a ja z całego serca polecam panią dr. Dorotę Bilińską -Czajkowską.Świetny specjalista.Lekarz z kliniki wojskowej ( a tam są tylko najlepsi!!) Niestety nie wiem gdzie teraz przyjmuje ale nr. tel. jest w książce tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zin Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 20:00 prof. baran - fanatastyczny specjalista - szukać nalezy w klinice dermatologii albo prywatnie w wytwórni filmów tam ma swój gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkamig Re: Dermatolog we Wrocławiu 13.09.03, 23:08 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy znacie jakiegoś dobrego dermatologa we Wrocku który skutecznie usuwa > trądzik ???????????? Proszę o pomoc !!!!!! na Legnickiej 19,tel 355 23 26,koło przejścia nad ulicą,od strony centrum po prawej stronie.Pani Ewa Bielanów na pewno Ci pomoże,(ma umowe z kasą chorych) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś