Dodaj do ulubionych

Dermatolog we Wrocławiu

IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 17:41
Czy znacie jakiegoś dobrego dermatologa we Wrocku który skutecznie usuwa
trądzik ???????????? Proszę o pomoc !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomocna dłoń Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 12.09.03, 11:14
      Aniu, znam dobrą dermatolog. Nie leczylam u niej trądzika ale poważniejsze
      schorzenie z b. dobrym skutkiem. Mysle, ze z pewnoscią i Tobie pomoże.
      Dr. Małgorzata Błasińska Przychodnia na ul. Zelaznej - na ubezpieczenie.
      Prywtnę praktykę ma w Przychodni na Krynickiej.
      • chattte Re: Dermatolog we Wrocławiu 12.09.03, 14:51
        Dziękuję bardzo. Dostałam ostatnio adres dr Ewy Kaniowskiej i nie wiem czy to
        dobra lekarka. Spróbuję u tej którą poleciłaś. Raz jeszcze dziękuję :)
        • Gość: maja Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.ipt.aol.com 12.09.03, 21:56
          chattte napisała:

> Dziękuję bardzo. Dostałam ostatnio adres dr Ewy Kaniowskiej i nie wiem czy to
          > dobra lekarka. Spróbuję u tej którą poleciłaś. Raz jeszcze dziękuję :)

Szczerze mowiac, czekalam na to az ktos wspomni dr Ewe Kaniowska
          Naprwde dobry lekarz, ale!
          jak sie zarejestrujesz na dana godzine to prawdopodobnie bedziesz i tak czekac
          kilka godz w poczekalni z powodu tlumow, nawet jesli bedziesz zarejestrowana z
          duzym wyprzedzeniem na pierwsza w dniu wizyte to i tak okaze sie, ze jest 5
          pacjentow przed toba
          na koniec zostaniesz skasowana BARDZO wysoko.
          Nie mniej jednak jak masz naprawde powazny problem warto sie do niej udac, bo
          jej zalecenia byly dla mnie bezcenne.
          Mimo to zrezygnowalam z niej bo nie stac mnie bylo na wysiadywanie 2 czy 3 godz
          w poczekalni.
          • Gość: S_A Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 13.09.03, 02:05
            a moglabys podac adres Dr Ewy Kaniowskiej ? bylabym wdzieczna
            • Gość: Natalia Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.wasosz.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 09:44
              ul. Piwna 17 - okolica placu Grunwaldzkiego - tel. (071) 322 76 42
              322 69 09
              0 603 97 25 60

Rejestracja telefoniczna, super lekarka ale naprawdę trzeba czekać i na wizytę
              również min. miesiąc. Poza tym koszty są też powalające 100 zł. wizyta. Ale
              świetna jest !!!!! Nie wyleczyłam wprawdzie mojego trądziku - jeszcze ale
              myślę, ze jestem na dobrej drodze - widzę rezultaty. Poza tym wiele osób ją
              chwali :) Pa
              • Gość: S_A Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.lanet.wroc.pl 13.09.03, 14:35
                wielkie dzieki
    • Gość: gosiaada Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.CNet.Gawex.PL 13.09.03, 14:46
      a ja z całego serca polecam panią dr. Dorotę Bilińską
      -Czajkowską.Świetny specjalista.Lekarz z kliniki
      wojskowej ( a tam są tylko najlepsi!!) Niestety nie wiem
      gdzie teraz przyjmuje ale nr. tel. jest w książce tel.
    • Gość: zin Re: Dermatolog we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 20:00
      prof. baran - fanatastyczny specjalista - szukać nalezy w klinice dermatologii
      albo prywatnie w wytwórni filmów tam ma swój gabinet.
    • malinkamig Re: Dermatolog we Wrocławiu 13.09.03, 23:08
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> Czy znacie jakiegoś dobrego dermatologa we Wrocku który skutecznie usuwa
      > trądzik ???????????? Proszę o pomoc !!!!!!

na Legnickiej 19,tel 355 23 26,koło przejścia nad ulicą,od strony centrum po
      prawej stronie.Pani Ewa Bielanów na pewno Ci pomoże,(ma umowe z kasą chorych)

;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka