zeziufive Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" 17.05.08, 17:46 Wszędzie tam, gdzie "nie pomaga" aparat władzy, akcje wychodzą sprawnie, bez obsuwy i medialnych awantur. Uczestnikom proponuję zostawić koszulki - jak by co (a dokładniej: jak by nie co) to chociaż napisik się znów ułoży. Czas mija - terminy się naprężają jak (bez skojażeń proszę!) zwykle, kiedy trzeba wytworzyć klimacik: kupą mości panowie. Pod presją czasu można uskubać to i owo, byle nie dać się odepchnąć od koryta. A mistrzostwa i tak się odbędą. Nie koniecznie u nas. To i tak mało ważne, bo jeszcze się nic nie zaistniało inwestycyjnie w temacie a jak już jest medialnie! Pisanina, gadanina, pąsy i dąsy kierowników zamieszania, czas leci a karty pod stołem się rozdają. Chłopaki od kopanej piłki i ich bossowie i tak mają teraz ważniejsze na głowie: po latach prania forsy w karykaturalnych ligach, coś tam, czy ktoś tam, grzebie i szuka dawno odkrytej prawdy która nawet zaistniała fabularnie na ekranach. Znaleziono już nawet "fryzjera" (!), teraz niech inne zawody czują trwogę - bo i szewcom, tramwajarzom i stolarzom, czy też innym podobnie jednoznacznie kojarzącym się z piłkarstwem jak "ów" - dobiorą się prokuratory do upierzenia i powloką przed oblicze Temidy. Ale co tam. Zdejmując sobie wzajemnie majtki, od tysiącleci też nie znajdujemy tam nic nowego - ale ile wciąż radości przy tym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agry Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.as.kn.pl 17.05.08, 17:52 Uważaj żeby Cię zazdrość nie zadławiła! Wy macie stadion, a my EURO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 19:28 Hehe - dobrze podsumowałeś stan przygotowań Wrocławia...;). A kto będzie miał Euro to się jeszcze okaże. Ja bym chciał,żeby było w 6 miastach, skoro nie może być w 8 albo w 10:) Odpowiedz Link Zgłoś
jazz.music Fakty TVP 17.05.08, 18:20 Kilka minut temu pokazywali relację. Powtórka w wydaniu wieczornym (21:45) i jutro do ściągnięcia na fakty.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.171.16.247.crowley.pl 17.05.08, 20:14 Ja sadzę że ta akcja była super a prowadzący powalał swoimi tekstami:) Pozdrawiam wszystkich z 1 i przemiłe wolontariuszki:) Myślę że spotkamy się w tym gronie za 3 lata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.wr.energiapro.pl 17.05.08, 20:41 było całkiem sympatycznie i wesoło, uczestnik razem z synem w cyferce 0 :-)))) do zobaczyska za 3 latka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.media4.pl 17.05.08, 21:41 Dobrze dobrze :) skoro teraz przyszło na tą łąkę tyle ludzi to co dopiero będzie na stadionie :) pzdr z R'ki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR Worcławkowi się EURO nie należy IP: *.kolornet.pl 17.05.08, 21:52 brak drużyny, brak hoteli, brak wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Kraków ma stadion, ma hotele 17.05.08, 21:55 ma mistrza Polski, bedzie miał autostradę do granicy z Ukrainą a nie ma EURO.... a POlitycznie POparty wrocławek ma to za darmo. Ten przekręt powinno się odkręcić w UEFA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Kraków ma stadion, ma hotele IP: 156.17.166.* 18.05.08, 01:39 Hahaha, autostradę do granicy z UA sobie wyobrażasz? Jakieś 240 km powiadasz w 4 lata? Hm.. No ciekawe ciekawe... Weź się ogarnij człowieku i przestań marzyć - popatrz na to jak to budują a nie jakieś bzdury gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebound Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:00 Również wszystkich pozdrawiam.... z podstawy pierwszej 2. Czy będzie Euro 2012 czy tez nie... stadion niezależnie od wszystkiego będziemy mieli... w 2011 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja_z_maślic byłam tam xd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:39 było smwietnie:D trzeba schowac certyfikat, zebyza 3,5 roku pojsc na wycieczke xd pozdro xddddd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maślak Re: byłam tam xd IP: *.gprs.plus.pl 18.05.08, 01:55 byłem tam również.. jeden (nie maśliczanin) powiedział, że ten certyfikat będzie wart za 3 lata 3 tyś zł....:) jak sądzisz(sądzicie)? akcja, akcją...to było tylko ok 5-10% ilości ludzi, jaka docelowo będzie "chadzała" na Maślice (podczas meczów/imprez mega.../zlotów itp). koreczek po godzinie 11.30 sięgał po koniec ul. Królewieckiej...(w stronę zachodu). ponieważ nie zwiększają zasobności tras komunikacyjnych (ul. królewiecka/Maślicka) - będziesz miała szczęście dojść za 3 lata na (wierzę) murawę..:) ale z Pracz odrzańskich lepiej będzie się wybrać na małą wycieczkę pieszą (bo samochodem będzie to trwało jak podróż do Poznania) www.maslice.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pazdzioch18 Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.dialog.net.pl 17.05.08, 22:56 Pozdrowienia dla wszystkich z lit. "C" i dla prowadzacęgo <szacun!>. Było świetnie... takie akcje łączą ludzi... a dla wszystkich wątpiących jedno słowo: "UWIERCZCIE!" - bo potem ciężko będzie wam się przyznać, ...że wątpiliście!!! A jakby nie patrzeć to skorzystają na tym (EURO) wszyscy!. Jescze raz wielkie pozdrowienia z wyrazami wdzięczności... i apelik! - WIĘCEJ TAKICH AKCJI!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudusia Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.crowley.pl 18.05.08, 14:26 Wielki pozdrowienia dla całej literki " C " - szczególne dla "Pana od pająków". Ekstra pomysł, nasi górą - będzie dobrze - myślę...że jednak się spotkamy. Do zobaczenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
elenna88 Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" 17.05.08, 23:09 Bardzo sympatyczna akcja, dobrze zorganizowana. Bardzo fajnie ten nasz napis wygląda:) Do zobaczenia za 3 lata na stadionie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Moze by te barany ze 100 metrow chodnika ulozyli.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 00:09 .....zamiast bezuzyteczne tracic ten czas.... Zalosne przedstawienie obibokow.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoorviel Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.as.kn.pl 18.05.08, 00:20 również pozdrawiam O :) (dziwna sprawa, myślałem że chciałem być zerem, ale nie miałem kropeczki ;) ) PS. Nasz fotograf generalnie wesołe teksty miał co chwila, szkoda że nikt go nie nagrał. "dochodzą jeszcze? Ok, zaczniemy jak wszyscy dojdą" :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maślak Redakcja maslice.org była obecna... IP: *.gprs.plus.pl 18.05.08, 01:27 "I my byliśmy, po trawce chodziliśmy..." nie tylko po trawce... Redakcja chętnie usłyszy opinie obecnych w żywym napisie "WROCŁAW 2012" mieszkańców Maślic...jak było :)? Czy byli maśliczanie????! Zdjęcia wykonane, więc mały fotoreportaż na Portalu Osiedla Maślice, będzie obecny. Rennee12! jak na dzisiaj, lepiej układać napisy...(np. z klocków LEGO:) www.maslice.org redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www maslice org Lista Obecności Społeczności Maślic... IP: *.gprs.plus.pl 18.05.08, 01:38 witajcie maśliczanie obecni na "trawie"! zróbmy listę obecności "żywego napisu WROCŁAW 2012"...czy tam byliście ? :) macie ciekawe fotki, komentarze?? nie zapominajcie o www forum.maslice.org obecny maśliczanin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław 2012 Re: Lista Obecności Społeczności Maślic... IP: *.connecta.pl 18.05.08, 13:58 niestety nie jestem maśliczaninem :-(, ale zapraszam do obejrzenia zdjęć z akcji na naszej-klasie, profil "Wrocław 2012", nasza-klasa.pl/profile/13756000. Odpowiedz Link Zgłoś
medyczny.ratownik Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" 18.05.08, 07:32 Witam wszystkich z napisu WROCŁAW 2012 , jestem przekonany że za 3,5 roku będziemy zwiedzać jako PIERWSI ten stadion, mam nadzieję że wszyscy doczekają tej chwili .Było całkiem fajnie i nawet wyraznie wyszedl napis, tylko jako cień widnieje podnośnik koszowy. POZDRAWIAM,I DO ZOBACZENIA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taka jedna Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.08, 09:51 Matko moja! Jaka superowa akcja! Tak, niech zobaczą na co stać nasz Wrocław! Szacun, podziw, ukłony... I to wszystko, drodzy Panstwo, co mieliśmy w tej sprawie do zrobienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" 18.05.08, 10:26 Za piosenkę , do której link poniżej , jej autor Ryszard Makowski został zwolniony z pracy w podlegającym działaczom PO, Domu Kultury w Warszawnie. pl.youtube.com/watch?v=SjBglgerApk Przeżyliśmy Ruska, przeżyjemy i Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiekt Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:02 Twój brak optymizmu pomaga Ci w życiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieście. IP: *.dialog.net.pl 18.05.08, 12:34 A to żywy napis, a to migające okna w akademiku, a to milion gitar, cośtam jeszcze. Jak już większość tych radosnych studencików wytrzeźwieje, to się okaże, że miasto oferuje im... pośredniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 12:38 > A to żywy napis, a to migające okna w akademiku, a to milion gitar, cośtam jesz > cze. ale cieszą się, że udało im się coś zrobic, czego jeszcze nikt nie zrobił, bo to zbyt absurdalne i strata czasu:), a jeszcze dostali koszulke i gazeta o tyn napisała i nawet nie w dziale kuriozum! >sto oferuje im... pośredniak :) oraz mieszkanie za kredyt hiPOteczny na dwa POkolenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupkowaty zWrocka Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: *.connecta.pl 18.05.08, 19:43 >Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieście Mam nadzieje, że jest nas więcej niż gburowatych malkontentów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 23:41 Mam nadzieje, że jest nas więcej niż gburowatych malkontentów :-) masz rację, POżytecznych idiotów jest zdecodowanie więcej niż świadomych malkątętów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Głupek" z Wrocka Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: 81.15.171.* 19.05.08, 08:17 >masz rację, POżytecznych idiotów jest zdecodowanie więcej niż >świadomych _malkątętów_:) Malkontentom nawet słownikowa pisownia się nie podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 10:59 > Malkontentom nawet słownikowa pisownia się nie podoba :-) wiem jak jest to słowo napisane w słowniku, ale jestem też kreatywny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: Głupkowatych wesołków nie brakuje w tym mieśc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 23:17 Bo praca jest dla tych co coś potrafią, a nie dla tych po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław 2012 Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.connecta.pl 18.05.08, 13:33 Było fajnie. Na naszej-klasie został założony profil "Wrocław 2012", nasza-klasa.pl/profile/13756000 . Też jest trochę fotek. Zapraszam biorących udział w akcji do zapisywania się do znajomych. Jak da się założyć "szkołę" (bo na razie jest zablokowane) to będzie można dodawać swoje fotki. Pozdrawiam i do zobaczenia w 2011r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommm Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 14:00 A ja pozdrawiam 0.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bahar45 To jest dziecinada 18.05.08, 14:38 Takie akcje to psu na bude i tak stadionu nie widac . Nastepna niezbyt madra akcja jak za PRLu Tam gdzie dzisiaj jest sciernisko jutro bedzie San Francisco ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebound Re: To jest dziecinada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 14:41 ...widać, że jesteś wiecznym malkontentem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudusia Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.crowley.pl 18.05.08, 14:45 Macie jakieś fotki literki "C" - bo zapomniałam aparatu ...Prześlijcie jakieś linki. A...na naszej klasie już jesteśmy jako klub - wpisujcie się . To ekstra pomysł - dla pomysłodawcy ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław 2012 Re: Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.connecta.pl 18.05.08, 16:52 Ukłony przyjmuję. Szkoda tylko, że na razie nie mogę założyć "szkoły" o tej samej nazwie - wówczas wszyscy mogli wrzucać swoje fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocka Literka "C" się kłania IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.08, 21:39 i pozdrawia pozostałe literki "c" , organizatorów i uczestników :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano następny napis: "Szkoda :-(" IP: *.aster.pl 18.05.08, 15:53 osobiście wolę takie inicjatywy na tle budowanych obiektów lub skończonych niż na pustym placu..ale to uz taka naszapolska przypadłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EIT Ułożyliśmy żywy napis "Wrocław 2012" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 19:52 Za tydzień ma być ułożony napis EIT DLA WROCŁAWIA z mieszkańców grających na harmonijkach :} Odpowiedz Link Zgłoś