Dodaj do ulubionych

uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL

17.05.08, 15:58
ten debil Skodą Oktawią w południe zatłoczoną ulicą Trzebnicką, z
przejściami dla pieszych bez wysepek zasuwał ok 100/h, wyprzedzał na
pasie przeciwnym. Na placu Powstańców Wlk przyjrzałem mu się. Facet
ok 40-tki z cwaniackim wyrazem twarzy. Jak tylko zobaczył zielone
światło dostał jakiegoś ogłupienia i zaczął się wpychać na chama na
sąsiednie pasy.
Powinien dostać kiedyś wpier.. to może by mu się przestawiło coś pod
czaszką.
Obserwuj wątek
    • retyutryhnbty Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 17.05.08, 21:20
      powiedz, że jeszcze zielona ta skoda była... jeśli tak, to też się kiedyś na
      tego buraka nadziałem

to smutny fakt, skodami bystrzaki nie jeżdżą, w dodatku zwykle mają wąsy

nie na temat, ale też fakt: jeszcze żadna skoda mnie nie wpuściła z podporządkowanej

• Gość: hehe Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 23:26
        I znowu wieśniak z DW ...
        • Gość: Pierre Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.as.kn.pl 18.05.08, 18:18
          A wy ku..a jesteście tylko internetowymi napinaczami. Takie kozaki z
          was, to trzeba reagować, tel 997 mówi wam coś? Nie, lepiej usiąść
          przed kompem i sie wyżalić. barany
          • Gość: telefonista Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.mm.pl 20.05.08, 01:59
            Zgadzam się z przedmówcą. Raz widziałem gościa z wąsem w skodzie.
            Skończyło się tym że to był pijany komendant komisariatu na Ołbinie.
            Jakieś dwa tygodnie temu miał podobno sprawę w sądzie, ale nie wiem
            jak się zakończyła.
          • Gość: malko Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 00:29
            Kiedyś dzwoniłem na 112, jak tirowiec z osobówką urządzali sobie wyścigi na
            Bałtyckiej. Bystry pan policjant kazał mi się zgłosić na... komendę, żeby złozyć
            zeznania - PARANOJA!!!
          • ghost73 Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 21.05.08, 07:55
            a Ty kim jesteś, że tak Cię denerwuje fakt podania na forum takiej
            informacji?
            Nudzącym się policjantem który się żali, że nikt do niego nie chce
            dzwonić?
            A może jesteś cwaniaczkem drogowym który na codzień zgrywa kozaka na
            drodze bo wie, że jak go gliny osobiście nie złapią to włos mu z
            głowy nie spadnie i teraz zaczynasz się obawiać, że twój nr
            rejestracyjny oraz opis burackiej facjaty pojawi się na forum?
          • Gość: Asik Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: 62.87.130.* 30.05.08, 13:40
            o czym mówisz? na policje we wrocku czeka sie 5 h... bez komentarza
        • Gość: taka prawda Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:32
          Znowu jakiś wieśniak ma kompleksy. Sądząc po rejestracji to pewnie
          jakiś kmiotek ledwo co się do miasta sprowadził i sobie
          przerejstrował swoją furę, aby być miastowym.
      • Gość: ziutek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ztpnet.pl 18.05.08, 19:26
        > to smutny fakt, skodami bystrzaki nie jeżdżą, w dodatku zwykle mają wąsy

LOL. To musza byc prawdziwe fakty.
        A czym jezdza bystrzaki, w dodatku bez wasow?
      • Gość: piwoholik Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.08, 19:26
        retyutryhnbty napisała:

> to smutny fakt, skodami bystrzaki nie jeżdżą, w dodatku zwykle mają wąsy

Ja raczej zaobserwowałem kapelusze w nadreprezentacji tych gamoni w szkodach. oraz w dajewo. ;-)

ps. nie mam ani nigdy nie miałem szkody (niestety - superb mi się podoba) ani wąsów (i dobrze, bo ich nie lubię) ;-)
        • Gość: Brodacz Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.telsat.wroc.pl 18.05.08, 19:54
          a ja mam wąsy i brodę, jeżdżę Daewoo i w du.ie mam wszelkie uogólnienia. Debile za kółkiem zdarzają się w samochodach każdej marki i nie ma na to reguły. Są natomiast sposoby, aby ukrócać ich zachowania.
          • Gość: eko Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.08, 20:01
            Skody sa zajebiste! Szczegolnie te nowszej generacji po 2000 roku! Octavia czy
            Roomster biją rywali cenowo i jakosciowa! Wiem bo sam posiadam Skode mając 19
            lat i jestem zadowolony. Sami jezdzicie fiatami ktore koroduja a piszecie o
            jakis bzdurnych kapeluszach w skodach :D
            • Gość: majka Morderca potencjalny IP: *.as.kn.pl 18.05.08, 20:56
              To ci bandyta !Takiego to pod mur i rozstrzelac.Smierc h u jowi z
              tej Skody!
            • Gość: kotek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.50.akron.net.pl 19.05.08, 09:16
              Ja jeżdżę Skodą Fabią, ale jestem kobietą... czy mam zapuścić wąsy???
              • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 19.05.08, 18:12
                kobieta? w Skodzie? taki mix gwarantuje że się przyklejasz do zderzaka auta
                przed Tobą żeby przypadkiem nawet rowerzysty przed siebie nie wpuścić.

to fakt!
                • Gość: Obserwator Baba w Skodzie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 08:48
                  Gość portalu: q napisał(a):
                  > kobieta? w Skodzie? taki mix gwarantuje że się przyklejasz do zderzaka auta
                  > przed Tobą żeby przypadkiem nawet rowerzysty przed siebie nie wpuścić.
                  > to fakt!

O cholera, nigdy na to nie zwracalem uwagi, ale wczoraj przed wjazdem na Most
                  Warszawski od strony miasta jakis babsztyl wlasnie w Skodzie uparcie nie chcial
                  mnie wpuscic na prawy pas jadac zderzak w zderzak z TIR-em przed nia. Tylko
                  szybszy refleks pozwolil mi w koncu tam wjechac. Kobitka pograla klaksonem, ale
                  zostala potraktowana srodkowym palcem przez kierowce jadacego za mna i
                  probujacego zrobic ten sam manewr. Uparta baba, kolo 50-ki, z takim dosc tepym
                  wyrazem twarzy. Albo zacietym. Pewnie klimakterium jej sie wlasnie zaczelo. A
                  rejestracja jak najbardziej wroclawska - zaden DeWióR.
                  • Gość: kotek Re: Baba w Skodzie :) IP: *.50.akron.net.pl 21.05.08, 09:02
                    A tak swoją drogą, to nie ma obowiązku wpuszczania... może nie musi.
                    Mnie najbardziej wkurzają ludzie (żeby nie było obu płci), którzy w
                    bok mi wjadą, bo on MUSI - teraz, już natychmiast - zmienić pas. A
                    przecież wystarczyłoy się dobrze ustawić albo poczekać... no cóż,
                    ale nam się przeciez tak strasznie spieszy...
                    Najbardziej wkurza to na jaju wjazd od Piastowkiej - lewy pas
                    skręca "do wewnątrz jaja" i potem w lewo, prawy prosto lub w prawo.
                    Na prawym pasie zawsze, ale to zawsze znajdzie sie ktoś, kto w
                    ostatniej chwili wpycha się na lewy. Klika stłuczek już było...
                  • tbernard Re: Baba w Skodzie :) 21.05.08, 09:17
                    > mnie wpuscic na prawy pas jadac zderzak w zderzak z TIR-em przed nia. Tylko
                    > szybszy refleks pozwolil mi w koncu tam wjechac. Kobitka pograla klaksonem

Podejrzewam, że to nie tyle szybszy refleks. Bardziej prawdopodobne, że po
                    prostu wymusiłeś i ona nie chciała iść na stłuczkę ze szrotem i jedyne co jej
                    pozostało to zatrąbić z rozpaczy.
                    • Gość: Obserwator Re: Baba w Skodzie :) IP: 87.105.189.* 21.05.08, 10:41
                      Nonsens, nie znasz byc moze tego miejsca - dwa pasy lacza sie w jeden, na obu
                      podjezdza sie do samego zwezenia, typowa 'jodelka'. Po prostu kobita miala
                      zakodowane 'nie wpuszczac'. Wymusilem? Byc moze. Inaczej stalbym tam do dzisiaj.
                      Szrotem? Koles, nie lecz kompleksow na forum, idz do specjalisty.
                      • Gość: Hawkwind Re:do Obserwatora IP: *.chello.pl 21.05.08, 13:32
                        Na jodełkę, to sobie w Niemczech możesz jeździć. W PL nie ma czegoś
                        takiego. Kończy się pas, to wcześniej masz znak informujący o tym,
                        wiec powinieneś o wiele wcześniej zjechać. Jak tego nie rozumiesz,
                        to nie dziw się, że Ćię nie chcą wpuścić. Puknęła by w Ciebie, tobyś
                        się pewnie zapłakał z żałości po tej swojej uszkodzonej lux-
                        torpedzie i mandaciku.
                        • Gość: Obserwator Re:do Obserwatora IP: 87.105.189.* 21.05.08, 15:58
                          Nie pieprz bzdur. Pojedz przed ten most i zobacz gdzie stoi znak 'zwezenie
                          ulicy'. I wlasnie na jego wysokosci zmienialismy pas.
                          Zawsze na tym forum znajdzie sie jakis debil, ktory wszystko wie lepiej,
                          wszystko widzial, wszedzie byl. Hodowla tu jakas jest w poblizu?
                          • wromario Re:do Obserwatora 21.05.08, 17:34
                            Polecam lekturę:

gazdodechy.pl/2007/03/02/zmiana-pasa-przed-zwezeniem-jezdni/
                          • Gość: marek Re:do Obserwatora IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 18:13
                            Jeśli na moście milenijnym korek zaczyna się zaraz za skrzyżowaniem
                            to logiczne jest że należy zajmować 2 pasy i następnie stosować tę
                            twoją jodełkę. Natomiast jak stoję grzecznie jak nakazuje kultura w
                            normalnej kilkunastosamochodowej kolejce (która nie blokuje wjazdu
                            na skrzyżowanie) na swoje zielone światło a lewym pasem jedzie burak
                            i świadomie zaczyna wdrażać swoją jodełkę to takie zachowanie jest
                            zwykłym chamskim wpieprzeniem się do kolejki.
                            Kulturalny człowiek wie jak się należy zachować w kolejce, jeszcze
                            jak ma trochę oleju w głowie to wie również kiedy stosowne jest
                            zajmowanie 2 pasów i stosowanie twojej "jodełki"
                      • tbernard Re: Baba w Skodzie :) 30.05.08, 12:31
                        Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Nonsens, nie znasz byc moze tego miejsca - dwa pasy lacza sie w jeden, na obu
                        > podjezdza sie do samego zwezenia, typowa 'jodelka'. Po prostu kobita miala
                        > zakodowane 'nie wpuszczac'. Wymusilem? Byc moze. Inaczej stalbym tam do dzisiaj
                        > .

Gdyby tylko ta baba była nieuprzejma, to dlaczego uważasz, że tak długo byś
                        musiał stać? Wjechał byś o jedno auto później i po krzyku. Ale ty postanowiłeś
                        iść na stłuczkę.
                        Dlatego domniemałem, że szrotem ale faktycznie mógł to nie być szrot, tylko coś
                        większego, przykładowo SUV. Tak czy inaczej sam stwierdziłeś, że wymusiłeś, więc
                        buraku nie gadaj tu o refleksie. Bo to mniej więcej tak jakbyś pistolet komuś do
                        głowy przystawił i zabrawszy mu portfel stwierdził, że masz smykałkę do interesów.
                • Gość: taka prawda Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:35
                  Co ty gadasz głupoty. Kobieta za kółkiem to zazwyczaj ma przyklejony
                  nos do szyby aby sprawdzić gdzie się maska w jej długiej furze
                  kończy, a miejsa przed sobą do hamowania tyle zostania że 2 tiry
                  wjadą.
                  • Gość: kotek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.50.akron.net.pl 21.05.08, 14:26
                    no taaak.. kobieta za kółkiem... eh, Panowie słów szkoda...
              • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 19.05.08, 18:14
                i.... bez obrazy, ale jeśli jesteś kobietą i jeździsz Skodą, to albo nie masz
                gustu albo wycięte wyczucie obciachu, przecież to siara takim autem jeździć, a
                już szczególnie za kierownicą...
                • Gość: kotek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.50.akron.net.pl 21.05.08, 08:55
                  Ty masz chyba jakieś kompleksy.. i to nawet niezbyt głęboko ukryte.

Jeżdżę Skodą, bo akurat taki samochód mam do dyspozycji. Nowa Fabia
                  jest całkiem ładnym i niewielkim autkiem, którym dobrze mi się
                  jeździ i łatwo parkuje. Najważniejszy jest dla mnie komfort jazdy...
                  jeśli dla Ciebie ważniejszy jest obciach bądź jego brak, to..hmmm...

Innych kierowców wpuszczam, o ile nie pchają mi się w ostatniej
                  chwili na siłę przed maskę. Czasami wystaczy włączyć kierunkowskaz i
                  chwilkę poczekać...
                  Na rowerzystów uważam bardzo i wpuszczam bądź omijam - sama jeżdżę
                  rowerkiem - kiedy nie siedze za kierownicą "obciachowej" Skody.
                  Hmm.. nie rozjeżdżam też pieszych, którzy wchodzą nagle na jezdnię.

Chyba jednak zapuszczę wąsy, żeby widok kobiety w Skodzie jeżdżącej
                  zgodnie z przepisami i pewną dozą uprzejmości tak Cię nie raził;)
                • Gość: mana Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 09:04
                  o matko... i co tu robić, ja tez jezdżę skodą i to.... favorit!! no
                  dramat po prostu..
                  • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:40
                    >>o matko... i co tu robić, ja tez jezdżę skodą i to.... favorit!! no
                    dramat po prostu..

no dramat, dramat, nie wątpię...
                • tbernard Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 21.05.08, 09:22

> i.... bez obrazy, ale jeśli jesteś kobietą i jeździsz Skodą, to albo nie masz
                  > gustu albo wycięte wyczucie obciachu, przecież to siara takim autem jeździć, a
                  > już szczególnie za kierownicą...

Jeśli takie wnioski wyciągasz, to z logicznym myśleniem masz niewiele wspólnego.
                  Zauważ, przy tym, że nie jest to to samo co stwiedzenie, że wszyscy którzy
                  kierują autem takim jak Ty mają niewiele wspólnego z logicznym myśleniem.
                  • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 21.05.08, 22:04
                    skoda to obciach, a już kobieta w skodzie na pewno nie ma klasy, a co dopiero
                    zwykłej elegancji. domniemywam, że ubiera się w markecie, nawet nie w pospolitym
                    HM czy innej Zarze...

co to ma wspólnego z logicznym myśleniem? kobieta jest sexi albo nie. w skodzie
                    na pewno nie :-)
                    • Gość: zigi Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.08, 18:11
                      obciachem jest takie bzdury wypisywać
                      • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 22:38
                        majn got, kogoś kręcą kobiety w skodach :-)

pewnie też tłuste włosy i zaniedbane paznokcie :-)))))))))
                        • Gość: karol Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 16:54
                          ale ty jesteś prosty. A może ty opisujesz swoje codzienne prywatne
                          problemy?
                          • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 27.05.08, 18:56
                            nie, po prostu kobiety w skodach wzbudzają moje politowanie...
                            • Gość: karol Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.08, 12:07
                              a Ty jakim amochodem jeździsz?
                              • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 30.05.08, 20:01
                                mam fajny rower za kilka tysięcy, Gazelle się nazywa :-)

a na codzień Volvo S60...

• Gość: karol Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 20:46
                                  musisz zabawnie w nim wyglądać
                            • tbernard Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 30.05.08, 12:38

> nie, po prostu kobiety w skodach wzbudzają moje politowanie...

Pogadaj o tym może z psychologiem. Może nie jest jeszcze za późno.
                              • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 30.05.08, 20:05
                                mam pójść do psychologa, żeby mi wmówił, że to co brzydkie i nieatrakcyjne jest
                                piękne? po co?

nie lubię czosnku, octu, brzydkiej architektury, nie podobają mi się zaniedbane
                                kobiety, półgłówki w dresach oraz auta marki skoda i seat

idź ty lepiej do psychologa, może Cię wyleczy z udzielania głupio-mądrych porad...
                                • Gość: labammbba Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.centertel.pl 01.06.08, 21:32
                                  przecież pan q Was podpuszcza, sam jezdzi skodą i to taką z lat 90-
                                  tych, marzy mu sie volvo, ale nawet do salonu go nie wpuscili, wąsy
                                  zgolił, ale włosy mu sie niestety przetłuszczają; gdzie ma sobie
                                  ulzyc w niedoli, jak nie na forum???
                                  • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 02.06.08, 21:44
                                    no gdzie, jak nie na forum? :-)))))))))))))))))))))
                                • tbernard Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 02.06.08, 10:59
                                  Możesz lubić lub nie lubić co tam sobie upatrzysz. Twoja sprawa. Ale afiszować
                                  się tym nie ma powodu. To mniej więcej tak jakby ktoś stwierdził, że wymioty
                                  wzbudza u niego widok osoby który klasyfikuje ludzi (w szczególności kobiety)
                                  według marki samochodu (w szczególności skody), bo ktoś taki musi straszliwy
                                  smród z siebie emitować.
                                  • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 02.06.08, 21:46
                                    znasz Catherine Tate Show? jeśli tak to mnie zrozumiesz:

"Look, I ain't bovvered!"

:-))))))))))))

pozdrawiam wszystkie kobietki jeżdżące Skodami, przecież w końcu z nich
                                    wysiadacie i znowu jesteście sexi! :-)
                                    • Gość: ggg Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wro.vectranet.pl 03.06.08, 01:49
                                      Gosciu q,ale miales farta,twoj ordynator zapomnial zamknac drzwi do
                                      swojego gabinetu wiec dorwales sie do jego kompa i klikasz.Od jutra
                                      zmiana lekow psychotropowych,te juz nie dzialaja,choroba
                                      postepuje.Ciezki przypadek.
                                      • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 03.06.08, 21:57
                                        łykam prozac i kocham wszystkich, a na pewno znam zasady interpunkcji... cóż,
                                        oczytany jestem...
                                    • Gość: miejski glupek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.mm.pl 04.06.08, 11:48
                                      Czolem, q, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku. Mam pytanie, co to
                                      znaczy bovvered?
                                      • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 04.06.08, 19:15
                                        to specjalnie zniekształcony zwrot pewnej rozwydrzonej nastolatki granej przez
                                        czterdziestoletnią kobietę
                                      • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 04.06.08, 19:16
                                        en.wikipedia.org/wiki/Catherine_tate_show
                                        • Gość: q Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.media4.pl 04.06.08, 19:17
                                          # "Am I bovvered?" - Lauren Cooper
                                          # "Look, I ain't bovvered!" - Lauren Cooper
                                          # "Face. Look at my face. Is my face bovvered?" - Lauren Cooper
                                          # "Are you disrespectin' me?" - Lauren Cooper
                                          # "Are you disrespectin' my family?" - Lauren Cooper
                                          # "Is It." - Lauren Cooper
                                          # "All right." - Lauren Cooper
                                          • Gość: miejski glupek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.mm.pl 05.06.08, 00:04
                                            Aaa, "bothered". No to, dzieki i dobranoc.
          • Gość: piwoholik Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.08, 20:57
            :D :D :D
    • Gość: marek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 23:44
      Z moich obserwacji wynika że najwięcej buraków rżnących głupa i
      wpychających się na chama jeździ leasingowanymi samochodami które
      mają rejestrację np WI..,WE.., PO.. To buractwo udaje obcych ale
      łatwo zauważyć że dobrze wiedzą że pas za 200 m się kończy a oni nie
      będą się poniżać i stać w kolejce z plebsem. Fajnie to pokazują na
      TVN TURBO w programie "jazda polska" jak całe stada buraków skracają
      sobie drogę a to chodnikiem a to przez wysepkę a to jadą z
      prawoskrętu prosto. Ale czego wymagać od zakompleksionych buraków
      którzy muszą dowartościować się chamskim zachowaniem.
      • Gość: taka prawda Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 11:33
        Co fakt to fakt. Ja tam jak widzę takiego buraka to nigdy go nie
        wpuszczam. Ale zaraz się znajdzie jakiś litościwy co się na wsiokiem
        zlituje.
        • Gość: marek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 17:03
          Wsioki często na litość wpychają się na rondzie koło Faktory.
          Wiedzą, że wszyscy którzy jadą od lotniska w Strzegomską skazani są
          na litość jadących Mińską i nie zawsze wiedomo który kierowca to ten
          co ma pecha jechać z Granicznej i musi liczyć na grzeczność a który
          to cham. I co robią wtedy buraki? Z Mińskiej wyjeżdzają na rondo z
          lewego pasa, gnają lewym pasem ronda do zjazdu na Strzegomską i
          wpychają swój ryj na chama w kolejke.
          • tbernard Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 30.05.08, 12:53
            Otóż to. Też mnie to wkurza. Co ciekawe, wyjątkowo rzadko oni przepuszczą tych
            czekających co z Granicznej wyjechali. Ostatnio wpuściłem tam auto które
            widziałem, że z Granicznej wyjechało a jego kierowca w napadzie uprzejmości
            zaczął przepuszczać tych co go przeskoczyli. W związku z tym postanowiłem, że od
            tej pory wpuszczę tylko tego który wyjechał z Granicznej i przejedzie powoli
            obok mnie (tak abym wiedział, że to cały czas ten z Granicznej) aż do końca (to
            znaczy musi złamać niestety przepis wjeżdżając na drugi nieistniejący pas przy
            wyjeździe z ronda w stronę strzegomskiej pomalowany jako strefa wyłączona z
            ruchu). W ten sposób powinni wszyscy postąpić i buractwo szybko się skończy. W
            przypadku, gdy ktoś jest na prawdę obcy, to po prostu objedzie wysepkę i
            spokojnie nawróci.
      • Gość: damian Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: 217.153.66.* 21.05.08, 16:18
        Buraki to jezdza na rejestracjach DTR, DOA i DOL, jak jedzie jeszcze Golf albo
        stare BMW to lepiej spier.... zeby sie w ciebie nie wbil.
        • Gość: gostek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.08, 17:02
          ludzie dajcie sobie spokoj z tym generalizowaniem. nie mozna wszystkiego tak
          szufladkowac. skoda=burak z wąsami, bmw=burak i dresiarz, pozawroclawskie
          rejestracje=burak co nie umie jeździć. jestem z oławy, w ciągu ostatnich 5 lat
          miałem 4 stłuczki - wszystkie z winy wrocławskich kierowców. to nie jest takie
          proste jak byscie chcieli zeby bylo. ludzie sa rozni, a swiat nie sklada sie z
          samych zer i jedynek.
          • Gość: marek Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 18:19
            generalizowanie wynika z tego że po Wrocławiu jeździ dużo kierowców
            DWR, DTR, DOL itd. którzy bardzo dobrze znają miasto a zachowują się
            po chamsku korzystając ze statusu "obcego" którego zaskakują
            miejskie pułapki. Po ich jeździe widać że dokładnie wiedzą o co
            chodzi ale rżną głupa i cieszą się jacy to oni nie są sprytni i
            zaradni.
            Żeby nie generalizować, oczywiście nie dotyczy to wszystkich :)
    • Gość: rumcajsowa Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.gprs.plus.pl 22.05.08, 06:57
      No cóż, ten pan jest klasycznym przykładem posiadania kompleksu
      małego członka. Spisałam kiedyś jego numery, jak o mało nie urwał mi
      przedniego zderzaka...
      Żal.pl
    • Gość: aanrti Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 01.06.08, 21:32
      Trzeba go forum trzymać cały rok na pierwszym miejscu
    • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 02:17
      > ten debil Skodą Oktawią w południe zatłoczoną ulicą Trzebnicką, z
      > przejściami dla pieszych bez wysepek zasuwał ok 100/h, wyprzedzał na
      > pasie przeciwnym.

Wyprzedza się na pasie przeciwnym.Mam wątpliwości,czy na zatłoczonej ulicy można
      poruszać się z prędkością 100km/h.

Jak tylko zobaczył zielone
      > światło dostał jakiegoś ogłupienia i zaczął się wpychać na chama na
      > sąsiednie pasy.

Jeśli sąsiednie pasy były zajęte,to spowodowałby kolizje.Więc jak mógł się
      wpychać na sąsiednie pasy?

Reszty twojej wypowiedzi nie skomentuję,bo nie warto-jesteś niewiarygodny i
      ...szalony.
      • ghost73 Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 03.06.08, 22:25
        > Wyprzedza się na pasie przeciwnym.Mam wątpliwości,czy na
        > zatłoczonej ulicy można poruszać się z prędkością 100km/h.

Nie miałem w samochodzie radaru, ale skoro ja jadę ok 60 a ten debil
        wyprzedza mnie to jestem wstanie ocenić różnicę prędkości.
        Faktycznie mógł jechać np. 95/h albo 105/h a może 99/h.

> Jak tylko zobaczył zielone
        > światło dostał jakiegoś ogłupienia i zaczął się wpychać na chama na
        > sąsiednie pasy.
        > Jeśli sąsiednie pasy były zajęte,to spowodowałby kolizje.Więc jak
        >mógł się wpychać na sąsiednie pasy?
        > Reszty twojej wypowiedzi nie skomentuję,bo nie warto-jesteś
        >niewiarygodny i ...szalony.

Często zdarza Ci się że jak ruszasz z świateł ktoś gwałtownie bez
        kierunkowskazu wpycha się dziobem przed twój samochód?
        Tak się składa, że na tego buraka trąbiły 2 samochody które musiały
        gwałtownie hamować, żeby nie wjechać w jego samochód.
        Poprostu debil wie, że normalny kierowca ma odruch hamowania nawet
        jak wie że jest "na prawie" bo chociażby nie chce mu się czekać 2 h
        na policję.

Masz jeszcze jakieś wątpliwości, pytania? I dlaczego uważasz, że
        jestem niewiarygodny? Może na codzień jeździsz Skodą?

• Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 22:39
          > Nie miałem w samochodzie radaru, ale skoro ja jadę ok 60 a ten debil
          > wyprzedza mnie to jestem wstanie ocenić różnicę prędkości.
          > Faktycznie mógł jechać np. 95/h albo 105/h a może 99/h.

To była zatłoczona ulica!

> Często zdarza Ci się że jak ruszasz z świateł ktoś gwałtownie bez
          > kierunkowskazu wpycha się dziobem przed twój samochód?

Nie!

> Tak się składa, że na tego buraka trąbiły 2 samochody które musiały
          > gwałtownie hamować, żeby nie wjechać w jego samochód.

Coś kręcisz!Przecież staliście na światłach obok siebie.To jak mógł zmieniać pasy?

Nadal uważam,że jesteś niewiarygodny.
          • ghost73 Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 03.06.08, 23:14
            > To była zatłoczona ulica!

Jechałeś kiedyś Trzebnicką w południe?
            A moze jeździsz tam tak szybko że nawet nie zauważasz że jeżdzą tam
            tramwaje, nie ma wysepek dla pieszych, i pewnie jak twoje dwa pasy
            do placu Powstańców Wlk. są zajęte to wyprzedzasz na podwójej
            ciągłej pasami które są chwilowo puste bo akurat samochody stoją na
            światłach.

> Coś kręcisz!Przecież staliście na światłach obok siebie.To jak
            >mógł zmieniać pasy?

Przypomnę Ci jak to było. Wyprzedziłeś mnie na Trzebnickiej , ale na
            pl. Powstańców Wlk złapały Cię światła na prawym pasie na wprost a
            ja podjechałem na lewy pas obok Ciebie bo skręcałem w Slowiańską.
            Jak się samochody ruszyły to wskoczyłeś jak wariat na lewy pas.
            Niestety pierwsze zielone zapaliło się na wprost a ty pełen luz,
            kierownica w prawo i na chama przed ruszające samochody.

Masz jeszcze jakieś pytania?
            • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 23:34
              > Jak się samochody ruszyły to wskoczyłeś jak wariat na lewy pas.

Nie da się wykonać tego manewru po ruszeniu ze świateł,jeśli pas nie był wolny.
              Zaczynasz już opowiadać bajki,gmatwać.
            • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 23:42
              ...i nie odnosisz do moich argumentów.Ignorujesz mnie!
              • Gość: endriu Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 10:38
                Tak długo Ci tłumaczył.
                O jakich argumentach piszesz? To Ty jechałeś tym samochodem i
                uważasz, że było inaczej?
                • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:18
                  O czym ty mówisz?
                • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 04.06.08, 11:40
                  > Tak długo Ci tłumaczył.
                  > O jakich argumentach piszesz?

To pusty słowotok,jak "Pan Tadeusz".
                  Twój kolega nie zna realiów drogowych.Jak to możliwe,że ma prawo jazdy,samochód?
                • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 05.06.08, 15:47
                  Jeszcze parę słówek,skoro z kolegą nie możesz pojąć sytuacji drogowych.
                  Mogła być też następująca sytuacja,ale również bezkolizyjna:
                  Twój kolega "zbierał" się ze świateł dosłownie ,jak ślimak,więc najzwyklej w
                  świecie zwolnił pas na wysokości skrzyżowania i został wyprzedzony przez
                  skodę,równocześnie wykonującą manewr zmiany pasa.
                  Co dowodzi,że twój kolega tworzy zatory,korki,stwarza zagrożenie na drogach.Amen.
                  • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 05.06.08, 16:37
                    > Mogła być też następująca sytuacja,ale również bezkolizyjna:

Bezkolizyjna dla Skody,bo nie wiem,co się działo za samochodem twojego kolegi.
                    • ghost73 Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL 07.06.08, 23:00
                      Są dwa wyjścia
                      Albo jesteś burakiem z tego samochodu i tłumaczysz się przed
                      znajomymi poprzez udowodnianie mi że wszystko było ok tylko ludzie
                      za wolno ruszają ze świateł a to że trąbili przy okazji to pewnie
                      przez przypadek.
                      Albo nie masz pojęcia o tym jak było naprawdę i wypisujesz te bzdury
                      ponieważ na codzień jesteś przedstawicielem tych kierowców którzy
                      sobie przedłużają poprzez struganie cwaniaka na drodze tylko dlatego
                      że zdają sobie sprawę z tego że jak wrócą do domu to do pilota są w
                      kolejce zaraz za psem i kotem.
                      • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 07.06.08, 23:24
                        Znowu wodolejstwo,ponadto inwektywy.Znowu ogólniki,znowu nie analizujesz
                        sytuacji drogowej.Z tobą nie ma o czym gadać,jak z babcią na różańcu.
        • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 22:49
          > Często zdarza Ci się że jak ruszasz z świateł ktoś gwałtownie bez
          > kierunkowskazu wpycha się dziobem przed twój samochód?

No bajki opowiadasz!Taki manewr jest niemożliwy,w tych okolicznościach.
          Staliście na światłach obok siebie!
        • Gość: dgn Re: uwaga na potencjalnego mordercę DW 422CL IP: *.chello.pl 03.06.08, 22:52
          I dlaczego uważasz, że
          jestem niewiarygodny? Może na codzień jeździsz Skodą?

Mam wystarczające doświadczenie,jako kierowca,aby nie wierzyć w realność
          opisanej sytuacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka