Dodaj do ulubionych

Szkoła jazdy Wrocław

• Gość: PUB22 Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.anonymouse.org 29.10.09, 17:29
      Słuchaj, ja cie nauczę jeźdźic, NAPRAWDĘ SOLIDNIE I BEZPIECZNIE ale
      musisz mi zawsze przed jazdą robic dobrze z połykiem.

Jestem instruktorem z kilkunastoletnim stażem. Wszystkie kategorie
      (A,B,C,D,E)

..i napisz czy lubisz w kakao
    • autodelta dobra rada :) 28.12.09, 09:04
      A ja mam taką radę :) nie szukajcie szkoły tylko konkretnego
      instruktora. Popytajcie przyjaciół, znajonych, rodziny z pewnością
      ktoś ostatecznie może polecić kompetentną osobę. Kadra w każdej
      szkole się zmienia i nawet jeśli dany instruktor uczył w szkole A,
      to nie oznacza, że za miesiąc nie zmini pracodawcy. Dlatego warto
      stawiać na konkretnych ludzi, a nie firmy i ich marketing, zresztą
      większość tu piszących to ich właściciele :)I jeszcze jedna ważna
      rzecz! Pamiętajcie, że ZAWSZE możecie ZRAZYGNOWAĆ z kursu w dowolnym
      momencie jego trwania jeśli jakość usługi jest niezadowalająca.
      Rozliczacie się za wykorzystane godziny (dopłacacie czy też
      otrzymujecie zwrot pieniążków) i szukacie szkoły, która spełni Wasze
      oczekiwania :)
      Pozdrowienia dla wszystkich Kursantów
      • alicjann Byle nie PZMot !!! 23.01.10, 20:29
        Bardzo, ale to baaardzo się nacięłam swego czasu!.
        Zwłaszcza pewien pan, o inicjałach J.M. - nigdy nie powinien mieć nic, ale to
        nic wspónego z kursantami i w ogóle z ludzmi !!!
        To był koszmar!A jazdy przerwałam :( Przeniosłam się do innej szkoły.
    • Gość: xyz dobrze radzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 07:55
      Polecam szkołę jazdy ATUT. Egzamin zdałem bezproblemowo. Instruktorzy
      mili i potrafią wszystko bez nerwowo wytłumaczyć. Bardzo przykładają
      się do swojej pracy. Doskonale przygotowują do egzaminu oraz do jazdy w
      przyszłości. POLECAM ATUT !!!
      • Gość: b_13krata Re: dobrze radzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 08:11
        Też zadawałem w ATUCIE, zdałem za drugim razem. Polecam pana Adama,
        Leszka i Rafała :)
    • ala339 Re: Szkoła jazdy Wrocław 15.06.10, 15:48
      Ja bardzo polecam szkołę jazdy Auto VIP. Bardzo profesjonalnie
      prowadzony kurs zarówno teoretyczny jak i praktyczny. Egzamin zdałam za
      pierwszym razem. Jak umiesz jeździć nie wyłudzają pieniędzy (w stylu
      musi pan/pani dokupić x godzin) ja dokupiłam sobie tylko dwie przed
      egzaminem żeby się rozjeździć. Polecam instruktora Maćka - super
      wszystko tłumaczy i jest baardzo cierpliwy ;)
    • Gość: kursant Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 16:14
      Polecam PZM we Wrocku. Niedrogo, dobra jakość. Rzeczowe wykłady, dobrze prowadzona pierwsza pomoc, elastyczność jazd (można się zawsze dogadać). Jeszcze 10h i egzamin :)

Pozdrawiam
      • Gość: magda Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.10, 10:32
        Ja polecam OSK ''BASIA I MAREK''.Przepisy spoko ,jazdy puntualne,zaswiadczenie wydane bez problemu ,egzamin zdany za pierwszym razem-lepiej byc nie moglo!Goraco polecam!!!!!!!
    • Gość: aga Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.206.114.71.static.telsat.wroc.pl 29.11.10, 20:47
      Witam! Chciałam serdecznie podziękować OSK Kursant Wrocław a przede wszystkim mojemu fantastycznemu instruktorowi jazdy Panu Piotrowi Wandel za wspaniałe przygotowanie do egzaminu, profesjonalne szkolenie, doskonałe wyczucie i świetne podejście. Fundament to dobry instruktor jazdy, a ja miałam przyjemność jeździć z idealnym instruktorem:) Dlatego też zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem:) Pan Piotr jest niezwykle opanowaną osobą, która podchodzi do kursanta z ogromnym zaangażowaniem i wyczuciem. Za każdym razem Pan Piotr wiedział jakich użyć metod, żeby efektywnie i sprawnie przyswoić nowe techniki jazdy lub je skorygować. Dziękuję bardzo Panu Piotrowi za cenne wskazówki, bardzo przyjemną atmosferę podczas jazd oraz mega wyrozumiałość. Z czystym sumieniem polecam wszystkim Pana Piotra - NAJLEPSZY instruktor jakiego można sobie wymarzyć!!:) Będę zawsze bardzo miło wspominać osobę, dzięki której jestem kierowcą :) Pozdrawiam ciepło!
    • Gość: joanna Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: 89.72.22.* 30.11.10, 14:32
      Witam!
      Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy Rycardo.
      Profesjonalne podejście do kursanta, nie ma problemu z umówieniem się na jazdy, punktualnie i rzeczowo. Instruktorzy (pan Jacek i pan Rysiek) z dużą cierpliwością i poczuciem humoru podchodzą do swoich uczniów.
      Idąc na egzamin wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana i jeżeli skoncentruję się na jeździe i nie zje mnie stres, to zdam.
      Po dzisiejszym zdanym egzaminie (było to moje pierwsze! podejście) wiem, że dokonałam dobrego wyboru, zapisując się do Rycardo. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się na jaki OSK się zdecydować!
      Joanna
    • Gość: joanna Re: Szkoła jazdy Wrocław Rycardo IP: 89.72.22.* 30.11.10, 14:33
      Witam!
      Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jazdy Rycardo.
      Profesjonalne podejście do kursanta, nie ma problemu z umówieniem się na jazdy, punktualnie i rzeczowo. Instruktorzy (pan Jacek i pan Rysiek) z dużą cierpliwością i poczuciem humoru podchodzą do swoich uczniów.
      Idąc na egzamin wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana i jeżeli skoncentruję się na jeździe i nie zje mnie stres, to zdam.
      Po dzisiejszym zdanym egzaminie (było to moje pierwsze! podejście) wiem, że dokonałam dobrego wyboru, zapisując się do Rycardo. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się na jaki OSK się zdecydować!
      Joanna
      • Gość: maciek Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.11, 11:36
        Ja się zapisałem na kurs do ,,BASI I MARKA' ' zaczynam 10.01.11.Robiąc wczesniej rozeznanie po innych osrodkach zauważyłem jedną prawidłowosć zwlaszcza jesli chodzi o kurs na raty bez odsetek- np. cena przy jednorazowej wpłacie to np.999zł. a na raty 1100zł. i jeszcze do tego wpierali mi że to jest ,,bez odsetek''.Skąd ta różnica skoro bez odsetek to nie wiem.U ,,BASI I MARKA'' zapłaciłem na raty 1099zł/bo zniżka dla studentów/ a gdybym wpłacił w całości to też 1099zł./tylko dostałbym godz. gratis/ i to jest uczciwe!!!
        • Gość: babs Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 08.02.11, 21:36
          ja szczerze polecam Pawła Bielskiego z Klaksonu - w 5 doszkalających godzin po roku od ostatniej próby nauczył mnie więcej, niż poprzednia instruktorka (szkoła przy Młodych Techników, z tego co pamietam ABC Moto) w 35 godzin kursu.. po jazdach z Pawłem zdałam za pierwszym razem. młody chłopak, sympatyczny, uczy praktycznej jazdy po Wrocławiu i po strefie, co jest przydatne na egzaminie. teraz śmigam po Wrocku bez żadnych obaw. naprawdę polecam.
    • Gość: arg Re: Szkoła jazdy Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 21:46
      Ja zdałem za pierwszym razem po kursie w Auto-stop na szczytnickiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka