jasminella28 03.06.08, 19:23 Witam,chciałabym się dowiedzieć czy znacie dr Łątkowskiego,jak prowadzi ciążę i czy odbiera porody swoich pacjentek czy też pozostawia je w opiece lekarza dyżurnego. Z góry dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oliwka Re: Eskulap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 21:05 Jeżeli lubisz szybkie wizyty,ale konkretne. To ok. Miałam cc ze wskazań medycznych, było mi obojętne kto mi zrobi cesarkę i był o tym poinformowany. jednak w dniu porodu przyszedł poinformować mnie,że to on będzie mnie ciąć. Na sali operacyjnej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: Eskulap 07.06.08, 17:16 Jestem jego pacjentką od chyba 7 już lat. Tydzień temu urodziłam drugie dziecko - drugie cc, pierwsze 3 lata temu. Obie ciąże prowadził on, dokładnie jak pisze Oliwka, wizyty w miarę szybkie, ale konkretne. Zawsze dostępny telefonicznie, a jak nie, to uprzedza. Badania zleca regularnie. W klinice zagląda, interesuje się. Ja polecam hucznie:-) Odpowiedz Link Zgłoś