Gość: marmeladka IP: *.lanet.net.pl 10.05.10, 13:42 Mam do zagospodarowania całkiem okazałą, jak dla mnie:) sumkę. Poradźcie mi jakąś lokatę. Myślę, że mogłaby być to lokata na rok. Z ofert których banków byliście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolka Re: Gdzie lokata IP: *.chello.pl 10.05.10, 15:20 htu masz porównywarkę Nie ma w niej tylko najwyżej chyba teraz oprocentowanej Odpowiedz Link Zgłoś
brandmind.pl Re: Gdzie lokata 11.05.10, 13:18 Witam! Zestawienie lokat znajdziesz na stronie: kliknij tutaj. Myślę, że niektóre z ofert mogą Cię zainteresować. Powodzenia i pozdrawiam Barbara Doradca Finansowy Brandmind Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Gdzie lokata IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 11.05.10, 18:21 Ostatni ranking wskazywal nadal na tego samego faworyta- noble. Sam mam, uzywam i zadowolony jestem. JAkby nie bylo najbezpieczniejsza forma oszczedzania w dzisiejszych czasach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Gdzie lokata IP: 195.116.120.* 11.05.10, 20:17 Skoro masz jakąś konkretną sumkę to nie strzelałbym w ciemno. Na twoim miejscu przeszedłbym się do doradcy np open. Szkoda zmarnować pieniądze na czymś nieopłacalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Gdzie lokata IP: *.wroclaw.mm.pl 12.05.10, 00:19 ja sama nie mam lokaty ale znajomi jak zakładali to radzili sie doradcy w openie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banger Re: Gdzie lokata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 07:03 jezeli lokaty, to tylko bezbelkowe. ja mam w noble ciagle. ale warto moze pomyslec o funduszu, bo tam sie glownie pojawiaja mozliwosci wiekszych zarobkow na inwestycjach kapitalowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie lokata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 14:02 Niezbyt lubię Opena (jako doradców), ale ich lokatya Optymalna jest rzeczywiście OK. Ostatnie pakiety wrzucałem właśnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzieoszczedzac www.gdzieoszczedzac.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 00:01 Skorzystaj z naszej wyszukiwarki lokat :) Odpowiedz Link Zgłoś