Dodaj do ulubionych

depilacja laserowa

05.06.13, 23:50
Czy ktoś robił sobie usuwanie wąsika metodą laserową w Eskulapie? Jakie doświadczenia. Czy to jest bolesne? I jak to wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: AA Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 22:54
      Ja robilam lecz nie w eskulapie i niestety odrastaja szybko:(
      • Gość: xyz Re: depilacja laserowa IP: *.204.110.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.13, 00:10
        A gdzie robiłaś? i jaki jest koszt?
        • Gość: wydepilowana Re: depilacja laserowa IP: 176.103.169.* 12.06.13, 13:17
          Na dole
          • Gość: ja Re: depilacja laserowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 22:08
            Ja robiłam pachy u p. Sylwi (kosmetyczka na przeciwko Barona) u mnie efekt super, koszt 200 zł
            • Gość: gosia Re: depilacja laserowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 23:02
              zabieg bolesny?jak czesto sie powtarza?
              • Gość: znawca Re: depilacja laserowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.13, 08:39
                Ja polecam laser do depilacji domowej, mam RIO IPL 8000 i jest super, a koszty niższe niż w salonie.
                • Gość: Ana Re: depilacja laserowa IP: *.centertel.pl 14.06.13, 18:00
                  Ja też czytałam dużo dobrych opinii o depilatorach domowych ipl, tylko akurat o Lumei (Philipsa). Faktycznie kupno takiego urządzenia wychodzi taniej niż zabiegi w salonie, a pewnie są tez są jakieś promocje:)
                • Gość: ktoś Re: depilacja laserowa IP: *.sin.nokia.net 16.10.13, 12:53
                  hej czy odczuwalas jakiś pieczenie przy depilacji ? i po jakim czasie zauwazylas skutki :)
                  • Gość: znawca Re: depilacja laserowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.13, 14:20
                    Przy największej mocy lasera możesz odczuwać lekkie pieczenie,ale nie jest to bolesny zabieg. Domowe lasery mają mniejszą moc, więc należy częściej powtarzać zabieg, ale już po 4 zabiegach włoski odrastają rzadziej. Ja miałam już 6 zabiegów domowym laserem i golę nogi raz na tydzień. Miejscami już ich nie mam wcale.

Przy zakupie domowego lasera warto zwrócić uwagę na wytrzymałość lampy, tj. na ile naświetleń wystarcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka