zusto129 09.06.08, 00:04 strzelil polakom dwa gole a potem udzielil wywyiadu polsatowi po polsku,poczulem sie upokorzony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf Re: Podolski po polsku IP: *.wroclaw.mm.pl 09.06.08, 00:11 Miał dwie 100%-towe sytuacje, których nie mógł nie wykorzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: Podolski po polsku 09.06.08, 00:28 i tak bedzie nadal, jesli pzpn i kluby nie bedą miały kasy na dobrych, polskich pilkarzy...wysyłamy naszych za granice, cieszymy sie z ich indywidualnego, osobistego sukcesu..ale jak grają przeciwko nam to juz minka inna, przeciez moglby grac w naszej reprezentacji, przeciej jakis czas temu nawet chciał..pzpn go olał to teraz mamy...zamiast strzelać bramki dla nas - strzela bramki nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Podolski po polsku IP: *.backiel.com.pl 09.06.08, 09:08 W Polsce Podolski marnowałby się gdzieś w IV lidze w jakimś MKS Oława - bez obrazy dla tego klubu. Cieszę się że Podolskiemu udało się wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Podolski po polsku 09.06.08, 09:30 Polska piłka nożna w pierwszej kolejności ma za zadanie zaspokajać potrzeby działaczy. Nie dziwne, że graczom pokroju Łukasza Podolskiego czy też Mirka Kłosa sytuacja ta nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Już widzę komentarze, jakby mówił po niemiecku IP: *.tatarek.com.pl 09.06.08, 09:55 dopiero by go zmieszali z błotem, twierdząc, że zaprzedał się Niemcom ;) Cieszę się w dwójnasób, że to właśnie Podolski nam strzelił. Działaczy to rozumu nie nauczy, ale innych kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: Podolski po polsku 09.06.08, 10:09 Cóż przegraliśmy, ale gole strzelał Polak:-) Szkoda mi go bo po każdym golu wyglądał jak by nie chciał ale musiał.... Bardziej upokarzające były niewykorzystane sytuacje podbramkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Było mi go żal 09.06.08, 10:20 anika305 napisała: > Cóż przegraliśmy, ale gole strzelał Polak:-) > Szkoda mi go bo po każdym golu wyglądał jak by nie chciał ale musiał.... > Bardziej upokarzające były niewykorzystane sytuacje podbramkowe... Strzelał bramkę i płakał. Tak jak napisał przedmówca kilka razy zgłaszał chęć kopania po naszej stronie. Odmówiono mu. Kopanie piłki to jego zawód. Musi to robić dobrze. A takich sytuacji nie mógł zmarnować. Odpowiedz Link Zgłoś
gazela755 Re: Było mi go żal 09.06.08, 10:46 Wygrali lepsi,skuteczniejsi w Niemczech jest wielu Polakow o ktorych jest pozytywnie glosno...W tym sporcie licza sie strzelone bramki,a nie bieganina po boisku. A Polacy tego nie potrafia..Mnie zastanawia,dlaczego naszego bramkarza nigdy nie bylo w bramce,pewnie sie bal,ze dostanie pilka..ale to taka moja kobieca filozofia..Dla mnie jest tez szokiem,ze naszych kibicow atakuja zwyrodnialcy niemieccy Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: Było mi go żal 09.06.08, 17:00 sport to sport, kibice to kibice a chuligani to chuligani- niestety od zawsze sobie towarzyszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zusto129 Re: Było mi go żal 09.06.08, 22:12 plusem nla niego jest ze dwa lata temu obiecal ze nie bedzie pokazywal radosci na boisku jak strzeli gola polakom,jak na razie slowa dotrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: Podolski po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 23:40 Jaki Pedalski? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Podolski po polsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 11:07 A ja czułem się upokorzony jak zobaczyłem gre tych polskich łajz, które jak większość narodu ocenia grali dobrze. Jak się gra dobrze to się nie przegrywa 2:0. Jeszcze 2 mecze i do domciu. Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: Podolski po polsku 10.06.08, 11:47 Włosi przegrali 3:0 i nikt ich łajzami nie nazwie. Fakt,że to zupełnie inna liga, ale nasi nie byli tacy najgorsi tylko mało efektywni (brak bramek). Leo ich za bardzo zmotywował dlatego co niektórzy chcieli wygrać w pojedynkę a to sport drużynowy. Odpowiedz Link Zgłoś