marengo 17.04.05, 18:50 Poszukuje pomocy do sprzatania domu w Strudze (soboty, 2 razy w miesiacu). Proszę o telefon wieczorem 7812385 lub e-mail marengom@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusstelnik Re: sprzatanie domu 18.04.05, 11:58 marengo napisała: > Poszukuje pomocy do sprzatania domu w Strudze (soboty, 2 razy w miesiacu). I ja chętnie się dołączę do ogłoszenia, jeśli mielibyście kogoś poleconego do sprzątania domu, najchętniej w piątki, proszę o kontakt - ms@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pusstelnik Re: sprzatanie domu 18.04.05, 11:58 pusstelnik napisał: > I ja chętnie się dołączę do ogłoszenia, jeśli mielibyście kogoś poleconego do > sprzątania domu, najchętniej w piątki, proszę o kontakt - ms@plusnet.pl Zapomniałem dodać - dom jest w Pustelniku. Odpowiedz Link Zgłoś
kathtea Re: sprzatanie domu 26.04.05, 16:01 ja moge polecić Wam kogoś jesli chcecie...sprawdzone, uczciwe i super dokładne i zalezy im na pracy bardzo, u mnie sprzątają tak, że znajomi się śmieją, że mam laboratorium:) kathtea@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś