zenobi.c Jednak nie będzie fuzji Śląska i Groclinu 11.06.08, 23:35 DRZYMAŁA zapraszamy do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf Parafrazując popularną pieśń z klagenfurtu 11.06.08, 23:35 Ch*j ci na imię!!!! Dutkiewicz Ch*j ci na imię!!!!! Brawo takiego samobója sobie strzelić to rzecz niebywała już wszyscy witali się z gąską wszystko niby dogadane a tu wycofanie sie z powodu braku jednomyślności w radzie miasta sic! niedawno jeszcze miałem o tobie "względnie" dobre zdanie i muszę przyznać się do błędu tak frajersko skompromitować siebie klub i miasto to tylko ty potrafisz teraz pies z kulawą nogą nie zainwestuje w Śląsk a i wizerunek miasta i tak coraz gorszy sięgnie rynsztoku a Drzymała pewnie już szykuje pozew do sądu przeciw tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dert Re: Parafrazując popularną pieśń z klagenfurtu IP: 91.198.179.* 12.06.08, 15:25 a taki z niego pijarowiec był! Zepsuł wizerunek miasta i klubu. Żaden inwestor tu nie zajrzy po tym wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Bójcie się chamy, do ekstraklasy wracamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 23:36 I bardzo dobrze! Śląsk to Śląsk, a nie Groclin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie lubie S Panie S - w... do Opola - Skandal IP: *.k.pl 11.06.08, 23:38 JEBAĆ ODRE. A DUTKIEWICZ POWINIEN MIEĆ WIĘKSZE JAJA TO JUŻ NIEGO KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco-siffredi polityka,,,polityka 12.06.08, 00:03 Kazdy sukces Wriclawia jest tak czy imnaczej sukcesem Dutkiewiecz , juz skreslonego przez Schetyne, jako konkurenta Tuska. Kiedy Tusk zostanie prezydentem , Schet ma byc premierem i o to tutaj chodzi. A tu popularosc dutkiewiecza sypie piaseczek w trybiki. Tak wiec w logicznym ciagu udupiania Dutkiewicza PO poswieci Slas, lotnisko i cholera wie co jeszcze A Dutkiewicz sie wycofal ,ciekawe za co? za jakas teke ministerialna za 2 lata? Schetyna przekonal go ze go zniszczy zanim dojdzie do wyboriw prezydenckich? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: polityka,,,polityka IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:14 > Kazdy sukces Wriclawia jest tak czy imnaczej sukcesem Dutkiewiecz , juz > skreslonego przez Schetyne, jako konkurenta Tuska. Kiedy Tusk zostanie > prezydentem , Schet ma byc premierem i o to tutaj chodzi. > A tu popularosc dutkiewiecza sypie piaseczek w trybiki. > Tak wiec w logicznym ciagu udupiania Dutkiewicza PO poswieci Slas, lotnisko i > cholera wie co jeszcze > A Dutkiewicz sie wycofal ,ciekawe za co? > za jakas teke ministerialna za 2 lata? > Schetyna przekonal go ze go zniszczy zanim dojdzie do wyboriw prezydenckich? > ciekawe Dutkiewicz zrobił największy błąd, że nie docenił potęgi Schetyny. A niestety Schetyna jest wielki i wiele za nim osób stoi - oddanych pretorian. Dutkiewicz na takie zaplecze nie miał, nie ma i nigdy nie będzie miał szans. To miasto w pewnych kręgach od zawsze jest nazywane Schet City albo Schetogrodem. Dutkiewicz i tak jest rekordzistą w skali Wrocławia i Polski, w długości stawiania się Schetynie. Kiedy Schetyna doszedł do władzy, na tym uporze niestety mocno zaczął tracić Wrocław. Jeżeli to poddanie się Dutkiewicza Schetynie i wrócenie do szeregu wyjdzie na dobre naszemu miastu, to znaczy kiedy Schetyna poczuje się na tyle zwyciężcą i poczuje, że Dutkiewicz odpuścił i naprawdę się poddał, to ok. Gorzej kiedy Schetyna będzie dalej próbował sprawdzić Dutkiewicza, kosztem miasta :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Zróbmy dla Baśki Zdrojowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 02:05 ... pod Ratuszem koncert kociej muzyki. Co za wstrętny babsztyl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rorore Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.08, 23:57 Ciote mamy za prezydenta; wstydze się za moje miato; nigdy wiecej nie zagłosuje na Po i tego buraka prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:02 Gość portalu: rorore napisał(a): > Ciote mamy za prezydenta; wstydze się za moje miato; nigdy wiecej > nie zagłosuje na Po i tego buraka prezydenta Na Dutkiewicz nie będziesz miał nawet okazji oddać głosu, bo on za 2 lata zajmie się tym, co robił przed objęciem stanowiska prezydenta miasta. A platfusy i Schetyna mają ciebie i twoje głosy gdzieś. Tak jak zdecydowana większość wyborców PO ma gdzieś fuzję jakiegoś tam Śląska w jakimś tam Wrocławiu. Można sobie tu pisać i szczekać, Scheta i jego pretorian to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kozkaj Jednak nie będzie fuzji Śląska i Groclinu 12.06.08, 00:02 No to jeden spasdkowicz już pewny! I bardzo dobrze, bo takim durniem byc, to gorzej niz prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do redaktora Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 00:02 no tak panie B. Cała misternie budowana przez Pana afera (począwszy od wykończenia Polaru) wzięła w łeb. Tyle tylko, że dziennikarz powinien różnić się od kibola. Choćby tym, że w swoich tekstach nie może ulegać emocjom. A w pana tekście aż kapie emocjami. Kompromitacja? Tak, ale Artura B. jako rzetelnego i obiektywnego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.router.finemedia.pl 12.06.08, 00:04 Panie Dudkiewicz, to jest twoja polityczna śmierć. Zapomnij o głosach większości wrocławian (tak, tak, większości, bo większość była za fuzją). To samo dotyczy się Pana Zielińskiego, marnego polityka. Wielki koszykarz ale mały i małostkowy polityk, nie zapomnimy wam tego. Przyjmuję zakłady, że Śląsk za rok najpóźniej za dwa wróci tam gdzie był do II ligi, bo tacy menadżerowi nie są w stanie zapewnić mu stabilnej i na odpowiednim poziomie polityki finansowej. To co zrobiono z Panem Drzymałą jest największym skandalem jaki mógł się wydarzyć. Groclin wycofał się z rozgrywek i nie zdziwię się jak Pan Drzymała będzie dochodził odszkodowania od miasta, czyli nas podatników. Jeszcze raz skandal i hańba dla Wrocławia. Już żaden poważny inwestor nawet nie splunie na Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmen Kto dołoży do Śląska? 12.06.08, 00:06 Dlaczego ja, mieszkaniec Wrocławia muszę sponsorować klub piłkarski? Wolę wyremontować chociaż parę metrów ulicy niż płacic jakimś marnym kopaczom!!! Niech sami piłkarze i działacze się sponsorują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Kto dołoży do Śląska? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:17 jazmen napisał: > Dlaczego ja, mieszkaniec Wrocławia muszę sponsorować klub piłkarski? Wolę > wyremontować chociaż parę metrów ulicy niż płacic jakimś marnym kopaczom!!! > Niech sami piłkarze i działacze się sponsorują. Szary człowiek nie ma nic do gadania. Za nas decydują ci na górze (w niebie dla wierzących, dla ateistów: ci co mają siano i władzę, np politycy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto dołoży do Śląska? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 00:32 Gość portalu: WKS napisał(a): > Za nas decydują ci na górze (w > niebie dla wierzących, dla ateistów: ci co mają siano i władzę, np > politycy). pewnie napiszesz jeszcze, że nie głosowałeś na prezydenta D. Samiście go sobie wybrali, więc nie rozumiem co tak nagle po nim jeździcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Kto dołoży do Śląska? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:51 Gość portalu: gość napisał(a): > Gość portalu: WKS napisał(a): > > > Za nas decydują ci na górze (w > > niebie dla wierzących, dla ateistów: ci co mają siano i władzę, np > > politycy). > > pewnie napiszesz jeszcze, że nie głosowałeś na prezydenta D. > > Samiście go sobie wybrali, więc nie rozumiem co tak nagle po nim > jeździcie Nie głosowałem na Dutkiewicza ani na nikogo innego. Głosowanie w tym kraju nie ma sensu :( Wybór tego czy innego cżłowieka lub partii nic nie zmieni. To znaczy zmienią się tylko ludzie przy korycie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Kto dołoży do Śląska? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 07:52 to tymbardziej mniej do siebie pretensje ze nie glosowales.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Kto dołoży do Śląska? IP: *.chello.pl 12.06.08, 10:25 jak nieglosowales tzn. ze tobie to wisi wiec pretensje miej do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
twojalewareka Kompromitacja Wroclawia! Za rok znowu 2ga liga :( 12.06.08, 00:10 Dlaczego ? Nie potrafie tego pojac, byla szansa by zbudowac silny klub, ale lokalne interesiki malutkich ludzikow wziely gore. Mam nadzieje ze Drzymala JUZ NIGDY nie wezmie tego miasta pod uwage, a Wroclaw jestem pewien za rok spadnie do 2giej ligi. Czlowiek wycofal klub z pucharu UEFA, stracil pieniadze, a idoci u wladzy we Wroclawiu pokazali ze prawdziwy biznes znaczy dla nich nic w porownaniu z ich wlasnym, wstyd, wstyd, wstyd i jeszcze raz WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.as.kn.pl 12.06.08, 00:11 czyżby spełniająca się groźba z Warszawy? "Kim naprawdę jest Grzegorz "Zniszczę Cię" Schetyna? [...] Tuż po ostatnich wyborach parlamentarnych w prezydenckim gabinecie Dutkiewicza zjawił się Schetyna i zaproponował mu wstąpienie do platformy. Dutkiewicz powiedział „nie". Rozmowa skończyła się bardzo nieprzyjemnie - prezydent Wrocławia wyprosił Schetynę z gabinetu. A ten wychodząc rzucił: „Zobaczysz, zniszczę cię". Od tamtego trzaśnięcia drzwiami obaj politycy ze sobą nie rozmawiają. [...]" www.wprost.pl/ar/130351/Kim-naprawde-jest-Grzegorz-Zniszcze-Cie-Schetyna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:18 Gość portalu: aaa napisał(a): > czyżby spełniająca się groźba z Warszawy? > > "Kim naprawdę jest Grzegorz "Zniszczę Cię" Schetyna? > [...] Tuż po ostatnich wyborach parlamentarnych w prezydenckim gabinecie > Dutkiewicza zjawił się Schetyna i zaproponował mu wstąpienie do platformy. > Dutkiewicz powiedział „nie". Rozmowa skończyła się bardzo nieprzyjemnie - > prezydent Wrocławia wyprosił Schetynę z gabinetu. A ten wychodząc rzucił: > „Zobaczysz, zniszczę cię". Od tamtego trzaśnięcia drzwiami obaj politycy > ze sobą > nie rozmawiają. [...]" > > www.wprost.pl/ar/130351/Kim-naprawde-jest-Grzegorz-Zniszcze-Cie- Schetyna/ Bingo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:11 Jeśli choć złotówka z moich podatków zostanie wyłożona na klub to osobiście wybiorę się do Prezydenta skandal dziurawe drogi głodne dzieci bezdomnie porzucone psy szpitale bez lekarstw a Prezydent co kasę miasta będzie wkładał w grajów mam w d... Śląsk nie interesuje się piłką i nie życzę sobie aby moje pieniądze były inwestowane w coś co miało mieć strategicznego sponsora ale band kiboli demolujących miasto środki komunikacji miejskiej obraziła się i co teraz nie będzie burd na stadionach jeśli władze miasta to filantropi proszę bardzo ale od publicznych pieniędzy na piłkę wara takich jak ja są we Wrocławiu setki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:22 Gość portalu: Ania napisał(a): > Jeśli choć złotówka z moich podatków zostanie wyłożona na klub to > osobiście wybiorę się do Prezydenta skandal dziurawe drogi głodne > dzieci bezdomnie porzucone psy szpitale bez lekarstw a Prezydent co > kasę miasta będzie wkładał w grajów mam w d... Śląsk nie interesuje > się piłką i nie życzę sobie aby moje pieniądze były inwestowane w > coś co miało mieć strategicznego sponsora ale band kiboli > demolujących miasto środki komunikacji miejskiej obraziła się i co > teraz nie będzie burd na stadionach jeśli władze miasta to > filantropi proszę bardzo ale od publicznych pieniędzy na piłkę wara > takich jak ja są we Wrocławiu setki!!!! Udaj się do Czajkowskiego z SLD. Może sprzeda swojego sportowego Opla, którym próbuje niczym na wsi szpanować po Wrocławiu i da ci on na głodne dzieci. Albo do ex wojewody Grzelczyka. Ten do biednych też nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.218.151.191.telsat.wroc.pl 12.06.08, 00:34 Droga Ania! A ja np mam w d... glodujace dzieci, bezpanskie pieski, brak lekow w szpitalach, czy co tam jeszcze chcesz. W d... mam tez teatry na wodzie, festiwale muzyki powaznej dla garstki melomanow i pare innych rzeczy na ktore miasto wydaje pieniadze. Czemu miasto moze dogadzac kierowcom, melomanom, glodnym dzieciom, bezdomnym psom a nie moze kibicom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 11:33 A ja mam w dupie teatry i opery, chce silnego Śląska i też płacę wcale niemałe podatki w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowi WY************* KU************* JE***********!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:23 **************************************************************************************************** - za rok powrót do drugiej ligi, za dwa koniec marzeń o Euro we Wrocławiu zaje****!!!!!! A ja kretyn wydaję co sezon kupę kasy na to, by oglądać piłkę na żenującym poziomie... Skończyła się koszykówka, piłka nożna (obie przez ch*** Schetynę), piłka ręczna, siatkówka... - no tak zostały Mistrzynie Polski w nogę... Brawo!! Dzieci dalej zamiast na boiskach będą ślęczeć przed komputerami... Dodać należy dwa razy EXPO i raz EIT i mamy pełen ogląd sytuacji w Polsce - najprężniej rozwijające się miasto jest wiochą zabitą dechami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: WY************* KU************* JE*********** IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:47 Gość portalu: kowi napisał(a): > ********************************************************************* ********** > ********************* > - za rok powrót do drugiej ligi, za dwa koniec marzeń o Euro we Wrocławiu > zaje****!!!!!! > A ja kretyn wydaję co sezon kupę kasy na to, by oglądać piłkę na żenującym > poziomie... > Skończyła się koszykówka, piłka nożna (obie przez ch*** Schetynę), piłka ręczna > , > siatkówka... - no tak zostały Mistrzynie Polski w nogę... Brawo!! Dzieci dalej > zamiast na boiskach będą ślęczeć przed komputerami... > Dodać należy dwa razy EXPO i raz EIT i mamy pełen ogląd sytuacji w Polsce - > najprężniej rozwijające się miasto jest wiochą zabitą dechami.... kowi sukces piłkarek nożnych AZS VB Leasing Wrocław - wywalczone właśnie mistrzostwo Polski i nagle jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki na stadionie AZSu pojawił się jeden z mlodych pretorian Schetyny, podpinając się sztucznie pod sukces dziewczyn z tego klubu (kolejne mistrzostwo Polski). O kim mowa? O Jarosie z PO. To jest właśnie metoda działania PO. Są sukcesy - są nagle dziesiątki ich rzekomych ojców (tych sukcesów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżast Nie wierzę! IP: *.e-wro.net.pl 12.06.08, 00:26 Nie wierzę! To jest nie możliwe! Jak Dutkiewicz mógł to zrobić? Ja w niego wierzyłem zawsze, absolutnie i bezgranicznie! Każdy jego pomysł popierałem. Prawie nigdy nie mówiłem NIE. Dla mnie to był człowiek fenomen. Zawiodłem się srodze. Ba! Jestem załamany! Panie prezydencie Dutkiewicz, jak mogłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZYDENT WROCLAWI Re: Nie wierzę! IP: *.chello.pl 12.06.08, 00:35 MOGLEM;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy kompromitacja wroclawia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 00:35 tym razem na krajowym rynku bo na miedzynarodowym za pieniadze z budzetu to juz sie przyzwyczailismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: kompromitacja wroclawia. IP: *.chello.pl 12.06.08, 00:38 SLASK TO FRAJER!! JAK MOZNA BYLO DRZYMALE TAK W KONIA ZROBIC.. ZAL...ZA ROK I LIGA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Nie wierzę! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 00:49 Gość portalu: Dżast napisał(a): > Nie wierzę! To jest nie możliwe! Jak Dutkiewicz mógł to zrobić? Ja w niego > wierzyłem zawsze, absolutnie i bezgranicznie! Każdy jego pomysł popierałem. > Prawie nigdy nie mówiłem NIE. Dla mnie to był człowiek fenomen. Zawiodłem się > srodze. Ba! Jestem załamany! Panie prezydencie Dutkiewicz, jak mogłeś? Jak mógł? Do tej pory stawiał się Schetynie. Tym razem musiał ulec. Skoro tyle wytrzymywał i stawiał opór Schetynie, a teraz się poddał, to na pewno nie zrobił tego bez powodu i chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil żenada i brak stylu - wstyd mi Panie Dutkiewicz IP: *.centertel.pl 12.06.08, 00:37 Wstyd mi za Pana Panie Dutkiewicz, a rzdko odczuwam wstyd za działania polityków. W taki sposób Pan tego Drzymałe potraktował, jak ja bym nie potraktował psa. Nawet jak Pan jutro wyciągnie z kapelusza nowych inwestorów, niby lepszych, to tak się po prostu nie robi!!! Brak stylu i żenada. Na początku myślalłem ze to żart i w głebi duszy nadal liczę, że to kaczka dziennikarska. A pomyślec, że kibice się o to między sobą kłócili. Wstyd mi i źle się z tym czuje. Na miejscu Drzymały puściłbym Pana (pieniędzmi niestety miasta) z torbami. Nie wiem jak wygląda sprawa z PUEFA, ale pewnie Drzymała nie jest na tyle głupi, żeby oficjalnie wycofać się przed fuzją i żadnych formalnych decyzji nie podejmował. W każdym razie żenada i brak stylu. Stracił Pan wiekszość mojej sympatii. Na stępne wybory wygra Drzymała, bo on pokazał klase choćby na spotkaniu z kibolami, na które przyszedł sam i poszedł na ustępostwa. Pan ma w du.ie kibiców, liczą się dla Pana jakieś zakulisowe interesy. Dmuchał Pan w ten balon przez pół roku, żeby w ostatniej chwili przed odlotem stwierdzić że ma Pan lęk wysokości. Rzecyzwiście ludzie z lękiem wysokości nie zdobywają szczytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: żenada i brak stylu - wstyd mi Panie Dutkiewi IP: *.centertel.pl 12.06.08, 00:40 Muszę dodać jeszcze jedno. Najpierw poinformował Pan media a potem chciał dzwonić do Drzymały. Brak stylu elegencji, kultury. Teraz się nie dziwię, że nie poszło Panu w interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś_bimbacz Re: żenada i brak stylu - ale jest POprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 01:36 > Muszę dodać jeszcze jedno. Najpierw poinformował Pan media a potem > chciał dzwonić do Drzymały. Brak stylu elegencji, kultury. Teraz się > nie dziwię, że nie poszło Panu w interesach. ttaak to takie PijaRowskie najpierw do mediów, POtem do zainteresowanych, ale na korzyść Sternika trzeba zauważyć POwolne odzyskiwanie silnej woli oraz odPOwiedzialności za decyzje. Dotychczasowe sukcesy: eksPO, instytut teologiczny, akfapark i inne zdobycze Dynamizmu były kwitowane przez Sternika milczeniem i dystansowaniem się, a tu deklaracja o pełnej odPOwiedzialności, niemożliwe:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijar taki z niego pijarowiec IP: 91.198.179.* 12.06.08, 15:23 powienien wiedzieć że strrzela sobie samobója Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.wroclaw.mm.pl 12.06.08, 00:55 Powiem tak: Ludzie rządzący miastem to banda idiotów. Za kogo Wy nas macie mieszkańców!! I co teraz będziecie nas mamić wielkim Śląskiem i wielkimi sponsorami, których do niego ściągniecie? Zastanówcie się co Wy robicie, cala Polska się z nas śmieje, przez grupkę tępych rajców z Zielińskim na czele.Banda idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Wrocław jednak skorzysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.08, 00:55 Mam nadzieje że cała ta historia pozwoli żeby otworzyły się oczy większości wrocławian i w końcu pogonimy pyrę dutkiewicza z Wrocławia a mrzonki z prezydenturą Polski dla dutkiewicza skończą się tak samo jak 2 organizacje Expo we Wrocławiu i wiele jego fantastycznych pomysłów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Wrocław jednak skorzysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 01:04 Gość portalu: Erazmus napisał(a): > Mam nadzieje że cała ta historia pozwoli żeby otworzyły się oczy większości > wrocławian i w końcu pogonimy pyrę dutkiewicza z Wrocławia a mrzonki z > prezydenturą Polski dla dutkiewicza skończą się tak samo jak 2 organizacje Expo > we Wrocławiu i wiele jego fantastycznych pomysłów Tak, tak a nowym prezydentem Wrocławia niech zostanie romuś Adolf II. cała rada miejska niech składa się z jego pretorian. erazmus masz szansę załapać się na podpórkę pod nogi romusia. Jest tylko problem ze stanowiskiem dla radzia P. Problem może stanowić jego pochodzenie i karnacja. Dziwne, że romuś go toleruje i nie karmi bananami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wrocław jednak skorzysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.08, 01:12 Widzę że z ciebie niezły strateg polityczny . Może zostaniesz spin doktorem kampanii prezydenckiej Romka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Wrocław jednak skorzysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 01:42 Gość portalu: Erazmus napisał(a): > Widzę że z ciebie niezły strateg polityczny . Może zostaniesz spin doktorem > kampanii prezydenckiej Romka ? choćby romuś i jego pretorianie sprzedali wszystkie puste butelki i puszki po piwie, to ich nie stać na usługi spin doktora :D Co najwyżej na kontener bananów dla swoich pupilków :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Wrocław jednak skorzysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.08, 21:54 Zawsze możemy się umówić na success fee - Romek wygrywa wybory a Ty zgarniasz jakąś okrągłą sumkę a przy tym zyskujesz darmową reklamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
metjuns Panie Drzymała zapraszam do Zielonej Góry!!!! 12.06.08, 03:14 Przyjmiemy Pana z otwartymi ramionami!!! Menedżerowi , potrafiącemu z klubu z 15 tysięcznego miasteczka stworzyć zespół europejskiej klasy się nie odmawia. W 650 tysięcznym Wrocławiu liga mistrzów to byłoby minimum, a tak 3 liga wita. Tak to jest jak lokalne watażki boją sie utraty przywilejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.08, 05:48 brawo P Prezydencie to super wiadomość powoli zaczynam zmieniać zdanie o Panu proszę o więcej takich posunięć a zagłosuje na Pana Kto wyga mecz :) ŚLĄSK WROCŁAW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 06:55 Tu nie ma co komentować ! Tu brak słów na to co się stało! Odpowiedz Link Zgłoś
kiero1994 Jednak nie będzie fuzji Śląska i Groclinu 12.06.08, 07:06 Panie Dutkiewicz-najpierw rozbil Pan trenerowi Tarasiewiczowi druzyne a teraz gdy nie ma Pan poparcia na fuzje to stawia mu Pan ultimatum- 7-8 miejsce albo trener ma sie podac do dymisji.@% milionow dla Drzymaly NO PROBLEM a na transfery dla Tarasiewicza 5-7 milionow??? Niech Pan zapamieta jedno:SLASK WROCLAW jest NASZ a poparcie,ktore Tarasiewicz ma we Wroclawiu jest najepszym wykladnikiem jego roli w tym miescie/czlowiek honoru i pelen milosci dla Slaska Wroclaw-Wam politykom takie rzeczy sa obce bo na tym nie mozna zarobic/.Uderz sie Pan w piers i pros o wybaczenie zanim calkiem sie Pan rozmieni na drobne. Przeszlo 40 lat kibicowania Slaskowi pozwala mi cos na ten temat napisac.Komu Pan kibicuje?LECHOWI/AMICE/??? Dobro Slaska i Wroclawia to ma byc Panski CEL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.chello.pl 12.06.08, 07:49 Po tym wszystkim ciekawe czy Dutkiewicz będzie miał cywilną odwagę i honor spojrzeć w twarz nam zwykłym kibicom Sląska i wyjasnić co dalej ze Sląskiem,znowu prowizorka? 7 mln. złotych budzetu w 1 lidze? Smiech na sali z takimi drobnymi mozemy grać co najwyzej w 2 lidze. Jeszcze żeby było smieszniej to te pieniądze będą w lipcu!!!Smieszny prezydencie 26 lipca to rusza liga , kogo bedzie mozna kupić tuz przed rozgrywkami zostaną ochłapy i znowu Sląsk w plecy i druga liga. Ja nie wiem czy tym mieście nigdy nie będziemocnej druzyny?Może Schetyna ma pomysł na wielki Sląsk jak mu fuzja nie odpowiada.Swojego czasu p. Solorz- Zak był chetny na sponsorowanie Sląska, byłnawet na rozmowach w ratuszu, ale po takim potraktowaniu Drzymały nie wiem czy miałby na to jeszcze ochotę.Polityka wygrała ze sportem przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.tktelekom.pl 12.06.08, 08:07 W pełni zgadzam się z Wrockiem. W lipcu będzie można kupić co najwyżej piłkarskie "szroty". Mammy kadrowo drugoligową drużynę, drugoligowego trenera i trzecioligowy budżet. Gdyby Dutkiewicz był człowiekiem honory natychmiast złożyłby dymisję. Panie Prezydencie czekamy. Zapamiętajmy nazwiska: Jarosa, M. Zielińskiego, Zdrojewskiej i Dutkiewicza. To grabarze marzeń większości kibiców Śląska. W naszym pięknym kraju zawsze w końcu zwycięży głupota i nieuctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 08:18 i tak zapomnisz po dziejszym wygraniu z Austrią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomaszPsiePole Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 07:50 Oj, widzę, że to ostatnia kadencja pana Dutkiewicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WrocLOve Szok! Nie będzie fuzji Śląska i Groclinu! IP: *.um.wroc.pl 12.06.08, 07:54 ale jajca, dla ochłody nastroju proponuję kąpiel w fontannie za 20 milionów hehehehehe normalnie nie mogłem uwierzyć jak to usłyszałem, PANIE D. dałeś pan D. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś