san-tia 17.07.08, 10:08 Czy ktoś miał do czynienia z tym biznesem?czy opłaca się go prowadzić.chodzi mi na początek o trzy maszyny bo wiem,że do jednego lokalu można tylko tyle wstawić.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Re: salon gier 17.07.08, 13:58 Dość dużo ludzi, którzy mieli do czynienia z tym biznesem znajduje się na Kleczkowskiej, ewentualnie na Osobowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: salon gier IP: *.e-wro.net.pl 17.07.08, 14:12 co ty pier..olisz. Jasne że warto. Pisz: rugbywroclaw@op.pl Wszystko Ci wytłumaczymy i pomożemy na stacie. Odpowiedz Link Zgłoś
san-tia Re: salon gier 18.07.08, 13:07 Gość portalu: chłopak napisał(a): > co ty pier..olisz. > > Jasne że warto. Pisz: rugbywroclaw@op.pl > > Wszystko Ci wytłumaczymy i pomożemy na stacie. Wysłałam do Ciebie e-maila nie jeste pewna czy doszedł Odpowiedz Link Zgłoś
san-tia Re: salon gier 18.07.08, 13:25 wielki_czarownik napisał: > Dość dużo ludzi, którzy mieli do czynienia z tym biznesem znajduje się na Klecz > kowskiej, ewentualnie na Osobowicach. Możesz jaśniej? powodem tego bylo...? Odpowiedz Link Zgłoś
kklement Re: salon gier 18.07.08, 20:49 Wielkiemu chodziło zapewne o to, że automaty do gier to był kiedyś - nie wiem jak dziś - jeden z ulubionych biznesów mafii, a zwykły człowiek nie mógł ot tak sobie w niego wejść. Taka opinia przynajmniej na ten temat panowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Dokładnie 18.07.08, 20:53 Dzisiaj jest tak samo. Niedawno w kiosku onetu można było przeczytać artykuł o odradzającym się gangu przuszkowskim, który przejmuje kontrolę nad tym biznesem w Warszawie i okolicach. Moim zdaniem to taka działalność od której lepiej trzymać się z daleka, bo co prawda zyski duże, ale ryzyko wpadnięcia w szpony bandytów jest spore. Odpowiedz Link Zgłoś