basha 29.09.03, 16:23 Wrocławianki! Gdzie mogę kupić pampersy na basen? To bardzo pilne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haneczkaz Re: pampersy na basen - PILNE 29.09.03, 16:43 Nie wiem czy pampersy ale huggiessy na basen widziałam w Askocie na Krasińskiego więc pewnie są też na Tęczowej, w Tesco, na basenie na Teatralnej (ale to już dawno). Możesz spróbować w zasadzie w każdym większym sklepie dziecięcym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kluncia Re: pampersy na basen - PILNE 29.09.03, 17:56 My kupilismy wczoraj huggiesy w Borku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetta75 Re: pampersy na basen - PILNE 01.10.03, 12:04 W sklepie pływak w budynku basenu na teatralnej - sprzedaja na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
roman46 Re: pampersy na basen - PILNE 01.10.03, 14:50 Najtaniej -hurtownia przy ul. Sztabowej nr chyba 32( boczna Powstańców Sl. skręcamy w prawo - jadąc od miasta w kierunku Bielan).Są we wszystkich rozmiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: pampersy na basen - PILNE 04.10.03, 00:00 Hej! dzieki za odpowiedzi. Juz kupiłam w carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś