Dodaj do ulubionych

expo we wrocku

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 23:50
uzyskałem informację z dobrze poinformowanych źródeł, że na expo we wrocku mamy
szansę mniej więcej taką, jak na 6 w totka. prezentacja wrocławia była podobno
na tle np. Moskwy więcej niż skromna, żeby nie powiedzieć żałosna. ciekawe czy
w tym zamieszaniu wokół expo nie chodzi po prostu o to, żeby poudawać i tak
bezcelowe starania przez kilka lat i w tym czasie zapewnić sobie dobre pensje,
a znajomkom fuchy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wędzonka Re: expo we wrocku IP: 156.24.231.* 10.01.02, 23:52
      Gość portalu: mortyr napisał(a):

> uzyskałem informację z dobrze poinformowanych źródeł, że na expo we wrocku mamy
      >
      > szansę mniej więcej taką, jak na 6 w totka. prezentacja wrocławia była podobno
      > na tle np. Moskwy więcej niż skromna, żeby nie powiedzieć żałosna. ciekawe czy
      > w tym zamieszaniu wokół expo nie chodzi po prostu o to, żeby poudawać i tak
      > bezcelowe starania przez kilka lat i w tym czasie zapewnić sobie dobre pensje,
      > a znajomkom fuchy.

Zauwaz ze z powodu Argentyny przesunieto termin wizytacji krajow kandydackich...
      Moze to Buenos Aires, a nie Moskwa, jest tym czarnym koniem?
      A moze po prostu szanse mamy co najmniej jak 1 do 6? :)

• Gość: Janek Re: expo we wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:01
      Nie piłem, a podwojnie widzę. Takie same wątki? Czy mi się wydaje? Na który
      pisać? Oto jest dylemat?
      • Gość: mortyr Re: expo we wrocku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 00:05
        masz rację z tymi podwójnymi wątkami, po prostu wali się coś z tym forum i nie
        mogę wysłać posta, po czym pojawia się dwa razy, po prostu ignorujcie jeden
        • Gość: wędzonka Re: expo we wrocku IP: 156.24.231.* 11.01.02, 00:12
          Gość portalu: mortyr napisał(a):

> masz rację z tymi podwójnymi wątkami, po prostu wali się coś z tym forum i nie
          > mogę wysłać posta, po czym pojawia się dwa razy, po prostu ignorujcie jeden

W zasadzie moznaby ignorowac oba, zadajesz pytania na ktore juz dawno udzielono
          odpowiedzi, moze bys tak sam pogrzebal w forum, bo znow bede zmuszony kopiowac
          watki :)
      • Gość: Jajaccek Re: expo we wrocku IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 11.01.02, 00:06
        Janek, pilismy to samo.Nie ma sie czego wstydzic.
        • Gość: Janek Re: expo we wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.02, 00:10
          Absolut/nie/ masz rację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka