28.01.06, 23:14
Was smerfetki i smerfy
Obserwuj wątek
    • gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:16
      O mamy nową osóbkę..........ktoś Ty? Napisz proszę coś o sobie? No i witamy,
      witamy............
      • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:18
        jedna niespiaca a jaka ciekawa smerficasmile
        napisze napisze tylko sie rozejrze
        witam a gdzie swiecisz przylecesmile
        • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:22
          Witaj...ona pewnie świeci tuż nad Twoja głową, więc tam się też rozejrzyj wink
          • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:24
            i druga nie spismiledobry wieczor
            no z szefowa nie zadzieram
            jestem krotkowidzem nie dojrze bez przyrzadow
            a takich nie posiadam
            • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:28
              To nawet z takiej sytuacji jest wyjście.....nie widzisz Gwiazdeczki? to idź do
              właściwego miejsca, weź młotek i klupnij nim w swoją głowę.......gwarantuje, że
              zobaczysz Gwiazdę i to bardzo jasno. wink))
              • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:29
                sadystka z Ciebie, oj musze uwazac
                • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:31
                  no, dziś niegdy nie za wiele ostrozności wink
                  A sadystyczne zapędy to przez naszych chłopaków, którzy płodzą takie
                  sadystyczne opowiadanka smile
                  • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:34
                    Tajemniczy,niesmiały??
                    Zaraz my tego Smerfa(ośmielimy)spoko...
            • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:28
              Witam Smerfetkęsmile)
              Boś Ty Ona a nie On??
              Poczytaj,pisz i zostań z nami duszyczkosmile)
              • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:32
                dzieki nareszcie ktos zacheca a nie odstrasza,
                samotny facet troche boi sie rozkrzyczanych kobitek,
                poczytam jutro, moze sie rozpisze, moze zostane
                • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:33
                  No to ćśśśś, głasku, głasku i .....poczekamy grzecznie do jutra.....myśle, ze
                  dasz sobie radę z nami wink
        • gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:23
          Ja świecę w Łodzi a TY? Moze jednak napiszesz cos więcej o sobie "bom ciekawska
          gwiazdka"
        • regine Re: witam:) 28.01.06, 23:26
          Smerfy z bajek są fajne, a wchodzące ot tak na forum, bez przedstawienia
          się....???
          Trochę podejrzany taki nocny smerf, Gargamela może nasłać...
          • regine Re: witam:) 28.01.06, 23:27
            Bystry smerf, kurczę, za bystry....
          • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:28
            spokojnie dziewczynki nie mam zlych zamiarow,
            szukam przystani, przypadek sprawil ze zajrzalem tutaj,
            nie straszcie mnie bom niesmialy
            • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:29
              ...żeś nieśmiały, to wejściu widać wink)))
              • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:31
                Kurcze!!! to jednak Smerf nie Smerfetkasmile)
                Dawaj do kompletu,bo naprawde naslemy Gargamelasmile)
                • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:33
                  a co smerfetki kompletujecie,
                  zaczynam byc podejrzliwy
                  to sie chyba udziela
                  • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:35
                    Co??? To chyba jasne......kompletujemy chłopów.....mamy juz 4 czy 5, w porywach
                    sześciu .....
                    • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:38
                      Natla,jak zobaczył taki babiniec!!!to obiecuje,ze jutro,ze sie zastanowi,no
                      dobra,kurcze bo się wystraszy niesmiałek i tyle go bedziemy widziałysmile)
                      • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:39
                        Gdzie te chłopy!!jejejejesmile))
                    • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:38
                      czyli nie wpadlem w calkowity babiniec hurrrrraaaaaa!
                      szczescie mi dzisiaj dopisuje,
                      nie bede go nadwyrezal i pojde grzecznie do lozeczka
                      • gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:42
                        Już do łóżeczka? To ja po dłuższej nieobecności wchodzę na forum...... jest
                        nowa osoba, nowy mężczyzna a Ty juz uciekasz? Posiedź jeszcze z nami i
                        opowiadaj.......
                    • regine Re: witam:) 28.01.06, 23:40
                      Nie bój się Smerfie, nie takie straszne jesteśmy, jak udajemy smile)
                      Witaj, czytaj i napisz coś o sobie, bo sytuacja jaśniejsz się robi wtedy...smile)
                      Może tyś Smerf - Odważniak smile))
                      • regine Re: witam:) 28.01.06, 23:40
                        Wyśpij się, przemyśl i jutro do roboty, pomimo niedzieli smile)))
                        • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:43
                          dzisiaj to juz raczej spioch
                          zaczyna robic sie u Was cieplo i przyjemnie,
                          no moze i bratnia dusze znajde
                          i tak pocieszony przez siebie ide spac
                          dobranoc smerfetkismile
                          • del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:44
                            Dobranoc,ja tez ide spać,pa..pa..
                      • natla Re: witam:) 28.01.06, 23:42
                        Dobra, smerfuj dalej, ja idę do roboty czyli robię listę, i do łóżeczka.
                        Pa, pa, niech Ci się przyśni nasze forum....wink)
                        • smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:44
                          cale? nie dam radybig_grin
                          • regine Re: witam:) 28.01.06, 23:51
                            Całe, całe, nie słyszysz co Adminka mówi !!!
                            Dobranoc, śpij dobrze i śnij kolorowo smile))
                            • smerf55 Re: witam:) 29.01.06, 10:06
                              Wstałem i ponownie witam smerfy i smerfetki.
                              Trochę mi się wczoraj dostało, więc napiszę o sobie. Mieszkam w grodzie
                              Kopernika w Toruniu. Od kilku lat jestem sam. Na forum "piędziesięciolatek"
                              trafiłem zupełnie przypadkiem, trochę poczytałem, a, że jest tu wesołe
                              towarzystwo mam nadzieję zagościć na dłużej.
                              • tesunia Re: witam:) 29.01.06, 10:49
                                ha!! o nowa duszyczke mamysmile
                                dobrze,ze nieprzestraszyles sie wczoraj,to taki sposob powitalny
                                piedziesiatek,wiec mysle,ze bedziesz sie czul milo z nami.

pozdrawiam cieplutko ze skandynawismile)
                              • czarny.humor No to witaj nam:) 29.01.06, 11:24
                                Witaj.

Prawie każdy wpada tu przypadkiem i niektórzy zostają.
                                Może i Ty zostaniesz??smile))

Rozgadałeś się wczoraj trochę, ale ani słowa o tym skąd jesteś i czy ta liczba przy Twoim nicku to rocznik, czy wiek??

P.S.
                                Czy musimy wszyscy tu nagle być smerfami i smerfetkami!!
                                Qrczę!!
                                Jak codziennie w lustrze będę musiał oglądać się w tym okropnym kolorze spranych gaci, to się chyba potnę!!!
                                Ja już mam swoją ulubioną barwę.

smile))
                                • wiktoria53 Witam Cię smerfie.... 29.01.06, 11:47
                                  To forum jest przyjazne dla wszystkich 50 latków + - i nie tylko. Wiek nie jest
                                  tak ważny jak to, co chcemy sobie powiedzieć, w jaki sposób mówimy do siebie,
                                  no i zapewniam, że będziesz sie tu czuł jak u siebie w domu. Mam taka pewność.
                                  Więc myślę, że zakotwiczysz tu na długo.Pozdrawiam.
                                • krista57 Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 11:50
                                  Serdecznie witam Smerfa! Moze choc Ty bawisz się w karnawale
                                  bo tutejsze towarzystwo rozprawia wiele o wadach tego świata
                                  siedząc na czterech literach przy kompie.
                                  Toruń jest piękny a i pifko tam smakuje wybornie smile))
                                  • regine Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 12:12
                                    Witam, choć Cię już wczoraj powitała, miłego pobytu na forum....smile)
                                    • del.wa.57 Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 13:20
                                      Myślalam,ze(dasz nogę) z tego forum,jak wczoraj/dopadłyśmy/Cię Smerfie!!!
                                      Miło,że chcesz z nami zostać,zawsze to o jednego/chłopa/więcejsmile)
                                      Życzę Ci dobrej zabawysmile)))
                                      • regine Re: Smerfie !!! 30.01.06, 12:37
                                        Gdzie jesteś Odważniaku...Już chyba się przebudziłeś ?
                                        Pisz coś o sobie nas wątku " Skąd przybywamy.."
                                        Miło będzie jak napiszesz coś o sobie, bo coś widzę, że spocząłeś na laurach po
                                        pierwszym wpisie ....
                                        • natla Re: Smerfie !!! 30.01.06, 12:52
                                          Już się przyznał , że z grodu Smerfa Kopernika jest. Ma tam w pobliżu parę
                                          naszych bratnich dusz smile
                                          • regine Re: Smerfie !!! 30.01.06, 13:13
                                            No i co ,że się przyznał jak nic nie pisze więcej...
                                            Tez się przyznałam skąd jestem...smile)
                                            • smerf55 Re: Smerfie !!! 30.01.06, 16:20
                                              Smerfetki, co Wy w takiej goracej wodzie kąpane? Czytam, chcę Was trochę
                                              poznać. Jeszcze będziecie prosić abym zamilkł choć na chwilę smile)))))))
                                              • del.wa.57 Re: Smerfie !!! 30.01.06, 17:03
                                                Obiecanki-cacanki hihihi..smile)Dobra rozgośc się,poczytaj i do roboty!!!!!
                                              • natla Re: Smerfie !!! 18.06.06, 18:15
                                                No i co Smerfie????? Tak szybko nas porzuciłeś?sad((
                                                • del.wa.57 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 18:38
                                                  Pewnie znalazł sobie jakąs smerfetkę i o bożym świecie zapomniałsmile)))
                                                  • malwina52 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:10
                                                    zastanawiam sie czy mial niebieskie oczy?
                                                    wysoki blondyn o niebieskich oczach
                                                    taki facet kiedys mi sie marzylsmile))))
                                                  • natla Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:12
                                                    Malwina, zachowuj sie.......byle jak, ale zachowuj.....wink)))
                                                    Myśle, że ciemne włosy i niebieskie oczy.....mmmmmmm wink)))
                                                  • del.wa.57 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:13
                                                    Malwinko,a mnie sie śnił,tak,miał niebieskie oczy,tylko włosy miał
                                                    ciemne,kurcze,może przefarbowałsmile))))))
                                                  • malwina52 e tam,,, 18.06.06, 22:22
                                                    widac wlosy nie sa wazne,
                                                    pewnie juz wylysial
                                                    a oczeta niebieskie mu zostalysmile))
                                                    no i chyba po 50 to juz mozna szalec
                                                    i nie zwracac uwagi co wypada?
                                                  • del.wa.57 Re: e tam,,, 18.06.06, 22:28
                                                    Święte słowa Malwinkosmile)))))))))))
                                                  • smerf55 Wywołany do tablicy..... 19.06.06, 15:39
                                                    ........jestem!!!
                                                    Taka jedna smerfetka (bardzo miła i pełna wdzieku) doniosła mi, że jestem
                                                    poszukiwany, poszukiwana, hahaha
                                                    Kochane "pięziesięciolatki" jestem TU, zaglądam do Was często, choć nie tak
                                                    często jak bym chciał.
                                                    Teraz zaczyna się sezon urlopowy i smerfetki zaczynają wiecej pokazywać ciałka,
                                                    jest na co popatrzeć. Szkoda w takie piekne słoneczne dni siedzieć przed
                                                    kompem.
                                                  • wiktoria53 Drogi smerfie55, co za tłumaczenie........:( 19.06.06, 15:51
                                                    Skoro tu zagladasz, to czasem skrobnij coś i będzie po sprawie.Ostatnio się
                                                    pokazałeś 1 lutego !!!!!!!!!!! Rozumiem, słoneczko ( od niedawna),
                                                    smerfetki...? Kurcze tyle tu smerfetek, ..... aaaaaaaaaaa, ty ganiasz (wzrokiem)
                                                    za za odkrytymi ciałkaaamiiiiiiii smile))) Nie mów, że już urlopujesz.Proszę
                                                    czasem nie tylko zajrzeć, ale też zabrać głos. Pozdrawiam smerfie. smile))
                                                  • del.wa.57 Re: Drogi smerfie55, co za tłumaczenie........:( 19.06.06, 16:19
                                                    A jednak..smerfetka,wiedziałamsmile)))To tak od lutego ganiasz za smerfetkami?
                                                    ło,matko nogi Cię nie bolą? usiądż z nami,odpocznij trochę a może opowiesz nam
                                                    coś o ...tych smerfetkach co?smile))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka