gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:16 O mamy nową osóbkę..........ktoś Ty? Napisz proszę coś o sobie? No i witamy, witamy............ Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:18 jedna niespiaca a jaka ciekawa smerfica napisze napisze tylko sie rozejrze witam a gdzie swiecisz przylece Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:22 Witaj...ona pewnie świeci tuż nad Twoja głową, więc tam się też rozejrzyj Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:24 i druga nie spidobry wieczor no z szefowa nie zadzieram jestem krotkowidzem nie dojrze bez przyrzadow a takich nie posiadam Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:28 To nawet z takiej sytuacji jest wyjście.....nie widzisz Gwiazdeczki? to idź do właściwego miejsca, weź młotek i klupnij nim w swoją głowę.......gwarantuje, że zobaczysz Gwiazdę i to bardzo jasno. )) Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:31 no, dziś niegdy nie za wiele ostrozności A sadystyczne zapędy to przez naszych chłopaków, którzy płodzą takie sadystyczne opowiadanka Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:34 Tajemniczy,niesmiały?? Zaraz my tego Smerfa(ośmielimy)spoko... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:28 Witam Smerfetkę) Boś Ty Ona a nie On?? Poczytaj,pisz i zostań z nami duszyczko) Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:32 dzieki nareszcie ktos zacheca a nie odstrasza, samotny facet troche boi sie rozkrzyczanych kobitek, poczytam jutro, moze sie rozpisze, moze zostane Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:33 No to ćśśśś, głasku, głasku i .....poczekamy grzecznie do jutra.....myśle, ze dasz sobie radę z nami Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:23 Ja świecę w Łodzi a TY? Moze jednak napiszesz cos więcej o sobie "bom ciekawska gwiazdka" Odpowiedz Link
regine Re: witam:) 28.01.06, 23:26 Smerfy z bajek są fajne, a wchodzące ot tak na forum, bez przedstawienia się....??? Trochę podejrzany taki nocny smerf, Gargamela może nasłać... Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:28 spokojnie dziewczynki nie mam zlych zamiarow, szukam przystani, przypadek sprawil ze zajrzalem tutaj, nie straszcie mnie bom niesmialy Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:31 Kurcze!!! to jednak Smerf nie Smerfetka) Dawaj do kompletu,bo naprawde naslemy Gargamela) Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:33 a co smerfetki kompletujecie, zaczynam byc podejrzliwy to sie chyba udziela Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:35 Co??? To chyba jasne......kompletujemy chłopów.....mamy juz 4 czy 5, w porywach sześciu ..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: witam:) 28.01.06, 23:38 Natla,jak zobaczył taki babiniec!!!to obiecuje,ze jutro,ze sie zastanowi,no dobra,kurcze bo się wystraszy niesmiałek i tyle go bedziemy widziały) Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:38 czyli nie wpadlem w calkowity babiniec hurrrrraaaaaa! szczescie mi dzisiaj dopisuje, nie bede go nadwyrezal i pojde grzecznie do lozeczka Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: witam:) 28.01.06, 23:42 Już do łóżeczka? To ja po dłuższej nieobecności wchodzę na forum...... jest nowa osoba, nowy mężczyzna a Ty juz uciekasz? Posiedź jeszcze z nami i opowiadaj....... Odpowiedz Link
regine Re: witam:) 28.01.06, 23:40 Nie bój się Smerfie, nie takie straszne jesteśmy, jak udajemy ) Witaj, czytaj i napisz coś o sobie, bo sytuacja jaśniejsz się robi wtedy...) Może tyś Smerf - Odważniak )) Odpowiedz Link
regine Re: witam:) 28.01.06, 23:40 Wyśpij się, przemyśl i jutro do roboty, pomimo niedzieli ))) Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 28.01.06, 23:43 dzisiaj to juz raczej spioch zaczyna robic sie u Was cieplo i przyjemnie, no moze i bratnia dusze znajde i tak pocieszony przez siebie ide spac dobranoc smerfetki Odpowiedz Link
natla Re: witam:) 28.01.06, 23:42 Dobra, smerfuj dalej, ja idę do roboty czyli robię listę, i do łóżeczka. Pa, pa, niech Ci się przyśni nasze forum....) Odpowiedz Link
regine Re: witam:) 28.01.06, 23:51 Całe, całe, nie słyszysz co Adminka mówi !!! Dobranoc, śpij dobrze i śnij kolorowo )) Odpowiedz Link
smerf55 Re: witam:) 29.01.06, 10:06 Wstałem i ponownie witam smerfy i smerfetki. Trochę mi się wczoraj dostało, więc napiszę o sobie. Mieszkam w grodzie Kopernika w Toruniu. Od kilku lat jestem sam. Na forum "piędziesięciolatek" trafiłem zupełnie przypadkiem, trochę poczytałem, a, że jest tu wesołe towarzystwo mam nadzieję zagościć na dłużej. Odpowiedz Link
tesunia Re: witam:) 29.01.06, 10:49 ha!! o nowa duszyczke mamy dobrze,ze nieprzestraszyles sie wczoraj,to taki sposob powitalny piedziesiatek,wiec mysle,ze bedziesz sie czul milo z nami. pozdrawiam cieplutko ze skandynawi) Odpowiedz Link
czarny.humor No to witaj nam:) 29.01.06, 11:24 Witaj. Prawie każdy wpada tu przypadkiem i niektórzy zostają. Może i Ty zostaniesz??)) Rozgadałeś się wczoraj trochę, ale ani słowa o tym skąd jesteś i czy ta liczba przy Twoim nicku to rocznik, czy wiek?? P.S. Czy musimy wszyscy tu nagle być smerfami i smerfetkami!! Qrczę!! Jak codziennie w lustrze będę musiał oglądać się w tym okropnym kolorze spranych gaci, to się chyba potnę!!! Ja już mam swoją ulubioną barwę. )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Witam Cię smerfie.... 29.01.06, 11:47 To forum jest przyjazne dla wszystkich 50 latków + - i nie tylko. Wiek nie jest tak ważny jak to, co chcemy sobie powiedzieć, w jaki sposób mówimy do siebie, no i zapewniam, że będziesz sie tu czuł jak u siebie w domu. Mam taka pewność. Więc myślę, że zakotwiczysz tu na długo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krista57 Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 11:50 Serdecznie witam Smerfa! Moze choc Ty bawisz się w karnawale bo tutejsze towarzystwo rozprawia wiele o wadach tego świata siedząc na czterech literach przy kompie. Toruń jest piękny a i pifko tam smakuje wybornie )) Odpowiedz Link
regine Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 12:12 Witam, choć Cię już wczoraj powitała, miłego pobytu na forum....) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: No to witaj nam:) 29.01.06, 13:20 Myślalam,ze(dasz nogę) z tego forum,jak wczoraj/dopadłyśmy/Cię Smerfie!!! Miło,że chcesz z nami zostać,zawsze to o jednego/chłopa/więcej) Życzę Ci dobrej zabawy))) Odpowiedz Link
regine Re: Smerfie !!! 30.01.06, 12:37 Gdzie jesteś Odważniaku...Już chyba się przebudziłeś ? Pisz coś o sobie nas wątku " Skąd przybywamy.." Miło będzie jak napiszesz coś o sobie, bo coś widzę, że spocząłeś na laurach po pierwszym wpisie .... Odpowiedz Link
natla Re: Smerfie !!! 30.01.06, 12:52 Już się przyznał , że z grodu Smerfa Kopernika jest. Ma tam w pobliżu parę naszych bratnich dusz Odpowiedz Link
regine Re: Smerfie !!! 30.01.06, 13:13 No i co ,że się przyznał jak nic nie pisze więcej... Tez się przyznałam skąd jestem...) Odpowiedz Link
smerf55 Re: Smerfie !!! 30.01.06, 16:20 Smerfetki, co Wy w takiej goracej wodzie kąpane? Czytam, chcę Was trochę poznać. Jeszcze będziecie prosić abym zamilkł choć na chwilę ))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Smerfie !!! 30.01.06, 17:03 Obiecanki-cacanki hihihi..)Dobra rozgośc się,poczytaj i do roboty!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: Smerfie !!! 18.06.06, 18:15 No i co Smerfie????? Tak szybko nas porzuciłeś?(( Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 18:38 Pewnie znalazł sobie jakąs smerfetkę i o bożym świecie zapomniał))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:10 zastanawiam sie czy mial niebieskie oczy? wysoki blondyn o niebieskich oczach taki facet kiedys mi sie marzyl)))) Odpowiedz Link
natla Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:12 Malwina, zachowuj sie.......byle jak, ale zachowuj.....))) Myśle, że ciemne włosy i niebieskie oczy.....mmmmmmm ))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Smerfie !!! 18.06.06, 22:13 Malwinko,a mnie sie śnił,tak,miał niebieskie oczy,tylko włosy miał ciemne,kurcze,może przefarbował)))))) Odpowiedz Link
malwina52 e tam,,, 18.06.06, 22:22 widac wlosy nie sa wazne, pewnie juz wylysial a oczeta niebieskie mu zostaly)) no i chyba po 50 to juz mozna szalec i nie zwracac uwagi co wypada? Odpowiedz Link
smerf55 Wywołany do tablicy..... 19.06.06, 15:39 ........jestem!!! Taka jedna smerfetka (bardzo miła i pełna wdzieku) doniosła mi, że jestem poszukiwany, poszukiwana, hahaha Kochane "pięziesięciolatki" jestem TU, zaglądam do Was często, choć nie tak często jak bym chciał. Teraz zaczyna się sezon urlopowy i smerfetki zaczynają wiecej pokazywać ciałka, jest na co popatrzeć. Szkoda w takie piekne słoneczne dni siedzieć przed kompem. Odpowiedz Link
wiktoria53 Drogi smerfie55, co za tłumaczenie........:( 19.06.06, 15:51 Skoro tu zagladasz, to czasem skrobnij coś i będzie po sprawie.Ostatnio się pokazałeś 1 lutego !!!!!!!!!!! Rozumiem, słoneczko ( od niedawna), smerfetki...? Kurcze tyle tu smerfetek, ..... aaaaaaaaaaa, ty ganiasz (wzrokiem) za za odkrytymi ciałkaaamiiiiiiii ))) Nie mów, że już urlopujesz.Proszę czasem nie tylko zajrzeć, ale też zabrać głos. Pozdrawiam smerfie. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Drogi smerfie55, co za tłumaczenie........:( 19.06.06, 16:19 A jednak..smerfetka,wiedziałam)))To tak od lutego ganiasz za smerfetkami? ło,matko nogi Cię nie bolą? usiądż z nami,odpocznij trochę a może opowiesz nam coś o ...tych smerfetkach co?)))))))))) Odpowiedz Link