Gość: kinga!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 17:33 www1.gazeta.pl/krakow/1,35811,378641.html oto artykuł o Krakowie a co mozna napisac o Wrocławiu ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Wrocław nocą... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 04.10.03, 17:48 Gość portalu: kinga!!! napisał(a): > www1.gazeta.pl/krakow/1,35811,378641.html > oto artykuł o Krakowie > a co mozna napisac o Wrocławiu ??? dziwne, że pytasz przecież wg Ciebie we Wrocławiu nic sie nie dzieje i panuje marazm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis mozna użyc cytatów... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 04.10.03, 17:53 z wypowiedzi turystów: gość z Warszawy www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=&threadid=55089 kolejny Warszawiak "Ja prawie co Weekend w Wakacje jezdzilem do polskich miast i chyba najfajniejszym "miastem na weekend"jest Wroclaw IMHO , miasto te po prostu ma klimat i cos tam sie dzieje . Inne miasta tez sa fajne , ale Wroclaw jest najbardziej mlodziezowy ." www.skyscrapercity.com/showthread.php?s=&threadid=61786 Takich opinii widziałem dziesiątki.Co tu więcej dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* z innej beczki... ale o Wrocławiu IP: *.magma-net.pl 04.10.03, 18:38 a ja dzis po raz pierwszy zaczełam się bac Wrocławia nocą-"dresy" wyskoczyli z samochodu i pobili 9 osobowa grupę spokojnych ludzi... kobietom tez sie oberwało,bo czterem kolesiom ot tak zachcialo się nagle komuś wpierd... Policja przyjechała po 15 minutach-po dwukrotnym wydzwanianiu ze zgłoszeniem napadu i bójki, i jeszcze dostałam burę,że nie podoba mi sie ich opieszałość... skandal!!!!!!! nie wiem na kogo jestem bardziej wsciekla-na bandziorów [bo bezsilna byłam wobec tej agresji], czy na policję,która wszystko ma gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_szu2 Re: z innej beczki... ale o Wrocławiu 04.10.03, 18:44 Gość portalu: m* napisał(a): > a ja dzis po raz pierwszy zaczełam się bac Wrocławia nocą-"dresy" wyskoczyli z > samochodu i pobili 9 osobowa grupę spokojnych ludzi... kobietom tez sie > oberwało,bo czterem kolesiom ot tak zachcialo się nagle komuś wpierd... > Policja przyjechała po 15 minutach-po dwukrotnym wydzwanianiu ze zgłoszeniem > napadu i bójki, i jeszcze dostałam burę,że nie podoba mi sie ich opieszałość... > skandal!!!!!!! nie wiem na kogo jestem bardziej wsciekla-na bandziorów [bo > bezsilna byłam wobec tej agresji], czy na policję,która wszystko ma gdzieś! jak kiedys wracałem o 4 rano z rynku to grupka Arabów zostaóła napadnięta przez podchmielonych Polaków.Naszym rodakom nie podobało sie, że tamci chodza z polskimi dziewczynami.Rzecz działa sie w miejscu rynek/świdnicka totez straz miejska nie miała daleko i zadziałała natychmiastowo.Szybka akcja policji uchroniła "naszych" przed dostaniem wpier... No cóz rózne sytuacje się zdarzają.Mnie osobiście nikt nie napadł w nocy we Wrocku(nawet nie zaczepiał) :) czego życze i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotbehemot Re: Wrocław nocą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 19:35 nie ma co pisac o róznych nocnyc h przygodach, kazdy kto mieszka w polskim miescie na pewno je miał. Zobaczcie lepiej jakim ZAJEBISTYM stylem jest napisanyten artykuł o Krakowie-toz to dziennikarski majstersztyk!!! Po miesiącach czytania nudnych i bez polotu artykułów wrocławskich dziennikarzy GW teraz az oniemiałem z zachwytu! Drodzy dziennikarze GW Wrocław- przeczytajecie ten artykuł! Czemu ja we Wrocku takich nie czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
krisqu071 Re: Wrocław nocą... 04.10.03, 20:27 ...wychodzi na to ze niebezpieczny,jest niebezpieczny,niestety=( jedyna recepta - ograniczyc nocne eskapady do minimum Swoja droga dziwi mnie ze nawet takie miejsce jak "centrum autobusow nocnych" - dworzec PKS ul. Sucha wrecz ostrzega - nie wchodz bo oberwiesz! Nikt nie wpadnie na pomysl, ze wlasnie te okolice + zule + podchmieleni imprezowicze + brak patroli + czestotliwosc kursowania autobusow nocnych + brak wystarczajacego oswietlenia = niestety powazne zagrozenia dla przypadkowej osoby!!! Moze to taki apel! Odpowiedz Link Zgłoś
krisqu071 Re: Wrocław nocą... 04.10.03, 20:29 krisqu071 napisał: > ...wychodzi na to ze niebezpieczny,jest niebezpieczny,niestety=( jedyna > recepta - ograniczyc nocne eskapady do minimum > Swoja droga dziwi mnie ze nawet takie miejsce jak "centrum autobusow nocnych" - > > dworzec PKS ul. Sucha wrecz ostrzega - nie wchodz bo oberwiesz! Nikt nie > wpadnie na pomysl, ze wlasnie te okolice + zule + podchmieleni imprezowicze + > brak patroli + czestotliwosc kursowania autobusow nocnych + brak > wystarczajacego oswietlenia = niestety powazne zagrozenia dla przypadkowej > osoby!!! > Moze to taki apel! A wracajac do meritum - mysle ze po 1 a.m. atmosfera siada i to jest dobra pora by sie zmywac - pozniej juz pusto i na serio mozna robic chyba co sie chce bez zadnych konsekwencji - la police tez chyba idzie spac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Wrocław nocą... IP: *.magma-net.pl 04.10.03, 23:59 >mysle ze po 1 a.m. atmosfera siada i to jest dobra pora > > by sie zmywac nas obito ok 23.00... [k/Pałacyku] ale i tak Wrocław pięknym miastem jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Wrocław nocą... IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.2.* 05.10.03, 10:00 Gość portalu: m* napisał(a): > >mysle ze po 1 a.m. atmosfera siada i to jest dobra pora > > > > by sie zmywac > > nas obito ok 23.00... [k/Pałacyku] > ale i tak Wrocław pięknym miastem jest! :) może nosiłaś ta bluzeczke ze związkiem radzieckim? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m* Re: Wrocław nocą... IP: *.magma-net.pl 05.10.03, 14:06 > może nosiłaś ta bluzeczke ze związkiem radzieckim? ;) ej-bluzeczki takiej nie posiadam-mylisz kolego forumowiczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
krisqu071 Re: Wrocław nocą... 05.10.03, 11:29 Jest mi bardzo przykro - for real! No i nie ma recepty... Ja kiedys zarobilem kopniaka w poludnie na K.Wielkiego=( Odpowiedz Link Zgłoś