jedrek77 07.10.03, 14:28 Gdzie zrobić wesele we Wrocławiu, lub okolicach? Wasze propozycje, doświadczenia. Te okolice to najlepiej w kierunku Świdnicy, bo to jest druga koncepcja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kotbehemot Re: Pomożecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 15:07 chyba w wojnowie jest zamek na wodzie (ale nie jestem pewien;)) w kazdym razie cos na w koło Bielan Wrocławskich. Poza tym jest przepiękny zamek w Sobótce- to juz jest bardzo ekscentryczne (planuje tam urodziny:))) wynajem całosci zamku to okolo 2400zl ale mozna wynając mniej. jest przepiękny Z tym ze nie wiem czy na wesele sie nada;) w koncu to zamek;) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbara Re: Pomożecie? 07.10.03, 15:41 W Wojnowicach oczywiście jest przępiekny zamek na wodzie, ale to jest w kierubku na Środę Śląską, a nie na Bielanach. Miejsce godne pod każdym względem polecenia na ślub i wesele, ale do 60 osób. Mój ślub i wesele odbył się właśnie w tym przeuroczym miejscu. Za Bielanami w kierunku na Wałbrzych znajduje się również ładny zamek - Krobielowice oraz trochę dalej Krasków. Oba miejsca są bardzo ładne. Z ofert niezamkowych polecam Przełęcz Tąpadła koło Sobótki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwako Re: Pomożemy IP: *.Red-213-96-28.pooles.rima-tde.net 07.10.03, 20:32 Kiedys to sie organizowalo wesela w domach dzialkowca. ....calkiem niezle imprezki..... Odpowiedz Link Zgłoś