postmodern 12.01.02, 21:19 Wybieram się w te wakacje.Ktoś już może przebył tą trasę? Może jakieś wskazówki... Może ktoś ma ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eff Re: Stopem do Portugalii...........................?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.02, 23:13 przebylam, tyle, ze nie stopem. a co chcesz wiedziec? na razie tyle: jechalismy starym gruchotem, ktory sprawdzil sie znakomicie i czasem sluzyl nam za hotel. unikalismy autostrad, bo chcielismy widziec, co jest po drodze, nie spieszylismy sie wcale i dlatego podroz zajela nam kilka dni, chyba z 6. Portugalia jest fantastyczna, a zwlaszcza male, zapuszczone wioseczki nad oceanem. Magia zupelna. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Stopem do Portugalii...........................?! 13.01.02, 13:58 Extra... Ja niestety nie ma własnego samochodu dlatego wybieram się stopem. Spieszyć też nam się nie będzie... Chcielibyśmy zobaczyć właśnie wiele małych miasteczek.. Może też udało by się nam zaczepić do jakiejś pracy przy winobranich we Francji.. Mamy na tą podróż całe trzy miesiące.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eff Re: Stopem do Portugalii...........................?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 20:29 powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: Stopem do Portugalii...........................?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.02, 20:31 szesc dni w jedna strone, oczywiscie. zazdroszcze wam tych 3 miesiecy, my mielismy tylko miesiac na P. i podroz, a to baaardzo malo Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Stopem do Portugalii...........................?! 19.01.02, 20:40 Dzięki... Ale mam nadzieję, że uda mi się sfinalizować moje marzenia... 3 miesiące trzeba jakoś spożytkować! Podróże kształcą...... Odpowiedz Link Zgłoś