szulgan 03.09.08, 20:42 Lidia przynajmniej jest ładna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej protasiewicz słabiutko IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 01:09 Jestem zwolennikiem PO. Na pewno jednak nie będe głosował na Jacka Protasiewicza. Miałem okazję uczestniczyć w kilku konferencjach, na których Pan Protasiewicz najdelikatniej mówiąc nie wiedział o czym mówi. Zauważam za to aktywność Konrada Szymańskiego - może na niego zagłosuję? Niby to PiS, ale przynajmniej z takiego posła jest pożytek w Europie. Pinior to poczciwy człowiek, ale mało robi, a Lidia Gd'O to folklor. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw112 Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 02:11 Szymański to dzieciak! potrafi tylko dzwonić do gazety wyborczej ze swoimi sensacjami przez co wydaje się że coś robi.. a chodzi mu tylko o udowodnienie że PO coś żle robila i to nieważne co...to kolejny przykład że ..Polacy za granicą zawsze są przeciw sobie to..taki typowy ziomek z Lubina niestety dobrze że już kończy już nigdy o nim nie usłyszymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rarytas Re: Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 10:38 A Ty chyba jestes zawiedzionym pismakiem z konkurencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Krzysztof Grzelczyk do Strasburga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 09:25 Ja tak w nawiązaniu do rozpoczynającego się nowego roku szkolnego. Przepraszam jeśli kogoś urażam, ale Krzysio Grzelczyk kojarzy mi się z takim starym, zarośniętym Plastusiem z "Plastusiowego pamiętnika". Ile razy go widzę to zawsze mam takie skojarzeńa: stary, biedny, popsuty Plastuś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: *.magma-net.pl 04.09.08, 09:30 wroclawskiego kononowicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar kolejnych nierobów, amatorów lekkiej kaski.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.08, 09:46 to chyba jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radar Re: kolejnych nierobów, amatorów lekkiej kaski... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.08, 09:56 zobaczcie najpierw, ile w Polsce przycinają: www.efakt.pl/politycy/artykul.asp?artykul=35862 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Tylko nie Geringer !!!! IP: 193.0.242.* 04.09.08, 10:07 jestem sympatykiem SLD ale jak wystawia ta niezrównowazona kobiete na liste to zrywam z nimi !!! Ten babsztyl robi tylko posmiewisko w parlamencie europejskim, za nic konkretnego sie nie wezmie tylko po głowie biega jesj pomysła jak z Wrocławia zrobic Breslau bo wg jej tak bedzie lepiej , kozystniej dla naszego miasta. Powiedziała tak wtraznie na antenie TVN a pozniej bezczelnie sie z tego wykrecała. Precz z nia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwanta29 Re: Tylko nie Geringer !!!! 04.09.08, 10:46 Gość portalu: jak napisał(a): > jestem sympatykiem SLD ale jak wystawia ta niezrównowazona kobiete > na liste to zrywam z nimi !!! Ten babsztyl robi tylko posmiewisko w > parlamencie europejskim, za nic konkretnego sie nie wezmie tylko po > głowie biega jesj pomysła jak z Wrocławia zrobic Breslau bo wg jej > tak bedzie lepiej , kozystniej dla naszego miasta. Powiedziała tak > wtraznie na antenie TVN a pozniej bezczelnie sie z tego wykrecała. > Precz z nia !!! I po co ten nacjonalizm? Czy my nie mówimy Drezno zamiast Dresden czy Monachium zamiast Muenchen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewazet Re: Tylko nie Geringer !!!! IP: *.md4.pl 05.09.08, 09:02 Własnie to potwierdzasz! Nazywaj swoje miasto w swoim jezyku. Pani de Odenberg proponowała zmianę nazwy miasta, czy jak to nazwała "powrót do prawdziewej, starej nazwy historycznej" na niemiecką. Znasz polityka, który w Niemczech odważy się głosno powiedzieć ( kompromitacja) zamiast Munchen - zmieniamy na Monchium, Kohl- na Kolonia , bo w Niemczech tylu Polaków ... Odpowiedz Link Zgłoś
nagao_kagetora Re: Tylko nie Geringer !!!! 05.09.08, 12:06 Gość portalu: ewazet napisał(a): > Pani > de Odenberg proponowała zmianę nazwy miasta, czy jak to > nazwała "powrót do prawdziewej, starej nazwy historycznej" na > niemiecką. Nieprawda. Sławne "Mówmy Breslau" to słowa dziennikarza GW a nie LGdO. Ona proponowała tylko używanie w _promocji_za_granicą_ obcych nazw Wrocławia (nie tylko niemieckiej, ale i francuskiej, hiszpańskiej itd) albo wylansowanie nazwy angielskiej. Lokalna GW ma z nią od dawna na pieńku, więc zmanipulowała jej wypowiedź i swoje kłamstewka puściła w kraj, a po kilku dniach wydrukowała sprostowanie drobnym drukiem. Newsa "Mówmy Breslau" zapamiętali wszyscy, a sprostowania już nikt nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meryl Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: 194.181.187.* 04.09.08, 10:20 A kogo wystawi DOLNY ŚLĄSK XXI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrys Przyjmuje zakłady do kogo przylepi sie teraz Rysiu IP: 193.0.242.* 04.09.08, 10:39 Przyjmuje zakłady do kogo przylepi sie teraz Rysiu "przylepa" czarnecki !!! Obstawiam ze do pisiorkow bo bez kozery wchodził im w 4 litery ! Stawiam 100 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumcajs Re: Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.08, 11:07 Europosłanka L. Geringer de Oedenberg jest i ładna, i mądra, i politycznie doświadczona... Zna biegle języki obce, nie ma barier w porozumiewaniu się z partnerami z UE, przez co może wiele dla naszego Regionu ugrać. Na pewno nam wstydu w PE nie przyniesie, Dolny Śląsk i Opolszczyzna mogą tylko zyskać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan JumpingJack Flesh IP: *.dip.t-dialin.net 04.09.08, 11:21 "Stawiajcie" na przemadrzalka, Jumping Flesh Czarneckiego. On lubi tak nic nie robic...byc jedynie "reprezentantem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kogo partie wyślą z Wrocławia do Strasburga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 15:52 czy wiadomo jzu co pani posłanka "ugrała" do tej pory ??? Odpowiedz Link Zgłoś
map4 7 t € piechotą nie chodzi, bez podatku, oczywiście 04.09.08, 11:34 dlatego też można się spodziewać wysypu kandydatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk 200 zl na Rysia IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 12:55 Podbijam stawkę - daję 200 zł, że Rysio "byłem w każdej partii" Czarnecki wystartuje z PiS. Co do Lidki, to nie jest brzydka, ale głupia jak but. Widziałem ją w akcji - miała spotkanie u mnie w liceum z maturzystami. Gadała takie banały, jakby w podstawówce była. "A czy wieciej, że jesteście Europejczykami?" "A czy znacie hymn Unii?" Na konkretne pytania odpowiadała tyle co nic. Lidce to my już podziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: 200 zl na Rysia IP: 193.0.242.* 05.09.08, 11:52 Lidka na zdjeciach nie jest brzydka i jesli mam byc szczery to wyglada na nich kuszaco ale niestety live z bliska widac ze sie sypie siwe włosy itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: 200 zl na Rysia IP: 193.0.242.* 05.09.08, 11:53 co do rysia pedziwiatra daje 300 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nubo Tylko NIE Czarnecki - to nie tem sam co buduje! IP: 89.174.34.* 04.09.08, 14:10 Proszę Państwa, Rysiu Czarnecki, deputowany z ramienia Samoobrony TO NIE TEN SAM Czarnecki, który buduje Sky Tower. Ostatnio zdobył mandat tylko dlatego, że ludziom pomylił się z Leszkiem Czarneckim, szanowanym wrocławskim biznesmenem. Proszę o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś